Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/12/22-1/1/23

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλή χρονιά!

Φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα δύσκολης χρονιάς με την ελπίδα ότι η επόμενη θα είναι καλύτερη.

Λίγο πριν το κατώφλι του καινούργιου έτους έχουμε την Τετάρτη, μία όψη εξαγώνου, μεταξύ της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, όπου φαίνεται να υπερέχει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Ενδεχομένως λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς μοιραστούν συγχωροχάρτια, σε όσους ήταν αχάριστοι και αγνώμονες. Αυτό γίνεται συνήθως για να προχωρήσουμε πιο ανάλαφροι, χωρίς τα βαρίδια στους ώμους μας και χωρίς απωθημένα. Ε, ναι λοιπόν, συνηγορεί το σύμπαν σχηματίζοντας αυτή την όψη.

Την Πέμπτη ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η ενδοσκόπηση, η ανασκόπηση και ο απολογισμός των πεπραγμένων, σαφώς επιβάλλεται για να κλείσει αυτός ο κύκλος. Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί σε ό τι αφορά τις ενάρξεις, είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, είτε σε προσωπικές. Δεν υπογράφουμε συμβόλαια και δεν συνάπτουμε συνεργασίες. Προσοχή στις αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Καλό θα ήτανε να αναβληθούν για μετά τις γιορτές. Δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αφού ο ανάδρομος Ερμής, θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιφυλάσσει αρκετή ένταση μέσω του ερωτικού πάθους, με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Προσοχή όμως να μην μετατραπεί αυτό σε ζήλια και κτητικότητα.

Ο νέος χρόνος μπαίνει με τον Ερμή και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία. Βαδίζουμε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργεί έντονα την αίσθηση του καθήκοντος και των υποχρεώσεων, μην αφήνοντας περιθώρια για χαλαρότητα, ανεμελιά και διασκέδαση.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει κι αυτός με τη σειρά του στον τομέα που αφορά στην καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Εκεί ήδη βρίσκεται μία μεγάλη παρέα πλανητών για να τον υποδεχτεί. Εσείς να είστε προσεκτικοί διότι δεν ευνοείστε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα και καινούργια project. Υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις κι αναβολές. Αντιθέτως μπορείτε να βασιστείτε σε επανασυνδέσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές. Ενδεχομένως σας πλησιάσουν άτομα από το παρελθόν για μία εκ νέου συνεργασία. Εκεί υπάρχει εύνοια και μπορείτε να προχωρήσετε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα παλιό ερωτικό ταίρι που θα σας θυμηθεί ξανά. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μία σχέση που διακόπηκε λόγω ζήλειας. Τώρα αν θέλετε να το ξαναζήσετε είναι δικαίωμά σας. Το βέβαιο είναι ότι υπήρχε έντονο ερωτικό πάθος και διόλου απίθανο να αναβιώσει ξανά.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση, στον δρόμο, αλλά και στα λόγια σας. Τον τελευταίο καιρό είστε ιδιαίτερα αιχμηροί και επιθετικοί. Ίσως διότι αναθεωρείτε τις αποφάσεις σας και βλέπετε τα λάθη σας. Παρόλα αυτά οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα γι’αυτό μην φέρεστε εγωιστικά.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής θα περάσει στον τομέα που αφορά σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις, ανώτερη εκπαίδευση και στάση ζωής. Εκεί βρίσκεται μία μεγάλη παρέα πλανητών και δείχνει την έμφαση που υπάρχει σε αυτό το σημείο. Βρίσκεστε σε μία θετική συγκυρία που θα σας προετοιμάσει για νέες εμπειρίες. Θα καταφέρετε να ταξιδέψετε, να δείτε συγγενείς εξ αγχιστείας και να περάσετε όμορφες στιγμές. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε με παλιούς συμμαθητές και να διασκεδάσετε. Μπορεί ακόμα και να εμφανιστεί ένα πρώην ταίρι και διόλου απίθανο να απολαύσετε τη συντροφιά του. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε ευτυχισμένες μέρες με τον σύντροφό σας. Θα σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε τώρα, όπως την στοργή και την αγκαλιά του. Οι στόχοι σας ευοδώνονται και τα όνειρα πραγματοποιούνται.

Προσοχή χρειάζεται μόνο ο οικονομικός τομέας, όπου τα έξοδα παρουσιάζονται από τη μία στιγμή στην άλλη και σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να είστε ολιγαρκείς, τούτες τις γιορτές και μην ξοδεύετε αλόγιστα.

Δίδυμοι

Ο πλανήτης κυβερνήτης σας Ερμής, θα γυρίσει ανάδρομος και θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών, αλλά και των ψυχολογικών σας. Έχοντας ταυτόχρονα και τον Άρη που είναι επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σας, μάλλον θα φέρει κάποιες δυσκολίες. Είστε διαρκώς με σηκωμένα τα μανίκια κι έτοιμοι για καβγά. Είναι πολλά αυτά που σας στεναχωρούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Κάντε όμως κι εσείς την ενδοσκόπηση σας για να δείτε που φταίτε και που έχετε δίκιο. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα γι’αυτό δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Προσέχετε γιατί υπάρχει κίνδυνος έρθετε σε έντονη διαμάχη με τον σύντροφό σας. Επειδή θα θυμηθείτε περσινά ξινά σταφύλια και ότι σας πλήγωσε στο παρελθόν, όλα θα τα λουστεί το ταίρι σας. Αφουγκραστείτε και τις δικές του επιθυμίες και μη βάζετε πάντα μπροστά τον εγωισμό, που ούτως ή άλλως σας διακατέχει το τελευταίο διάστημα.

Μεριμνήστε για τα οικονομικά και τις οφειλές που εκκρεμούν, σε δημόσια ταμεία, οργανισμούς, ασφάλειες και δάνεια. Ίσως ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα, διότι κανείς δεν ασχολήθηκε μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, όπου εκεί θα συναντήσει μία μεγάλη παρέα, αφού έχουν εγκατασταθεί πολλοί πλανήτες εκεί. Στο στόχαστρο λοιπόν της ζωής σας αυτό το διάστημα βρίσκονται οι άλλοι. Είναι όλα αυτά τα άτομα που θεωρείτε σημαντικά. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιοι από το παρελθόν σας. Ενδεχομένως πρόκειται για παλιές σχέσεις αλλά και παλιές συνεργασίες. Αν είστε διαθέσιμοι κι επιθυμείτε κάτι τέτοιο, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος. Θεωρώ πως ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς την δική σας προτροπή, αφού θα έρθουν έτσι τα γεγονότα, χωρίς να βάλετε εσείς το χεράκι σας. Από μόνα τους!

Εκτός από κάποιον παλιό σύντροφο, που θα σας θυμηθεί, υπάρχει πιθανότητα να σας προτείνουν μία εκ νέου συνεργασία, που για κάποιο λόγο είχε διακοπεί στο παρελθόν. Αδράξτε την ευκαιρία. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Το γιορτινό κλίμα θα σας φέρει έρωτα και ρομαντική διάθεση.

Εσείς όμως να θυμάστε ότι θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σας, καθώς και την υγεία σας.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής μαζί με μία αρκετά μεγάλη παρέα πλανητών θα βρεθεί και θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινότητας και της ρουτίνας σας.

Είναι αυτός που θα ευθύνεται για τις αναβολές, τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Εσείς για αλλού θα ξεκινάτε και αλλού θα καταλήγετε. Όσο κι αν προσπαθήσετε να είστε συνεπείς δεν θα τα καταφέρνετε. Σε ότι αφορά την εργασία σας, θα υπάρχουν κι εκεί καθυστερήσεις.

Παρόλο που τα χρονοδιαγράμματα σας θα είναι επιμελώς τακτοποιημένα, εσείς θα ξεφεύγετε από αυτά. Καλό θα ήταν να ξεφύγετε και από την τελειομανία που σας έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό. Είναι ο λόγος για τον οποίο αγχώνεστε υπερβολικά κάτι που δεν συνηθίζετε γενικότερα.

Υιοθετήστε παλαιότερα μοντέλα ζωής, με άσκηση και διατροφή, τα οποία μπορείτε να επαναφέρετε στην καθημερινότητά σας. Ξεκολλήστε από τις εμμονές που αφορούν όλα τα παραπάνω ζητήματα. Βρίσκεστε σε ένα εξελικτικό στάδιο που σαφώς προϋποθέτει αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών. Θα πρέπει να αλλάξετε τα πλάνα σας, καθώς κι όσους σας τα εμποδίζουν.

Παρθένος

Ο πλανήτης κυβερνήτης σας Ερμής, θα κινηθεί ανάδρομα στον τομέα που αφορά τους έρωτες σας, τα παιδιά αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια.

Έχετε αυξημένες πιθανότητες για επανασύνδεση, με ερωτικό ταίρι από το παρελθόν. Εάν θέλετε κάτι τέτοιο βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο.

Αυτό βέβαια δεν θα γίνει εξ απαλών ονύχων, διότι υποβόσκει μέσα σας, άσβεστο κρυμμένο πάθος, το οποίο θα βγει στην επιφάνεια. Μία ωραιοποιημένη κατάσταση, η οποία θα σας δώσει την ρομαντική αφέλεια κι ευθύς αμέσως μετατρέπεται σε ανάγκη για έλεγχο και χειραγώγηση.

Καλύτερα θα ήταν να συζητήσετε μαζί του και να μοιραστείτε τις φοβίες σας. Θα σας καταλάβει διότι κι αυτός νιώθει έντονα συναισθήματα για εσάς και ακατανίκητη έλξη. Έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά σας, όσοι έχετε και οι σχέσεις αποκτούν βάθος. Δεν αποκλείεται να αναβιώσετε ένα ξεχασμένο ταλέντο σας.

Στα επαγγελματικά συνεχίζουν να σας βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια τα άτομα κύρους.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής μαζί με μία πλανητική παρέα θα βρεθούν στον τομέα που αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Αυτήν την περίοδο θα δώσετε έμφαση και προτεραιότητα στους οικείους σας. Το απαιτεί άλλωστε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα των εορτών. Είναι βέβαιο ότι θα χαρείτε στις γιορτές την οικογενειακή θαλπωρή με τους αγαπημένους σας. Σας αρέσει να έχετε το σπίτι στολισμένο και γιορτινό, διακοσμώντας το με το εξαιρετικό σας γούστο. Θα ανοίξετε το σπίτι σας και θα δεχθείτε κόσμο. Κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η αποφυγή παρεξηγήσεων.

Διόλου απίθανο να σκαλίσετε παρελθοντικές καταστάσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας και να χαλάσει λίγο το κλίμα. Εάν είναι οι άλλοι υπαίτιοι γι αυτό, θα φροντίσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Σπίτι και δουλειά γίνονται ένα και έχετε οφέλη.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στο δρόμο, στην οδήγηση και στα ταξίδια. Οργανώστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό και μεριμνήστε από πριν για έγγραφα άδειες, διπλώματα, εισητήρια,κτλ. Με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο ότι θα περάσετε αξέχαστες γιορτές.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί και θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτό είναι κάτι που θα δυσκολέψει τα πράγματα σε βαθμό που θα νοιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Άλλα θα λέτε κι άλλα θα καταλαβαίνουν και το αντίστροφο. Ευτυχώς που δεν είστε από τα άτομα που λένε πολλά. Φυσικό κι επόμενο είναι να δυσκολέψουν και οι μετακινήσεις σας, για αυτό να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και στον δρόμο. Προσοχή χρειάζεται και στην λήψη αποφάσεων. Μάλιστα καλύτερα είναι να μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση τώρα, αλλά να το αφήσετε για αργότερα. Επίσης μην υπογράψετε συμβόλαια και μην κάνετε συμφωνίες αυτό το διάστημα.

Με το ταίρι σας θα κάνετε συζητήσεις και θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε καλύτερα μαζί του παρά με οποιονδήποτε άλλον. Θα έρθετε σε στενή ψυχική επαφή. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του τους φόβους και τα άγχη σας. Δεν αποκλείεται να ξανακάτσετε στο θρανίο για μία γνώση που είχατε αφήσει στη μέση.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών αλλά και των συναισθηματικών αναγκών σας. Τα έσοδα σας θα παρουσιάσουν μία στασιμότητα. Εάν περιμένετε χρήματα στα οποία στηρίζεστε για την επιβίωση σας, μάλλον θα καθυστερήσουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσετε, χρονιάρες μέρες, να καλύψετε τις ανάγκες σας, όπως θα επιθυμούσατε. Από την άλλη μεριά εάν εσείς είχατε δανείσει χρήματα σε κάποιον, μπορείτε άνετα και χωρίς ντροπή να τα ζητήσετε πίσω. Είναι πιο πιθανό να πάρετε αυτά, παρά τον τακτικό σας μισθό, ή δώρο.

Εδώ και καιρό είστε αποδέκτες της κακής συμπεριφοράς των άλλων για αυτό τα νεύρα σας είναι τεντωμένα. Υπάρχει έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού από τους άλλους και ενδεχομένως μαζί με αυτούς, σας ανταγωνίζεται κι ο σύντροφος.

Είστε από τα άτομα που πάντα κρατούν θετική στάση ζωής και διακατέχονται από αισιοδοξία. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε τώρα είναι υπομονή.

Εξάλλου είναι υποστηρικτικό το οικογενειακό περιβάλλον και ίσως υπάρξει μία οικονομική βοήθεια που μπορείτε να ελπίζετε.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να προστεθεί στο ζώδιό σας, μαζί με την υπόλοιπη πλανητική παρέα. Ένα συνοθύλευμα πλανητών  στρέφει τα φώτα πάνω σας. Νοιώθετε και είστε οι πρωταγωνιστές αυτό το διάστημα και μάλιστα μέσα στις γιορτές. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνετε ανασκόπηση και να δείτε τη ζωή σας για όλο το έτος σε trailer. Θα ανασύρετε μνήμες από το παρελθόν που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τα σωστά και τα λάθη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να θυμηθείτε έναν παλιό έρωτα και να επιδιώξετε επανασύνδεση.

Όσοι δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο και έχετε το ταίρι σας, μπορείτε να ελπίζετε σε ρομαντικές και όμορφες στιγμές, ειδικά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κοντά στην Πρωτοχρονιά, διότι μπορεί να βγάλετε έντονο πάθος. Έως εδώ καλό είναι αυτό, αρκεί να μην μετατραπεί σε ερωτική ζήλια και κτητικότητα, γιατί θα χαλάσει το ευχάριστο κλίμα. Διατηρήστε το πάθος και τον πόθο, μέχρι εκεί που σας επιτρέπετε, ώστε να το μοιραστείτε με το ταίρι σας.

Στα επαγγελματικά, η καθημερινότητα και οι συνθήκες στην εργασία σας, φαίνεται να σας εξουθενώνουν. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε και να κοιμάστε καλά.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και μία σωρεία πλανητών βρίσκονται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας. Στη ζωή σας υπάρχει έντονο παρασκήνιο που λειτουργεί υπόγεια. Η ψυχολογική σας διάθεση δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και ότι κάποιοι σας παρακολουθούν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην κοιμάστε καλά και να νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά. Δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, διότι το παρελθόν σας μαγνητίζει, ρουφώντας την ενέργεια σας. Είναι η περίοδος που κάνετε τον απολογισμό για να βρείτε τι πήγε στραβά στη ζωή σας. Σκέφτεστε και αναθεωρείτε τα πεπραγμένα σας. Σκαλίζετε σε βάθος τα εσώψυχά σας.

Στα ερωτικά εξακολουθούν να σας απασχολούν οι σχέσεις με άτομα από το παρελθόν. Οι επανασυνδέσεις αν σας ενδιαφέρουν, ευνοούνται. Κρατάτε τις επιφυλάξεις σας σε ότι αφορά νέες σχέσεις και γνωριμίες. Έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε στα κλεισίματα των κύκλων.

Στα οικονομικά υπάρχει εύνοια και άνοδος, από κρυφές πηγές εισοδημάτων.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τον τομέα που αφορά στις φιλικές σχέσεις, αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τα σχέδια που κάνατε για το μέλλον. Είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρήσετε κάποια από αυτά και θα υιοθετήσετε νέα πλάνα.

Καλό είναι να μην αποφασίσετε οριστικά, αλλά να περιμένετε λίγο, ώστε να είστε σίγουροι πώς θα καρποφορήσουν. Θα χρειαστεί να κάνετε βαθιά ενδοσκόπηση για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θα ωφελήσει την εξέλιξη της πορείας σας. Την ίδια αναθεώρηση θα κάνετε για τα άτομα που αφορούν το φιλικό σας κύκλο. Επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, τόσο ερωτικά, όσο και φιλικά. Αν έχετε αποχωρήσει από κάποιο σύλλογο, ή κάποια ομάδα, είναι καιρός να ξαναμπείτε.

Στον τομέα της οικογένειας συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί. Οι διαμάχες με το οικογενειακό περιβάλλον δεν έχουν τελειωμό. Αυτό σας προκαλεί θυμό και νεύρα. Η αναμόχλευση του παρελθόντος για τα οικογενειακά θέματα δεν σας ωφελεί. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να τραυματίζετε διαρκώς την ψυχή σας. Η ευαίσθητη φύση σας, θέλει να μοιράσει συγχωροχάρτια αυτή την εβδομάδα και θα το κάνετε για άτομα τα οποία θεωρείτε φίλους.