Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17-23/10/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Ο Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη συνεχίζουν την πορεία τους μέσα από το ζώδιο του Ζυγού, πιασμένοι χέρι-χέρι και αυτήν την εβδομάδα.Δικαιοσύνη, διπλωματία και ανταλλαγή αρμονικών συναισθημάτων.

Την Τρίτη και οι δύο μαζί θα φλερτάρουν με τον Άρη από τους Διδύμους, κάνοντας μία ευνοϊκή όψη τριγώνου. Αυτό το τρίπτυχο θα αναπτύξει δραστηριότητες οι οποίες δημιουργούν ευχαρίστηση, είτε πρόκειται για οικονομικές συναλλαγές, είτε πρόκειται για ερωτικές γνωριμίες.

Με αυτήν την ήρεμη συνθήκη θα διανύσουμε την εβδομάδα έως την Κυριακή, όπου θα μετακινηθούν δύο πλανήτες στον σκοτεινό ζωδιακό χώρο του Σκορπιού. Πρόκειται για τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Από κει και πέρα θα αλλάξουν οι ενέργειες και θα αναδυθούν σκοτεινά ένστικτα, κτητικότητα, ζήλια, ένταση, σεξουαλικότητα και πάθος. Το ενδιαφέρον θα στραφεί σε οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων φορέων, όπως είναι τα επιδόματα κτλ.

Κατόπιν μπαίνουμε στην τροχιά των εκλείψεων, όπου τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ, γι’ αυτό ας εκμεταλλευτούμε την ηρεμία αυτών των ημερών. Εκκωφαντική σιωπή πριν την ταραχή.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στις σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και με τους συνεργάτες σας.

Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και θετικές διότι θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια, αφού πρώτα βέβαια μελετήσετε τους όρους. Αυτή είναι μία περίοδος που όλα διαφαίνονται καθαρά και δεν σκιάζει κάτι την ζωή σας.

Οι σχέσεις με τον σύντροφο εξομαλύνονται και θα διανύσετε μία περίοδο ανακωχής σε περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να προωθήσετε τις δικές σας επιδιώξεις.

Κατόπιν ακολουθούν οι εκλείψεις κι εκεί θα χαλάσει λίγο η συνταγή για το γλυκό. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το παρελθόν και ενδεχομένως κάποια χρέη να σας χτυπήσουν την πόρτα. Πρόσωπα και παλιές καταστάσεις ίσως να χαλάσουν την ψυχολογία σας.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα δημιουργούνται υποχρεώσεις οι οποίες σας αναγκάζουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Δεν είναι ότι δεν θα έχετε έσοδα, αλλά ταυτόχρονα τα έξοδα που προκύπτουν θα υπερβαίνουν το εισόδημα σας. Εύκολα θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού, εάν παρασυρθείτε από το συναίσθημα και κάνετε αγορές για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Η καθημερινότητά σας εξελίσσεται ομαλά μέσα στην εβδομάδα. Δεν θα νιώσετε ότι κάνετε αγγαρείες, αφού η ρουτίνα δεν θα σας είναι βαρετή. Είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να βγάλετε χρήμα από την εργασία σας.

Λίγο πριν να ξεκινήσουν οι εκλείψεις και η μετακίνηση πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού, παίρνοντας θέση απέναντι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτές τις ημέρες ώστε να τακτοποιήσετε τα θέματα της εργασίας και των οικονομικών σας.

Εάν σας απασχολούσαν θέματα υγείας θα βρείτε λύσεις και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον ερωτικό τομέα. Είστε αρκετά δραστήριοι εκεί και τον τελευταίο καιρό είναι το μόνο που σας ικανοποιεί. Με τον Άρη στο ζώδιό σας τα νεύρα σας είναι στο κόκκινο. Από τη μία τρέχετε και δεν φτάνετε, να προλάβετε, ούτε κι εσείς δεν ξέρετε τι ακριβώς και από την άλλη, δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Είστε εύθικτοι και αδυνατείτε να συζητήσετε με ηρεμία.

Η επιθετικότητα δεν θα σας ωφελήσει σε τίποτα γι’ αυτό πάρτε πρώτα μία βαθιά ανάσα, προτού επικοινωνήσετε με τους γύρω σας.

Αν και έχετε βρει το φάρμακο που σας χαλαρώνει και δεν είναι άλλο από τον ερωτικό σύντροφο, παρόλα αυτά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σας που δεν πρέπει να τους φέρεστε εγωιστικά. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες και βάλτε στη ζωή σας την άσκηση και την καλή διατροφή, όπως και το να κοιμάστε σωστά.

Μετά τις εκλείψεις θα διαταραχθούν αυτά τα θέματα γι’ αυτό μεριμνήστε από τώρα. Προσέχετε για να έχετε.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας.

Είτε είναι ανακαίνιση είτε είναι αναδιαμόρφωση του χώρου, θα είναι κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει ευχαρίστηση τέτοια, που δεν θα θέλετε να βγείτε από το κουκούλι σας. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνετε το χώρο σας και νιώθετε πάρα πολύ καλά μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού σας. Οι σχέσεις με τους οικείους σας εξομαλύνονται σε περίπτωση που υπήρχαν διαφορές. Η οικογένεια ενώνεται. Το άγχος που έχετε τον τελευταίο καιρό καταλαγιάζει για λίγο και έτσι μπορείτε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για καλύτερη ποιότητα ύπνου, σωστή διατροφή και ενδεχομένως άσκηση, που θα σας θωρακίσουν το σώμα και το νου για τις εκλείψεις που έπονται. Ίσως να επικρατήσει η ένταση στον αισθηματικό τομέα και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα, τα οποία θα σας κάνουν να δείτε τον σύντροφο με άλλη ματιά.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα ανέβουν οι μετοχές σας σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες. Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και οι συζητήσεις σας, θα καθηλώσουν τους συνομιλητές, καθώς εκπέμπετε μία γλύκα στον λόγο. Έτσι λοιπόν με ευχάριστες συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την θετική συγκυρία των πλανητικών όψεων και να περάσετε στους άλλους τις θεωρίες σας. Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα και με ενεργό συμμετοχή σε συλλόγους και ομάδες. Εκεί θα βρείτε υποστηρικτές και θα κάνετε συμμαχίες. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας, θα μπουν σε εφαρμογή υλοποίησης. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με ομοϊδεάτες, ή με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την εβδομάδα για να προβάλλετε το όραμα σας στους ανθρώπους που εκτιμάτε και σας εκτιμούν.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Είστε το μυρμήγκι που του αρέσει να μαζεύει και να αποταμιεύει ώστε να νιώθει ασφάλεια κι αυτή την περίοδο οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα νιώσετε ευχαρίστηση διότι αυτά τα χρήματα θα προέρχονται καθαρά από την δουλειά σας και από τον κόπο σας. Στην εργασία σας βέβαια οι ανατροπές και οι εξελίξεις μέχρι τώρα, δεν ήταν ευχάριστες. Οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες με τα άτομα που εργάζεστε, αποτελούσαν πηγή άγχους για εσάς. Ίσως δεχθήκατε επιπλήξεις, ή μπορεί και εσείς να επιπλήξατε συναδέλφους.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες όπου το κλίμα εξομαλύνεται και γίνεται πιο ευχάριστο.

Κατόπιν που θα ακολουθήσουν οι εκλείψεις θα φέρουν μυστικές συζητήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αποκαλυφθούν στην πορεία.

Αναστατώσεις από συναντήσεις. Οικονομικές δοσοληψίες και κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις επιδιώξεις σας. Είναι σαφές ότι λάμπετε και εκπέμπετε μαγνητισμό και γοητεία. Αυτό είναι το εισιτήριο σας, ώστε να καταφέρετε να πείσετε τους γύρω και το ευρύτερο περιβάλλον να λειτουργήσουν προς όφελος σας.

Η γλύκα και η αρμονία είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει ούτως ή άλλως. Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως είναι αυξημένα και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα ταξίδι, ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, ή να αποκτήσετε καινούργιες δεξιότητες, τώρα βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να τα πραγματοποιήσετε.

Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας με το ευρύτερο περιβάλλον και τους συγγενείς εξ αγχιστείας, όπου μπορεί να διαφωνήσετε για κάποιο λόγο.

Μην τα πάρετε τοις μετρητοίς διότι θα είναι περαστικά. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνουν αυτές οι μέρες, διότι μετά θα ακολουθήσουν οι εκλείψεις.

Εκεί θα αλλάξει η ροή των καταστάσεων και θα δημιουργηθούν προβλήματα στα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και κυρίως με τις οφειλές σας προς τους δημόσιους φορείς. Ασφάλειες, χρέη και δάνεια, είναι αυτά που θα τα βάλετε σε προτεραιότητα, ώστε να τα τακτοποιήσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε εύκολα να διευθετήσετε και κάποιο κληρονομικό θέμα. Σίγουρα απαιτείται από εσάς άμεση δραστηριοποίηση κι ένα επιπλέον τρέξιμο δεν θα το γλυτώσετε, αλλά στο τέλος θα σας βγει σε καλό. Θα κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αφού παλέψετε με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Φροντίστε να μην μείνετε κολλημένοι στα παλιά κι αν εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν, προσπεράστε τα και συνεχίστε τη ζωή σας.

Σας περιμένουν εκλείψεις και δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να μπλέξετε με παλιές ιστορίες.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τον τομέα που αφορά στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας για το μέλλον. Είναι πλέον κατάλληλη περίοδος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να τα υλοποιήσετε. Ίσως να έχετε κάποια καινούργια επαγγελματικά project στο μυαλό σας και να τα προωθήσετε. Υπάρχουν άτομα στο φιλικό σας περιβάλλον τα οποία θα σταθούν δίπλα σας. Εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο, ή ομάδα, ή σωματείο της δουλειάς σας, τότε θα βρείτε υποστηρικτές από εκεί μέσα.

Με τον Άρη απέναντι σας βέβαια πάντα θα υπάρχει μία αντιπαράθεση και ένας αντίλογος, με τους συνεργάτες, αλλά και τον σύντροφό σας. Αυτό το διάστημα έχετε βάλει λίγο νερό στο κρασί σας κι έτσι αποφεύγετε τις διαφωνίες. Καταλάβατε ότι η αντίδραση δεν οδηγεί πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες όπου το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο, ώστε να περάσετε στους άλλους αυτά που θέλετε.

Μετά που οι πλανήτες θα αλλάξουν θέση και θα μπουν στον Σκορπιό, θα διανύσετε μία περίοδο εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσει η καριέρα σας, αλλά και η κοινωνική σας καταξίωση. Είναι βέβαιο ότι διαπρέπετε στον επαγγελματικό τομέα και αναγνωρίζεται η δουλειά σας. Το κλίμα με τους συναδέλφους είναι αρκετά ευχάριστο και συμπλέετε αρμονικά. Χαίρεστε με την αποδοχή των ανώτερων σας. Εάν είστε εσείς από την πλευρά της ανώτερης θέσης, τότε σας παραδέχονται και σας υποκλίνονται οι υφιστάμενοι.

Παρόλα αυτά η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά κουραστική. Οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Να προσέχετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, γιατί η πολλή κούραση θα οδηγήσει σε εξάντληση δυνάμεων. Το καλύτερο θα ήταν να βάλετε στην καθημερινότητά σας την σωματική άσκηση, ή κάποιο σπορ, το οποίο θα σας ωφελήσει. Για εσάς ο χρόνος είναι χρήμα κι αυτό θα το εισπράξετε από την δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την εβδομάδα για να ασχοληθείτε με την υγεία και την εργασία σας, διότι μετά έρχονται οι εκλείψεις.

Τότε θα αλλάξει η ροή των καταστάσεων και θα δημιουργήσετε νέους στόχους για το μέλλον. Θα δείτε ότι θα διαφοροποιηθούν τα σχέδια σας και θα κάνετε αλλαγή πλεύσης.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα στα προσωπικά σας αλλά και στα ερωτικά σας. Θα νιώσετε την έξαψη του έρωτα που σας ταξιδεύει σε άλλους προορισμούς. Είναι ένα ταξίδι που κάποιοι θα κάνετε με τον ερωτικό σύντροφο σε πραγματικό χρόνο και κάποιοι άλλοι θα το ζήσετε με την φαντασία και με το μυαλό σας. Και στις δύο περιπτώσεις, η δική σας ευχαρίστηση, αλλά και του συντρόφου, θα είναι αμοιβαία.

Θα ασχοληθείτε με επιμορφωτικά σεμινάρια, με σπουδές, εκμάθηση ξένων γλωσσών και με την απόκτηση δεξιοτήτων. Θα απολαύσετε στιγμές με τα παιδιά σας, όσοι έχετε και κάποιοι άλλοι, θα νιώσετε παιδί, μέσα από φλερτ, διασκέδαση και όμορφες μέρες. Εκμεταλλευτείτε τούτες τις μέρες ώστε να περάσετε καλά, αλλά να είστε προϊδεασμένοι σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες, διότι μετά τις εκλείψεις θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία δεν τα περιμένατε. Χαρείτε τις στιγμές αλλά μην επενδύετε, ούτε συναισθηματικά, ούτε και οικονομικά.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα χρέη σας προς τους δημόσιους φορείς. Ασφάλειες, δάνεια, διατροφές, αλλά και ότι χρωστάτε από δω και από κει, θα μπείτε στην διαδικασία να τα τακτοποιήσετε. Κληρονομικά ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λύσετε. Επιπλέον θα σας απασχολήσει και πάλι το θέμα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας.

Εδώ θα πρέπει να δώσετε έναν αγώνα και να παλέψετε, ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες. Έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να διαφωνήσετε με μέλη της οικογένειας και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Δεν θα σας ωφελήσει να σκαλίζετε της ρίζες του παρελθόντος, γιατί αυτό θα σας προκαλέσει άγχος και ψυχική αναστάτωση. Τα όμορφα συναισθήματα που κρύβετε βαθιά μέσα σας, θα τα βγάλετε μόνο στον ερωτικό σύντροφο, με τον οποίο νιώθετε βαθιά έλξη. Θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο.