Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5-11/12/2022

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξετυλίγεται μπροστά μας, η οποία περιλαμβάνει την τελευταία πανσέληνο του έτους.

Ξεκινώντας βλέπουμε τον Ερμή, που λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Δία, που βάζει τέρμα στην λογική. Τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα, δεν θα λείψουν από τα μέσα της ενημέρωσης. Διάχυτη υπεραισιοδοξία χωρίς λόγο και αιτία. Οι αποφάσεις που θα παρθούν, δεν θα έχουν καμία βάση, ούτε βαρύτητα και στο μέλλον θα ακυρωθούν. Έλλειψη ηθικής και ανήθικες προτάσεις.

Το κλίμα αλλάζει άρδην και βλέπουμε την Τετάρτη, τον Ερμή να μετακομίζει στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για πολύ καιρό.

Οι σκέψεις αποκτούν σοβαρότητα και θα υπάρξει υλοποίηση μέσα από μελέτη. Ίσως να υποβόσκει σκοπιμότητα, αλλά αυτό θα το δούμε εν καιρώ. Μελαγχολική τάση.

Σε όψη τετραγώνου με το Δία θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Επιπόλαιοι έρωτες και ερωτικά σκάνδαλα. Η θρησκεία με την ευρύτερη έννοια, θα συνεχίσει να μας απασχολεί, βγάζοντας παραφουσκωμένο υλικό στην επιφάνεια.

Μεσοβδόμαδα λαμβάνει χώρα το φαινόμενο της πανσελήνου στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Είναι ένα φεγγάρι που μας μιλάει για επικοινωνία και μετακινήσεις. Είναι ένα φεγγάρι που θα φωτίσει τα θέματα θρησκείας, εκκλησίας και νομοθεσιών. Επίσης είναι ένα φεγγάρι πού βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Άρη ανάδρομο και τη Σελήνη. Είναι αυτό που θα βγάλει στην επιφάνεια την άκρατη οργή της κοινής γνώμης και του λαού, για θέματα που άπτονται των εκκλησιών. Δεν αποκλείεται και ο θρησκευτικός φανατισμός.

Στο τέλος της εβδομάδος θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και η Αφροδίτη. Για όσους αποζητούν σταθερότητα στη σχέση και γερές βάσεις, αυτή είναι μία κατάλληλη συνθήκη. Κατά τ’ άλλα, φτωχά οικονομικά, λιγοστή αγάπη, ιδιοτέλεια, συμφέρον και σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή κοινωνικής θέσης.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα της επικοινωνίας και των μικρών μετακινήσεων. Ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα σας περιμένει το οποίο θα σας αγχώσει. Το κοντινό σας περιβάλλον θα έχει πολλές απαιτήσεις από μέρους σας κι εσείς θα τρέχετε να προλάβετε τις επιθυμίες τους.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, όλοι κάτι θέλουν από εσάς. Επειδή θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, να προσέχετε κατά τις μετακινήσεις σας και όταν οδηγείτε. Συνήθως είστε επιθετικοί στην συμπεριφορά και στον τρόπο έκφρασης, αλλά τώρα θα πρέπει να περάσετε στον αντίποδα παίρνοντας αμυντική στάση. Τάση για ατυχήματα, λόγω παρόρμησης και βιασύνης.

Η εύνοια θα έρθει από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα, στον τομέα της καριέρας σας. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις εκεί. Οι ανώτεροι θα σας δουν με καλύτερο μάτι και θα σας υποστηρίξουν. Θα έχετε ζήτηση στα επαγγελματικά. Ανεβαίνουν οι μετοχές σας μαζί με τα οικονομικά σας. Θα έχετε δελεαστικές προτάσεις και θα συζητήσετε για επαγγελματική άνοδο.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και κυρίως, αυτά που προέρχονται από την δική σας εργασία. Έχετε άγχος, καθώς βλέπετε να υπάρχει διαρροή χρημάτων από τις τσέπες σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κι άλλα έξοδα, είτε για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, είτε για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε κάποιο ποσό από αυτά για το σπίτι. Όπως και να χει θα νιώσετε ότι στενεύει ο κλοιός και θα πρέπει να βρείτε λύσεις.

Τούτο το φεγγάρι θα φωτίσει αυτόν τον τομέα και δεν αποκλείεται να σας ανοίξει τα μάτια για να δείτε ποιο είναι το συμφέρον σας. Μην δανείσετε και μην δανειστείτε από φίλους. Όσο κι αν φαίνεται συμφέρουσα μία τέτοια συναλλαγή, άλλο τόσο κρύβεται μία παγίδα.

Η εύνοια θα έρθει από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα. Θα αφορά τα θέματα σπουδών, ή ταξιδίων που έχετε εδώ και καιρό στα πλάνα σας.

Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και θα κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα σας δώσουν ώθηση, ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Θα νιώσετε ξανά την αισιοδοξία μέσα σας, αλλά και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Κάποιοι ενδεχομένως να κάνετε μία ερωτική γνωριμία που θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Επανέρχεται το χαμόγελο και η καλή διάθεση.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα των συνεργασιών και των σχέσεων. Δεν βρίσκεστε και στην καλύτερη φάση αυτήν την περίοδο. Νιώθετε αδικημένοι και διεκδικείτε το δίκιο σας αλλά με λάθος τρόπο. Έχετε πάρει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος. Νιώθετε πως για όλα φταίνε οι άλλοι που σας νευριάζουν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε τα δικά σας λάθη. Η επιθετική συμπεριφορά που έχετε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας. Η παρορμητικότητα, η βιασύνη και ο θυμός που εκτοξεύετε, δεν θα σας βγει σε καλό.

Προσπαθήστε να εκτονώσετε την έντονη αυτή ενέργεια, κάνοντας κάποιο σπορ, γυμναστική, πολεμική τέχνη κτλ.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα, θα ‘ρθείτε σε πιο στενή επαφή με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να μιλήσετε για τα άγχη και τους προβληματισμούς σας. Η κατανόηση που θα εισπράξετε, θα σας ανεβάσει τη λίμπιντο και την σεξουαλική επιθυμία, ως προς το σύντροφό σας.

Δεν αποκλείεται να συζητήσετε μαζί του για κληρονομικά ζητήματα αλλά και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που αφορούν σε χρέη προς τρίτους.

Πάντως είναι μία πολύ καλή συγκυρία για να μπορέσετε να αποπληρώσετε τυχόν δάνεια, ασφάλειες, διατροφές κτλ.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα θα συνεχίσει να σας απασχολεί το υπαρξιακό σας θέμα. Είστε από τη φύση σας εσωστρεφείς, αλλά εδώ και αρκετό καιρό έχετε κλειστεί εντελώς στο καβούκι σας. Σκέφτεστε διαρκώς το παρελθόν και κάνετε απολογισμό ζωής. Προσπαθείτε να διακρίνετε τι πήγε λάθος στη ζωή σας. Μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα, διότι δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Το παρελθόν ανήκει εκεί που είναι και δεν πρέπει να το σκαλίζετε πλέον. Όλο αυτό σας δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση και σας κουράζει.

Φοβίες και άγχος είναι κακοί σύμβουλοι για την υγεία σας, η οποία θα επιβαρυνθεί, εάν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό. Παρασκηνιακές ενέργειες και λόγια, γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Κρατήστε καλά φυλαγμένα τα μυστικά σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα από τον εργασιακό χώρο, τα οποία δεν γνωρίζετε καλά.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα θα έχετε εύνοια, τόσο σε επίπεδο σχέσεων, όσο και σε συνεργασίες. Ενδεχομένως σας προτείνουν μία νέα δουλειά. Ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και σας αναπτερώνει το ηθικό.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα σχέδια και οι φιλοδοξίες για το μέλλον σας. Χρειάστηκε να αναθεωρήσετε το προηγούμενο διάστημα, σχεδόν όλο το πλάνο της ζωής σας. Ετούτο το φεγγάρι έρχεται να ρίξει φως και να βγάλει στην επιφάνεια τις πραγματικές σας επιθυμίες.

Τώρα γνωρίζετε καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνετε και ποιον δρόμο να ακολουθήσετε, ώστε να είστε ευτυχισμένοι. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ενδεχομένως να διαφωνούν με αυτή την αλλαγή πλεύσης. Αν και δεν τους πέφτει λόγος, ακούστε τους, μήπως κι έχουν κάτι να σας προτείνουν. Βέβαια προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους και χαλάσετε την φιλία.

Εύνοια θα έχετε από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα στα εργασιακά σας θέματα και στην υγεία. Ενδεχομένως να συζητήσετε για τη δουλειά σας και μπορεί να δεχθείτε, ή να κάνετε προτάσεις, πού θα είναι δελεαστικές. Αυτό περιλαμβάνει και τις οικονομικές απολαβές που φαίνεται να είναι συμφέρουσες. Εάν υπήρχαν προβλήματα υγείας, τώρα θα βρείτε την γιατρειά. Φάρμακα, γιατροί και θεραπείες, είναι πλέον κατάλληλα για την περίπτωσή σας και ανακουφίζεστε.

Παρθένος

Πολλά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα κι ένα από αυτά είναι ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης.

Ήδη έχετε λάβει το μήνυμα εδώ και καιρό, ώστε να γνωρίζετε με ποιους έχετε να κάνετε στη δουλειά σας. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας έχουν υποστεί ρήξη. Προφανώς έχετε κάνει λόγια μεταξύ σας για καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν τα έχετε βρει και διαφωνείτε. Φανείτε προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα με την πανσέληνο, διότι ενδεχομένως βγουν στο φως παλιά προβλήματα. Ίσως να μετανιώσετε για κάποια πράγματα που είπατε και τώρα θα μαθευτούν. Προσοχή στα γυναικεία πρόσωπα που συναναστρέφεστε, μέσα στο χώρο της δουλειάς. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, σας έχουν καταβάλει.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα θα έχετε εύνοια στα ερωτικά σας. Μία νέα σχέση θα ξεσηκώσει εσάς τους ελεύθερους. Θα δημιουργηθεί μία καινούργια κατάσταση, όπου η αγάπη θα είναι αμφίδρομη. Οι σκέψεις σας θα ταξιδεύουν μαζί. Θα είναι μία πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία, η οποία θα βασιστεί στον αμοιβαίο σεβασμό, αλλά και στον θαυμασμό του ενός προς τον άλλον.

Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα δείτε να δημιουργούνται νέα θεμέλια με πιο γερές βάσεις.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα μετακινήσεων, είτε για σπουδές είτε για ταξίδια. Σε ότι αφορά τα ταξίδια, ενδεχομένως να έχουν διπλή φύση και να είναι από τη μία για επαγγελματικούς λόγους κι από την άλλη για αναψυχή. Δεν αποκλείεται να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε.

Εάν βρεθείτε με άτομα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και με συγγενείς εξ αγχιστείας, προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί απέναντί τους.

Επειδή είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε τέτοια συμπεριφορά από αυτούς, εσείς να μην ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Πραγματικά τούτο το φεγγάρι θα φωτίσει και θα βγάλει στο φως τα προβλήματα που έχετε μεταξύ σας. Επίσης να είστε εγκρατείς στο λόγο σας, εάν γνωρίσετε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις από τις δικές σας.

Από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα θα έχετε εύνοια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας και θα συσφίξετε τις σχέσεις σας. Το πνεύμα των εορτών θα σας θέσει στη διαδικασία διακόσμησης του σπιτιού. Θα το χαρείτε, θα το απολαύσετε και θα το κάνετε πιο όμορφο, προσδίδοντάς του ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θα ανοίξετε το σπίτι σας και θα δεχθείτε άτομα της οικογένειάς σας, με τα οποία θα περάσετε τέλεια.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με τον οικονομικό τομέα. Θα δραστηριοποιηθείτε ώστε να αποπληρώσετε, ή να τακτοποιήσετε χρέη προς τρίτους. Αυτό αφορά σε δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, ή μπορεί να έχει σχέση με κληρονομικά ζητήματα. Όλα αυτά προέρχονται από το παρελθόν και αρκετό καιρό τώρα, σας αγχώνουν.

Με τον σύντροφο θα έρθετε πιο κοντά και θα μιλήσετε από τα μύχια της ψυχής σας, για τους φόβους και τις ανησυχίες που έχετε. Ίσως διαφωνήσετε για κάποιο λόγο και έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του. Αυτό ίσως να είναι το αλατοπίπερο τούτη τη χρονική στιγμή, που θα σας ανεβάσει την λίμπιντο και θα βγάλει από μέσα σας το πάθος. Φτάνει μόνο να μην εμπλέξετε τον ερωτικό σύντροφο με τα οικονομικά, διότι δεν είναι σε θέση να σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή. Είναι έξω από το χορό και βλέπει διαφορετικά τις ανάγκες σας.

Εύνοια θα έχετε από το τέλος της εβδομάδος και έπειτα, όταν θα εμφανιστούν στη ζωή σας, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα έχετε δελεαστικές προτάσεις για δουλειά, ή για καινούργια σχέση, όσοι βέβαια ενδιαφέρεστε. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις με το στενό περιβάλλον, με αδέρφια ή γείτονες κτλ. Ευχάριστες συζητήσεις αναμένονται.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζετε μία επιθετική συμπεριφορά από τους άλλους. Ίσως τα λόγια που είπατε και οι υποσχέσεις που δεν μπορέσατε να τηρήσετε, έκαναν τους άλλους έξω φρενών μαζί σας. Όχι πως κι εσείς δεν θυμώσατε. Πάντως με τέτοια στάση είναι δύσκολο να εξισορροπήσετε την κατάσταση και να τα βρείτε με κάποιο τρόπο. Ούτε εσείς κάνετε πίσω, αλλά ούτε και οι άλλοι. Θα πρέπει να παλέψετε πολύ για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Όταν περάσει αυτή η μπόρα, θα είστε σε θέση να έρθετε σε διάλογο.

Το ίδιο αφορά και στη σχέση σας με το σύντροφο. Κρατάει έναν θυμό εξαιτίας σας και δεν προβλέπεται να κάνει πίσω προς το παρόν. Παρόλα αυτά να ξέρετε πως σας νοιάζεται κατά βάθος. Στο χέρι σας είναι η εξέλιξη και η πορεία της σχέσης.

Εύνοια θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα τα οικονομικά. Σκέφτεστε τρόπους για αύξηση των εσόδων σας. Από την άλλη ενδέχεται να πάρετε μία αύξηση από την εργασία σας, ή ένα μπόνους. Η οικονομική σας ασφάλεια εξαρτάται καθαρά από αυτό. Έχετε δουλέψει κι έχετε επιδιώξει την οικονομική άνοδο, οπότε θα την κερδίσετε με το σπαθί σας.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα της εργασίας και της υγείας σας. Πρόκειται για την καθημερινότητά σας, η οποία φαίνεται να σας αγχώνει. Καλείστε να κάνετε κάποιες επιπλέον αγγαρείες στην δουλειά  και αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, οι οποίες είναι κουραστικές. Φορτώνεστε με μεγαλύτερο όγκο εργασίας κι αυτό σας πιέζει. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να είστε χαλαροί, διότι το άγχος θα σας δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Τούτο το φεγγάρι θα φωτίσει τα προβλήματα που έχετε και θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ανησυχίες σας.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας, διότι υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Διαφυλάξετε την υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Επίσης κάποιοι μπορεί να βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη σας.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα, θα έχετε εύνοια με προσωπική ανάπτυξη. Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και πολλοί θα αποζητούν την συντροφιά σας. Θα κάνετε μία κούρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας. Θα αυξηθούν τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και θα είστε πιο προσιτοί και αγαπητοί στους άλλους. Αναμένονται νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά, αλλά και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Η κατάσταση με το ταίρι σας θα είναι έκρυθμη και δεν αποκλείεται να διαφωνήσετε έντονα. Σίγουρα θα κυριαρχήσει το πάθος και ίσως μετά από έναν μεγάλο τσακωμό που θα γίνει να τα βρείτε, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Πάντως τούτο το φεγγάρι θα ρίξει φως στα προβλήματα της σχέσης. Το ίδιο φως θα πέσει και στα θέματα που αφορούν τα παιδιά, όσων έχετε. Εδώ και καιρό υπάρχει διαφωνία μεταξύ σας. Τώρα θα κληθείτε να δείτε κατάματα, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Τα ερωτικά σας παρουσιάζουν ενδιαφέρον και το επόμενο διάστημα.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με μία σχέση από το παρελθόν. Εάν αποφασίσετε να εμπλακείτε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι αυτή η σχέση για κάποιο λόγο, θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ερωτικό παρασκήνιο και λόγια θα γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δεν θα σας κακολογήσουν απαραίτητα. Ενδεχομένως να εκθειάζουν τον καλό χαρακτήρα σας.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Δεν είναι πρωτοφανές, αφού εδώ και καιρό είστε αγχωμένοι για την πορεία και την εξέλιξη τους. Θα δραστηριοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε τα θέματα της ακίνητης περιουσίας. Με τον Άρη ανάδρομο σε αυτόν τον τομέα, κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω και τα πράγματα δεν τρέχουν όπως θα θέλατε.

Τώρα έρχεται αυτή η πανσέληνος, για να σας φωτίσει και να σας δώσει κάποια ιδέα, ως προς το που να κινηθείτε.

Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο, γιατί αυτό το φεγγάρι κρύβει μεγάλο θυμό, τον οποίο θα τον βγάλετε προς τους οικείους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον τσακωμό, διότι και το δίκιο σας θα χάσετε και θα διαταράξετε τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης καλό θα ήταν να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας στη δουλειά και το αντίστροφο.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα θα ευνοηθείτε από συλλόγους, ή ομάδες που είστε μέλος. Δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό άτομο να σας συμπαρασταθεί και να σας δώσει την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης μία φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική, εάν ενδιαφέρεστε.