Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2-8/1/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, θα έχουμε δύο σημαντικά γεγονότα, τα οποία θα αλλάξουν την ενέργεια, σαφώς προς το καλύτερο.

Η Αφροδίτη, αφού έχει παθιαστεί ερωτικά στην συνεύρεση της με τον Πλούτωνα, εκεί κατά την Πρωτοχρονιά και έχει βγάλει ένταση, ζήλια και κτητικότητα, μεταβαίνει την Τρίτη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ευθύς αμέσως καλμάρει η ένταση και τα συναισθήματα πάθους, χαλαρώνουν.

Η ζήλια και τα παιχνίδια εξουσίας σταματούν και τη σκυτάλη παίρνει η φιλία, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία σε όψη εξαγώνου, δείχνει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες, τόσο ερωτικές, όσο και οικονομικές.

Το Σάββατο θα έχουμε την πρώτη πανσέληνο της χρονιάς, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω- Καρκίνου.

Είναι μία συναισθηματική πανσέληνος που θα φέρει διλήμματα.

Αυτά θα αφορούν κυρίως επανασυνδέσεις ατόμων, αλλά και επανεξετάσεις καταστάσεων, αφού ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε συνάντηση με τον Ήλιο. Στην υπερχείλιση συναισθήματος, θα βάλει ρέγουλα ο Ουρανός από τον Ταύρο, μπαίνοντας σφήνα σε τούτην την πανσέληνο. Θα αναλάβει να εξισορροπήσει την κατάσταση, αφυπνίζοντας την συνείδηση. Θα δώσει την ώθηση ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα, αφήνοντας πίσω την μοιρολατρία και την κακομοιριά. Είναι αυτός πού φωνάζει για την ελευθερία, την πρόοδο, την ανάπτυξη και το όραμα για το μέλλον. Είναι αυτός που θα κόψει ότι δεν μπορεί να λυθεί.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η πανσέληνος θα ρίξει φως και θα βγάλει στην επιφάνεια τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας.

Ίσως πρέπει να τελειώσετε με κάποιες εκκρεμότητες και γι αυτό θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, διότι θα δαπανήσετε χρήματα.

Σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα θα δεχθείτε προτάσεις από πρώην συνεργάτες, ή ενδεχομένως να εργαστείτε σε μία παλαιότερη εργασία.

Πάντως θα βγάλετε κάποια έξτρα χρήματα που δεν τα περιμένατε. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και επιτέλους αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας.

Γίνεστε αγαπητοί και δημοφιλείς, στον χώρο σας. Οι φίλοι σας στηρίζουν και συμπαραστέκονται. Θα βρεθείτε με όμορφες παρέες και θα περάσετε υπέροχα. Υπάρχει πιθανότητα μέσα από τον φιλικό κύκλο να προκύψει και ένας έρωτας. Μην το πολυσκέφτεστε διότι πρόκειται για ένα αξιόλογο άτομο, το οποίο θα σας βοηθήσει. Πλέον οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα, που κάνατε για το μέλλον, τώρα έφτασε η στιγμή να γίνουν πραγματικότητα κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Ταύρος

Η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα γνωστά κι άγνωστα ως τώρα, όπου θα ανταλλάξετε απόψεις. Η ανταλλαγή γνώσεων θα είναι συνυφασμένη και με ανταλλαγή συναισθημάτων. Θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας και ενδεχομένως βρίσκεστε στη διαδικασία να αποκτήσετε μία γνώση, ή μία δεξιότητα, που θα σας χρησιμεύσει.

Εάν ταξιδέψετε και βρεθείτε με συγγενείς εξ αγχιστείας, καλό θα ήταν να μην πιάσετε κουβέντα για κάποια προβλήματα του παρελθόντος, διότι δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείτε. Εάν δεν μπορέσετε να το αποφύγετε, τουλάχιστον δείξτε ότι είστε υπεράνω, που ούτως ή άλλως είστε.

Έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε ότι γίνονται πράξη τα όνειρά σας. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται και από δω και στο εξής θα έχετε την αίσθηση της ασφάλειας. Ένας φύλακας άγγελος βρίσκεται από πίσω και σας στηρίζει την πλάτη. Ότι και να συμβεί θα είναι αυτός που δεν θα σας αφήσει να πέσετε κάτω.

Στα επαγγελματικά και στην καριέρα υπάρχει ευχάριστο κλίμα και άνοδος. Οι ανώτεροι, σας εκτιμούν και επιτέλους αναγνωρίζουν τους κόπους και τις προσπάθειες σας.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος ρίχνει φως στον οικονομικό τομέα, βγάζοντας στην επιφάνεια πράγματα που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Ίσως προσωρινά διαταραχθεί η οικονομική σας ασφάλεια με τυχόν απρόοπτα έξοδα, ή κάποια χρέη από το παρελθόν.

Με τον Άρη εδώ και πολύ καιρό επάνω σας, είστε μέσα στα νεύρα και δεν μπορείτε να δράσετε με λογική και στρατηγική. Όσο κι αν το σύμπαν σας δυσκολεύει, πρέπει να τα βάλετε κάτω με χαρτί και μολύβι. Κάντε σωστούς υπολογισμούς για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Ένα καμπανάκι αφύπνισης, σας χτυπάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Ουρανός κι εσείς οφείλετε να το ακούσετε. Τακτοποιήστε τις οφειλές και τα χρέη σας που εκκρεμούν και μην δημιουργείτε καινούργια.

Επειδή ακολουθεί ένα διάστημα που θα είναι ευχάριστο με συναντήσεις φίλων, προσέχετε μη δανείσετε, αν κάποιος σας το ζητήσει κι αν το κάνετε να είστε απολύτως βέβαιοι για την φερεγγυότητα του. Θα έχετε ταξίδια και μετακινήσεις με παρέες, όπου θα περάσετε πολύ όμορφα.

Να προσέχετε μη σας συνεπάρει η χαρούμενη διάθεση και ξοδευτείτε πέραν του δέοντος, διότι εκεί βρίσκεται η παγίδα και στο τέλος θα βρεθείτε χρεωμένοι.

Καρκίνος

Η πανσέληνος γίνεται ακριβώς πάνω σας και αυξάνει την κυκλοθυμική σας τάση. Θα νιώσετε να σας πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα και να έρχεστε αντιμέτωποι με διλήμματα. Είστε απογοητευμένοι κι αυτή η πανσέληνος θα σας χαλάσει ακόμη περισσότερο τη διάθεση.

Άτομα από τον φιλικό σας κύκλο, θα αναλάβουν το έργο της ψυχικής σας ανάτασης. Θα αναθεωρήσετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις απόψεις σας για τους άλλους. Ενδεχομένως να σας πλησιάσουν άτομα από το παρελθόν, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Μελετήστε τα υπέρ και τα κατά προτού προχωρήσετε.

Αν έχετε χρέη και οφειλές προς το δημόσιο, ή άλλους φορείς, τώρα θα προχωρήσετε στην διαδικασία της αποπληρωμής, αφού θα αυξηθούν τα οικονομικά σας από τρίτες πηγές. Αυτό θα σας βοηθήσει και θα ανακουφίσει την ψυχή σας που τώρα είναι κακοδιάθετη. Μία σημαντική βοήθεια που μπορεί να πάρετε για ένα επαγγελματικό θέμα, θα βάλει τέλος στις ακεφιές σας.

Λέων

Η πανσέληνος γίνεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας και στον πιο εσωτερικό σας τομέα. Το φως της σελήνης θα διεισδύσει βαθιά στα μύχια της ψυχής σας, με σκοπό να σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε το άγχος σας. Θα νιώσετε έντονα συναισθήματα και θα φανείτε ευάλωτοι στους άλλους, κάτι που δεν το συνηθίζετε. Μην το φοβηθείτε. Θα σας κάνει καλό, αφού τα παλιά προβλήματα υγείας, επανέρχονται στο προσκήνιο, με τούτη την πανσέληνο. Ίσως βρείτε έτσι τη θεραπεία. Άλλη μία μέθοδος θεραπείας που την έχετε υιοθετήσει εδώ και καιρό είναι η εργασία. Μην το παρακάνετε όμως, διότι η υπερβολή θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τα καλά νέα είναι ότι ευνοούνται από δω και στο εξής συνεργασίες, αλλά και η γενικότερη επαφή με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο σύντροφος. Θα περάσετε όμορφα μαζί του και η συνύπαρξη σας θα είναι αρμονική. Επιδιώξτε ένα ταξίδι μαζί του, αφού είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα.

Παρθένος

Η πανσέληνος σχηματίζεται στον τομέα που αφορά τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά, αλλά και τους έρωτες σας.

Οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι άμεσες, διότι το φως του φεγγαριού θα αποκαλύψει στοιχεία που αφορούν ενδεχομένως στον χαρακτήρα του συντρόφου. Κάποια παλιά προβλήματα ερωτικού περιεχομένου επανέρχονται για να δοθεί η οριστική λύση. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Παρόλα αυτά η πνοή της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που θα φέρει ο Ουρανός, θα έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς, βάζοντας στην άκρη τα συναισθήματα. Οι φίλοι που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο τάσσονται υπέρ σας. Σταδιακά θα δείτε ότι βελτιώνεται η καθημερινότητά σας και η ρουτίνα σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν. Το ίδιο και οι σχέσεις σας με τους υφισταμένους.

Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές στην δουλειά, όπου δεν σταματούν να σας φορτώνουν αγγαρείες, να σας τρέχουν και να σας αγχώνουν. Μην προσπαθείτε να το καταπολεμήσετε τρώγοντας, διότι η αύξηση βάρους είναι πολύ πιθανή.

Ζυγός

Η πανσέληνος βρίσκεται στον τομέα των επαγγελματικών και της κοινωνικής σας καταξίωσης. Εκεί θα ρίξει το φως η σελήνη και ίσως νιώσετε την κυκλοθυμία σας να αυξάνεται και το συναίσθημα να υπερτερεί της λογικής. Εάν προκύψουν θέματα, κυρίως με τους ανωτέρους σας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Πάρτε το χρόνο με το μέρος σας και αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

Τα παλιά προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι και στην οικογένεια επανέρχονται. Δείτε το σαν μία ευκαιρία να τα επιλύσετε και να τελειώσουν δια παντός.

Τα πολύ καλά νέα βρίσκονται στον τομέα που αφορά στους έρωτες σας.

Θα είστε στην καλύτερη περίοδο, όπου θα μπορέσετε, είτε να γνωρίσετε καινούργιο ερωτικό σύντροφο, είτε να ανανεώσετε την σχέση σας με τον ήδη υπάρχοντα. Ευνοείται το θέμα του γάμου και των συνεργασιών. Επίσης είναι πολύ πιθανό να σας γίνει μία αξιόλογη πρόταση για δουλειά. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το σύμπαν και θα βγείτε ωφελημένοι σε όλα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος που δημιουργείται στον άξονα των μακρινών ταξιδίων, της ανώτερης εκπαίδευσης και των νομικών υποθέσεων, θα ρίξει το φως της, πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Εάν έχετε νομικές υποθέσεις, ή δίκες που εκκρεμούν, τώρα θα έρθετε σε φάση ολοκλήρωσης. Θα σας απασχολήσει η απόκτηση ενός τίτλου σπουδών, ενός μεταπτυχιακού, διπλώματος οδήγησης, ειδίκευσης, κτλ. Ένα μακρινό ταξίδι που φάνταζε όνειρο, θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις, ώστε να το υλοποιήσετε. Στη διάρκεια των μετακινήσεων σας, θα συναντήσετε άτομα από το παρελθόν, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά. Θα σας προσεγγίσουν ξανά, διότι ενδεχομένως έχουν κάποιες προτάσεις να σας κάνουν. Με το ταίρι σας βρίσκεστε σε μία θετική στιγμή και δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια, υπάρχει μεγάλη εύνοια κι από τη μία ομορφαίνετε και καλλωπίζετε τον χώρο του σπιτιού σας κι από την άλλη βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Πολύ καλές θα είναι και οι συνθήκες στον εργασιακό τομέα. Η δουλειά σας παρουσιάζει αύξηση, γεγονός που μεταφράζεται και ως αύξηση των οικονομικών σας πόρων.

Τοξότης

Η πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στο τομέα των οικονομικών σας. Το φως του φεγγαριού θα φωτίσει τις τυχόν παραλείψεις, ή αστοχίες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Σε ότι αφορά τα δικά σας χρέη, μάλλον ήρθε η ώρα να τα δρομολογήσετε, ώστε να φύγουν από πάνω σας. Σε ότι αφορά στα χρέη των άλλων προς εσάς, η καθυστέρηση είναι δεδομένη κι αυτό είναι κάτι που σας εκνευρίζει.

Θα σας συνιστούσα υπομονή, αλλά από ότι φαίνεται ήδη έχετε κάνει ήδη αρκετή, όταν ταυτόχρονα απέναντί σας βρίσκεται ο Άρης, που σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε, γιατί έτσι σωματοποιείτε το άγχος σας κι θα έχετε προβλήματα υγείας.

Το καλό νέο είναι ότι τώρα θα μπουν στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα. Με αυτά θα περάσετε ευχάριστες στιγμές και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ανάμεσα σε αυτά, ένα ερωτικό ταίρι. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αφού οτιδήποτε παλιό πλέον, σας προκαλεί νεύρα.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας και φωτίζει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τούτο το φως του φεγγαριού θα φωτίσει όλα τα κακώς κείμενα των σημαντικών προσώπων της ζωής σας. Το δίλημμα που τίθεται είναι ανάμεσα σε εσάς και στις σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σας.

Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Κάποιοι ενδεχομένως γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο, όπου ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος.

Παρόλα αυτά βρίσκεστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον. Υπάρχουν παλιές καταστάσεις και γνωριμίες, οι οποίες σας απασχολούν και σας ενοχλούν.

Τα θετικά νέα βρίσκονται στον οικονομικό τομέα, όπου θα δείτε αύξηση των εσόδων σας. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Ενδεχομένως να έχετε αποτελέσματα για κάποιο περιουσιακό στοιχείο, ή για την ακίνητη περιουσία. Βελτιώνονται οι σχέσεις με την οικογένεια και τους οικείους σας, σε περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα.

Υδροχόος

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας, της ρουτίνας και της καθημερινότητας σας.

Ρίχνοντας το φως της η σελήνη σε αυτόν τον τομέα, θα σας βγάλει έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία προέρχεται από προβλήματα του παρελθόντος και αφορούν τόσο στην υγεία σας, όσο και στην υγεία των οικείων σας. Πλέον όλα εξομαλύνονται και σταδιακά θα ανέβει η διάθεση σας.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω ότι ήταν τοξικό για εσάς, είτε αφορά σε ανθρώπους, είτε σε καταστάσεις. Αν και δεν θα πάψετε εύκολα να σκέφτεστε το παρελθόν, παρόλα αυτά, τώρα δεν θα σας πονάει καμία ανάμνηση. Από δω και πέρα η ενδοσκόπηση θα γίνεται, ώστε να αποτινάξετε τα βαρίδια από τους ώμους σας.

Ενδυναμωμένοι από δω και στο εξής, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά, βγαίνετε στο προσκήνιο, λάμπετε με την παρουσία σας, γοητεύετε τους άλλους και κάνετε νέες γνωριμίες. Εκτός από τα καινούργια πρόσωπα, μπορεί να σας χτυπήσουν την πόρτα και παλιοί έρωτες. Εσείς αποφασίζετε για την τύχη τους.

Ιχθύες

Η πανσέληνος γίνεται στον τομέα που αφορά στους έρωτες, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Το φως που θα ρίξει τούτο το φεγγάρι,θα σας θα φέρει διλήμματα για τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου.

Θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα γίνουν ξαφνικά και θα είναι πολύ συναρπαστικές. Έτσι απρόσμενα θα μπουν στη ζωή σας καινούργια άτομα. Παρόλα αυτά θα σας απασχολούν ταυτόχρονα και άτομα από το παρελθόν σας. Πάντως όπως και να χει και με τους μεν και με τους δε, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες για εσάς.

Τα οικονομικά σας σταδιακά παρουσιάζουν βελτίωση και άνοδο.

Θα νιώσετε ανακούφιση με την αύξηση του εισοδήματος σας και ενδεχομένως θα βοηθήσετε ένα άτομο που μπαίνει στη ζωή σας μυστικά.

Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε σχέση με ένα άτομο, το οποίο θα κρατήσετε κρυφό. Προσοχή λοιπόν στις παράνομες σχέσεις. Οι διαμάχες στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το οικείο περιβάλλον. Εσείς οι ίδιοι νιώθετε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια σας και να γκρεμίζεται η βάση σας. Μία μετακόμιση είναι πολύ πιθανή.