Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21-27/11/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Επανέρχονται σταδιακά το χαμόγελο στα χείλη και η αισιοδοξία στην καρδιά αφού ήδη έχουν κάνει ποδαρικό στο σπίτι του Τοξότη, η Αφροδίτη και ο Ερμής.

Την Τρίτη καταφτάνει και ο Ήλιος στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Όλη η ενέργεια στο σύμπαν αλλάζει. Προχωρώντας με θετικό πρόσημο από δω και πέρα θα φθάσουμε έως τις γιορτές. Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς το σύμπαν είναι σοφό και ποτέ δεν κάνει λάθος. Έτσι επιλέγει αυτήν την χρονική περίοδο για να δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα, με νότες χαράς και ανεμελιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το διάστημα ξεκινούν τα προεόρτια και οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα.

Την Πέμπτη η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στο κατώφλι του Τοξότη και στην αρχική του μοίρα, θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία.

Είναι μία ευνοϊκή όψη τριγώνου, που αν και βρίσκεται σε ασυμβατότητα, εν τούτοις είναι πολύ στενό. Εξάλλου ο Δίας παίζει καθοριστικό ρόλο σε τούτη τη νέα σελήνη, διότι αφενός είναι κυβερνήτης του Τοξότη και αφετέρου παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν θα δούμε νέα ξεκινήματα σε σπουδές, γνώσεις, νομικές υποθέσεις και φιλοσοφία. Νέες νομοθεσίες, σε παιδεία και θρησκεία. Θα υπάρξει έντονη κοινωνικότητα εξωστρέφεια και ταξίδια.

Βέβαια δεν θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα με μαγικό τρόπο, διότι υπάρχουν ακόμα οι πληγές από τα αγκαθάκια των προηγούμενων ημερών.

Παρόλα αυτά είναι η περίοδος που θα παραμερίσουμε όλα τα άσχημα και θα στοχεύσουμε με το βέλος του Τοξότη, προς μία καλύτερη ζωή.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η νέα σελήνη γίνεται στον τομέα πού για εσάς εκφράζει την πλατύτερη αντίληψη που έχετε για τον κόσμο. Έτσι λοιπόν θα ευνοηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, με τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό. Προωθούνται ευνοϊκά τα θέματα των σπουδών.

Η επαφή με τα άτομα του εξωτερικού, σας επιφυλάσσει νέες προτάσεις για επαγγελματικές δραστηριότητες. Ενδεχομένως να ενδιαφερθείτε να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς, ή ψυχαγωγίας. Κάποιοι ίσως να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφέλιμού.

Μπορεί να συζητήσετε με φίλους, αδέρφια, γείτονες και γενικότερα το στενό σας περιβάλλον, για κάποια παλιά θέματα. Μετά από αναθεώρηση των ιδεών σας, γεννιούνται άλλες πιο χρήσιμες. Θα έχετε έντονη κινητικότητα και πολλές μετακινήσεις και κάποιες θα καταλήγουν σε παλιά μονοπάτια.

Δεν αποκλείεται να βρείτε πρόσωπα πού υπήρχαν στη ζωή σας στο παρελθόν.

Φίλοι, συνάδελφοι αλλά και έρωτες, που θα επαναξιολογήσετε, ώστε να δείτε ποιους θα κρατήσετε και ποιοι θα πάρουν το δρόμο τους.

Ταύρος

Η νέα σελήνη δημιουργείται στον τομέα του χάρτη σας που φανερώνει την ανάγκη να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι μία καλή περίοδος και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, ώστε να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Θα μπορέσετε να κάνετε διακανονισμό σε ασφάλειες, δάνεια, διατροφές, δημόσιο και κληρονομικά. Αν έχει προβλήματα ο σύντροφος, σε οικονομικό επίπεδο, πάλι θα μπορέσετε να βρείτε τους πόρους, που θα τον βγάλουν από το αδιέξοδο. Είναι μία περίοδος που θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και αυτό θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας ανεβάσει την λίμπιντο. Θα μπορέσετε να του μιλήσετε για αυτά που κρατάτε μέσα στην ψυχή σας.

Σε ότι αφορά στα δικά σας οικονομικά, εκεί προβλέπεται να συνεχίσουν τα έκτακτα έξοδα. Εάν σας οφείλουν χρήματα να ξέρετε ότι θα υπάρξει ακόμα καθυστέρηση. Εσείς ξέρετε από υπομονή, οπότε οπλιστείτε.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας, μιλάει για νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες. Είναι μία θετική συγκυρία που θα προκύψει και θα σας φέρει πολλές δελεαστικές προτάσεις. Τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν είναι καλοπροαίρετα και δεν έχουν κάτι να κρύψουν από εσάς. Μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να αποφασίσουν για δέσμευση μαζί με συγκατοίκηση. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα δείτε πώς το επόμενο διάστημα θα περάσετε πολύ καλά με τον σύντροφο. Φροντίστε εσείς μόνο να μην είστε επιθετικοί και μην παρεξηγήστε με το παραμικρό.

Οι προθέσεις του συντρόφου είναι καλές και θέλει να βρίσκεται κοντά σας. Εάν εσείς όμως θυμάστε παλιά προβλήματα και του τα κοπανάτε, να ξέρετε πως το χάσετε αυτό το άτομο. Οπότε προσέχετε για να έχετε.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας σας. Από δω και στο εξής η ρουτίνα σας δεν θα είναι βαρετή. Όμορφες εικόνες θα παρεμβάλλονται και θα χρωματίζουν τις ανούσιες, μέχρι πρότινος, συνήθειες που είχατε. Θα ασχοληθείτε με την υγεία σας, βρίσκοντας λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας ταλάνιζαν.

Είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε προτάσεις για εργασία. Οι όροι θα είναι ευνοϊκοί οπότε μπορείτε να συμφωνήσετε. Δεν αποκλείεται να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που αφορά σε εξωτερικό, ή σε εκπαίδευση. Ενώ όλα φαίνεται να εξελίσσονται ευχάριστα, παρόλα αυτά, κάτι βαραίνει την ψυχή σας. Σκαλίζετε το παρελθόν εδώ και καιρό χωρίς λόγο. Οι αναμνήσεις ξεπηδούν από το σκονισμένο χρονοντούλαπο της ζωής σας. Κρατάτε μέσα σας θυμό για παλιές υποθέσεις. Μην κάνετε κακό στον εαυτό σας και μην αυτομαστιγώνεστε.

Το άγχος σας δημιούργησε προβλήματα υγείας που πρέπει να τα ξεπεράσετε. Καντε το τώρα πού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία.

Λέων

Η νέα σελήνη μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη δίνουν έμφαση στα ζητήματα του έρωτα και της καρδιάς. Είναι μία πάρα πολύ ευνοϊκή συνθήκη για τα ερωτικά σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα ερωτική γνωριμία. Μία σχέση που θα σας αλλάξει τη νοοτροπία και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Μέσα από κει θα βρείτε τη χαρά της ζωής.

Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα δείτε να βελτιώνονται οι συνθήκες, ώστε να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Το επόμενο διάστημα, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα νιώσετε πάλι παιδί. Άριστες θα είναι και οι σχέσεις σας με τα παιδιά, όσων έχετε. Καλλιτεχνικά σχέδια και δημιουργικά εγχειρήματα, προωθούνται.

Επιπλέον βρίσκετε λύση σε οικονομικά που αφορούν άλλες πηγές εσόδων, ή και χρέη. Υπάρχει εύνοια για δανειοληψία εφόσον το επιθυμείτε.

Εκεί που θα πρέπει να κάνετε αναθεώρηση, είναι στους στόχους που είχατε θέσει στο παρελθόν. Ενδεχομένως να αλλάξουν τα σχέδιά σας. Βασικό ρόλο θα παίξουν τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, όπου εκεί θα ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι.

Παρθένος

Η νέα σελήνη θα σας φέρει καινούργια ξεκινήματα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μερικοί θα κάνετε το επόμενο βήμα και θα αποφασίσετε για γάμο, ή για συγκατοίκηση με τον σύντροφο. Για εσάς είναι μία περίοδος εσωστρέφειας, πού όμως δεν σας βαραίνει την ψυχή.

Το ότι θα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας, μόνο χαρά θα σας φέρει. Θα δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα και γιατί όχι να προβείτε σε στολισμό του σπιτιού, ώστε να νιώσετε καλά, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι. Εξάλλου έχετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Ο σύντροφος βρίσκεται στο πλευρό σας και θα ακολουθήσει τις επιλογές σας.

Η καριέρα δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, διότι σας έχουν κουράσει οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Έχετε δώσει πολλά και έχετε τρέξει πολύ, παρόλα αυτά νιώθετε αδικημένοι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, γιατί δεν αποκλείεται να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πείτε λόγια, ή να κάνετε πράξεις που θα σας εκθέσουν.

Ζυγός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας. Συναντήσεις, συζητήσεις, φλερτ, νέες γνωριμίες και όλα τα καλά έχει τούτο το νέο φεγγάρι. Θα έρθετε σε επαφή με καινούργια άτομα. Θα δείτε ότι μαζί τους μπορείτε να ταυτιστείτε, πάνω στις ιδέες και στις απόψεις σας. Είναι άτομα τα οποία σας βλέπουν με καλό μάτι και την καλή τους προαίρεση θα την εισπράξετε αμέσως. Θα βρείτε καλούς συνομιλητές για να μοιραστείτε τα κοινά σας στοιχεία.

Η εύνοια επεκτείνεται και στο μεταφορικό σας μέσο, που μπορεί να το αντικαταστήσετε, ή να αποκτήσετε καινούργιο. Η καθημερινότητά σας δεν είναι πλέον κουραστική, αλλά σας γεμίζει. Ότι κάνετε το κάνετε με αγάπη. Τίποτα δεν φαίνεται να σας κουράζει. Εάν υπήρχαν θέματα υγείας, εξομαλύνονται, βελτιώνονται και θεραπεύονται.

Λίγη προσοχή μόνο στα μικρά κρυολογήματα και στις ιώσεις. Εκεί που θα έχετε καθυστερήσεις κι αναβολές, είναι στα θέματα σπουδών. Όλο κάτι θέλετε να ξεκινήσετε κι όλο κάτι σας εμποδίζει. Το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και με ένα ταξίδι πού έχετε στα σχέδιά σας. Ενδεχομένως οι λόγοι που εμποδίζουν από τη μία το ταξίδι και από την άλλη την απόκτηση δεξιοτήτων και σπουδών, να είναι οικονομικοί.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά στα οικονομικά. Μία θετική συγκυρία ενδέχεται να συμβεί εκεί και θα δείτε να αυξάνονται τα χρήματα σας. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και αυτό θα το δείτε στον λογαριασμό τραπέζης σας. Ίσως να ευοδώθηκε ένα επιχειρηματικό, ή δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο νου σας και το πραγματοποιήσατε τώρα.

Εάν θελήσετε να προβείτε σε ένα νέο ξεκίνημα με περαιτέρω οικονομικές απολαβές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους όρους, στις προϋποθέσεις και στα ψιλά γράμματα. Μελετήστε καλά πριν αποφασίσετε, αλλά να ξέρετε ότι γενικά θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές.

Πολλοί από εσάς θα κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Όσοι έχετε ήδη σύντροφο και είστε σε σχέση, θα δείτε ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες και θα έρθετε πολύ κοντά ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στρέφει όλα φώτα πάνω σας. Μαζί με τη νέα σελήνη υπάρχει και η Αφροδίτη με τον Ερμή, οι οποίοι βρίσκονται κι αυτοί στο ζώδιο σας, καθιστώντας σας ιδιαίτερα μαγνητικούς. Είναι βέβαιο πως δεν θα περνάτε απαρατήρητοι και η παρουσία σας θα γίνεται αισθητή. Έτσι θα μπορείτε να έχετε εσείς το πάνω χέρι, σε σχέσεις και συνεργασίες που θα προκύψουν. Θα έχετε πολλές προτάσεις και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Πλέον δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τις ικανότητές σας. Είστε γνήσιοι και αυθεντικοί. Αυτά είναι προσόντα, που εγγυώνται για εσάς.

Χαίρεστε την οικογένεια και το σπίτι σας. Έχετε έρθει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

Αυτό που χαλάει λίγο την τέλεια συνταγή και την εύνοια που έχετε, είναι ότι κάποια άτομα σας βλέπουν επιθετικά. Δεν μπορούν να σας βλάψουν όσο και αν σας ανταγωνίζονται, παρόλα αυτά σας δημιουργούν πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει να λύσετε. Καλή θα ήταν η σιωπή σας, προς απάντησή τους.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας και κάνει επιτακτική την ανάγκη, να δημιουργήσετε την αρχή του τέλους. Θα ξεκινήσετε να διαγράφετε πράγματα και καταστάσεις από το παρελθόν. Αυτή τη φορά η διαδικασία δεν θα είναι επίπονη, αλλά θα την κάνετε με ευχαρίστηση.

Όσο εσείς θα διαγράφετε, τόσο θα ανοίγονται νέοι δρόμοι, που θα σας οδηγήσουν σε πιο όμορφες καταστάσεις. Θα συζητήσετε και θα τα πείτε με τον εαυτό σας, ώστε να φτάσετε σε σημείο να τον αγαπήσετε λιγάκι παραπάνω. Εξάλλου το αξίζετε.

Ευνοϊκές θα είναι και οι συνθήκες στα ερωτικά σας, με νέες γνωριμίες, αλλά και παλαιότερες που έρχονται στο προσκήνιο. Θα έχετε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις, με πολύ αγαπητά σας πρόσωπα.

Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι στην καθημερινότητά σας και στο άγχος που σας προκαλούν οι πολλές υποχρεώσεις, ειδικά στον εργασιακό τομέα. Όσο και να τρέχετε να τα προλάβετε όλα, πάντα κάτι θα προκύπτει και πάλι δεν θα προλαβαίνετε. Για αυτό χαλαρώστε και μην αγχώνεστε.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά στους στόχους, στα όνειρα και στα μελλοντικά σας σχέδια.

Έχετε βάλει μπροστά κάποιες νέες ιδέες και project που έχετε στο μυαλό σας και θα τα επικοινωνήσετε με φιλικά άτομα, ή με ομάδες στις οποίες είστε μέλος. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα ενστερνιστούν τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να μπουν νέα άτομα στη ζωή σας. Το κλίμα σταδιακά γίνεται πιο ευχάριστο στην προσωπική σας ζωή και στην εργασία.

Αλλά και ο ερωτικός τομέας δεν πάει πίσω, αφού συνεχίζονται οι προκλήσεις και οι προσκλήσεις από άτομα του παρελθόντος. Σας ζητούν επανασύνδεση και είναι στο χέρι σας αν θα ενδώσετε. Εάν υπάρξει συνάντηση με ένα παλιό φλερτ, φροντίστε να μην ζητήσετε τα ρέστα, για ότι έγινε, διότι δεν θα αποφύγετε τον τσακωμό. Τις επόμενες ημέρες μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη μετά από μία πολύ βαριά περίοδο που διανύσατε. Μην το πολυσκέφτεστε.

Ιχθύες

Καινούργιο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, σας υπόσχεται τούτη η νέα σελήνη. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Πάντως όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην δουλειά και στην κοινωνική σας καταξίωση. Οι συνθήκες στην εργασία εξομαλύνονται και δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα. Θα κάνετε συζητήσεις με ανωτέρους και εργοδότες. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και τα project που έχετε σκεφτεί. Νιώθετε ήδη την διάθεσή σας να ανεβαίνει, αφού τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Δεν συμβαίνει όμως ακριβώς το ίδιο και στο σπίτι. Εκεί υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις και αναβολές. Τα οικογενειακά θέματα σας δημιουργούν άγχος, διότι δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Υπάρχει μία στασιμότητα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με την οικογένεια, για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Γενικά δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ξύνετε πληγές, που ούτως ή άλλως, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.