Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/9-2/10/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η νέα σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, τονίζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες, καθώς και τις ενάρξεις που αφορούν σε αυτούς τους τομείς.

Μεσοβδόμαδα ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η δράση θα είναι πλέον στοχευμένη και οι στόχοι υλοποιήσιμοι. Ο Κρόνος έχει την ικανότητα να συμμαζεύει την διασπαστικότητα και την παρόρμηση του  διδυμίσιου Άρη.

Την πέμπτη έχουμε την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Εκεί θα βολευτεί το επόμενο διάστημα, διότι θα βρίσκεται παντοδύναμη και σε κυριαρχία. Είναι σε ζώδιο που αποτελεί την οικία της.

Για άλλη μία φορά τονίζονται τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών, κάτι για το οποίο έχει προετοιμάσει το έδαφος, η νέα σελήνη που προηγήθηκε.

Το Σάββατο η Αφροδίτη θα έρθει απέναντι από τον Δία κι εκεί θα λειτουργήσει κάπως ασύδοτα σε ότι αφορά τα οικονομικά και τα συναισθηματικά έξοδα. Μην ενθουσιαστείτε από τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης.

Την εβδομάδα θα κλείσει ο Ερμής που επιτέλους επανέρχεται στην ορθή του πορεία, μέσα από το ζώδιο της Παρθένου.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Μετά από μία κοπιαστική περίοδο που έτυχε να διαφωνήσετε με κάποια άτομα και να διαμαρτυρηθείτε έντονα, τώρα ξεκινάει ένα διάστημα όπου τα παθήματα, σας έγιναν μαθήματα. Έρχονται στη ζωή σας νέες συνεργασίες και σας απεγκλωβίζουν από τα δεσμά του παρελθόντος.

Θα ομορφύνουν όλα γύρω σας και θα κυλήσουν αρμονικά ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Νέες γνωριμίες και ενδεχομένως ένας καινούργιος σύντροφος μπαίνουν στη ζωή σας για όσους ενδιαφέρεστε. Κάποιοι από εσάς θα βελτιώσουν την σχέση με το ταίρι τους.

Θα σκεφτείτε την επαγγελματική σας πορεία και ιδιαίτερα από το τέλος της εβδομάδος και μετά τα πράγματα θα προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση με γοργά βήματα.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι ότι έχετε περάσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις και βγήκατε δυνατοί. Τώρα μπαίνετε σε μία περίοδο όπου η καθημερινή σας ρουτίνα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και πλέον δεν θα σας κουράζει όπως πριν. Ότι σας άγχωνε στο παρελθόν τώρα θα το κάνετε με ευχαρίστηση.

Είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε και με τα θέματα της υγείας σας, βρίσκοντας λύσεις και θεραπείες. Ίσως βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την σωστή διατροφή, ή την σωματική άσκηση.

Είστε από τη φύση σας επιρρεπείς στις απολαύσεις και για αυτό τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, ώστε να μην πάρετε περιττό βάρος.

Καταπιάνεστε επιπλέον με χόμπι και προσωπικά σας δημιουργήματα.

Δίδυμοι

Το άγχος και η καταπίεση που νιώθετε σας κάνει ανυπόμονους, βιαστικούς και εριστικούς, προς το περιβάλλον σας.

Για να κατευνάσετε τα πνεύματα φροντίστε να κάνετε ένα ταξίδι, το οποίο θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε με σπουδές, ή να αποκτήσετε νέες δεξιότητες. Με αυτόν τον τρόπο ίσως μαλακώσουν τα νεύρα σας.

Ο ερωτικός τομέας θα έχει εύνοια και θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για φλερτ και για διασκέδαση. Θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας διότι θα νοιώσετε δημιουργικοί. Εάν υπήρχαν προβλήματα στην σχέση σας με τα παιδιά, τώρα θα εξομαλυνθούν.

Άριστη θα είναι και η επικοινωνία με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς.

Καρκίνος

Τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένεια σας αλλά και το σπίτι είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Θα βρείτε λύσεις σε ό τι αφορά τα προβλήματα που είχαν προκύψει με τους οικείους σας και με το συγγενικό περιβάλλον.

Από την άλλη κάποιοι από σας μπορεί να σχεδιάζουν μία συγκατοίκηση, ή απλά την ανακαίνιση του χώρου τους.

Όπως και να χει η ψυχή σας γίνεται πιο όμορφη και φεύγουν τα σύννεφα που την σκίαζαν.

Το παρασκήνιο βέβαια καλά κρατεί αλλά εσείς δεν πτοείστε. Τα κουτσομπολιά δεν σας αγγίζουν. Λίγη προσοχή στην υγεία σας.

Λέων

Οι τυχόν διαφωνίες που είχατε έως τώρα με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου, αλλάζουν και στη θέση τους έρχονται συμφωνίες με αυτούς.

Τελικά θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερα κοινά από διαφορές. Εξάλλου δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας που μέχρι τώρα έμοιαζαν ανέφικτα, θα τεθούν προς υλοποίηση, μετά από την υπομονή που κάνατε.

Έρχονται μέρες όπου η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον θα σας βοηθήσει να πάρετε θάρρος ξανά και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Ειδήσεις, νέα, συναντήσεις και μικρές μετακινήσεις θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, είτε ως συνεργάτες, είτε ως φίλοι. Μην είστε όμως υπερβολικοί στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας και μην ενθουσιάζεστε.

Παρθένος

Έχετε ξοδέψει πάρα πολύ ενέργεια στον επαγγελματικό τομέα και τώρα περιμένετε τις απολαβές, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις ηθικές.

Σιγά-σιγά θα καταλαγιάσει η ένταση και θα βρείτε ξανά τους ρυθμούς σας. Το τρέξιμο, οι αγγαρείες και οι απαιτήσεις στη δουλειά σας, ήταν τόσες πολλές που σας κούρασαν. Τουλάχιστον θα υπάρξει το οικονομικό αντίκρισμα, με τα έσοδα σας να αυξάνονται.

Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να ξοδευτείτε κιόλας, διότι θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, κατά το οποίο δεν είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας.

Επανέρχονται όλα στην φυσιολογική τους ροή κι εσείς στην κανονικότητα και την καθημερινότητα που τόσο σας έλειψε.

Ζυγός

Είστε οι πρωταγωνιστές της νέας σελήνης που προηγήθηκε, αλλά και της Αφροδίτης πάνω στο ζώδιό σας.

Η αρμονία, η ευγένεια και η κομψότητα που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει, έρχεται να επιβεβαιώσει και η Αφροδίτη. Θα φανείτε και θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ανανέωση σας θα είναι εμφανής και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προσέχετε μόνο λιγάκι την υπερβολή, διότι η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη κι ίσως υπερβείτε το όριο.

Θα πάψουν οι σκέψεις σας να στέκονται στο παρελθόν και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσετε ακάθεκτοι στο παρόν σας, αλλά και στο μέλλον που διαγράφεται ευοίωνο. Στόχοι και όνειρα πραγματοποιούνται. Νέες γνωριμίες και νέοι έρωτες στο προσκήνιο.

Σκορπιός

Έχετε άγχος διότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα τα οποία αφορούν στο παρελθόν σας και αισθάνεστε ότι θα σας κρατήσουν πίσω.

Ο απολογισμός δεν είναι ποτέ βλαπτικός, γιατί χρειάζεστε να πάρετε μία ανάσα προτού σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας. Δείτε ξανά σχέσεις και συνεργασίες που είχατε κάνει και πλέον δεν σας καλύπτουν.

Ίσως να σας είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια και πιστέψατε σε αυτά. Πάρτε το χρόνο σας και δείτε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε από δω και στο εξής. Οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.

Διόλου απίθανο να βρεθείτε σε σχέση την οποία θα κρατήσετε κρυφή.

Τοξότης

Οι άλλοι εδώ και καιρό είναι και δυστυχώς θα εξακολουθήσουν είναι ανταγωνιστικοί και εριστικοί απέναντί σας. Αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και είστε ένα βήμα πίσω με υποχωρητική διάθεση, θα κερδίσετε. Σκοπός είναι να προσεγγίσετε είτε τους συνεργάτες, είτε τον σύντροφό σας, με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους.

Τουλάχιστον έχετε συμπαραστάτες τους φίλους σας με τους οποίους θα βρεθείτε πολύ κοντά. Θα κάνετε νέα σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Έχετε στο μυαλό σας νέα project τα οποία θα τα μοιραστείτε με το περιβάλλον σας, που θα είναι υποστηρικτικό.

Κάποια πράγματα που καθυστερούσαν στα επαγγελματικά σας ξεκινούν να παίρνουν μπρος. Είναι ένας τομέας που θα εστιάσετε και θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αιγόκερως

Διανύετε μία περίοδο όπου η καθημερινότητα και η ρουτίνα, σας εξουθενώνουν σωματικά. Οι κόποι σας όμως θα ανταμειφθούν και θα φέρουν αποτέλεσμα στα οικονομικά σας οφέλη.

Σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους για να γίνουν και καλό θα ήταν να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί.

Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σας και τώρα μπορείτε να γίνετε καλύτεροι στην απόδοση σας. Υπάρχουν κάποιοι σε ανώτερη θέση, οι οποίοι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειες σας.

Από δω και στο εξής θα μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά, χωρίς να μπερδεύεται το μυαλό σας με υποθέσεις από το παρελθόν.

Υδροχόος

Έχετε απεγκλωβιστεί από τα βάσανα που σας ταλάνιζαν έως τώρα και θα περάσετε ένα πιο ευχάριστο διάστημα. Θα κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι το οποίο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Οι εκδρομές και οι συναναστροφές με άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον σας, ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, είναι πολύ πιθανές.

Προσοχή λίγο στον υπερβολικό ενθουσιασμό σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες.

Ο ερωτικός τομέας τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας δώσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο.

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ρουφήξετε την ζωή, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και μετά από ένα σκληρό παρελθόν που προηγήθηκε.

Θα βρείτε λύσεις σε θέματα κληρονομικά και φορολογικά.

Ιχθύες

Οι δυσκολίες σας βρίσκονται στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας. Θα ασχοληθείτε με την διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων που αφορούν στο παρελθόν και που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Θα βρείτε λύσεις και θα τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι μία θετική περίοδος για να αποπληρώσετε χρέη προς τρίτους, όπως δάνεια, ασφάλειες, δημόσιο, εφορία κτλ.

Θα νιώσετε συναισθηματικά καλυμμένοι, διότι θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Θα του ανοίξετε την ψυχή σας και θα του εκμυστηρευτείτε τα κρυμμένα σας μυστικά. Είναι βέβαιο πώς θα σας καταλάβει, διότι η ψυχική επαφή που έχετε είναι απερίγραπτη.