Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6-12/2/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με έντονη την επιρροή της πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, θα βαδίσουμε και τούτη την εβδομάδα.

Οι επόμενες ημέρες χρειάζονται προσοχή, διότι ο απρόβλεπτος Ουρανός δεν το έχει σε τίποτα να φέρει τα πάνω κάτω, ακόμα και στον απόηχο του φεγγαριού.

Παρόλα αυτά θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα κάποιες επιβοηθητικές όψεις, ως βοήθεια από το σύμπαν.

Την Δευτέρα το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα δημιουργήσει έμπνευση, η οποία μπορεί να αφορά σε καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η φαντασία αποκτά υλική υπόσταση. Η ενσυναίσθηση και ο ρομαντισμός αποκτούν χρώμα. Οι αποφάσεις παίρνονται με βάση το συναίσθημα, το οποίο εκλογικεύεται κατά κάποιο τρόπο και αντιστέκεται στα “πρέπει”.

Την Τετάρτη η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα βρεθεί σε όψη ευνοϊκού εξαγώνου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Για κάποιους άλλους απρόσμενα κέρδη.

Την Παρασκευή ο Ερμής θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι βαθιές σκέψεις και οι εσωτερικοί διάλογοι, θα φέρουν προβληματισμούς και έμμονες ιδέες. Οι αποφάσεις που θα παρθούν για τακτοποίηση οφειλών και χρεών προς το δημόσιο, θα είναι το πλέον θετικό σενάριο.

Φτάνοντας στο Σάββατο, θα δούμε την απαγκίστρωση του Ερμή από τον Πλούτωνα και το ζώδιο του Αιγόκερω. Οι ενέργειες θα αλλάξουν, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει έξυπνες ιδέες, διότι θα υπάρχει διαύγεια του νου. Επιστημονικά επιτεύγματα σε ότι αφορά στο σύμπαν, διαδίκτυο και ανακαλύψεις. Οι συζητήσεις θα εμπεριέχουν αλήθειες μέσω εγκεφαλικής επικοινωνίας.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Η πανσέληνος που προηγήθηκε έγινε μέσα στον τομέα των ερωτικών σας, όπου έφερε κάποιες ανατροπές. Παρόλα αυτά με αρωγό τον Δία, από το ζώδιο σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Είστε από τα άτομα που ότι και αν γίνει, ξανά προς τη δόξα τραβάτε.

Από την αρχή της εβδομάδος θα κάνετε μυστικές συζητήσεις, για την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Υπάρχουν άτομα στην ανώτερη ιεραρχία της εργασίας σας, που θα σας δώσουν ένα χεράκι βοήθειας. Εξάλλου έχετε κι από μόνοι σας καταβάλλει προσπάθειες, οι οποίες θα καρποφορήσουν. Θα ωφεληθείτε οικονομικά από κει που δεν το περιμένετε. Ίσως είναι μία κρυφή πηγή εισοδήματος, που θα σας ευνοήσει.

Προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή και καλό θα ήταν να μην συζητήσετε εκείνη την ημέρα για τα επαγγελματικά σας, με τους εργοδότες, ή τους ανωτέρους σας. Έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε μία λεκτική κόντρα.

Από το Σάββατο κι έπειτα μπορείτε να ελπίζετε σε πολύ καλύτερες ημέρες. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και θα μπείτε μέσα σε ομάδες με κοινούς στόχους. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχετε θέσει για το μέλλον, θα μπουν σιγά-σιγά σε εφαρμογή.

Ταύρος

Θα βρίσκεστε υπό την επιρροή της πανσελήνου που προηγήθηκε και τις επόμενες ημέρες. Σε ότι αφορά κυρίως το σπίτι και την οικογένεια, θα πρέπει να κάνετε κάποιες καινοτόμες αλλαγές, εάν δεν έχουν ήδη γίνει από αυτό το φεγγάρι. Μία μετακόμιση είναι πολύ πιθανή. Αλλάζει ο χώρος κατοικίας σας, ή αλλάζουν τα άτομα με τα οποία συγκατοικείτε. Ενδεχομένως να αλλάζει η σχέση σας, με τα άτομα που νιώθετε οικειότητα. Είστε πλέον σε θέση να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Οι τοξικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σας και θα τους αποβάλλετε, με συνοπτικές διαδικασίες. Θα κρατήσετε τους λίγους και καλούς.

Κάποια άτομα όμως από τον φιλικό κύκλο, σας συμπαραστέκονται και βοηθούν. Είναι οι σύμμαχοι σας και με αυτούς συμπορεύεστε. Σε αυτό το περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένας έρωτας. Δεχθείτε να ζήσετε ότι σας κάνει χαρούμενους, βάζοντας στην άκρη τα πρέπει. Θα προτιμήσετε από δω και στο εξής, ο σύντροφος να είναι και φίλος σας. Μαζί του μπορείτε να αποδράσετε και να ζήσετε την περιπέτεια σε ένα ταξίδι. Είναι πολύ πιθανό να σας προτείνει κάτι τέτοιο, αλλά εάν το πραγματοποιήσετε την Παρασκευή θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις σκέψεις σας. Μην αναφερθείτε καθόλου στο παρελθόν.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα σκεφτείτε τα επαγγελματικά σας και θα δεχτείτε προτάσεις.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σας θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση με αύξηση των οικονομικών σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κουραστεί πάρα πολύ κι έχετε δώσει μάχη στη δουλειά σας. Ίσως τώρα να έρθει η ώρα που θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Πλέον οι εργοδότες σας φαίνεται να αναγνωρίζουν τους κόπους σας. Σίγουρα δεν θα σταματήσετε από τη μία στιγμή στην άλλη να προσπαθείτε. Έχετε μέλλον ακόμα μέχρι να εδραιωθείτε και να καταξιωθείτε.

Φροντίστε μόνο κάπου-κάπου να ξεκουράζεστε, διότι το έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.

Σε ότι αφορά τη σχέση σας με το σύντροφο, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε μαζί του τα εσώψυχά σας. Αυτό θα είναι λιγάκι ριψοκίνδυνο, αφού θα φέρει στην επιφάνεια εμμονές και θα βγάλετε ζήλιες, ο ένας προς τον άλλον. Η ζήλια θα φέρει ένταση και η ένταση πάθος, ανεξέλεγκτο. Προτιμότερο θα ήταν να μετατρέψετε αυτήν την ενέργεια, σε σεξουαλική ένωση. Άγχος για οφειλές προς το δημόσιο, ή δάνειο που δεν μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε.

Από το Σάββατο κι έπειτα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με διάθεση ανεβασμένη. Θα έχετε νέες γνωριμίες, ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ταξίδια αναψυχής και επαφή με τη φύση.

Καρκίνος

Η πανσέληνος που προηγήθηκε δημιούργησε μία τρύπα στα οικονομικά σας. Έφερε έκτακτα έξοδα στα οποία δυσκολευτήκατε να ανταπεξέλθετε και θα δυσκολευτείτε ακόμη. Προσοχή στις παρορμητικές αγορές. Μην κάνετε σπατάλες για να ικανοποιήσετε το συναίσθημα σας.

Την εύνοια θα την έχετε στα αισθηματικά σας, τα οποία θα οδεύουν από το καλό στο καλύτερο. Νέες ερωτικές γνωριμίες και νέες περιπέτειες σας περιμένουν. Ίσως να σχεδιάζετε ταξίδια με τον ερωτικό σύντροφο. Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα αποκτήσετε νέες δεξιότητες και θα καταπιαστείτε με ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, που θα αγαπήσετε. Από την αρχή της εβδομάδος θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας, που θα αφορούν σε αποδράσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι σας περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μέσα από τον φιλικό κύκλο. Οι στόχοι και τα όνειρά σας θα βρουν υποστηρικτές.

Προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή, γιατί μπορεί το ταίρι σας να βγάλει ζήλιες και απωθημένα από το παρελθόν, τα οποία φυλάει μέσα στο μυαλό του εδώ και καιρό. Καλύτερα είναι να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη, τακτοποιώντας τις οφειλές σας, πρωτίστως. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει μία περίοδος όπου θα συζητήσατε με τον σύντροφο, για τους προβληματισμούς σας, βγάζοντας τα εσώψυχά σας.

Λέων

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας, σας έχει κάνει έξαλλους. Ενδεχομένως δεν μπορείτε να επηρεάσετε τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν. Επειδή το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από εσάς, προσπαθήστε να αποδεχθείτε τις αποφάσεις του. Σίγουρα θα είναι για το καλό σας κι αυτό θα το δείτε στο μέλλον.

Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας και έχουν να κάνουν με τα οικονομικά. Σε αυτές τις αποφάσεις δεν αποκλείεται να πάρει μέρος ο σύντροφος, δίνοντάς σας την βοήθειά του. Θα υπάρξουν εξελίξεις και πολύ πιθανόν να έχετε έσοδα με τα οποία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές και τα χρέη σας, προς δημόσιους φορείς. Οπότε μην απογοητεύεστε και μην βάζετε με το μυαλό σας το κακό. Σίγουρα η εργασία, σας πιέζει και νιώθετε ένα βάρος. Φροντίστε την υγεία σας και τον εαυτό σας, διότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ.

Από το τέλος της εβδομάδος κι έπειτα θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως δεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις. Με τον σύντροφο θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία.

Παρθένος

Η πανσέληνος που προηγήθηκε, έγινε στον πιο εσωτερικό τομέα, που αφορά στην ψυχή σας. Σε αυτό το φεγγάρι οφείλεται το άγχος και η αναστάτωση που σας δημιουργήθηκε. Ανασύρατε αναμνήσεις και καταστάσεις από το παρελθόν. Προσπαθήσατε να βρείτε τι πήγε λάθος. Σίγουρα άκρη δεν θα βγάλετε γι αυτό προχωρήστε μπροστά.

Η ευκαιρία που σας δίνεται, αφορά στον ερωτικό σύντροφο. Η σχέση θα πάει από το καλό στο καλύτερο. Νιώθετε ερωτευμένοι, μονιασμένοι και με πολύ καλή επικοινωνία. Μπορείτε πλέον να συζητήσετε μαζί του και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου και θα κάνετε σχέδια για ταξίδια.

Προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή, γιατί οι συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν, δεν θα καταλήξουν καλά. Εκεί ενδεχομένως βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβοι, ζήλιες και έμμονες ιδέες. Μπορείτε να μετατρέψετε την ένταση σε ερωτικό πάθος, για να αποφύγετε εκρήξεις θυμού.

Για τους αδέσμευτους μπορεί να υπάρξει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, πάνω σε ταξίδι. Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Από το Σάββατο κι έπειτα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και να πάρετε αποφάσεις, για θέματα που αφορούν στην υγεία σας. Ταυτόχρονα θα έχετε επαγγελματικές προτάσεις.

Ζυγός

Η πανσέληνος που προηγήθηκε και που ακόμα σας επηρεάζει, έριξε φως στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Εκεί έγινε ένα ξεκαθάρισμα σε ότι αφορά στους φίλους σας. Όσοι ήταν τοξικοί και βλαπτικοί για εσάς, πήραν το δρόμο τους. Θα κρατήσετε λίγους και καλούς. Επιπλέον οι στόχοι και τα όνειρά σας για το μέλλον, θα μπούνε σε μία σειρά και θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα.

Από την αρχή της εβδομάδας θα συζητήσετε για τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα πάρετε αποφάσεις μαζί με την οικογένεια, που θα αφορούν στην εργασία σας. Η καθημερινότητα αποκτά ενδιαφέρον και πλέον μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, με τους οικείους. Η οικογένεια υποστηρίζει τα ταλέντα σας, τα οποία αναδεικνύονται με τη συμπαράστασή τους. Εκτός από την οικογένεια θα έχετε και την στήριξη του συντρόφου. Θα έχετε ξαφνικά έσοδα που θα προέρχονται από την δουλειά σας.

Την Παρασκευή όμως θα πρέπει να προσέχετε στις συζητήσεις με την οικογένεια. Μην σας παρασύρει το συναίσθημα και αναφερθείτε σε παλιές αποφάσεις που σας πλήγωσαν. Κρατήστε τα για τον εαυτό σας, διότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα είναι κρίμα να χαλάσετε το όμορφο κλίμα.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα έχετε ακόμα πιο ευχάριστες εξελίξεις, σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες και νέοι έρωτες, θα βρεθούν στο δρόμο σας, για όσους είστε μόνοι. Οι υπόλοιποι θα περάσετε πολύ καλά με τον ερωτικό σύντροφο και θα δείτε ότι πλέον, μπορείτε να συνεννοηθείτε. Ευχάριστες ειδήσεις να αναμένετε από τα παιδιά σας, όσοι έχετε.

Σκορπιός

Βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της πανσελήνου πού προηγήθηκε και ενδεχομένως έφερε ανατροπές στα σχέδιά σας. Ακόμη δεν έχει φύγει από πάνω σας η ενέργεια του φεγγαριού, οπότε θα είστε προσεκτικοί και τις επόμενες ημέρες. Τα επαγγελματικά είναι ο τομέας που θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας. Εκεί θα χρειαστεί να είστε δεκτικοί στην κάθε αλλαγή και να μην πάτε ενάντια στο ρεύμα. Σίγουρα έχετε ταλαιπωρηθεί από τις ανατροπές, οι οποίες δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με την φύση σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

Σε ότι αφορά στα αισθηματικά σας, φαίνεται πως θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.Σας περιμένουν ρομαντικές βραδιές γεμάτες αισθησιασμό. Οι εκδηλώσεις αγάπης από τη μεριά του συντρόφου, θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Από την αρχή κιόλας της εβδομάδος θα συζητήσετε με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης.

Να προσέχετε μόνο την Παρασκευή γιατί πάνω στην συζήτηση, μπορεί να θυμηθείτε κάτι από τα παλιά, το οποίο να σας είχε πληγώσει και να το βγάλετε σε μορφή ζήλειας, προς το σύντροφο σας.

Όσοι είστε αδέσμευτοι είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνετε μία νέα γνωριμία, εντελώς ξαφνικά. Θα βρεθεί στο δρόμο σας ένα άτομο, που θα πάρει τη μορφή του κεραυνοβόλου έρωτα. Βελτιώνονται σταδιακά τα θέματα υγείας, σε περίπτωση που υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Από το Σάββατο κι έπειτα θα πάρετε αποφάσεις σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Τοξότης

Εξακολουθούν να σας προβληματίζουν οι σχέσεις σας με το σύντροφο, καθώς και οι συνεργασίες σας. Εδώ που τα λέμε νιώθετε διαρκώς αδικημένοι ενώ δεν φταίτε. Ο σύντροφος δεν μπορεί να συμμεριστεί τις απόψεις σας. Εσείς από τη μεριά σας δίνετε διαρκώς ευκαιρίες. Αφού γνωρίζετε την κατάσταση προσπαθήστε να μην δίνετε κανένα απολύτως δικαίωμα.

Τουλάχιστον στο σπίτι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Μπορεί να έχετε έσοδα από κάποιο ακίνητο που θέλετε να εκμεταλλευτείτε. Θα κάνετε συζητήσεις με τους οικείους σας και θα αποφασίσετε για το από κοινού συμφέρον σας. Εάν υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση, θα πάει καλά και θα έχετε απρόσμενα κέρδη. Θα σκεφτείτε νέα project για την εργασία σας.

Την Παρασκευή όμως να προσέχετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο θα σας αγχώσει. Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Μπορεί να σκεφτείτε τρόπους για να αποκτήσετε ένα δάνειο, ή από την άλλη να το αποπληρώσετε, εάν ήδη το έχετε λάβει.

Από το Σάββατο κι έπειτα σας περιμένουν πιο ευχάριστες καταστάσεις, με συναντήσεις, με νέες γνωριμίες κι επαφές με το κοντινό περιβάλλον. Το μυαλό σας θα λειτουργεί τέλεια και θα μπορείτε κατεβάσετε έξυπνες ιδέες, τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος που προηγήθηκε έφερε ψυχική αναστάτωση και κυκλοθυμία στην συμπεριφορά σας. Βγήκαν στην επιφάνεια απωθημένα και ζήλιες, ως προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Τέλος καλό όμως όλα καλά, αφού καταφέρατε να τα επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. Τα βγάλατε από μέσα σας και ήδη νιώθετε ανάλαφροι.

Από την αρχή της εβδομάδος θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα κάνετε συζητήσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Θα έχετε πολλές μετακινήσεις και επαφές για επαγγελματικούς λόγους. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά, δεν αποκλείεται, όσοι είστε αδέσμευτοι, να έχετε μία ξαφνική συνάντηση με τον έρωτα της ζωής σας. Πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα που προκύπτει από το πουθενά. Οπότε βγείτε, κυκλοφορήστε, διασκεδάστε και κάπου εκεί έξω, βρίσκεται κάποιος για εσάς. Κάποιοι άλλοι θα έχετε ξαφνικά οικονομικά οφέλη. Καλοδεχούμενα θα είναι κι αυτά, αφού το τελευταίο διάστημα είχατε ζοριστεί αρκετά με τα οικονομικά σας.

Να είστε προσεκτικοί την Παρασκευή, διότι μπορεί να σας μπουν έμμονες ιδέες στο μυαλό. Θα είστε ιδιαίτερα μαγνητικοί και μπορεί να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας. Μην δώσετε αφορμές, γιατί μπορεί να ανταλλάξετε σκληρά λόγια.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά και το εισόδημα σας.

Υδροχόος

Βρίσκεστε ακόμα κάτω από την επιρροή της πανσελήνου, που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σας αφορούσε άμεσα. Κάποιες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, ή θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, είναι δρομολογημένες. Μην πάτε κόντρα στο ρεύμα. Αυτό που έχει αποφασίσει το σύμπαν να γίνει, θα γίνει. Εξάλλου εσείς δεν τις φοβάστε τις αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός, αφού είναι ο κυβερνήτης σας και ο καλύτερος σας φίλος. Προσπαθήστε να μην αντισταθείτε απλά και μόνο για την επανάσταση.

Θα κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για να αυξήσετε το εισόδημα σας, το οποίο είτε μπορεί να το διαθέσετε για το σπίτι και την οικογένεια, είτε ένα άτομο από την οικογένεια θα σας βοηθήσει. Όπως και να ‘χει θα έχετε ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος.

Την Παρασκευή όμως θα πρέπει να προσέξετε διότι θα υπάρξει παρασκήνιο. Θα ειπωθούν λόγια γύρω από το άτομό σας και ενδεχομένως κάποιοι να σας συκοφαντήσουν. Μιλάνε πίσω από την πλάτη σας. Να προσέχετε την υγεία σας λόγω άγχους.

Από το Σάββατο κι έπειτα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και σας φέρνει μετακινήσεις, επικοινωνίες, συζητήσεις και συναντήσεις.

Ιχθύες

Η πανσέληνος που προηγήθηκε έφερε επιπλέον κούραση από αγγαρείες, στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα σας. Θα πρέπει να προσέχετε την διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας, ώστε να μην καταρρεύσετε. Μην αγχώνεστε για να τα προλάβετε όλα. Είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Πάρτε το χρόνο σας και ξεκουραστείτε.

Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο και θα βελτιωθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό σαφώς οφείλεται στην πολύωρη εργασία σας, αλλά δεν θα σας ξεκουράσει το σώμα. Είναι γεγονός ότι η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για να περάσετε. Θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να φροντίσετε και για τα υπόλοιπα.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να κάνετε ξαφνικές γνωριμίες, που θα σας ωφελήσουν, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά. Στο φιλικό σας περιβάλλον υπάρχουν άτομα, που μαζί τους θα συζητήσετε για τα προσωπικά σας. Οι φίλοι και το κοντινό περιβάλλον, σας στηρίζουν.

Να είστε προσεκτικοί την Παρασκευή, διότι μπορεί να κάνετε λόγια με ένα φιλικό άτομο, το οποίο δεν φαίνεται να έχει τις ίδιες διαθέσεις, όπως οι υπόλοιποι φίλοι σας. Ίσως ακούσετε σκληρά λόγια, ή μπορεί να τα πείτε εσείς.

Από το Σάββατο κι έπειτα θα ανοιχτείτε στον σύντροφο και θα βγάλετε προς τα έξω, τις βαθύτερες σκέψεις σας.