Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/1-5/2/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα θα κυλήσει ομαλά με ευχάριστες ειδήσεις. Το κλίμα εξακολουθεί να είναι ευνοϊκό όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτά τα ωραία θα ανατραπούν την Κυριακή, με την πανσέληνο στον άξονα, Υδροχόου – Λέοντα. Η πανσέληνος όπως έχουμε αναφέρει φέρνει διλήμματα. Ενώ αναρωτιόμαστε τι κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε, παίρνει θέση ο Ουρανός, κάνοντας τετράγωνο με τα δύο φώτα της πανσελήνου, φέρνοντας το απρόσμενο γεγονός. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά με δική μας επιλογή. Ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος, ανατρεπτικός και φέρνει το αναπάντεχο και το ξαφνικό στην όποια απόφασή μας. Ο σχηματισμός του ταϋ τετραγώνου στο φαινόμενο αυτό, μπλοκάρει την ενέργεια.

Οι προσωπικές επιδιώξεις, τα επαγγελματικά, οι συνεργασίες και οι σχέσεις, θα οριστούν με βάση τους συμπαντικούς νόμους και όχι με βάση τις επιθυμίες μας. Παράλληλα η όψη τετραγώνου που θα σχηματιστεί, μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, εντείνει όλα τα παραπάνω, προσθέτοντας και τα οικονομικά, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Στο τέλος της εβδομάδος θα αρχίσουν οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί για τον καθένα μας, σε διαφορετικό τομέα. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν και θα γίνουν. Η αντίσταση είναι ανώφελη.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό τομέα του χάρτη σας. Είναι ο τομέας που αυτό τον καιρό σας απασχολεί έντονα. Ίσως να είστε διχασμένοι ανάμεσα στην φιλία και τον έρωτα. Όπως και να χει φαίνεται να περνάτε καλά και το απολαμβάνετε.

Από το τέλος της εβδομάδος όμως κι έπειτα, θα πρέπει να προσέχετε, διότι μπορεί να γίνει μία παρεξήγηση με το ταίρι σας. Εάν πρόκειται για μία κρυφή σχέση, τα λόγια που θα πείτε, θα είναι σκληρά, άδικα και προσβλητικά. Είναι μία μπόρα που θα περάσει, διότι υπάρχει πάθος κατά βάθος.

Σε ότι αφορά στα οικονομικά, θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα, τα οποία θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια. Έρωτας, φιλία και χρήμα, μπερδεύονται μεταξύ τους και μπλοκάρονται οι ενέργειες. Στα επαγγελματικά κάνετε συζητήσεις και προωθείτε την καριέρα σας. Επικοινωνείτε καλύτερα με τους ανωτέρους σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση, στις μετακινήσεις και στις νέες γνωριμίες. Μη βιάζεστε στο δρόμο.

Ταύρος

Είστε μέσα στην ομάδα των σταθερών ζωδίων που επηρεάζονται έντονα από αυτήν την πανσέληνο.

Μπορείτε να τρέξετε τα θέματα που σας απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, διότι από την Κυριακή κι έπειτα αναμένονται αλλαγές.

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχετε καταλάβει τι σημαίνει ανατροπή. Όσο κι αν προσπαθήσατε να αντισταθείτε και να πάτε κόντρα στην αλλαγή, δεν το καταφέρατε. Όπως πολύ καλά ξέρετε, αν δεν τις κάνετε εσείς, θα σας τις επιβάλουν οι άλλοι. Γι αυτό λάβετε τα μέτρα σας. Οι αλλαγές που θα δρομολογηθούν με τούτο το φεγγάρι αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σας. Αυτοί είναι τα επαγγελματικά και τα θέματα του σπιτιού.

Αν ασχοληθείτε με κάποια μετακόμιση, ή αν σας προβληματίζει η δουλειά και η σταδιοδρομία σας, να ξέρετε ότι θα βρείτε μερικά εμπόδια που θα σας καθυστερήσουν. Όσο κι αν από τη φύση σας δεν θέλετε τις αλλαγές, ο Ουρανός πάνω στο ζώδιό σας, έχει δώσει μία γεύση από αυτές.

Αυτή τη φορά ένα φιλικό άτομο θα βρεθεί στο πλευρό σας, για να σας συμπαρασταθεί και να σας βοηθήσει. Υπάρχει μία αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ σας. Επίσης ευνοείστε αν είστε μέλος σε ένα σωματείο, ή έναν σύλλογο, ή κάπου όπου υπάρχουν άτομα με κοινή ιδεολογία. Αρκεί βέβαια να μην εμπλακείτε οικονομικά μαζί τους. Τα έκτακτα έξοδα, σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού για ακόμα μία φορά.

Δίδυμοι

Είστε από τα ζώδια που βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα γι’αυτό προσπαθήστε να τρέξετε τα θέματα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος.

Από τη φύση σας είστε γοργοπόδαροι και με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε βγάλει και φτερά. Θα ήθελα όμως να προσέξετε την βιασύνη, διότι αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε, αλλά κι ακόμα όταν περπατάτε.

Μην βιάζεστε όταν ομιλείτε. Αν μιλήσετε πριν σκεφτείτε, θα δημιουργήσετε παρεξήγηση, άνευ προηγουμένου, με άτομο από τον επαγγελματικό χώρο. Δεν θα είναι σωστό να τσακωθείτε με κάποιον ανώτερο σας και μάλιστα ετούτο το διάστημα, που φαίνεται να πηγαίνει καλά η εργασία σας και να έχετε καλές κριτικές στον χώρο σας. Το δίλημμα σας βρίσκεται στην απόκτηση μιας καινούργιας γνώσης, ή ξένης γλώσσας, ή κάποιου ταξιδιού.

Τολμήστε το, δίχως δεύτερη σκέψη. Η αφύπνιση του Ουρανού, σας σπρώχνει προς τα εκεί, όπου τα οφέλη που θα λάβετε, είναι τεράστια.

Προσοχή χρειάζεται η σχέση σας, με τους συγγενείς εξ αγχιστείας, κουμπάρους, συμπεθέρους, κτλ. Εάν κρατάτε θυμό και απωθημένα από το παρελθόν, δεν είναι η κατάλληλη ώρα να τα θυμηθείτε.

Καρκίνος

Μπορείτε μέσα στην εβδομάδα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ή ακόμα καλύτερα να μαζέψετε τα χέρια σας, ώστε να μην ξοδευτείτε χωρίς λόγο.

Αυτό γιατί από την πανσέληνο κι έπειτα, θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε κάτι, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να φανταστείτε και δεν είναι στα σχέδια σας. Το φως του Ηλίου φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές της ψυχής σας και βγαίνουν στην επιφάνεια οι φοβίες και τα άγχη σας. Αυτά που εδώ και καιρό σας τρώνε τα σωθικά και που τα βγάζετε προς τα έξω σαν απωθημένα, ήρθε η στιγμή να τα φανερώσετε.

Σαφώς έχετε διαπιστώσει ότι η αναμόχλευση του παρελθόντος δεν οδηγεί πουθενά, αντιθέτως μάλιστα, σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας.

Μετά από αυτήν την κατάθεση ψυχής, ανοίγεστε στον σύντροφο. Σταδιακά ανεβαίνει και η λίμπιντο σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα είναι ευχάριστες και θα σας προσφέρουν μία άλλη ποιότητα στη ζωή σας. Επίσης θα έχετε επαφές με άτομα του εξωτερικού.

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν και ανατρέπονται, από τη μία στιγμή στην άλλη. Το δεδομένο είναι ότι για αλλού ξεκινάτε κι αλλού η ζωή σας πάει.

Λέων

Ανήκετε στην ομάδα των σταθερών ζωδίων που επηρεάζονται από τούτη την πανσέληνο. Ενδεχομένως αυτό το φεγγάρι να σας βγάλει μία κυκλοθυμική τάση, την οποία θα εισπράξει το ταίρι σας.

Το πιο πιθανό είναι να σας φταίνε τα επαγγελματικά, τα οποία ανατρέπονται διαρκώς, ή εμποδίζονται και δεν προχωρούν όπως θα θέλατε.

Μην ξεσπάτε στον σύντροφο που δεν ευθύνεται γι αυτό. Πάρτε τα μέτρα σας και φτιάξτε το πρόγραμμά σας, ώστε να χωράει η ανατροπή και η αναποδιά. Με αυτήν την πανσέληνο εμποδίζονται ταυτόχρονα και τα θέματα του σπιτιού. Κάτι που δεν σας χωράει ο τόπος, κάτι που δεν νιώθετε καλά μέσα σε αυτό, είναι ο λόγος που βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας. Πάλι ο αποδέκτης όλων των κακών κειμένων, φαίνεται να είναι ο σύντροφος.

Μέσα σε αυτή την κόντρα εσείς βρίσκεστε με ανεβασμένη λίμπιντο παραδόξως. Επίσης είναι πολύ πιθανό το ταίρι να σας βοηθήσει οικονομικά, ώστε να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές, προς δημόσιους φορείς, ή να κάνετε διακανονισμό ώστε να ωφεληθείτε. Ευνοϊκή είναι και η λήψη δανείου, εάν το επιθυμείτε.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, εδώ και καιρό έχουν πάρει μπρος. Ενώ εξακολουθείτε να τα προωθείτε, κάπου σκαλώνουν και παρουσιάζονται εμπόδια. Ευτυχώς θα είναι μικρά και παροδικά. Στο τέλος θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε, αλλά μέσα από αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος γίνεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας. Κάποιοι μπορεί να σας σχολιάζουν, ή να μιλούν για εσάς, εν αγνοία σας. Δεν είναι απαραίτητο να σας κακολογούν. Μπορεί απλά να συζητούν γύρω από το όνομά σας και ίσως σκέφτονται πώς θα αξιοποιήσουν το ταλέντο σας, σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς παρόλα αυτά σκέφτεστε το παρελθόν και έχετε κολλήσει σε κάποια πράγματα. Βρίσκεστε σε ένα δίλημμα και ζείτε ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν.

Ο Ουρανός όμως θέλει να σας προχωρήσει στο μέλλον. Χρειάζεστε ένα ταρακούνημα, ώστε να ξεφύγετε από παλιές καταστάσεις.

Το παρελθόν είναι βαθιά ριζωμένο μέσα στην ψυχή σας και βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό, αλλά το μέλλον είναι μπροστά στα πόδια σας και περιμένει. Ο σύντροφος βρίσκεται στο πλευρό σας, προσφέροντας αγάπη και συμπαράσταση. Είναι αυτός που με τη ρομαντική του διάθεση, θα προσπαθήσει να σας απεγκλωβίσει από τα διλήμματα που έχετε στο μυαλό σας.

Στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ζωή υπάρχει έντονη δραστηριότητα, με πάρα πολύ τρέξιμο, αλλά και πάρα πολλές εξόδους.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, παρόλα αυτά φαίνεται πως πρέπει να αναθεωρήσετε για κάποια άτομα που θεωρείτε φίλους. Εάν υπήρχαν οικονομικές δοσοληψίες, τότε μάλλον θα είναι η αιτία που μπορεί να χαλάσει μία φιλία. Καμιά φορά δεν πρέπει να δανείζετε κάποιον για τον οποίο δεν είστε σίγουροι για την φερεγγυότητα του. Ίσως βέβαια να μην το έκανε επίτηδες, αλλά να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Οι στόχοι και τα όνειρά σας, αλλάζουν πορεία πλεύσης. Είτε τα αναθεωρείτε εσείς, είτε οι εξωγενείς παράγοντες. Όπως και να χει, τίποτα δεν μένει ίδιο.

Στα ερωτικά υπάρχει εύνοια με νέες γνωριμίες. Θα έχετε προτάσεις για διασκέδαση και ταξιδιωτικές αποδράσεις. Η καθημερινότητά σας, αλλά και η εργασία σας, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, με μεγάλη εύνοια. Εξαιρετικές θα είναι οι σχέσεις με υφιστάμενους και συναδέλφους.

Προσοχή χρειάζονται μόνο οι σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, που μπορεί να εμπλέκονται με κάποιον τρόπο και στην εργασία σας.

Σκορπιός

Βρίσκεστε μέσα στη ζωδιακή ομάδα των σταθερών, που επηρεάζονται από τούτη την πανσέληνο. Θα πρέπει να κάνετε βαθιές τομές και αλλαγές τόσο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και στην οικογενειακή σας κατάσταση. Προσπαθήστε να μην μπλέξετε τη δουλειά με το σπίτι, γιατί εκεί θα τα βρείτε άσχημα. Σαφώς θα έχετε δυσκολίες και αν θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο, δεν θα είναι κάτι εύκολο για εσάς. Αν χρειαστείτε βοήθεια απλά ζητήστε την.

Αν γίνουν αλλαγές παρά τη θέλησή σας ακολουθήστε το ρεύμα και μην πάτε κόντρα σε αυτό. Αν πάλι είναι ηθελημένες να ξέρετε ότι θα παρουσιαστούν εμπόδια. Η σχέση με το σύντροφο τις περισσότερες φορές ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Κάποιες φορές είναι όλα καλά και κάποιες άλλες ταράζονται τα νερά.

Φροντίστε να μην μπλέκετε τα οικονομικά σας, με τα οικονομικά του συντρόφου. Εκτός κι αν σας προσφέρει την οικονομική του βοήθεια, οπότε δεχτείτε την. Δεν αποκλείεται με αυτόν τον τρόπο να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε με χρέη, προς δημόσιους φορείς.

Τοξότης

Η πανσέληνος αυτή αφορά τον τομέα της ανώτερης εκπαίδευσης, των ταξιδίων, του εξωτερικού και της απόκτησης δεξιοτήτων. Είναι ένα ευνοϊκό φεγγάρι ως προς το ζώδιο σας, παρόλα αυτά δεν παύει να σας δημιουργεί το δίλημμα. Θέλετε να κάνετε όλα τα παραπάνω, ή κάτι από όλα αυτά όμως ανατρέπονται λόγω δουλειάς. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες και δεν σας αφήνουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Αυτό που σας απομένει προς το παρόν, είναι να κάνετε ταξίδια νοερά, ή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Εμπόδια και ανατροπές που θα προκύψουν στη δουλειά, θα φέρουν κι άλλες αλλαγές στη ζωή σας. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν και στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ενώ το κλίμα μοιάζει να έχει εξομαλυνθεί με τους οικείους σας,εσείς δίνετε μάχη με τον σύντροφο, διότι θέλει να έχει λόγο στην οικογένειά σας. Εντάξει κι αυτός δεν είναι ξένος και μπορεί να πει τη γνώμη του, άλλο αν εσείς νιώθετε ότι σας επιτίθεται.

Επίσης καλό θα ήταν να προσέχετε την υγεία σας, διότι η ένταση και το άγχος, μπορεί να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικά προβλήματα.

Αιγόκερως

Μπορείτε μέσα στην εβδομάδα να τακτοποιήσετε και να τρέξετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν. Αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, γι αυτό τρέξτε να προλάβετε, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις. Το φεγγάρι θα φέρει στην επιφάνεια οφειλές και χρέη προς δημόσιους φορείς, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες, διατροφές, κτλ. Ίσως να έχετε διλήμματα ως προς την τακτοποίηση και την αποπληρωμή τους.

Μην αγχώνεστε και βάλτε τα σε μία σειρά, αφού τώρα έχετε την ικανότητα της ορθής σκέψης. Το φως του Ηλίου που θα πέσει μέσα στον οικονομικό τομέα, θα φέρει στην επιφάνεια ανάγκες, που θα πρέπει να καλύψετε. Ενδεχομένως κάνετε κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν είτε στον σύντροφο, είτε στα παιδιά σας.

Προσοχή χρειάζεται η υγεία σας, γι’αυτό προσπαθήστε να μην αγχώνεστε. Υπάρχει πιθανότητα το άγχος να προέρχεται από την δουλειά σας, διότι υπάρχει αρκετό τρέξιμο με αγγαρείες. Φροντίστε να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας στους υφιστάμενους, ή συναδέλφους σας.

Κάνετε όμορφες σκέψεις κι μιλάτε γλυκά τούτο το διάστημα, οπότε προσπαθήστε να μην το χαλάσετε, επειδή κάποιοι σας εκνευρίζουν στην δουλειά.

Υδροχόος

Ανήκετε στην ομάδα των σταθερών ζωδίων που επηρεάζονται από αυτήν την πανσέληνο. Μπορείτε να τρέξετε και να προωθήσετε τα θέματα σας με μεγαλύτερη ευκολία κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδος και μην τα αφήσετε για την επόμενη. Η πανσέληνος που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδος, θα φέρει ανατροπές και αλλαγές πάνω στους βασικούς άξονες της ζωής σας.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα σημειωθούν, είναι στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και εξ αντανακλάσεως στα επαγγελματικά.

Σαφώς και δεν είστε από αυτούς που φοβούνται τις αλλαγές. Βέβαια πάντα προτιμάτε να τις κάνετε εσείς πρώτοι. Τώρα όμως δεν είναι ακριβώς στο χέρι σας, αλλά το απαιτούν οι συνθήκες. Καλό είναι να λάβετε τα μέτρα σας για να μην έχετε εκπλήξεις.

Εάν είστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή πλεύσης, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά, τόσο μικρότερη θα είναι η έκπληξη.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει έντονη δραστηριότητα και πολλές προτάσεις. Επίσης είναι μία περίοδος που μπορείτε να προωθήσετε τα ταλέντα και τα δημιουργικά σας σχέδια. Εξακολουθούν να σας απασχολούν θέματα με τα παιδιά, όσων έχετε. Κάπου διαφωνείτε με τις επιλογές τους.

Στα οικονομικά υπάρχει εύνοια και ανοδική πορεία, αλλά παρόλα αυτά θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και δεν είναι η πρώτη φορά που σας συμβαίνει αυτό.

Ιχθύες

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και της δουλειάς. Θα ήταν προτιμότερο να τρέξετε αυτά τα θέματα μέσα στην εβδομάδα ώστε να προλάβετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Μόλις γίνει το φεγγάρι, η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη κι έτσι δεν θα μπορέσετε να βάλετε πρόγραμμα. Η καθημερινότητά σας θα παρουσιάσει αλλαγές κι έτσι για αλλού θα ξεκινάτε κι αλλού θα καταλήγετε.

Οι ανατροπές θα προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, τα οποία θα μπαίνουν σφήνα στο πρόγραμμά σας.

Με την ενσυναίσθηση του Ιχθύ, που θέλει να βοηθήσει τους γύρω του, θα τρέχετε παραμελώντας τις δικές σας προτεραιότητες.

Προβλήματα θα παρουσιαστούν και με άτομα της οικογένειας. Ίσως τσακωθείτε με κάποιον από τους οικείους, για ένα θέμα που αφορά σε ακίνητο, ή περιουσία. Οι κόντρες και οι διαμάχες δεν φέρνουν αποτελέσματα, γι αυτό προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν και έκτακτα έξοδα που αφορούν στο σπίτι.

Προσοχή σε θέματα υγείας λόγω άγχους. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, αλλά και στα λόγια σας. Μην ξεστομίζετε λόγια, που μετά θα μετανιώσετε που τα είπατε. Σε ότι αφορά την ψυχή σας, θα βγάλετε τα εσώψυχά σας στον σύντροφο. Νιώθετε το φως μέσα σας και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί του.