Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19-25/12/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλά Χριστούγεννα!!

Φτάσαμε αισίως στην εβδομάδα των Χριστουγέννων και η ατμόσφαιρα τριγύρω φαντάζει γιορτινή, με πολύχρωμα φωτάκια να αναβοσβήνουν και να κρέμονται πάνω στα στολισμένα δέντρα. Οι γιρλάντες, τα λαμπιόνια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια να παίζουν στα μαγαζιά, μας προσφέρουν νότες χαράς και αισιοδοξίας.

Πως θα μπορούσε να μην συνηγορήσει το σύμπαν σε αυτήν την διάθεση, όταν την Τρίτη ο πλανήτης της απόλυτης χαράς και αισιοδοξίας, ο μεγάλος ευεργέτης ο Δίας, κάνει την είσοδο του, στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό. Τα νέα σχέδια που υπάρχουν στο μυαλό μας και αφορούν στο νέο χρόνο που αναμένουμε, είναι στον προθάλαμο κι έτοιμα για υλοποίηση.

Την Τετάρτη ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω κι έχουμε το φαινόμενο του χειμερινού ηλιοστασίου, που σηματοδοτεί την γέννηση του θεανθρώπου. Είναι η πιο σκοτεινή νύχτα και ο πιο βαθύς χειμώνας. Εκεί στο απόλυτο σκοτάδι, δημιουργείται την Παρασκευή, η νέα σελήνη στην αρχική μοίρα του Αιγόκερω.

Η όψη τετραγώνου που θα δημιουργηθεί μεταξύ των φώτων, Ηλίου – Σελήνης και του Δία, θα φέρει την υπερβολή στην υπερβολή. Στα συναισθηματικά, στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά, θα μας διακατέχει η υπεραισιοδοξία.

Γιατί όχι άλλωστε;;

Θεωρώ ότι μας το χρωστάει το σύμπαν μετά από όλα όσα έχουμε περάσει και..

Είναι Χριστούγεννα!!

Ταυτόχρονα η Αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Ναι λοιπόν, θα υπάρξει οικονομική ευημερία για κάποιους, και ξαφνική ερωτική τύχη για κάποιους άλλους. Μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα γεννηθούν κεραυνοβόλοι έρωτες.

Όταν ο Ερμής συναντήσει τον Ποσειδώνα σε όψη εξαγώνου, εκεί προς το τέλος της εβδομάδος και λίγο πριν γεννηθεί ο Χριστός, θα ανέβει το θρησκευτικό πνεύμα. Ιδεαλισμός, ανιδιοτέλεια, έμπνευση, ρομαντισμός και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για αυτή την γιορτινή εβδομάδα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο σας, ποιος σας πιάνει. Πολλές θα είναι οι ενάρξεις που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και στη νέα πορεία που θα διαγράψετε. Είστε πού είστε φουριόζοι από τη φύση σας, τώρα θα πάρουν φωτιά τα πόδια σας. Στα νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως από την καινούργια χρονιά, θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο τα επαγγελματικά σας.

Η νέα σελήνη που γίνεται σε αυτόν τον τομέα δείχνει πώς είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι την υπερβολή που βγάζει αυτό το καινούργιο φεγγάρι. Καλή είναι η αισιοδοξία που σας προσδίδει, αρκεί να μην γίνει υπεραισιοδοξία, διότι έτσι θα λειτουργήσετε παρορμητικά και επιπόλαια. Σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες πού όμως δεν θα τις αξιολογήσετε σωστά.

Ενδεχομένως εμπλακείτε συναισθηματικά κι αυτό δεν θα είναι προς όφελος σας. Προσπαθήστε να βάλετε μπροστά την λογική και μην ενθουσιάζεστε με τα πολλά κεράσια.

Σε ότι αφορά στα οικονομικά σας, ενδεχομένως παρουσιαστεί μία τύχη πού θα σας φέρει άνοδο. Πολύ πιθανό να πρόκειται για χρήματα από την εργασία σας, που δεν τα περιμένατε. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους ανωτέρους στον χώρο της δουλειάς, μάλλον θα βελτιώσουν την ψυχική σας διάθεση.

Ταύρος

Εκείνα τα ταξίδια που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό, εάν δεν τα έχετε καταφέρει ακόμα να τα υλοποιήσετε, τώρα πια δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ευχάριστες μετακινήσεις που έχουν σκοπό είτε την ψυχαγωγία, είτε την επιμόρφωση. Πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικά κι από κει που δεν το περιμένετε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να το υλοποιήσετε με ένα φιλικό άτομο για παρέα. Θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα. Ανοίγουν οι ορίζοντες και μπαίνουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι, με διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς, που όμως σας κεντρίζουν την περιέργεια. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις γνωριμίες, να κρύβεται κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα σας απογειώσει, για όσους από εσάς ενδιαφέρονται. Για τους υπόλοιπους κρύβονται ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο, που θα τις ζήσετε μαζί το επόμενο διάστημα.

Εξακολουθήστε να είστε προσεκτικοί στα έξοδα, γιατί μάλλον θα παρουσιαστούν εκτάκτως, αιφνιδιάζοντας σας.

Οι συζητήσεις, οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ, οι μετακινήσεις, οι σπουδές και τα ταξίδια, ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Ένα άτομο από τον φιλικό κύκλο θα σας συμπαρασταθεί, δίνοντάς σας έμπνευση και ώθηση. Δεν αποκλείεται να είναι το άτομο που θα σας σπρώξει στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Δίδυμοι

Με τον Δία να μπαίνει δυναμικά στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων, είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσετε νέους φίλους. Συμμαχία και συμπαράσταση σας υπόσχονται αυτά τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε. Θα λάβετε ηθική υποστήριξη και αρωγή, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα είναι καινούργια σχέδια και καινούργιοι στόχοι, που αφορούν στο μέλλον σας. Φτάνει μόνο να μην εμπλακείτε οικονομικά με τους φίλους, είτε νέους, είτε παλιούς.

Μην δανείσετε ακόμα κι αν υποσχεθούν ότι θα σας τα επιστρέψουν σύντομα. Καλή θέληση σαφώς και θα έχουν,  αλλά ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

Δεν αποκλείεται τα όνειρά σας να έχουν μία δόση υπερβολής, αλλά πάντα κάπως έτσι γίνεται όταν υπάρχει ένα νέο όραμα.

Με τον σύντροφο θα αποκτήσετε πιο βαθιά και ουσιαστική σχέση. Μέσα από την ψυχή σας, πηγάζει η ανάγκη να μοιραστείτε μαζί του, τις φοβίες και τα άγχη σας. Θα καταλάβει τους προβληματισμούς σας, αλλά θα πρέπει και εσείς να καταλάβετε τους δικούς του.

Μη βγάλετε πίκρα, απωθημένα και ζήλια, γιατί αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας και στο τέλος θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά που θα συμβάλουν στην ανέλιξη σας. Είστε σε θέση να διακρίνετε την κατάλληλη επαγγελματική συνεργασία, διότι ενδεχομένως να δεχθείτε πολλές και θα πρέπει να διαλέξετε. Πάντως όπως και να χει μην λειτουργήσετε παρορμητικά και αποφασίσετε κάπου που θα σας κολακέψουν, πέραν του δέοντος. Ίσως κάποιοι να σας τα μεγεθύνουν. Πάντα είστε συνετοί και δεν μεγαλοπιάνεστε, αλλά τούτη την περίοδο ίσως έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι μεγαλύτερο από ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα.

Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα ζητήσετε, ώστε και οι άλλοι να τα γνωρίζουν από πριν.

Εννοείται πώς θα απαιτήσετε να είναι κι οι άλλοι εντελώς ξεκάθαροι μαζί σας. Από την άλλη πλευρά αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο. Θα αποδράσετε μαζί από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μπορεί να δημιουργηθεί είτε μέσα από μία συνεργασία, είτε μέσα από τον  φιλικό κύκλο.

Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά και φαίνεται πως οι φίλοι, σας στηρίζουν. Όνειρα για ταξίδι και σχέδια μαζί με συζητήσεις, για σπουδές.

Λέων

Ταξίδια υπόσχεται ο Δίας μπαίνοντας στο ζώδιο του Κριού, μαζί με εκπαίδευση, επιμόρφωση και σπουδές. Αυτό είναι το θετικό σενάριο που θα μπορούσε να στηριχτεί εάν είσαστε χαλαροί και διαθέσιμοι. Δεν είστε όμως, διότι η νέα σελήνη στον τομέα της εργασίας, έχει άλλα σχέδια για εσάς.

Έχετε πάρα πολύ δουλειά και αυτό σας εμποδίζει από οτιδήποτε άλλο τούτη την περίοδο. Παρόλο που γνωρίζετε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, εσείς είστε καταπάνω και δεν σηκώνετε κεφάλι.

Υπάρχουν προδιαγραφές για βελτίωση των συνθηκών της ζωή σας και μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Θα ανοίξουν οι πνευματικοί σας ορίζοντες, θα φιλοσοφήσετε, θα φλερτάρετε και θα γνωρίσετε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Μη σας πιάνει τώρα η εργασιομανία γιατί πετάτε την τύχη σας. Εντάξει να δουλέψετε δεν λέω, αλλά πάψτε να υπερβάλλετε. Τα ωραία που θα χάσετε, δεν θα τα κερδίσετε πίσω. Από την άλλη σας έχει συνεπάρει ένας υπερβάλλοντας ζήλος για την εργασία σας, διότι έχετε φαεινές ιδέες και έμπνευση που δεν θέλετε να πάνε χαμένα.

Το θετικό είναι ότι μέσα από όλο αυτό θα αποκομίσετε κάποια οφέλη, που θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε χρέη και οφειλές προς το δημόσιο, ή προς τρίτους.

Παρθένος

Ανάταση ψυχής θα νιώσετε το επόμενο διάστημα με τα προβλήματά σας να λύνονται ως δια μαγείας. Ο Δίας βελτιώνει την ψυχολογία σας βγάζοντας σας από το λαβύρινθο που είχατε εισέλθει το τελευταίο διάστημα. Θα νιώθετε όμορφα και αυτό θα έχει αντίκτυπο στον ερωτικό σύντροφο, πού μαζί του θα ζήσετε απίστευτες ερωτικές στιγμές. Η λίμπιντο σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Αναδύεται η ψυχική σας ομορφιά. Μαζί με όλα αυτά τα ωραία, θα τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Θα έχετε βοήθειες ώστε να αποπληρώσετε οφειλές και χρέη.

Η νέα σελήνη που γίνεται στον τομέα των ερωτικών ενδιαφερόντων σας, δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας ένα νέο έρωτα. Πρόκειται για έναν έρωτα που στηρίζεται σε γερές βάσεις και με αντοχή στον χρόνο. Θα υπάρχει έντονη έλξη, αλλά και ψυχική ταύτιση. Αυτή η ερωτική γνωριμία ενδεχομένως να γίνει ξαφνικά και ίσως αφορά σε άτομο, είτε του εξωτερικού, είτε διαφορετικής φιλοσοφίας και κουλτούρας. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό τους. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα ερωτευτείτε από την αρχή ξανά.

Ζυγός

Ένα νέο ξεκίνημα υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, πού βασίζεται πάνω στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Οι προτάσεις και οι συζητήσεις που θα γίνουν πάνω σε αυτούς τους τομείς, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα προσπαθήσετε κι εσείς από τη μεριά σας, ώστε να υπάρξει ένα ομαλό κλίμα με τον σύντροφο. Οι συνθήκες διαμορφώνονται έτσι που ίσως να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι από όσο πρέπει. Δεν θα γίνει το θαύμα που φαντάζεστε, παρόλα αυτά εξομαλύνεται η κατάσταση.

Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, δείχνει πως αυτός ο χώρος γίνεται το καταφύγιο σας. Θα στολίσετε, θα διακοσμήσετε και θα ετοιμαστείτε να δεχθείτε επισκέψεις. Προσπαθήστε όμως να μην μπλέξετε στα ιδιωτικά οικογενειακά σας, τον σύντροφο.

Το ότι νιώθει καλά μαζί σας, δεν σημαίνει πώς θα αισθάνεται το ίδιο και με όλα τα μέλη της δικής σας οικογένειας. Η αλήθεια είναι πως νοιώθει έντονο πάθος με εσάς κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείτε με την πατρική περιουσία και τα κληρονομικά σας, τα οποία θα έχουν θετική έκβαση.

Θετικά προβλέπονται και τα νέα στη δουλειά σας. Θα έχετε μία γλυκιά καθημερινότητα με όμορφες συζητήσεις. Εάν ασχολείστε με καλλιτεχνικά, θα δείτε να θεριεύει η έμπνευσή σας κι αν εργάζεστε με αφετηρία το σπίτι, θα είναι ακόμα καλύτερα.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας παίρνει φωτιά μαζί με την εργασία σας. Το βέβαιο είναι ότι βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά, αλλά και οι σχέσεις με τους υφισταμένους και συναδέλφους. Θα έχετε πολλή δουλειά κι αυτό είναι το θετικό πρόσημο για τα οικονομικά σας. Όσοι δεν έχετε εργασία υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για να βρείτε. Είναι μία θετική χρονική στιγμή για να ψάξετε και να επικοινωνήσετε με εργοδότες. Η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη κι όλες τις δουλειές θα τις κάνετε με χαρούμενη διάθεση.

Η νέα σελήνη θα σας φέρει κοντά με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, όπου μαζί τους θα συζητήσετε και θα ανταλλάξετε απόψεις. Σας περιμένουν μετακινήσεις και επαφές με νέες γνωριμίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για την απόκτηση μεταφορικού μέσου, εάν το επιθυμείτε.

Όσοι από σας μπείτε σε μία νέα δουλειά, ή κάνετε μία καινούργια συνεργασία, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε εξαρχής τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ίσως να δείξετε υπεραισιοδοξία και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, που θα σας προβληματίσει αργότερα, αφού θα αναλάβετε καθήκοντα στα οποία δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Ευχάριστες συζητήσεις θα κάνετε με τον σύντροφο και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Θα ανταλλάξετε έξυπνες ιδέες και χιούμορ, που θα σας βοηθήσουν να χαρείτε τις στιγμές σας.

Τοξότης

Ο Δίας παίρνει μία από τις καλύτερες θέσεις ως προς το ζώδιο σας και σας υπόσχεται πολλές ερωτικές περιπέτειες. Όσοι λοιπόν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να περιμένετε σημαντικές γνωριμίες και τύχη, μέσα σε αυτόν τον τομέα. Φλερτ και έρωτες, μαζί με αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση.

Οι δεσμευμένοι μπορούν να ελπίζουν σε εξαιρετικές σχέσεις με τον σύντροφο. Επίσης αναδύονται τα ταλέντα σας και μπορείτε να δημιουργήσετε έργα. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι άψογες και μπορείτε να γίνετε και εσείς παιδί μαζί τους. Είναι μία θετική συγκυρία και για όσους θέλουν να αποκτήσουν έναν απόγονο. Το όμορφο κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας, μπορεί και σας κάνει παραπάνω αισιόδοξους από ότι είστε, εκ του φυσικού σας. Αυτό είναι και καλό και κακό. Η ανεμελιά που διαθέτετε μαγνητίζει την θετική ενέργεια πάνω σας. Παρόλα αυτά μην σας μπει η ιδέα να ρισκάρετε πέραν του δέοντος, ειδικά σε τυχερά παιχνίδια, επειδή βλέπετε ότι σας πάει. Σαφώς έχετε οικονομική εύνοια κι ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να είναι επωφελές. Μη γίνετε όμως τυχοδιώκτες, ρισκάροντας τα πάντα, γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Προσέχετε για να έχετε.

Αιγόκερως

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, σας απασχολούν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Γενικά είχατε πάρα πολλά προβλήματα, στα οποία έρχεται ο Δίας, να σας τα εξομαλύνει, ή και να τα λύσει. Οπότε θα δείτε από δω και στο εξής να βελτιώνεται η κατάσταση στο σπίτι κι αν είχατε διαφορές με το οικείο περιβάλλον, θα αντιμετωπιστούν. Ίσως να είσαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις και στις απαιτήσεις σας. Τώρα όμως με την δική σας πρωτοβουλία, θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Διευθετούνται τα θέματα πατρικής περιουσίας και ακινήτων.

Με τη νέα σελήνη και πολυαστρία στο ζώδιό σας, λάμπετε με την παρουσία σας. Βελτιώνεται η ψυχολογία και η εμφάνισή σας. Έχετε στα χέρια το εισιτήριο της τύχης που είναι με το μέρος σας. Σας εκτιμούν και αποζητούν την συντροφιά σας. Εκπέμπετε μία γλυκιά αύρα και δεν περνάτε απαρατήρητοι. Όλη αυτή η θετική στάση ζωής που θα υιοθετήσετε, θα σας κάνει θελκτικούς στο αντίθετο φύλο. Ναι λοιπόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα που θα μπει στη ζωή σας ξαφνικά. Θα νιώσετε την παιδικότητα και την αγνότητα του έρωτα.

Όσοι είστε σε σχέση θα ξανανιώσετε τον έρωτα με τον σύντροφο. Θα τον προσεγγίσετε με συζήτηση και τέλος θα έρθετε κοντά του, ψυχή και σώμα.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις, τα τηλεφωνήματα και οι επαφές, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα. Επίσης θα έχετε ατέλειωτα πήγαινε-έλα και μετακινήσεις, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Μαζί με τα καινούργια άτομα όμως συνυπάρχουν στην καθημερινότητά σας και τα παλιά.

Η νέα σελήνη που γίνεται στον τομέα που σχετίζεται με το παρελθόν σας, δείχνει ότι έχει φτάσει η αρχή του τέλους. Επειδή φαίνεται πως θα ενθουσιαστείτε με μία καινούργια γνωριμία, θα διακόψετε σχέσεις από το παρελθόν. Θα το κάνετε και μάλιστα ελαφριάν την καρδίαν, διότι είναι κάτι που δεν σας γεμίζει πλέον και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Έτσι καθώς φαίνεται αποκόπτεστε από τα βαρίδια του παρελθόντος και συνεχίζετε να βαδίζετε προς το μέλλον με ένα καινούργιο άτομο. Παρόλα αυτά το σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας εδώ και καιρό, εμφανίζοντας διαρκώς άτομα από το παρελθόν. Τα ψαλιδίζετε ένα-ένα κι έτσι μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Το οικογενειακό περιβάλλον βρίσκεται στο πλευρό σας και στηρίζει τις επιλογές σας. Θα έχετε οικονομική εύνοια και τα εισοδήματα παίρνουν ανοδική πορεία, πιθανώς από κάποια κρυφή πηγή εσόδων.

Ιχθύες

Χαράς ευαγγέλια για την τσέπη σας, υπόσχεται το πέρασμα του Δία στον Κριό. Θα δείτε να αυξάνονται οι πόροι του εισοδήματος σας. Θα πάρετε αύξηση, μπόνους, ή μία ανώτερη θέση, που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Όπως και να χει θα νιώσετε ασφάλεια, τόσο οικονομική, όσο και συναισθηματική, αφού από δω και πέρα θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε μόνο να μην εμπλακείτε οικονομικά με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Αρνηθείτε ευγενικά σε περίπτωση που σας ζητήσουν δανεικά. Ίσως κάποιοι θελήσουν να ωφεληθούν από εσάς, παρατηρώντας τα οικονομικά σας να ανθίζουν. Να προσέχετε γιατί μπορεί να χαλάσει μία φιλία εξαιτίας των χρημάτων.

Παρόλα αυτά εσείς θα γνωρίσετε νέους φίλους και θα μπείτε σε καινούργιους κύκλους, με άτομα που θα μοιραστείτε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες.

Δεν αποκλείεται κιόλας μέσα από εκεί να γεννηθεί ένας έρωτας. Ίσως μάλιστα να προκύψει ξαφνικά. Οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο το επόμενο διάστημα με ευχάριστες εξελίξεις. Μαζί τους θα περάσετε όμορφα, θα βγείτε, θα γελάσετε, θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και θα νιώσετε ευχάριστα. Σας περιμένει διασκέδαση και γλυκές στιγμές με το ταίρι σας.