Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3-9/10/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που ο Ερμής βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία και θα βάλει τέλος σε καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές.Τα γεγονότα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ρέουν με κανονικό ρυθμό.

Ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, συγκεκριμένα την Πέμπτη, όπου ο ορθόδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρατηρήσουμε ότι σκέψεις και συζητήσεις πού θα προκύψουν θα αφορούν κυρίως σε επιχειρηματικά σχέδια και οικονομικά ανοίγματα. Το μυαλό θα στραφεί γύρω από αυτά και η σκέψη θα εμβαθύνει. Θα υπάρξουν συζητήσεις και διάλογοι για την αύξηση των πόρων εισοδήματος. Ευνοούνται η ανάλυση και ψυχανάλυση!

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα της εβδομάδος, θα σχηματιστεί μία όμορφη πανσέληνος στον ουρανό, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού λίγο μετά την 16η μοίρα. Στην πανσέληνο πάντα δημιουργούνται διλήμματα.

Εδώ όμως υπάρχει μία αρμονική συνάντηση του Ηλίου και της Αφροδίτης, που βρίσκεται στον κυβερνώντα χώρο της και οι δύο μαζί κάνουν ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Συνεπώς η σελήνη βρίσκεται σε θέση εξαγώνου προς τον Κρόνο. Η επίδειξη υπομονής και επιμονής και οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, θα ανταμειφθούν. Εδώ ο Κρόνος παύει να είναι σκληρός και αναλαμβάνει το ρόλο του εξισορροπιστή των γεγονότων. Είναι η δικαιοσύνη που θα δοθεί στους τίμιους, οι οποίοι έχουν επιχειρήσει με σοβαρότητα να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σας, θα δείτε ότι θα αρχίσουν να τρέχουν τα θέματα που αφορούν σε αυτόν τον τομέα. Η σκέψη σας βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά σας και θα κάνετε συζητήσεις για την προώθηση τους.

Εδώ και καιρό έχετε μπει στην πρίζα με ατελείωτες μετακινήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες, τηλεφωνήματα και επαφές. Νέα πρόσωπα αποτελούν τον περίγυρό σας και βρίσκονται κοντά σας. Οι στόχοι σας και οι φιλοδοξίες σας πραγματοποιούνται, εφόσον έχετε εργαστεί σκληρά.

Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν. Τούτη η πανσέληνος σας αφορά άμεσα τονίζοντας τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις νέες συνεργασίες. Μία νέα όμορφη συνεργασία θα αρχίσει που υπόσχεται μακροβιότητα, εφόσον όμως έχετε στηριχτεί εσείς πρώτα γερά στα πόδια σας και έχετε δείξει υπομονή, επιμονή και εργατικότητα.

Ταύρος

Με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή να κινείται στον τομέα των ερωτικών σας, θα δείτε να ξεκολλούν από τη στασιμότητα τα ερωτικά σας.

Δημιουργικά σχέδια, καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και φλερτ, απλώνονται μπροστά σας. Θα κάνετε συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Διόλου απίθανο να προκύψει και ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας. Το άγχος σας έγκειται καθαρά στα οικονομικά σας και στο κυνήγι του χρήματος. Κάτι που δεν σας επαρκούν τα χρήματα και κάτι που ξοδεύετε παραπάνω για να καλύψετε τις ανάγκες σας, δημιουργούνται συναισθηματικά κενά και ανασφάλειες.

Η πανσέληνος που διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη σας, θα εντείνει τις ανασφάλειές σας. Θα προκύψουν θέματα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Να προσέχετε την υγεία σας και να μην αγχώνεστε με το παραμικρό. Αν έχετε βλαβερές συνήθειες, καλό θα ήτανε να τις κόψετε.

Δίδυμοι

Ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομος στον τομέα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και του σπιτιού. Τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές, διότι τώρα μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία είχαν τελματώσει. Οι συζητήσεις με την οικογένεια θα αφορούν σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα και σε τυχόν χρέη, ή δάνεια, τα οποία πρέπει να δρομολογήσετε. Φροντίστε μόνο να μην είστε επιθετικοί, για να μπορέσετε να κάνετε τις διαδικασίες πιο εύκολα και να μην τσακωθείτε με όλους. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό είστε με τα νεύρα τεντωμένα και αυτό δεν βοηθά καθόλου, ούτε εσάς, ούτε τους άλλους. Τα ευχάριστα νέα είναι στον ερωτικό τομέα, διότι η πανσέληνος που πραγματοποιείται εκεί, σας κάνει να φλερτάρετε και να περνάτε καλά. Εάν υπάρχει ταίρι είναι βέβαιο ότι μαζί θα διασκεδάσετε και θα ευχαριστηθείτε ο ένας την παρέα του άλλου. Ειδάλλως σας περιμένουν νέες περιπέτειες, με καινούργιο πρόσωπο, που εμφανίζεται στη ζωή σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής πού βαδίζει πλέον σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει τις καθυστερήσεις στα θέματα της επικοινωνίας σας. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις σας οι οποίες γίνονταν μετ’εμποδίων, παίρνουν μπρος. Θα κάνετε συζητήσεις εκ βαθέων με αδέρφια, συγγενείς και κοντινό περιβάλλον.Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται τόσο με την εργασία σας, όσο και με το σπίτι.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικονομικές απολαβές από τρίτες πηγές. Η οικογένεια σας στηρίζει, διότι εδώ και αρκετό καιρό έχετε άγχος και ταλαιπωρείστε με αϋπνίες. Προσοχή στην υγεία σας και μην κουράζεστε. Φροντίστε μόνοι σας τον εαυτό σας και προσπαθήστε να είστε σε φόρμα με άσκηση και σωστή διατροφή. Κουτσομπολιά και παρασκήνιο που γίνονται πίσω από την πλάτη σας σας αφήνουν αδιάφορους την στιγμή που δεν σας ενοχλούν.

Λέων

Με τον Ερμή να κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον τομέα των οικονομικών σας, φαίνεται ότι τα πράγματα οδεύουν προς το καλύτερο. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εργασία σας, οι οικονομικές απολαβές που περιμένατε και δεν ερχόντουσαν, τώρα θα τις απολαύσετε. Εάν σας απασχολούσαν θέματα υγείας θα βρείτε λύσεις. Εδώ και καιρό έχετε μπει στη διαδικασία να κυνηγήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Βρίσκεστε σε μία αρκετά θετική συγκυρία, ώστε τώρα να μπορέσετε να τα υλοποιήσετε. Θα υπάρξουν άτομα στο φιλικό περιβάλλον που θα σας στηρίξουν.

Προσοχή όμως μη βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και χαλάσετε μία φιλία.

Αυτή η πανσέληνος σας υπόσχεται πολλές μετακινήσεις, πολλές επαφές και πολλές γνωριμίες, οι οποίες θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Ίσως βρεθείτε σε ένα δίλημμα που θα αφορά είτε σε κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε, είτε σε γνώσεις που θέλετε να αποκτήσετε. Ο σύντροφος στέκει απέναντι σας με υπευθυνότητα, ως προς τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να δεχθείτε πρόταση για επισημοποίηση.

Παρθένος

Ο ορθόδρομος Ερμής κινείται στο ζώδιό σας και έτσι θα δείτε να παίρνουν μπρος οι προσωπικές σας υποθέσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Τώρα θα νιώσετε ότι θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο γιατί είστε από τη φύση σας δραστήριοι και αυτή η στασιμότητα σας αποδιοργάνωσε. Θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας, τις οποίες είχατε αναβάλει και θα νιώσετε ότι επικοινωνείτε σε βάθος.

Εκεί που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε είναι στην δουλειά σας, η οποία γίνεται όλο και πιο κουραστική και απαιτητική. Μην το παρακάνετε και προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί με άτομα εξουσίας. Η πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα. Θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας και τα χρέη που τυχόν έχετε.

Αν έχετε εργαστεί σκληρά και με τιμιότητα, είναι πολύ πιθανό να λάβετε ως οικονομικό αντίκρισμα κάτι που το έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα για να μπορέσετε να βουλώσετε τρύπες που έχουν δημιουργηθεί.

Ζυγός

Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία ακριβώς πίσω από την πλάτη σας, δυστυχώς δεν θα αποφύγετε σχόλια και κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος σας, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Όπως ακριβώς γίνονται πίσω από την πλάτη σας, έτσι ακριβώς και εσείς να λειτουργήσετε, γυρνώντας την πλάτη σε όλα αυτά. Θα κάνετε συζητήσεις και θα εξομολογηθείτε τις σκέψεις και τα προβλήματά σας, στους οικείους.

Έχετε βάλει στόχο ένα ταξίδι κυρίως επαγγελματικό, ή κάποιες σπουδές και βρίσκεστε καθοδόν προς υλοποίηση τους.

Η πανσέληνος σας αφορά άμεσα διότι γίνεται πάνω στο ζώδιό σας. Θα σας θέσει σε διλήμματα που αφορούν κυρίως στις σχέσεις σας.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται και αυτή στο ζώδιό σας, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να φερθείτε εγωιστικά ως προς τον σύντροφο. Αν σας ζητήσει σοβαρή δέσμευση σκεφτείτε το πολύ καλά και με ενσυναίσθηση.

Σκορπιός

Ο ορθόδρομος Ερμής θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας και καθυστερούσαν τόσο καιρό. Οι φίλοι, οι σύλλογοι και οι ομάδες στις οποίες κινείστε θα βρίσκονται στο πλευρό σας. Θα κάνετε συζητήσεις και θα βγάλετε τα εσώψυχά σας σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ή αδέρφια.

Είναι αλήθεια ότι η ψυχολογία σας δεν είναι και πολύ καλή και νιώθετε έντονο άγχος και πίεση, κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Θα κυνηγήσετε κέρδη από δευτερεύουσες πηγές. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ κουραστικά για εσάς, διότι έχουν αυξηθεί τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας.

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται πίσω από την πλάτη σας θα φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας, τα οποία εάν κινηθείτε συνετά και γρήγορα θα έχουν θετική έκβαση. Το δίλημμα της πανσελήνου θα σας φέρει αντιμέτωπους με το εργασιακό περιβάλλον και με τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Με τον Ερμή να κινείται πλέον ορθόδρομος στον τομέα της καριέρας, θα δώσει ώθηση στην δουλειά σας, η οποία τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε μία στασιμότητα. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα έχουν οικονομικό όφελος για εσάς. Αυτό ίσως να μην φανεί άμεσα αλλά τώρα θα πέσουν στο τραπέζι οι συζητήσεις για την αύξηση των οικονομικών σας πόρων. Φανείτε διαλλακτικοί κι ακούστε τι έχουν να σας προτείνουν οι άλλοι, να είστε όμως και προσεκτικοί, διότι δεν θέλουν όλοι το καλό σας.

Με τον Άρη απέναντί σας βλέπετε παντού εχθρούς και ίσως κάποιοι από αυτούς όντως να είναι. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας θα αφορούν στη σχέση σας κι αν θα προχωρήσει στο εξής με σοβαρότητα και δέσμευση.

Όσοι είστε αδέσμευτοι, αυτή η πανσέληνος σας υπόσχεται νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση και ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής βρίσκεται πλέον ορθόδρομος και έτσι θα μπορέσετε να δρομολογήσετε ένα ταξίδι που είχατε στα σχέδιά σας και που μέχρι τώρα καθυστερούσε. Μετακινήσεις που αφορούν σε σπίτι και οικογένεια ευνοούνται.

Έχετε άγχος στην εργασία σας το οποίο δεν σας αφήνει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Η καθημερινότητά σας έχει πολλές αγγαρείες και πολύ τρέξιμο. Νοιάζεστε για το σπίτι και την οικογένεια, όμως θα μπείτε σε κάποιο δίλημμα ως προς το που πρέπει να κινηθείτε.

Στην εργασία σας θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και να δείξετε σοβαρότητα, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη.

Υδροχόος

Ο Ερμής κινείται ορθόδρομος και αρχίζουν να τρέχουν τα οικονομικά θέματα που σας προβληματίζουν και έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια κτλ. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με κρυφές πηγές εισοδήματος, ή να έχετε κέρδη από μυστικές δραστηριότητες. Εάν δεν συμβεί άμεσα, σίγουρα θα προκύψουν συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Το κυνήγι του φλερτ και του έρωτα συνεχίζει να σας απασχολεί και είναι κάτι που σας εξιτάρει. Συνεχώς θα προκύπτουν νέες ερωτικές γνωριμίες με τις οποίες θα περνάτε καλά και θα αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας διασκεδάζοντας. Από την άλλη η αξιοποίηση του χρόνου σας, ενδέχεται να γίνει πάνω σε εκπαίδευση, σεμινάριο, ή ταξίδι, διότι η πανσέληνος ενεργοποιεί αυτόν τον τομέα. Πέρα από τις ερωτικές, θα προκύψουν και νέες γνωριμίες φιλικές, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Ιχθύες

Ο ορθόδρομος Ερμής κινείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Έτσι λοιπόν ότι σας καθυστερούσε τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, τώρα θα ξεκινήσει να εξελίσσεται. Θα σας φέρει κοντά με φιλικά πρόσωπα, όπου θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις και να εξομολογηθείτε τις ανησυχίες σας.

Το σπίτι και η οικογένεια είναι ο τομέας που σας κουράζει, διότι έχει πολύ τρέξιμο και πολλές απαιτήσεις από τους οικείους σας. Συνήθως δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα. Χαλαρώστε και πάρτε χρόνο διότι δεν μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια.

Η πανσέληνος θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά, τόσο τα δικά σας, όσο και του συντρόφου σας. Νοιάζεστε για κάποιες κρυφές πηγές εισοδήματος, ή για επιπλέον εισόδημα. Εάν έχετε οφειλές και χρέη που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Προσοχή στην υγεία, διότι το άγχος σας καταβάλλει, οργανικά και ψυχικά.