Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23-29/1/23

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Την εβδομάδα αυτή βρισκόμαστε υπό την επιρροή της νέας σελήνης στον Υδροχόο, που έγινε το περασμένο Σάββατο. Με τις ίδιες συνθήκες θα βαδίσουμε έως την Παρασκευή. Αυτή την ημέρα η Αφροδίτη αφήνει τον Υδροχόο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, που βρίσκεται σε θέση έξαρσης.

Το κλίμα και οι ενέργειες αλλάζουν. Από την αποστασιοποίηση που είχε ευρισκόμενη στον Υδροχόο, τώρα θα γλυκάνει, αφού θα μπει μπροστά το συναίσθημα, η ανιδιοτελής αγάπη και η συμπόνια. Θα κυριαρχήσει η ρομαντική διάθεση.

Την Κυριακή έχουμε την ευνοϊκή όψη τριγώνου, μεταξύ του Ηλίου και του Άρη. Είναι μία όψη που θα κρατήσει αρκετό διάστημα, ώστε να υλοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του καθενός. Εύνοια σε επιχειρηματικά σχέδια και δράση, με καρποφόρα αποτελέσματα.

Είναι ένα αέρινο, νοητικό τρίγωνο, μεταξύ των ζωδίων, Υδροχόου και Διδύμων, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την ίδια μέρα, το γήινο ευνοϊκό τρίγωνο, του Ερμή από τον Αιγόκερω, με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα φέρει έμπνευση έξυπνες ιδέες, ευφάνταστες και πρωτότυπες. Επαγγελματική άνοδος μέσω διαδικτύου, διαφήμισης, internet και μαζικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η Αφροδίτη την Παρασκευή θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ότι βαραίνει τις πλάτες σας θα φύγει με μιας και θα ανακουφιστείτε. Το ίδιο θα γίνει και με τους τοξικούς ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας. Θα εξαφανιστούν, ή θα τους εξαφανίσετε. Η ψυχολογία σας σταδιακά βελτιώνεται.

Ίσως μπει στη ζωή σας μία κρυφή, παράνομη, ερωτική σχέση. Θα δραστηριοποιηθείτε σε συλλόγους και σε ομάδες, με κοινά ενδιαφέροντα.

Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα συζητήσετε μαζί τους για τα σχέδια σας. Έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε, αλλά το ίδιο έχουν κι οι φίλοι σας. Οπότε σε συνεργασία μαζί τους, θα βρείτε έξυπνες λύσεις. Αν είχατε προβλήματα με τις μετακινήσεις σας, ή το μεταφορικό σας μέσο, τώρα πλέον παρακάμπτονται. Συζητήσεις γίνονται και για τα επαγγελματικά. Θέματα που καθυστερούσαν, ή παρουσίαζαν εμπόδια, σταδιακά θα πάρουν μπροστά.

Εύνοια υπάρχει και στον οικονομικό τομέα, με χρήματα που προέρχονται αμιγώς από το επάγγελμά σας και τη δουλειά που έχετε προσφέρει.

Ταύρος

Η Αφροδίτη την Παρασκευή θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σας απασχολήσουν οι ομάδες, οι σύλλογοι και τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεστε με τους άλλους. Αν είστε κάπου εγγεγραμμένοι, θα γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και αγαπητοί στον περίγυρο. Ίσως αναλάβετε ανώτερη θέση μέσα σε έναν σύλλογο. Οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας και υποστηρίζουν τις δραστηριότητές σας. Ταυτόχρονα ανεβαίνουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η δουλειά θα φέρει και τα χρήματα. Ότι μέχρι τώρα σας καθυστερούσε και σας κρατούσε πίσω, έχει τελειώσει.

Με νέες γνωριμίες μπορείτε να προχωρήσετε, κάνοντας πράξη τα σχέδια σας. Προς υλοποίηση οδεύουν τα ταξίδια τα οποία μέχρι τώρα αναβάλλονταν. Θα συζητήσετε με τον σύντροφο για την μελλοντική εξέλιξη και την πορεία της σχέσης σας. Νιώθετε ώριμοι και αποφασισμένοι να πάρετε πίσω ότι σας ανήκει.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη την Παρασκευή θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σας. Το τελευταίο διάστημα είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι με τον Άρη στο ζώδιό σας. Αφού τρέξατε για να ικανοποιήσετε τους άλλους, τώρα έρχεται η στιγμή για να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα υλοποιήσετε τους στόχους σας. Η κούραση θα υποχωρήσει σταδιακά και τα νεύρα σας θα φύγουν. Θα νιώσετε πως ανακτάτε τις δυνάμεις σας.

Αν έχετε δημιουργήσει υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με το δημόσιο, ή άλλους φορείς, θα τα τακτοποιήσετε, ίσως με λίγο ανορθόδοξο τρόπο. Όπως και να χει όμως το αποτέλεσμα μετράει κι εσείς θα απαλλαγείτε από τα χρέη.

Η λίμπιντο σας ανεβαίνει και έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη την Παρασκευή μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ένας αέρας αισιοδοξίας πνέει τριγύρω σας. Μετακινήσεις, ταξίδια και νέες γνωριμίες, με ανανεωτικό χαρακτήρα. Με χιούμορ και διασκέδαση, θα πορευτείτε το επόμενο διάστημα. Συσφίγγονται οι σχέσεις με τους συγγενείς εξ αγχιστείας.

Ο εσωτερικός σας κόσμος φωτίζεται κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σας, που λάμπει από χαρά. Έχετε παραμερίσει τις αρνητικές σκέψεις και δεν σας καταβάλλουν πλέον οι τοξικοί άνθρωποι. Επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας και νιώθετε ανακούφιση από τα βαρίδια που είχατε στην ψυχή σας και αφορούσαν στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να κινείστε μυστικά και παρασκηνιακά για τους δικούς σας λόγους.

Θα βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας, εάν υπάρχουν. Καινούργιοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά και συνεργάτες. Θα συμμετάσχετε σε ομάδες από τις οποίες θα αντλήσετε χαρά. Διαδίκτυο και internet ενεργά στη ζωή σας.

Λέων

Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Το άγχος και τις φοβίες σας, θα διαδεχθούν, η ενσυναίσθηση και η αγάπη.

Ο εσωτερικός σας κόσμος θα γλυκάνει και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Θα ανέβει η λίμπιντο σας και θα βελτιωθεί η σχέση σας με τον σύντροφο.

Στις οικονομικές εκκρεμότητες θα βρείτε λύση και μπορείτε αν το επιθυμείτε, να προβείτε στη λήψη δανείου. Με το ταίρι σας μπορείτε να κάνετε ομάδα και να συνεργαστείτε ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε συνεργασία μπορείτε να μπείτε και με ένα φιλικό άτομο. Όπως και να χει η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν σημαντική άνοδο και βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας.

Μπορείτε αν θέλετε να εκσυγχρονίσετε τη δουλειά σας, με νέες τεχνικές, ή νέα μηχανήματα. Θα ασχοληθείτε περαιτέρω με internet και διαδίκτυο.

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί σημαντικά, χωρίς να σας πιέζουν πια οι αγγαρείες και ο φόρτος εργασίας. Τώρα θα δουλεύετε πιο άνετα, πιο σύγχρονα και χωρίς άγχος.

Παρθένος

Η Αφροδίτη την Παρασκευή θα περάσει ακριβώς απέναντι σας, στους Ιχθύες. Είναι μία ευνοϊκή θέση ως προς το ζώδιο σας, διότι θα φέρει εξομάλυνση των σχέσεων. Έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στα επαγγελματικά, με εγωιστικές συμπεριφορές των ανωτέρων, προς το άτομό σας.

Βρίσκεται μέσα στην ψυχή σας το άγχος, που σας έχει δημιουργήσει η συνθήκη εργασίας. Σταδιακά όμως και από την επόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι καλυτερεύουν τα πράγματα. Μάλλον ήρθε η στιγμή να πάρετε τη ρεβάνς. Κατόπιν τούτου θα μπορέσετε να βάλετε στόχους, τους οποίους θα υλοποιήσετε. Θα έχετε κάποιες φαεινές ιδέες, και ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο.

Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα μπαίνουν στη ζωή σας νέα άτομα και κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Κάποιες από αυτές γίνονται εντελώς ξαφνικά κι από κει που δεν το περιμένετε, βρίσκεστε σε σχέση με κεραυνοβόλο έρωτα. Ίσως πρόκειται για άτομο που βρίσκεται μακριά, στο εξωτερικό, ή έχει διαφορετική κουλτούρα από εσάς. Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα, βελτιώνονται οι σχέσεις με το σύντροφο, για όσους είστε δεσμευμένοι.

Ζυγός

Η Αφροδίτη την Παρασκευή περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας βελτίωση στην καθημερινότητά σας. Ότι μέχρι τώρα σας δημιουργούσε άγχος και ότι κάνατε σαν αγγαρεία, τώρα δεν θα το νιώθετε έτσι. Αντιθέτως θα σας ευχαριστούν οι λεπτομέρειες και θα ασχολείστε με αυτές χωρίς γκρίνιες. Εύνοια αναμένεται και στον εργασιακό χώρο. Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και οι σχέσεις με τους συναδέλφους. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκουν λύση. Ίσως ότι κρατούσατε κρυμμένο βαθιά μέσα σας, το βγάλετε στους οικείους σας. Είναι κάποια παράπονα που είχατε φυλαγμένα και που τώρα θα τα επικοινωνήσετε μαζί τους, χωρίς όμως να τους προσβάλετε.

Στα ερωτικά προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Ξαφνικές ευχάριστες ανατροπές που αφορούν στην σχέση σας με το σύντροφο.

Σκορπιός

Την Παρασκευή Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό για εσάς σημαίνει κατά κύριο λόγο έρωτες. Θα είστε πολύ ευνοημένοι σε αυτόν τον τομέα και όσοι είστε μόνοι θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο. Θα νιώθετε πολύ καλά με μία δόση αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Είναι μία θετική συγκυρία την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Αν έχετε κάποιο ταλέντο, ή κάποιο χόμπι, τώρα θα καταπιαστείτε με αυτό. Ότι σας δίνει χαρά θα βρεθεί τώρα στο δρόμο σας.

Όσοι είστε σε μία σχέση θα δείτε να ξεδιπλώνονται οι ρομαντικές διαθέσεις του συντρόφου. Μαζί του θα κάνετε συζητήσεις και θα πείτε όμορφα λόγια. Θα τον εντυπωσιάσετε με τις έξυπνες ιδέες που θα του προτείνετε, για την βελτίωση της σχέσης σας. Γοητεύετε τους γύρω σας. Αυξάνεται η λίμπιντο σας.

Θέματα της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας, των κληρονομικών και των οφειλών, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχετε έξυπνες ιδέες και θα βρείτε λύσεις που θα σας ευνοήσουν.

Τοξότης

Την Παρασκευή Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας την χαρά στο σπιτικό σας. Θα ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και θα δεχθείτε άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Η ψυχολογία σας σταδιακά ανεβαίνει. Τα εμπόδια στη σχέση σας με τους άλλους τώρα θα ξεπεραστούν.

Καταλαγιάζει η ένταση με τον σύντροφο, ο οποίος μέχρι τώρα σας έβλεπε σαν κόκκινο πανί, ή εσείς τον βλέπατε με αυτό τον τρόπο. Τώρα θα έρθετε πιο κοντά και θα τα βρείτε. Σε αυτό θα βοηθήσει η συζήτηση που θα κάνετε σε ήρεμο και χαμηλό τόνο.

Στην εργασία σας τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα και θα έχετε να λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση. Ίσως γίνει αύξηση του μισθού σας, ή κάποιο μπόνους. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας, διότι τα οικονομικά,τα επαγγελματικά και τα θέματα της οικογένειας,αλλά και του συντρόφου,σταδιακά βελτιώνονται.

Αιγόκερως

Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας στη ζωή σας πολλές επαφές και επικοινωνίες με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Συσφίγγονται οι σχέσεις με γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Θα κάνετε μετακινήσεις και μικρά ταξίδια, όπου θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Κάποιοι ενδέχεται να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα επιτύχετε βελτίωση των σχέσεων, με την ηρεμία που θα σας διακρίνει, το επόμενο διάστημα.

Βελτίωση θα παρουσιάσει και ο τομέας της εργασίας, ο οποίος θα αποφέρει περισσότερα έσοδα. Επαγγελματικά και οικονομικά εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους και υπάρχει εύνοια και άνοδος.

Ξαφνικοί έρωτες για κάποιους από εσάς. Ξεπερνάτε τα εμπόδια και μπορείτε πλέον να εκμεταλλευτείτε τα πρωτότυπα ταλέντα σας. Θα έχετε έξυπνες ιδέες, τις οποίες θα κάνετε πράξη.

Υδροχόος

Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε αύξηση στα εισοδήματά σας. Μετά τα τόσα έξοδα που είχατε το τελευταίο διάστημα, καιρός ήταν να αρχίσει πάλι να εισρέει το χρήμα στις τσέπες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να καλύψετε τις ανάγκες σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις συναισθηματικές. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα μπορείτε να ελπίζετε σε νέα ερωτική γνωριμία. Είναι ένα άτομο που θα φέρει νέα πνοή και ανανέωση στη ζωή σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να ελπίζετε σε βελτίωση της σχέσης σας, που θα επιτευχθεί, μέσα από εξόδους και διασκέδαση. Είναι ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Υπάρχουν ακόμα παρασκηνιακές ενέργειες και λόγια που κάνετε, για τα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας και της οικογένειας. Μυστικές συζητήσεις με την οικογένεια, ή για την οικογένεια.

Ιχθύες

Την Παρασκευή η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί αυτό το διάστημα. Θα ομορφύνετε τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Βασικά είναι η εσωτερική ομορφιά και γαλήνη που σας προσδίδει ο πλανήτης, η οποία αντανακλάται προς τα έξω.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αρέσετε στον κόσμο αλλά και στον σύντροφο. Αν υπήρχαν προβλήματα με το ταίρι σας θα εξαλειφθούν, διότι εσείς θα απλώσετε το χέρι σας, προς το μέρος του. Οι προσπάθειες σας σταδιακά θα έχουν αποτέλεσμα.

Θα βάλετε σε εφαρμογή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που έχουν να κάνουν με την τακτοποίηση περιουσιακών στοιχείων. Μπορεί να κινηθείτε μυστικά, αλλά στο τέλος θα έχετε αποτελέσματα.

Συζητήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μπαίνετε μέσα σε ομάδες ατόμων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, ή κάποιο χόμπι. Ξεκινά μία ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος που θα σας φέρει γεγονότα, για τα οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό.