Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9-15/1/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με την ευνοϊκή όψη τριγώνου ανάμεσα στους δύο εραστές, της Αφροδίτης και του Άρη, ξεκινά η εβδομάδα. Ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος και προσκαλεί την Αφροδίτη σε ερωτικές επανασυνδέσεις. Το κάλεσμα του είναι ερωτικό και η γοητεία του μεγάλη, οπότε οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να το επιχειρήσουν. Εκεί στα μέσα της εβδομάδος και συγκεκριμένα στις 12/1, ο Άρης θα σταθεί ακίνητος, ώστε αμέσως μετά να πάρει την ορθή του πορεία. Οι εξελίξεις από κει και πέρα, θα αρχίσουν να τρέχουν με πιο γρήγορους ρυθμούς κι όλα να μπαίνουν στη θέση τους.

Την Παρασκευή ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο έντονος συναισθηματισμός πού έχει φωλιάσει στις ψυχές, θα διατεθεί σε κοινή θέα. Δεν θα υπάρχουν κρυφά, μυστικά και παρασκήνιο.

Κατόπιν έρχεται το Σάββατο, όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει τετράγωνο, με τον Ουρανό, από τον Ταύρο. Μία όψη που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί θα φέρει εντάσεις, καυγάδες και χωρισμούς, οι οποίοι θα γίνουν εντελώς ξαφνικά. Για αυτό προσέχετε για να έχετε. Επίσης θα έρθουν οικονομικά μπλοκαρίσματα και εμπόδια.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Με τον Δία στο ζώδιό σας θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας και τώρα ποιος σας πιάνει. Σαφώς και σας βοηθά να αναπτυχθείτε προσωπικά και ανοίγουν οι πόρτες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο μικρά αγκαθάκια που δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα.

Οι δύο ανάδρομοι πλανήτες, Ερμής και Άρης, φέρνουν μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις.

Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, είναι στην επικοινωνία που έχετε με τους άλλους ανθρώπους, διότι υπάρχει η τάση να παρερμηνεύονται τα λόγια σας, ή μπορεί κι εσείς να μην πολυκαταλαβαίνετε απόλυτα τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, διαφωνίες και λογομαχίες.

Στα επαγγελματικά ενδεχομένως να υπάρξουν κι εκεί κάποια εμπόδια, με αναβολές και ακυρώσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συμφωνίες που κάνετε με τους ανωτέρους σας.

Όμορφες συναντήσεις και συζητήσεις σας περιμένουν με τους φίλους σας, οι οποίοι σας κάνουν και νιώθετε εξαιρετικά.

Στο τέλος της εβδομάδος να προσέχετε, γιατί ίσως υπάρξει εμπλοκή φιλικού ατόμου με τα οικονομικά σας. Δεν είναι καιρός για να δανείσετε χρήματα.

Ταύρος

Ο οικονομικός τομέας, είναι αυτός που σας βαραίνει εδώ και αρκετό διάστημα. Δύσκολα μπορέσατε να ανταπεξέλθετε στα έξοδα τα οποία ήταν δυσβάσταχτα για το πορτοφόλι σας. Σταδιακά θα δείτε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας. Οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες στον επαγγελματικό τομέα. Είτε σας τις επιβάλλουν οι ανώτεροι, είτε τις δρομολογείτε μόνοι σας ,ή ουσία δεν αλλάζει. Αλλαγή για την αλλαγή. Τούτο το διάστημα όμως, το κλίμα στην δουλειά θα είναι πιο ευχάριστο και έτσι θα μπορείτε να κάνετε κι εσείς καλύτερα τη δουλειά σας.

Σας συμπαθούν και σας εκτιμούν, αλλά δεν θα έλεγα ότι συμβαίνει το ίδιο και από εσάς. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, παρόλα αυτά, οι οποίες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα κάνετε μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια και οι φίλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας. Θα έχετε συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές, συμφοιτητές, ή άτομα του εξωτερικού. Αν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, τότε να προτιμήσετε γνώριμα μέρη στα οποία έχετε ξαναπάει.

Δίδυμοι

Είστε από τους πιο ταλαιπωρημένους του ζωδιακού, τούτο το διάστημα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος, αλλά και ο Άρης ανάδρομος και πάνω στο ζώδιό σας, μήνες τώρα, σας έχει αγχώσει. Δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά ησυχία και είστε σε ένα διαρκές τρέξιμο, το οποίο σας εξαντλεί.

Λίγη υπομονή ακόμα και από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε έστω μία μικρή βελτίωση.

Δεν αποκλείεται ένα ταξίδι που βρίσκονταν στα σχέδια σας, να μπορέσετε το επόμενο διάστημα να το πραγματοποιήσετε. Προσπαθήστε το, γιατί θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αφού θα αλλάξετε παραστάσεις. Σε μία οικονομική εκκρεμότητα, μπορείτε τώρα να βρείτε λύση και ίσως δεχθείτε βοήθεια από τον εργοδότη σας.

Στα ερωτικά ανεβαίνουν οι μετοχές σας και κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Καλό θα ήταν όμως, να είστε προσεκτικοί και να τσεκάρετε τη γνωριμία που θα προκύψει, ώστε να έχετε τα διαπιστευτήρια για την φερεγγυότητα του νέου ατόμου. Μη σας παρασύρει ο ενθουσιασμός από την πρώτη στιγμή.

Καρκίνος

Με την υπομονή θα καταφέρετε να περάσετε και τούτο το διάστημα, όπου εξακολουθεί να στροβιλίζει στο μυαλό σας το παρελθόν. Εδώ και πολύ καιρό αναμοχλεύετε τα παλιά, ανασύροντας αναμνήσεις. Αυτό σας δημιουργεί άγχος, κακό ύπνο και πεσμένη ψυχολογία. Πολύ λίγο έμεινε ακόμα και θα δείτε σταδιακά να πηγαίνουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Παρόλα αυτά, θα εξακολουθήσουν να σας κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας.

Εξελίξεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν, που σας χτυπούν την πόρτα. Ενδεχομένως να έχετε επανασυνδέσεις, εάν το επιθυμείτε.

Από το παρελθόν όμως, σας χτυπούν την πόρτα και τα χρέη. Τώρα υπάρχει εύνοια και μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, με τον καλύτερο τρόπο. Με τον σύντροφο θα κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι. Θα έχετε ρομαντική διάθεση και τι πιο καλό από μία εκδρομή μαζί του. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα αναλάβει να παίξει το ρόλο του συντρόφου, ένα φιλικό άτομο. Νιώθετε οικεία μαζί του και θα σας ανεβάσει τη λίμπιντο.

Λέων

Τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας, εξακολουθούν να βρίσκονται σε στασιμότητα. Έχετε πολλές ιδέες, αλλά προς το παρόν είναι μόνο στη θεωρία. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και δεν θα αργήσει η ώρα, που θα γίνουν πράξη όλοι οι στόχοι σας. Προς το παρόν και για λίγες μέρες ακόμα, εκμεταλλευτείτε το χρόνο που έχετε, ώστε να δείτε όλες τις παραμέτρους και τα τυχόν λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα τα αποφύγετε από δω και πέρα.

Αναθεωρείτε γνώμες και συμπεράσματα, για τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Όσοι από αυτούς έχουν αποδειχθεί κατώτεροι των προσδοκιών σας, μάλλον θα κάτσουν στον πάγκο.

Αναβολές και καθυστερήσεις, παρουσιάζονται και στον τομέα της εργασίας. Ένα πάτε να κάνετε και δύο χαλάνε από πίσω. Αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό και άγχος. Μέσα σε όλα αυτά, βρίσκεστε σε φάση διευθέτησης, οικονομικών εκκρεμοτήτων προς δημόσιους φορείς. Υπάρχουν κι εκεί εμπόδια, αλλά αυτές τις μέρες ίσως βοηθηθείτε και καταφέρετε να σώσετε κάτι. Σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες, πριν αποφασίσετε, ρίξτε μία ματιά και στο παρελθόν. Ίσως κάτι που δεν προχώρησε τότε, να ξεκινήσει τώρα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και στο γάμο.

Παρθένος

Ακόμα μία κουραστική εβδομάδα σας περιμένει στην δουλειά. Εξακολουθούν να σας φορτώνουν αγγαρείες και μεγαλύτερο όγκο εργασίας. Όλο αυτό το τρέξιμο, σας έχει δημιουργήσει τόσο σωματική κούραση, όσο και ψυχολογική. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους, συνεχίζουν να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Σας έχουν ξεζουμίσει εδώ και καιρό και είστε ενοχλημένοι, αλλά δεν μπορείτε προς το παρόν να το βγάλετε προς τα έξω.

Θα ρθει όμως η ώρα, που θα έχετε μαζέψει πολλά και θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Μην ανησυχείτε και όλα θα στρώσουν στην πορεία. Ξέρω πως έχετε φτάσει στα όρια σας, αλλά όπου να ναι τελειώνουν τα βάσανα.

Μέσα στην εβδομάδα θα δείτε πως κάτι καλό αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και σταδιακά θα βελτιωθεί η υγεία και η εργασία σας. Βελτίωση θα παρουσιάσει και η καθημερινότητά σας.

Αν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι να προσέχετε, διότι μπορεί να υπάρξουν εμπόδια. Με το ταίρι σας θα περάσετε υπέροχα και θα έχετε ρομαντική διάθεση μαζί του. Ετοιμάστε ένα δείπνο για δύο και θα έρθετε πολύ κοντά.

Ζυγός

Σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα βρίσκονται τα ερωτικά σας. Είστε χαρούμενοι, ευδιάθετοι και νιώθετε πως μπορείτε να βρείτε την ευτυχία πλάι σε έναν σύντροφο. Εάν είστε ήδη σε σχέση, η επιτυχία είναι δεδομένη. Κάποιοι από σας όμως ενδέχεται να βρεθούν σε κάποιο ταξίδι, ή σε συγκέντρωση reunion με συμμαθητές, ή συμφοιτητές και να αναβιώσει ένας έρωτας από τα παλιά. Η καλή σας διάθεση δεν σταματά μόνο στο ερωτικό στοιχείο, αλλά ανεβαίνει κι άλλο με την οικονομική άνοδο. Τι πιο καλό λοιπόν, αφού τώρα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Εκεί που θα πρέπει να προσέχετε, θα είναι να μην υπερβάλλετε στην τάση που έχετε για διασκέδαση και να μην το παρακάνετε, διότι θα σας κοστίσει οικονομικά και μετά άντε να τα μαζέψετε πάλι.

Στο σπίτι τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν σταματήσετε κάποια στιγμή να συζητάτε για παλιά προβλήματα. Όπως και να χει όμως, το οικογενειακό περιβάλλον είναι υποστηρικτικό και σας βοηθούν τόσο στην εργασία σας, όσο και στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν σε χρέη προς το δημόσιο, θα σας απασχολήσουν και αυτήν την εβδομάδα. Αφορούν στο παρελθόν και θα έπρεπε να τα έχετε ρυθμίσει, όμως ποτέ δεν είναι αργά και τώρα θα έχετε αυτήν την ευκαιρία. Καλές είναι οι συζητήσεις που κάνετε κι ίσως κάποιοι στο στενό σας περιβάλλον, να σας βρίσκουν λύσεις. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό και πρόκειται μόνο για θεωρία. Καιρός να προβείτε σε πράξεις.

Στα ερωτικά υπάρχει εύνοια και έντονο το ρομαντικό στοιχείο, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Μικρές μετακινήσεις και ταξιδάκια μαζί του, σας προσφέρουν όμορφες εικόνες, τις οποίες θα μοιραστείτε και θα αποτελέσουν το θέμα συζήτησης, όταν θα βρεθείτε οι δυο σας. Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, σε σχέση με τον σύντροφό σας, είναι στο να αποφύγετε τις συζητήσεις για τα άτομα που αφορούν στο δικό σας οικογενειακό περιβάλλον. Μην πιάσετε καθόλου τέτοιο θέμα, γιατί οι απόψεις σας θα είναι διαφορετικές. Είναι κρίμα να μπει κάτι τέτοιο μεταξύ σας και να σας χαλάσει το γλυκό.

Τοξότης

Έχετε τεράστια αποθέματα υπομονής και αυτό το έχετε αποδείξει, όταν εδώ κι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε τους άλλους απέναντί σας και μαζί με αυτούς σύντροφο και συνεργάτες, να σας κοντράρουν. Η αλήθεια είναι ότι για λίγο ακόμα, θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην δώσετε λαβές για σχόλια, κουτσομπολιά και τσακωμούς. Μόλις ξεπεραστεί κι αυτό το εμπόδιο, μετά θα μπορείτε να πάρετε ανάσες.

Ένας άλλος τομέας πολυπαθής, εδώ και καιρό, είναι επίσης ο οικονομικός. Αναβολές, καθυστερήσεις, εμπόδια και χρήματα, που ενώ περιμένετε, δεν έρχονται. Ακόμα κι αυτό θα τελειώσει οσονούπω. Τώρα μάλιστα είναι η κατάλληλη περίοδος, για να διεκδικήσετε είτε χρήματα, είτε πατρική περιουσία, από τους οικείους σας. Σε αυτόν τον τομέα θα δείτε πως υπάρχει εύνοια και θα έχετε αποτελέσματα. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας βοηθήσουν.

Σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, σας ικανοποιούν τα πήγαινε έλα και σας δίνουν μία ευχάριστη νότα χαράς. Αυτό θα οφείλεται κυρίως στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

Εκεί που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, είναι να μην εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας, σε άτομα από το εργασιακό περιβάλλον, τα οποία δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Αιγόκερως

Το τρέξιμο και το άγχος, για τις απαιτήσεις της δουλειάς, εξακολουθεί κι αυτήν την εβδομάδα. Θα έχετε μία κουραστική καθημερινότητα, με πολλές αγγαρείες και πολλές εκκρεμότητες. Αυτό θα συμβαίνει για λίγο καιρό ακόμα, μιας και όπου να ναι σταματά ο αγώνας σας. Μέχρι τότε όμως, το άγχος, η κούραση και τα νεύρα, θα είναι σε καθημερινή βάση. Μετά θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών. Προσοχή να μην μπλέξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά. Ενδεχομένως κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε να σας εκμεταλλευτεί, γι αυτό να κρατάτε μικρό καλάθι.

Τα θετικά είναι, ότι αυξάνονται τα οικονομικά σας κι αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Η ανάγκη σας για διασκέδαση, θα σας ωθήσει να ξοδέψετε παραπάνω. Αυτό στο τέλος θα σας φέρει και πάλι στο σημείο μηδέν, γι αυτό προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν οι ερωτικές σχέσεις, κυρίως με άτομα από το παρελθόν. Μέχρι τώρα δεν ήσασταν πολύ ικανοποιημένοι βλέποντας τα συναισθηματικά σας να είναι βαλτωμένα, αλλά δεν μπορούσατε να κάνετε και διαφορετικά, αφού οι νέες γνωριμίες ήταν ανύπαρκτες.

Μονάχα εσείς που επιθυμούσατε την επανασύνδεση, σας ήρθε κουτί. Σε λίγο καιρό τελειώνει αυτή η μακρά περίοδος που σας ταλαιπώρησε.

Ούτως ή άλλως, εσείς έχετε αποφασίσει να βγείτε προς τα έξω, ανανεωμένοι και με καλύτερη διάθεση.

Θα σκαλίσετε για λίγο ακόμα εκείνα τα εσώψυχά σας και θα ανασύρετε τις φοβίες και τους προβληματισμούς σας, πού πλέον θα μπορείτε να βγάλετε στο φως και να τα δουν οι δικοί σας άνθρωποι. Μαζί με όλα αυτά θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι πήγε στραβά και τι δεν διαχειριστήκατε σωστά, τόσο στο συναισθηματικό, όσο και στο οικονομικό επίπεδο. Κάνατε κάποιες λάθος κινήσεις. Τώρα θα μπει τέρμα σε αυτά και θα έχετε εύνοια με οικονομική ανοδο σταδιακά.

Να είστε προσεκτικοί προς το τέλος της εβδομάδος, διότι μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, ή μία δύσκολη κατάσταση, πού να προέρχεται μέσα από τον χώρο του σπιτιού και το οικείο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά κάποια έξοδα, τα οποία θα σας κοστίσουν και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθύες

Τα προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας, εξακολουθούν να βρίσκονται κι αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας.

Έχετε κουραστεί από τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, αλλά αυτές δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Σταδιακά θα μπείτε στη διαδικασία να επιλύσετε θέματα ακίνητης περιουσίας. Προς το παρόν σκεφτείτε τι σας συμφέρει να κάνετε και κατόπιν υλοποιήστε τις σκέψεις σας. Οι διαμάχες με το οικογενειακό περιβάλλον φθάνουν στην αρχή του τέλους. Ενδεχομένως να υπάρξει μία μυστική συμφωνία με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, τα οποία σας έβλεπαν ανταγωνιστικά μέχρι τώρα. Μπορείτε να ποντάρετε σε συμμαχίες.

Ίσως παρουσιαστούν κάποιες βλάβες στο σπίτι και θα χρειαστεί να ξοδευτείτε για την επισκευή τους.

Στον φιλικό σας κύκλο υπάρχουν άτομα που σας συμπαραστέκονται και σας υποστηρίζουν. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη. Στα ερωτικά υπάρχει εύνοια για επανασυνδέσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις νέες γνωριμίες. Υπάρχει παρασκήνιο και οι κρυφές σχέσεις, όπως και τα μυστικά, ή τα ψέματα, θα αποκαλυφθούν. Το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά δυσάρεστο, με ένταση, καυγάδες και χωρισμό.