Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/10-6/11/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Αν και η εβδομάδα που θα διανύσουμε δεν έχει πολλές σημαντικές όψεις και θεωρείται η συνέχεια της προηγούμενης, παρόλα αυτά είναι η εβδομάδα που βρίσκεται μεταξύ δύο εκλείψεων κι αυτό δεν το λέμε ασήμαντο.

Ο Άρης ήδη έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και θα φέρει αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις των επιλογών μας. Η εσωτερική διαμάχη με τον εαυτό μας, η αναμέτρηση και η σύγκρουση με το εγώ μας, δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε. Θα δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις που στηρίζονται αμιγώς στην σεξουαλική επαφή αλλά και γενικότερα θα υπάρξουν μπλοκαρίσματα με την λίμπιντο. Προσοχή σε παρορμητικές αγορές, ειδικά αν αυτές αφορούν αυτοκίνητα, μηχανές, μηχανήματα και εργαλεία.

Ο Άρης στην όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί να αναδύει την θολή εικόνα που έχουμε, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους άλλους. Δεν είμαστε άτρωτοι και δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα, όσο κι αν προσπαθούμε να το πιστέψουμε αυτό, τελικά είναι μία ψευδαίσθηση που μας προσδίδει ο Ποσειδώνας. Οι ασθένειες, τα μικρόβια, οι λοιμώξεις και οι ιοί, θα καταβάλλουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, εάν δεν αφουγκραστούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες. Θωράκιση με βιταμίνες, σωστή διατροφή, άσκηση και αποφυγή άγχους.

Η βαριά σκιά του Κρόνου με τον Ουρανό δεν έχει πάψει να μας σκοτεινιάζει την ψυχή.

Ο Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη και τον Ερμή, να βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού, εντείνουν την εσωστρέφεια, τις εμμονές, τα σεξουαλικά εγκλήματα, τα πάθη, τις ίντριγκες, την χειραγώγηση και τον έλεγχο της εξουσίας.

Η Αφροδίτη στην σύνοδο της με το νότιο δεσμό, επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού, εκφράζει το καρμικό μας χρέος, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο καλούμαστε να ξεχρεώσουμε. Μοιραίες σχέσεις και καρμικοί δεσμοί αγάπης.

Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Εννοείται ότι τα θέματα που θα κυριαρχήσουν θα είναι τα οικονομικά, τα ενεργειακά, τα επισιτιστικά, τα οποία θα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζουμε. Πάθος, κτητικότητα και ακραίες συμπεριφορές στις σχέσεις. Ξαφνικοί έρωτες με αμφίβολη διάρκεια, αλλά και ξαφνική διακοπή σχέσεων.

Πρέπει να διατηρηθεί η ψυχραιμία, διότι οδεύουμε προς την ισχυρή έκλειψη του Νοέμβρη, η οποία θα φέρει πολύ σημαντικά γεγονότα, αλλά ας μην ξεχνάμε και τον Δία ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα φροντίσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, προσδίδοντας μας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Οι εκλείψεις, αλλά και η συσσώρευση πλανητών στον Σκορπιό, θα σας βγάλουν στην επιφάνεια τους προβληματισμούς σας, σε σχέση με οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Εάν έχετε γίνει αποδέκτες περιουσιακών στοιχείων, κληρονομικών, ή δανείων, θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι, ώστε να ρυθμίσετε τις οφειλές που σας αναλογούν.

Θα έχετε άγχος και μία ψυχική κατάπτωση. Από τη μία εξαιτίας των οικονομικών, από την άλλη λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που σας προκαλεί ο ερωτικός σύντροφος.

Θα νιώσετε την συναισθηματική και σεξουαλική απομάκρυνση του, κι αυτό θα σας προβληματίσει.

Ενδεχομένως να υπάρξει μία ξαφνική ανατροπή στα οικονομικά σας, οπότε προσέχετε για να έχετε. Μην δανείσετε και μην δανειστείτε από φίλους. Εάν ήδη το έχετε κάνει, φροντίστε να είστε συνεπείς, τόσο εσείς, όσο και οι φίλοι σας, ώστε να μην έρθετε σε ρήξη, εξαιτίας των οικονομικών. Θα είναι κρίμα να χαλάσει γι’ αυτό το λόγο μία φιλία.

Παλιές γνωριμίες επανέρχονται στην ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να συζητήσετε για να ξεκαθαρίσετε τους λόγους που σας απομάκρυναν. Προσέχετε τα λόγια σας σε περίπτωση που κρατάτε μία πίκρα για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Έχετε αφεθεί σε αφηρημένες εικόνες και καταστάσεις, τις οποίες τρέφετε μέσω του ονείρου. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και σας καλεί να ξυπνήσετε, διότι καλό το παραμύθι, αλλά η ζωή είναι ένας αγώνας δρόμου, τον οποίο ξέρετε πολύ καλά να διανύετε.

Ταύρος

Ανήκετε στην ομάδα του σταθερού σταυρού και των ζωδίων που βάλλονται από τις εκλείψεις και από την αναμέτρηση του Κρόνου με τον Ουρανό.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνουν αλλαγές και ανατροπές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, με αποτέλεσμα να κάνετε αλλαγή πλεύσης. Το τελευταίο διάστημα για αλλού ξεκινάτε κι αλλού η ζωή σας πάει. Είναι βέβαιο ότι είστε από τα ζώδια που δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, όμως τώρα σας επιβάλλονται είτε με τη θέλησή σας είτε όχι.

Η συσσώρευση των πλανητών απέναντί σας, δείχνει ότι έχετε παραμελήσει λίγο τον εαυτό σας και τα έχετε δώσει όλα για τους άλλους. Οι σχέσεις σας, τόσο οι ερωτικές, όσο και οι επαγγελματικές, ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί. Θα γίνουν αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αφήσουν άφωνους.

Θα διακόψετε σχέσεις, θα αλλάξετε σχέσεις, ή θα δημιουργήσετε παράξενες σχέσεις. Κάποιες συνεργασίες θα διακοπούν, ή θα αλλάξουν. Άτομα τα οποία ήταν χειριστικά και ελεγκτικά απέναντι σας, μάλλον θα εκλείψουν από την ζωή σας. Θα τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα πάρετε πίσω τα χρήματα που σας όφειλαν.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε στο στάδιο των αναθεωρήσεων και των συγκρούσεων σε εσωτερικό επίπεδο. Η εσωτερική διαμάχη με τον εαυτό σας δεν ωφελεί σε κάτι, αντιθέτως θα σας βγάλει προβλήματα υγείας, που οφείλονται στο άγχος.

Ο Άρης σας ωθεί να μιλήσετε με τον εαυτό σας, αλλά πριν τα βάλετε μαζί του, δείτε που έχετε κάνει λάθος και φροντίστε να το διορθώσετε. Ο διαλογισμός, η ψυχανάλυση, αλλά και η κουβέντα με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, θα βοηθήσουν. Επίσης καλό θα ήτανε να κάνετε ένα τσεκ-απ και να εντάξετε στη ζωή σας την άσκηση, την διατροφή και τις υγιεινές συνήθειες. Εξυπακούεται ότι πρέπει να διακόψετε ότι είναι βλαπτικό για την υγεία σας.

Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα άτομα που βρίσκονται στην δουλειά σας και μην πιστεύετε ότι σας λένε. Οι κολακείες αποσκοπούν σε κάτι άλλο, που δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτή τη στιγμή. Εάν εξυμνήσουν τις ικανότητές σας, πιθανώς να θέλουν να σας επιβαρύνουν με περισσότερη δουλειά.

Να είστε υποψιασμένοι και ως μεταβλητό ζώδιο που είστε να μπορέσετε να ελιχθείτε.

Καρκίνος

Με έμφαση στον ερωτικό τομέα, στην διασκέδαση, στα ταλέντα, αλλά και στην δημιουργία, θα σας βρουν οι εκλείψεις και η συσσώρευση πλανητών στο Σκορπιό. Ενδεχομένως να αφήσετε πίσω κάποιο από αυτά τα θέματα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα έχετε έμπνευση και θα καταπιαστείτε με κάτι που αγαπάτε πολύ. Αν δεν είχατε αξιοποιήσει μέχρι τώρα ένα χάρισμα που διαθέτατε, μάλλον ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το αναδείξετε.

Σε ότι αφορά τον έρωτα υπάρχει πιθανότητα να λήξει απότομα μία ερωτική σχέση, αφού αποκαλύπτονται πράγματα για τον σύντροφο, τα οποία αγνοούσατε. Θα αναγκαστείτε να αντικρίσετε την αλήθεια κατάματα. Παρόλα αυτά νέες σχέσεις και ερωτικές γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας.

Αποκαλύψεις θα γίνουν σχετικά και με ένα άτομο από τον φιλικό σας περίγυρο, που θα φέρουν την λήξη μιας φιλίας. Τα σχέδια σας, αλλάζουν.

Θα έχετε την στήριξη του Δία ώστε να υλοποιήσετε ταξίδια και σπουδές, που μέχρι τώρα ματαιώνονταν και σας απογοήτευαν.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται η υγεία σας, καθότι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ο Άρης θα επαναφέρει προβλήματα από το παρελθόν. Ότι είχατε παραμελήσει την υγεία σας είναι δεδομένο κι αυτό θα σας βγει στην πορεία.

Μην αναμοχλεύετε το παρελθόν και μην σας πιάνει νοσταλγία, γιατί όλο αυτό σας δημιουργεί άγχος και βαριά ψυχολογία.

Λέων

Ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού που βάλλονται, τόσο από τις εκλείψεις, όσο και από τα κονταροχτυπήματα του Κρόνου με τον Ουρανό.

Θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι εκλείψεις γίνονται στα θεμέλια και στις ρίζες της ζωής σας. Ένας ξεριζωμός, είτε δικός σας, είτε κάποιου ατόμου της οικογένειάς σας, είναι πολύ πιθανός. Μία αλλαγή σπιτιού και μία μετακόμιση, ενδεχομένως γίνει με απότομο τρόπο.

Ξαφνικές αλλαγές θα παρουσιαστούν και στον τομέα της καριέρας σας. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις διαφωνίες με τους ανωτέρους σας, διότι μάλλον εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

Θα σας κατακλύσουν συναισθήματα για μία παρελθοντική, καρμική σχέση.

Προσοχή στα οικονομικά σας και μη συνάψετε νέες συμφωνίες με άτομα που είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν, εάν δεν είστε βέβαιοι. Τα οικονομικά ρίσκο δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα άτομα της οικογένειας θα ζητήσουν τη βοήθειά σας, με συνέπεια αυτό να σας κουράσει και να σας αγχώσει. Αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών.

Παρθένος

Τα λόγια και οι συζητήσεις που θα προκύψουν με στενούς συγγενείς,  αδέρφια και κοντινό περιβάλλον, δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Να είστε προσεκτικοί σε ό τι λέτε. Καλύτερο θα ήταν να ακούτε αυτά που έχουν να πουν οι άλλοι. Μην πουλάτε τις ιδέες σας αλλά φροντίστε να αγοράσετε των άλλων. Αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και μην κάνετε συμφωνίες αυτό το διάστημα.

Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα μπλοκάρονται και οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβάλουν τις απόψεις και τις πεποιθήσεις τους. Ταξίδια και σπουδές αναβάλλονται. Να είστε προσεκτικοί με τα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να σας θυμηθούν παλιοί συνεργάτες, ή παλιοί εργοδότες. Κρατήστε μικρό καλάθι και μην αποφασίσετε παρορμητικά για μία εκ νέου συνεργασία. Θα ακούσετε πολλές κολακείες και θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια, διότι θέλουν να σας εκμεταλλευτούν για κάποιο λόγο. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και μην βιαστείτε να πείτε το ναι. Μπορείτε να δικαιολογηθείτε ότι θέλετε να το σκεφτείτε λίγο πριν καταλήξετε, οπότε πάρτε το χρόνο σας.

Το άγχος της καθημερινότητας σας κουράζει. Προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγός

Τα οικονομικά θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην ζωή σας, αφού εκεί βρίσκονται οι εκλείψεις και μία ομάδα πλανητών. Είστε από τα άτομα που θέλουν να καλύπτουν τις προσωπικές τους ανάγκες, διότι έτσι καλύπτετε και το συναίσθημα σας. Νιώθετε ευχαρίστηση με το να φροντίζετε την εξωτερική σας εικόνα κι αυτό χρειάζεται αρκετές χρηματικές δαπάνες.

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην ξοδεύετε αλόγιστα, διότι θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, τα οποία θα ανατρέψουν την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως είναι χρήματα που οφείλετε από το παρελθόν, σε δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, δικαστήρια, ή κληρονομικά. Εάν τα είχατε ξεχάσει, αυτά δεν σας ξέχασαν. Την προσοχή σας και στα οικονομικά που διαχειρίζεστε μαζί με τον σύντροφο. Δεν θα ήταν ωραίο να διαφωνήσετε τώρα γι’ αυτά.

Επανέρχονται σχέδια για ένα ταξίδι και μπορεί να θελήσετε να επισκεφθείτε γνώριμα μέρη. Σπουδές και δεξιότητες που είχατε αφήσει στη μέση, μπορείτε πλέον να τις ολοκληρώσετε. Είναι πολύ πιθανή η συνάντηση με άτομα πού μαθητεύσατε μαζί κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Θα κάνετε αναθεώρηση των πεποιθήσεων σας μετά από μία τέτοια συνάντηση, ή ένα ταξίδι.

Η υγεία σας βελτιώνεται σε περίπτωση που είχατε κάποια προβλήματα, από τα οποία πλέον απαλλάσσεστε.

Σκορπιός

Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων του σταθερού σταυρού, που βάλλονται από τις εκλείψεις και από της αρνητικές επιρροές του Κρόνου με τον Ουρανό. Η συσσώρευση των πλανητών στο ζώδιό σας, δείχνει ότι γενικά έχετε στρέψει το ενδιαφέρον στον εαυτό σας και καλά κάνετε, αλλά θα δυσκολευτείτε στην αναμέτρηση με τις σχέσεις σας. Ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές και όλων των ειδών οι σχέσεις, σας αφορούν άμεσα και θα πρέπει να σκύψετε προς αυτές. Εσείς έχετε το πεπόνι, εσείς και το μαχαίρι και θεωρώ ότι είναι στο χέρι σας, η εξέλιξη τους.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φανείτε διαλλακτικοί με τον σύντροφο, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Εάν είστε με σηκωμένα τα μανίκια και έτοιμοι για καβγά, να ξέρετε ότι δεν θα υπάρχει γυρισμός σε περίπτωση χωρισμού. Επειδή οι σχέσεις σας ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί, μπορεί για το ψύλλου πήδημα να τσακωθείτε. Λάβετε τα μέτρα σας.

Για κάποιους, ίσως εμφανιστεί από το πουθενά μία ερωτική σχέση κι έτσι ξαφνικά να βρεθείτε με έναν σύντροφο, ο οποίος θα είναι έξω από τα δικά σας γούστα. Μην επενδύσετε πολλά, διότι η διάρκεια μάλλον δεν θα είναι πολύ μεγάλη.

Βελτίωση των σχέσεων με τα παιδιά σας, ή απόκτηση νέου μέλους στην οικογένεια.

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και χρέη από το παρελθόν.

Τοξότης

Οι πλανήτες που βρίσκονται μαζί με την έκλειψη πίσω από την πλάτη σας, δημιουργούν ένα μεγάλο παρασκήνιο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι ήδη δημιουργούνται κουτσομπολιά και υπάρχει μία εχθρικότητα απέναντί σας. Όλα βέβαια γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και εν αγνοία σας, γι’αυτό να είστε υποψιασμένοι και να μην εμπιστεύεστε κανέναν στην δουλειά. Προσοχή στην υγεία σας. Το άγχος που δημιουργεί η αναμόχλευση του παρελθόντος και οι αναμνήσεις, δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Πολλά λόγια που θα ειπωθούν στην εργασία, θα πρέπει να σας αφήσουν ατάραχο και αμέτοχο. Κρατήστε αποστάσεις από όλους και όλα, διότι η περίοδος δεν είναι πολύ ευνοϊκή. Μία παλιά ερωτική σχέση επανέρχεται στο προσκήνιο. Ενδεχομένως να είναι μια παράνομη σχέση, που όμως υπάρχει καρμική σύνδεση μεταξύ σας. Μπορείτε αν θέλετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία αλλά να γνωρίζετε ότι δεν θα πάτε πολύ μακριά. Αργότερα θα επανέλθουν τα προβλήματα τα οποία σας κράτησαν σε απόσταση. Υπάρχει περίπτωση αυτό το άτομο να βρίσκεται, ή να βρίσκονταν στον εργασιακό σας χώρο.

Αιγόκερως

Οι εκλείψεις αλλά και η συσσώρευση πλανητών στον Σκορπιό, σας θέτουν στην διαδικασία αναθεωρήσεων στόχων και φιλοδοξιών. Αλλάζουν άρδην τα πλάνα σας και ότι είχατε σχεδιάσει για το μέλλον. Θα ακολουθήσετε ένα καινούργιο μονοπάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται κάποια άτομα από τον φιλικό σας κύκλο να διαφωνήσουν με τις επιλογές σας. Αυτά θα είναι και τα άτομα που θα εκλείψουν από τον κύκλο σας και στη θέση τους θα μπουν άλλα, που υπερασπίζονται τις θεωρίες σας. Θα αποκτήσετε νέους συνοδοιπόρους και συμμαχητές. Είναι ένα καρμικό χρέος που το οφείλετε στον εαυτό σας.

Μία παράξενη και μοιραία ερωτική σχέση, ενδεχομένως να προκύψει το επόμενο διάστημα. Θα αυξήσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας.

Φροντίστε να μην ανακατέψετε τα ερωτικά με τα οικονομικά και μην έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο, διότι για κάποιο λόγο θα διαφωνήσετε.

Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, διότι η καθημερινότητα είναι πηγή άγχους, αφού ανατρέπεται συνέχεια το πρόγραμμά σας.

Συνήθως άλλα προγραμματίζετε κι άλλα σας τυχαίνουν. Προσοχή στη δουλειά σας γιατί γίνονται λόγια και λέγονται ψέματα που ενδεχομένως σας αφορούν.

Υδροχόος

Οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα διότι γίνονται στον σταθερό σταυρό. Ήδη είσαστε ταλαιπωρημένοι και θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα η ταλαιπωρία σας, πάνω σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Να είστε προσεκτικοί στα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικογενειακά σας. Διανύετε ένα διάστημα μεγάλων αλλαγών και ανατροπών στη ζωή σας.

Αρχικά θα σας απασχολήσουν τα θέματα του σπιτιού και των οικείων σας, οι οποίοι ενδεχομένως να χρειάζονται την συμπαράσταση και την βοήθειά σας. Ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε κάποια χρήματα για το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ανησυχείτε όμως γι’αυτό, διότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Παρόλα αυτά θα δημιουργηθούν θέματα από κει που δεν θα περιμένατε, βγάζοντας σας για άλλη μία φορά εκτός προγράμματος. Αλλαγές και ανατροπές θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να μην εκτεθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Επίσης να προσέχετε τις οικονομικές δοσοληψίες, ώστε να μην πέσετε θύματα απάτης.

Να περιμένετε ερωτικές επιστροφές και αν είστε ανοιχτοί σε κάτι τέτοιο μπορείτε να ενδώσετε. Θέματα με τα παιδιά σας που αφορούν στο παρελθόν, θα σας προβληματίσουν.

Ιχθύες

Ένα ταξίδι και η επαφή με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον,  όπως είναι οι συγγενείς εξ αγχιστείας, είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Οι σχέσεις με τους μακρινούς συγγενείς αλλάζουν και δεν αποκλείεται να επέλθει ρήξη με κάποιον από αυτούς. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να έρθετε σε επαφή μαζί τους, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα από το παρελθόν και άλλοι θα βρείτε υποστήριξη μέσα από αυτούς. Εάν δεν θέλετε να διαφωνίες,  φροντίστε να μην φέρετε στην συζήτηση οικονομικές διαφορές. Δύσκολα θα αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας.

Θα κάνετε νέες γνωριμίες αλλά μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας, διότι δεν γνωρίζετε τι άτομα έχετε απέναντί σας.

Θα επανέλθουν στο προσκήνιο προβλήματα από το παρελθόν που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα προσπαθήσετε να τα επιλύσετε, αλλά θα κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Θα παιδευτείτε, διότι οι καταστάσεις δεν θα τρέχουν. Μην σας κυριεύει η απογοήτευση, αλλά φροντίστε να κάνετε ένα οργανόγραμμα, ώστε όταν έρθει η ώρα να είστε έτοιμοι.

Αργότερα θα μπορέσετε να προβείτε σε μία αλλαγή κατοικίας, μετακόμιση, αγορά, ή πώληση ακίνητης περιουσίας.

Συνήθως έχετε μία θολή εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σας και γι’αυτό δεν καταφέρνετε να ρυθμίσετε τις υπόθεσεις σας με πρακτικότητα.

Βρίσκεστε εδώ και καιρό κάτω από την βαριά σκιά του Κρόνου, που σας περιορίζει, σας δημιουργεί άγχος, καθώς και προβλήματα υγείας.

Για καλή σας τύχη όμως έχετε και πάλι την βοήθεια του Δία, που σας ανεβάζει το ηθικό και σας κρατεί ψηλά το κεφάλι.