Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24-30/10/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος ξεκινά, αρχής γενομένης της εβδομάδος που θα διανύσουμε και η οποία περιλαμβάνει μία σημαντική έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Την Τρίτη ο Ήλιος μαζί με την Σελήνη θα βυθιστούν στον σκοτεινό και μυστικό κόσμο του Σκορπιού, απορροφώντας την ενέργεια του σκότους.

Στον ίδιο ζωδιακό χώρο βρίσκεται και η Αφροδίτη. Θα αναδυθούν τα κατώτερα ένστικτα τα οποία περιλαμβάνουν βία, σεξ, πάθος και έλεγχο.

Αν μη τι άλλο είναι όλα αυτά που μας απασχολούν τελευταία και θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμα.

Η όψη χιαστί που κάνει με τον Δία, δείχνει ότι δεν υπάρχει διέξοδος και η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη από όλες τις πλευρές. Θα υπάρχει οικονομική και συναισθηματική ασάφεια, αλλά και ανασφάλεια. Από δω και στο εξής θα ενταθούν τα ενεργειακά ζητήματα και οι ανωμαλίες του υπεδάφους.

Στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Δίας κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, εγκαταλείποντας για λίγο τον πολεμοχαρή Κριό. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να γίνει κάποιου είδους υποχώρηση στα πολεμικά γεγονότα, τα οποία βλέπουμε τελευταία. Ο Δίας από τους Ιχθύς γίνεται ειρηνοποιός και συμβολίζει την ανακωχή, αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση και την φιλανθρωπία.

Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδος θα δούμε τον Ερμή να εισέρχεται κι αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού με σκοπό να διεισδύσει σε βάθος, ώστε να αποκαλύψει ότι είναι πολύ καλά κρυμμένο. Με όλη αυτή την παρέα στο Σκορπιό θα αυξηθεί η καχυποψία, οι εμμονές και θα κυριαρχήσουν αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Επιβολή, χειραγώγηση και παιχνίδια εξουσίας. Θα υπάρξει εσωστρέφεια αλλά και εσωτερικές μάχες με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος την Κυριακή.

Ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία, εξετάζοντας αν έχουν παρθεί όλα τα μαθήματα κι έχουν γίνει κατανοητά.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η έκλειψη θα σας κάνει να δείτε  τις ανάγκες που έχετε, τόσο στο οικονομικό, όσο και στο συναισθηματικό επίπεδο. Θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα, αλλά και με ασφάλειες, δάνεια, διατροφές, κτλ, διότι θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα. Ψυχολογικά δεν θα βρίσκεστε και στην καλύτερή σας φάση, ενδεχομένως εξαιτίας των οικονομικών θεμάτων.

Ο Ερμής κινείται στον ίδιο χώρο με την έκλειψη και θα εντείνει τα προβλήματα, αλλά θα σας βοηθήσει να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις, ώστε να δείτε τι θα κάνετε στο μέλλον. Εξαιτίας των οικονομικών αλλά και των ψυχολογικών προβλημάτων, η λίμπιντό σας θα είναι μειωμένη. Θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις, με άτομα του παρελθόντος.

Θα έρθουν στη ζωή σας γνώριμα πρόσωπα από τα παλιά και θα σας προτείνουν, είτε συνεργασίες, εάν βρίσκονταν τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε επανασύνδεση, εάν βρίσκονταν στον αισθηματικό. Εάν κάνετε συμβόλαια, ή συμφωνίες, με παλιούς συνεργάτες, προσέξτε λίγο παραπάνω τα ψιλά γράμματα. Το μαξιλαράκι ασφαλείας θα είναι για εσάς ο Δίας, που θα βρεθεί από το τέλος της εβδομάδας και έπειτα, πίσω από την πλάτη σας, ώστε να σας στηρίξει.

Ταύρος

Με την έκλειψη να συμβαίνει ακριβώς απέναντι σας θα πορευτείτε το επόμενο διάστημα. Οι αλλαγές θα συμβούν στον τομέα που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η έκλειψη έχει σκοπό να σας ανοίξει τα μάτια και να δείτε καθαρά ποιους έχετε απέναντί σας και με ποιους συμπορεύατε  μέχρι τώρα.

Σίγουρα είστε από τα άτομα που δεν αρέσκονται στις αλλαγές. Τώρα όμως θα αναγκαστείτε να τις κάνετε για το καλό σας. Θα δυσκολευτείτε και θα ζοριστείτε λίγο παραπάνω, αλλά θα τα καταφέρετε. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε συνεργάτες στην δουλειά σας, αφού τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας, θα είναι καταλυτικά προς εσάς. Οι αλλαγές πάντα φέρνουν ανανέωση και εξέλιξη. Ίσως κάποιοι να αποφασίσουν για εσάς χωρίς εσάς. Ακόμα και έτσι να γίνει μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Στα οικονομικά ίσως σας επιστραφούν χρήματα τα οποία είχατε δανείσει, ή βρείτε κάποια ξεχασμένα λεφτά. Φίλοι επανέρχονται στη ζωή σας και μαζί με αυτούς, οι στόχοι και οι επιθυμίες, που είχατε στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Η έκλειψη θα σας φανερώσει κατάματα τα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας, στην εργασία και στην υγεία σας. Είστε πάντα πολυάσχολοι και πολυπράγμονες και τώρα ένας λόγος παραπάνω να τρέχετε και να μη φτάνετε. Το πρόγραμμά σας θα είναι υπερφορτωμένο και συνήθως για αλλού θα ξεκινάτε και αλλού θα καταλήγετε. Οι ανατροπές θα είναι κουραστικές κι αυτό θα επιβαρύνει τη φυσική σας κατάσταση. Τα αποτελέσματα θα φανούν στην υγεία σας, η οποία χρειάζεται προσοχή, με ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Βάλτε στη ζωή σας την σωματική άσκηση, την διατροφή και τις βιταμίνες. Επειδή το άγχος σας θα χτυπήσει κόκκινο, θα το σωματοποιήσετε.

Το θετικό είναι ότι ο Ερμής από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καλύτερα και να πράξετε τα δέοντα, ώστε να μετριάσετε τα παραπάνω. Το κλειδί για την ισορροπία είναι ένας καλύτερος προγραμματισμός, που θα πετύχετε εάν δεν διασπάζεστε από δω και από κει.

Εάν ενδιαφέρεστε για επανασυνδέσεις τώρα θα έχετε την ευκαιρία. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αφήστε το να προσπεράσει.

Φροντίστε να μην στρέφεστε εναντίον του εαυτού σας και μην του ρίχνετε ευθύνες. Δεν φταίτε μόνο εσείς για όλα τα κακά του κόσμου.

Καρκίνος

Η έκλειψη που γίνεται αυτήν την εβδομάδα θα σας προβληματίσει διότι έχει σχέση με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο.

Είναι πολύ πιθανό να σας φανερωθούν κατάματα οι ελλείψεις της συναισθηματικής σας κάλυψης. Ενδεχομένως επέλθει η οριστική ρήξη με το ταίρι σας.

Είστε αρκετά καχύποπτοι και η έρευνα μπορεί να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα και αποκαλύψεις. Ότι δεν σας καλύπτει και είναι τοξικό για εσάς, θα το αποτινάξετε από πάνω σας.

Μπαίνοντας ο Ερμής στον ίδιο χώρο, μαζί με την έκλειψη, θα σας βοηθήσει να πάρετε εσείς τις αποφάσεις. Είστε κύριοι του εαυτού σας και θα ορίσετε μόνοι σας το μέλλον. Κάποιοι που είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία μοιραία ερωτική γνωριμία.

Ο Δίας θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε ένα ταξίδι που δεν πραγματοποιήθηκε. Σχέσεις με εξωτερικό. Μπορεί να δείτε ξανά σπουδές που αφήσατε στη μέση.

Η αναμόχλευση του παρελθόντος σας οδηγεί σε εσωτερικές διαμάχες αυξάνοντας τους φόβους σας. Θα έχετε άγχος, νεύρα και ψυχολογική κούραση.

Προσοχή χρειάζεται η υγεία σας, τόσο η σωματική, όσο και η ψυχική. Κάποιοι μιλούν πίσω από την πλάτη σας γι’ αυτό να μην εμπιστεύεστε κανέναν.

Λέων

Η έκλειψη που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα έχει βαλθεί να τρίξει τα θεμέλια και τις ρίζες της ζωής σας. Θα σας κάνει να νιώσετε μετέωροι, χωρίς να έχετε ένα αποκούμπι για να ξεκουραστείτε. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα δρομολογηθούν αλλαγές. Θα νιώσετε αποκομμένοι από την οικογένεια. Κάποιοι θα αλλάξετε σπίτι, ή και τόπο κατοικίας. Θα νιώσετε ξένοι και επισκέπτες στο ίδιο σας το σπίτι. Μετακόμιση. Θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν στους οικείους σας, αλλά και στον τρόπο που συγκατοικείτε. Να προσέχετε την υγεία των γονιών σας.

Ενδεχομένως αλλαγή πλεύσης να έχετε και στους υπόλοιπους καίριους τομείς της ζωής σας, όπως είναι οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας.

Επανέρχονται άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Με τους παλιούς φίλους, συμμαθητές και συμμαχητές, θα νιώσετε ευχαρίστηση και κάποιου είδους συμπαράσταση. Θα μπείτε πάλι σε κοινωνικές ομάδες και σε συλλόγους. Εκεί δεν αποκλείεται να βρεθείτε με έναν παλιό σύντροφο.

Παρθένος

Η έκλειψη θα φέρει αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείτε. Αν μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, να ξέρετε ότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για εσάς.

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες, διότι θα είναι μοιραίες, είτε για καλό, είτε για κακό. Ενδεχομένως να επέλθει ρήξη με κάποιο άτομο, το οποίο είχατε στενή σχέση έως τώρα. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στα λόγια που λέτε, διότι μπορεί να παρεξηγηθείτε, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε, τόσο στο κοντινό και γνώριμο περιβάλλον σας, όσο και στην εργασία σας. Ούτως ή άλλως, στην δουλειά σας, θα επανέλθουν προβλήματα από το παρελθόν για να τα επιλύσετε. Παλιοί συνάδελφοι, ή προϊστάμενοι, επιστρέφουν στην θέση τους.

Μην δώσετε αφορμές και λαβές για σχόλια και μην θυμηθείτε τώρα τα περσινά ξινά σταφύλια που σας έκαναν να έχετε διαφορές μαζί τους. Να είστε διαλλακτικοί και κρατήστε όσο το δυνατόν ουδέτερη στάση. Ενδεχομένως να σας γίνει πρόταση για εργασία από μία παλιά συνεργασία που είχατε.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έχουν επανασύνδεση ερωτικού περιεχομένου. Όπως καταλαβαίνετε το παρελθόν σας ξαναχτυπά την πόρτα, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά. Η απόφαση είναι δική σας.

Θα σας προβληματίσει το μεταφορικό σας μέσο.

Ζυγός

Η έκλειψη θα σας φανερώσει οικονομικά προβλήματα τα οποία θα προκύψουν ξαφνικά. Δείτε πώς θα τα επιλύσετε, είτε κάνοντας οικονομία, είτε προσπαθώντας να βρείτε πόρους οικονομικούς.

Ο Ερμής που κινείται στον ίδιο χώρο μαζί με την έκλειψη θα σας βοηθήσει να πάρετε εσείς τις αποφάσεις για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα, με το να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Έως ότου γίνει αυτό σίγουρα θα νιώθετε οικονομική, αλλά και συναισθηματική ανασφάλεια, διότι έχετε ανάγκες τις οποίες δεν μπορείτε να καλύψετε. Υπάρχει πιθανότητα να σας κάνουν πρόταση από το παρελθόν για δουλειά και να συνεργαστείτε εκ νέου. Βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα υγείας που σας απασχολούσαν. Οι θεραπείες και ο κατάλληλος θεραπευτής θα δουλέψουν για εσάς. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και έχετε προστασία.

Προσοχή στην συμπεριφορά σας με τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Ενδεχομένως να βγάλετε μία επιθετικότητα, ή ένα παράπονο, για θέματα του παρελθόντος που σας είχαν πικράνει.

Θα σκεφτείτε πάλι να πιάσετε μισοτελειωμένες σπουδές και δεξιότητες που δεν τις ολοκληρώσατε. Στα πλάνα σας βρίσκεται πάντα ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Η έκλειψη γίνεται ακριβώς πάνω σας και όπως αντιλαμβάνεστε σας αφορά άμεσα. Θα σας επιβληθούν αλλαγές σε όλους τους καίριους τομείς της ζωής σας. Είστε σταθερό ζώδιο και δεν σας αρέσουν οι ανατροπές, ιδιαίτερα αν σας επιβάλλονται χωρίς τη θέλησή σας. Μην πάτε κόντρα στο ρεύμα αλλά ακολουθήστε το. Ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Οι σχέσεις, ή οι συνεργασίες σας, διαταράσσονται και λήγουν, με σκοπό να σας προωθήσουν σε κάτι καινούργιο.

Από το τέλος της εβδομάδος με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε.

Καλό θα ήταν μαζί με όλα τα υπόλοιπα να προσέξετε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, ενδυναμώνοντας τον οργανισμό σας με βιταμίνες και υγιεινή διατροφή.

Από το τέλος της εβδομάδος ενδεχομένως σας χτυπήσουν την πόρτα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν στο παρελθόν. Θα σας κυριεύσει το άγχος αλλά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε έγκαιρα ώστε να τα τακτοποιήσετε. Προσπαθήστε όταν θα βγάλετε τα παράπονά σας στον σύντροφο, να μην τον σοκάρετε με την επιθετική σας στάση. Ενασχόληση με κληρονομικά.

Τοξότης

Αυτή η έκλειψη έχει σκοπό να σας πάει πίσω στο παρελθόν. Θα εγκλωβιστείτε στις αναμνήσεις και θα αναπολείτε περασμένα μεγαλεία. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα σας προκαλέσει μελαγχολία. Εξαιτίας της νοσταλγίας που θα νιώσετε θα παγιδευτείτε σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων. Τίποτα δεν θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Μόνοι σας θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να αποτινάξετε τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Ερμής για να αποφασίσετε αν θα μείνετε πίσω, ή αν θα τραβήξετε προς τα μπρος. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί όμως σε ποιον θα εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν και διόλου δεν θα σας αρέσει αυτό. Τσεκάρετε πρώτα τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας και βεβαιωθείτε για την εχεμύθεια του. Προσέχετε να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και κρατήστε ουδέτερη στάση.

Σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν ενδεχομένως κάνουν την εμφάνισή τους. Επειδή όπως καταλαβαίνετε σας κυνηγά το παρελθόν, ας είστε προσεκτικοί και μην προβείτε σε νέες καταστάσεις.

Νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά και νέες γνωριμίες, δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα. Προς το παρόν παραμείνετε στα γνώριμα, χωρίς όμως να σας ρουφούν την ενέργεια.

Αιγόκερως

Η έκλειψη θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε και ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, για το μέλλον. Αν έχετε κάνει κάποια πλάνα δεν θα προχωρήσουν, διότι θα αλλάξετε πορεία. Αν ανήκετε σε σωματεία, συλλόγους και γενικότερα ομάδες, θα δείτε πώς κι εκεί τα πράγματα δεν θα είναι όπως νομίζατε. Οι σύμμαχοι σας δεν θα είναι πλέον στο πλευρό σας. Τώρα θα δείτε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι όχι. Μία πολύ καλή φιλία που θεωρούσατε ως τώρα θα λήξει και θα σας αφήσει άναυδους, διότι έως τώρα θεωρούσατε ότι έχετε ένα άτομο δικό σας.

Ο Ερμής κινούμενος μέσα στον ίδιο χώρο θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση και να εγκαταλείψετε την τοξικότητα κάποιου ατόμου.

Κάποιες παλιές γνωριμίες επανέρχονται και θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις μαζί τους.

Προσοχή στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν προβλήματα υγείας που είχατε στο παρελθόν. Η καθημερινότητα σας κουράζει, για αυτό χαλαρώστε και μην συσσωρεύεται το άγχος. Προτάσεις για δουλειά που αφορούν στο παρελθόν είναι πολύ πιθανές.

Υδροχόος

Η έκλειψη θα φέρει νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν εκεί είναι αναπόφευκτες, διότι θα σας επιβληθούν. Να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στις κινήσεις και στα λόγια σας, διότι μπορεί να εκτεθείτε στον χώρο της δουλειάς σας. Προφανώς κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Εάν δημιουργηθούν προβλήματα με τους ανωτέρους σας, μην σηκώσετε τα μανίκια για καυγά, διότι θα βγείτε χαμένοι. Επειδή η επαγγελματική και η κοινωνική σας καταξίωση, βάλλεται λόγω της έκλειψης, καλά θα κάνετε να προσέχετε διπλά.

Από την άλλη μπαίνοντας κι ο Ερμής στον τομέα της εργασίας, θα σας βοηθήσει να πάρετε κι εσείς αποφάσεις.

Εύνοια παρουσιάζεται στα οικονομικά σας. Θα πάρετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν ενδεχομένως από την εργασία σας, ή που είχατε δανείσει.

Τον τελευταίο καιρό ήσασταν ενεργοί στα ερωτικά σας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από το τέλος της εβδομάδος και μετά επανέρχονται σχέσεις από το παρελθόν.

Σε περίπτωση που είστε ανοικτοί για επανασύνδεση να προσέχετε. Θα σας απασχολήσουν και πάλι οι τυχόν διαφωνίες που είχατε με τα παιδιά σας.

Ιχθύες

Η έκλειψη διαδραματίζεται σε έναν χώρο που αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Δεν αποκλείεται να σας βάλει στην διαδικασία της αλλαγής των οριζόντων σας. Θα αλλάξετε πεποιθήσεις, θεωρίες και τα πιστεύω μιας ζωής. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ένα ταξίδι κατά το  οποίο θα σας αποκαλυφθούν μυστικά. Θα βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν αλλά και με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ίσως αυτά τα άτομα είναι το κλειδί των κρυμμένων μυστικών που θα σας κάνουν να αλλάξετε νοοτροπία. Ξεχάστε τι πιστεύατε έως τώρα.

Ο Ερμής βρισκόμενος στον ίδιο χώρο με την έκλειψη θα εντείνει την καχυποψία σας και τις εμμονές που έχετε για κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

Γενικά είναι μία περίοδος όπου θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε παλιό. Ο τομέας που αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια παρουσιάζει μία στασιμότητα και ένα πισωγύρισμα. Εκεί που πάτε να ορθοποδήσετε, αμέσως μπλοκάρεται η ενέργεια, και σας πηγαίνει πάλι πίσω στην αρχή.

Αν και καλείστε να δώσετε πολλές εσωτερικές μάχες με τον εαυτό σας, αλλά και με τους οικείους σας, δεν θα το βάλετε κάτω και θα προσπαθήσετε για το καλύτερο. Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα θα έχετε την βοήθεια του Δία, ο οποίος θα σας δώσει προστασία και εύνοια.