ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 4 – 10/09

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  εβδομάδα  ξεκινά  στις  4/09 με τον πλανήτη  τις τύχης  και επέκτασης  Δία  από το ζώδιο  του  Ταύρου  να έχει μπει σε στάση από 3/09  για να γυρίσει  ανάδρομος  στις  5/09 από  την 15 μοίρα  και  34 λεπτά  έως 31/12/23 στη 5 μοίρα  και  34 λεπτά.  Όπως  έχω  ξαναπεί  όταν ένας πλανήτης  μπαίνει  σε ανάδρομη πορεία  η ενέργεια  στρέφεται  εσωτερικά.

Με αυτή  την  αναδρομή του Δία  που πάντα μας  προστατεύει  από κακοτοπιές   ίσως  καθυστερήσει  λίγο να μας  δώσει  την εύνοια του  με σκοπό να μας  στρέψει  λίγο πιο  εσωτερικά  και μας βάλει  σε διαδικασία εσωτερικών αναζητήσεων σε θέματα  που έχουν να κάνουν  με την ηθική ,την πίστη,  τη θρησκεία με την ανώτερη  γνώση , να μάθουμε  πράγματα που έχουμε  αφήσει πίσω η ακόμη  να έρθουμε σε επαφή  με άτομα  από το εξωτερικό  που έχουμε  καιρό να δούμε.  Αυτό  το διάστημα  καλό  είναι να μην κινήσετε  οποιαδήποτε  δικαστική η νομική ενέργεια αλλά  και να  μην ξεκινήσουμε  μια επιχείρηση  η να κάνουμε  οικονομικές   επενδύσεις . Σε παγκόσμιο  επίπεδο πιθανό να προκύψουν  δυσκολίες  και αναβολές  σε θέματα με την οικονομία.

Την ίδια ημέρα  ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου συναντά ευχάριστα  τον πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο  της Παρθένου , που σημαίνει  ότι θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να προωθήσουμε  ιδέες  του παρελθόντος   που θα μας  ευνοήσουν σε επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις , γεγονός που ευνοεί  ο ανάδρομος Δίας , επηρεάζοντας περισσότερο  Ταύρους ,Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά και Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης στις  3/09 ο πλανήτης   της  αγάπης  αλλά  και  των οικονομικών  Αφροδίτη μπαίνει σε  στάση  όπου στις 5/09 ξεκινάει  η ορθή  πορεία στη 12 μοίρα  και 15 λεπτά  από το  ζώδιο του Λέοντα  όπου τώρα  μπορούμε  να δούμε πιο  καθαρά αφού έχουμε κάνει  τους  επαναπροσδιορισμούς  μας  σε  θέματα  σχέσεων, συνεργασιών  και  οικονομικών.

Στις  6/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου συμπορεύεται  με τον ανάδρομο  Έρμη ( όψη Καζίμι όπου ο Ερμής βρίσκετε στην καρδιά του βασιλιά )μια συμπόρευση  που δίνει  εξαιρετική διαύγεια, υψηλή αντίληψη ,την δυνατότητα  για  πολλές  επαφές  και επικοινωνία  για  θέματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων  του παρελθόντος και μη , επηρεάζοντας  περισσότερο  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες  του  δευτέρου  δεκαημέρου.

Τέλος  στις 8/09  ο Ήλιος  από  το ζώδιο της  Παρθένου συναντά  ευχάριστα   τον Δία  ανάδρομο  από το ζώδιο του Ταύρου , μια  συνάντηση  που μας  ευνοεί  να επεκταθούμε  να προωθήσουμε  τα σχέδια  μας  αλλά και σχέδια  του παρελθόντος  που είχαμε  αφήσει  στη μέση καθώς επίσης να ευνοηθείς  από άτομα  που βρίσκονται  σε σημαντικές  θέσεις .  Αυτό το διάστημα  θα εκπέμπεις αισιοδοξία οπότε καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς  κάθε  ευκαιρία, επηρεάζοντας  περισσότερο  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του  δευτέρου δεκαημέρου.

Ας  δούμε πως επηρεάζονται  τα 12  ζώδια διαβάζοντας  πάντα  και  τον ωροσκόπο  σας.

ΚΡΙΟΣ:  Για εσάς  τους  Κριούς καλό  θα είναι  με την ανάδρομη πορεία  του  Δία  να επανεξετάσετε  θέματα που αφορούν   τις  επιχειρηματικές   και  οικονομικές  επενδύσεις  σας  και να αποφύγετε  μεγαλεπήβολα  σχέδια  που μπορεί  να μην έχουν τα αποτελέσματα  που θέλετε.  Από την άλλη  η Αφροδίτη  σε  ορθή πορεία  πλέον από  5/09 στο  φιλικό σας  ζώδιο  του Λέοντα  θα σας  ωθήσει  να οριστικοποιήσετε  και να κινηθείτε  βάση  αποφάσεων που έχετε πάρει και κατόπιν επαναπροσδιορισμών  που έχετε κάνει  για τις  ερωτικές  σας  σχέσεις , η σχέσεις του παρελθόντος  που επανήρθαν , τα οικονομικά σας  , τις σχέσεις  σας  με τα παιδιά  σας  αλλά και  να προωθήσετε  τώρα  τα ταλέντα  σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Για  εσάς  τους  Ταύρους  με τον Δία  ανάδρομο  στο ζώδιο σας μέχρι τις  31/12 /23 καλό θα είναι να επανεξετάσετε  θέματα  που αφορούν την επέκταση  των σχεδίων σας ,τις επιχειρηματικές  σας  συνεργασίες  αλλά  και τις προσωπικές  σας σχέσεις . Για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  όμως  κοντά στις  4/09 όπου ο Δίας συναντά ευχάριστα  τον Ερμή ανάδρομο δεν αποκλείεται να προκύψουν  ευκαιρίες του παρελθόντος όπου τώρα έρχονται πάλι στο προσκήνιο και σας δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία να αδράξετε.   Όπως επίσης  και κοντά  στις 8/09  θα σας δοθεί η δυνατότητα  επέκτασης  των σχεδίων σας  τωρινών  αλλά και παλιότερων που έρχονται στο προσκήνιο  να υλοποιήσετε με την βοήθεια σημαντικών προσώπων. Τώρα αν υπάρχουν  νομικές  ενέργειες  καλό θα  είναι αυτό  το διάστημα  τις ανάδρομης πορείας του  Δία να τις  αποφύγετε.  Επίσης  η Αφροδίτη  ως κυβερνήτης  σας  σε  ορθή πορεία πλέον από 5/09  στο ζώδιο του Λέοντα θα  σας  ωθήσει να οριστικοποιήσετε κατόπιν  επαναπροσδιορισμών που έχετε κάνει  τις  σχέσεις  σας  με το οικογενειακό  σας  περιβάλλον  η με  τα άτομα  που συμβιώνετε στον  ίδιο χώρο , αλλά  και σε σχέση  με τις  επιθυμίες και  τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους  με τον Δία  ανάδρομο  από το ζώδιο  του  Ταύρου  πέρα  από την εσωστρέφεια  που  σας δίνει  θα σας  ωθήσει  σε εσωτερικές  αναζητήσεις   κα αναθεωρήσεις  σχετικά με τις  αξίες  σας  και την συναισθηματική σας  πλευρά . Πιθανά αναθεωρήσετε  σχέδια  και θέματα  που σας  απασχολούν με την  εργασία  σας  δίνοντας έμφαση  στην ψυχολογία σας  αλλά  κα ι τις  ισορροπίες  σας .  Για  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου κοντά στις  6/09  θα σας  δοθούν ευκαιρίες  για  επαφές  και  συζητήσεις  έχοντας  εξαιρετικές ιδέες  για επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις  καινούργιων  αλλά  και του  παρελθόντος  που είχαν μείνει στη μέση.  Καλό  θα είναι να μην  προωθήσετε  τίποτα ακόμη. Τώρα με την Αφροδίτη  σε ορθή  πορεία  πλέον από τις  5/09 θα  οριστικοποιήσετε  τις σχέσεις  και επαφές  σας με αδέρφια , ξαδέρφια ,συγγενείς , θα προωθήσετε τις ιδέες  σας  η μπορεί να  πραγματοποιήσετε  ένα  ταξίδι  που θα σας  ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για  εσάς  τους  Καρκίνους  με τον  Δία  ανάδρομο  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Ταύρου  όπου σας δίνει  την εύνοια του μέσα  από  το κοινωνικό σας περίγυρο , φίλους , αλλά κα πολλές  νέες γνωριμίες  και επαφές  πολύ πιθανό κοντά στις  5/09 και περισσότερο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να σας  δώσει μια δεύτερη  ευκαιρία να προωθήσετε ιδέες και σχέδια του παρελθόντος με την βοήθεια γνωριμιών  η να επανεξετάσετε  επαφές  και γνωριμίες  του παρελθόντος  που έρχονται  πάλι  στο προσκήνιο  η ομάδες ,  συλλόγους  που ανήκατε  η ακόμη  να συνεχίσετε  μια  συλλογική εργασία  που είχατε  αφήσει στη μέση  είτε  ακόμη από τα μέσα  κοινωνικής  δικτύωσης .  Καθώς επίσης  και κοντά  στις  8/09 έχοντας  αρκετή αισιοδοξία  θα σας  δοθούν δυνατότητες  να επεκτείνετε  και να υλοποιήσετε  τα σχέδια  σας.  Επίσης με την ορθή πορεία  της  Αφροδίτης  από 5/09  στο ζώδιο  του Λέοντα  θα μπορείτε  να τακτοποιήσετε  τα οικονομικά σας  και τις  οικονομικές  σας εκκρεμότητες  αφού έχετε  κάνει  τους  επαναπροσδιορισμούς  σας  και  έχετε  δει τους  λάθους  χειρισμούς  που είχατε κάνει στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ : Για  εσάς  τους  Λέοντες  με τον  Δία ανάδρομο από  5/09 στο ζώδιο του Ταύρου  θα σας  ωθήσει σε αναθεωρήσεις   και  επαναπροσδιορισμούς  στα επαγγελματικά  σας  σχέδια αλλά και σε αυτά που σκέφτεστε  για την εξέλιξη τις καριέρα σας . Καλό  θα είναι  αυτό το διάστημα  να μην επεκταθείτε  σε οικονομικές  επενδύσεις . Την ίδια  ημέρα  όμως  η Αφροδίτη  στο ζώδιο σας  ξεκινά  την ορθή πορεία  της  και  όλα  σιγά  – σιγά  μπαίνουν στη θέση τους  αφού  έχετε  κάνει  τους  επαναπροσδιορισμούς  και  τις  αναθεωρήσεις σας σχετικά με τα θέλω σας ,τον  εαυτό  σας  αλλά  και με τις προσωπικές  σας σχέσεις   καινούργιες  και παλιές  που έχουν έρθει πάλι στο προσκήνιο  και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία  αλλά  και τις συνεργασίες  σας , όπου τώρα  συνειδητοποιημένοι  μπορείτε  να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Για  εσάς  τους  Παρθένους  με τον Δία  ανάδρομο στο φιλικό σας  ζώδιο του Ταύρου από  5/09 θα σας ωθήσει σε επαναπροσδιορισμούς  σχεδίων  και στόχων  για  επαγγελματικές διαπραγματεύσεις  , επαναπροσδιορισμούς σε θέματα σπουδών που θέλετε  να κάνετε  η είχατε σκεφτεί στο παρελθόν και τώρα  έρχονται  πάλι  στο προσκήνιο , επαφές  με το εξωτερικό  η κάποιο  επιμορφωτικό πρόγραμμα  που θέλατε να παρακολουθήσετε η είχατε  αφήσει στη μέση. Πολύ  πιθανό  να πραγματοποιήσετε  κάποια μετακίνηση η ταξίδι  που είχατε  στα σχέδια σας  και δεν έγινε.  Την ίδια ημέρα  η Αφροδίτη επιστρέφει  σε ορθή πορεία και σας βρίσκει να τα έχετε βρει με τον εσωτερικό σας κόσμο απαλλαγμένους  από  άγχη, φοβίες  και  ανασφάλειες κάνοντας  την ανάλογη ενδοσκόπηση και έχοντας  αποφασίσει  τις  κινήσεις  σας  σε θέματα  δουλειάς , καθημερινότητας  αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Για εσάς  τώρα  του δευτέρου δεκαημέρου  θα έχετε εξαιρετική νοητική διαύγεια για να κινηθείτε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ώστε να μπορείτε  να επεκτείνετε τα σχέδια σας  καινούργια αλλά και του παρελθόντος  που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο,  έχοντας  και την βοήθεια  σημαντικών προσώπων.

ΖΥΓΟΣ: Για  εσάς  τους  Ζυγούς  με τον ανάδρομο Δία  στο ζώδιο του Ταύρου  από 5/09  θα σας  ωθήσει να επανεξετάσετε  θέματα που σας  απασχολούν με τα οικονομικά σας  και γενικότερα  με τις οικονομικές  εκκρεμότητες σας  προς τρίτους  ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομιές )  και  τις λύσεις  που θέλετε  να βρείτε  ώστε να μπορέσετε  να τα διευθετήσετε. Ίσως  αυτό το διάστημα  να  επεκταθεί η ανασφάλεια  σας  πάνω σε αυτό  οπότε  προσπαθήστε  να διαχειριστείτε  την ψυχολογία σας . Καλό  θα είναι  αυτό  το διάστημα  τις  ανάδρομης  πορείας  του Δία  να μην κάνετε οικονομικές  επενδύσεις .

Την ίδια  ημέρα  όμως η  Αφροδίτη  ως κυβερνήτης  σας  επιστρέφει  σε ορθή πορεία  οπότε  τα  θέματα  που σας απασχόλησαν  και  κατόπιν επαναπροσδιορισμών  που κάνατε,  σε θέματα  φιλίας , κοινωνικές επαφές , σχέσεις  με συνεργάτες  μπαίνουν σε μια τάξη πλέον έχοντας  πάρει  την απόφαση  ποιους  θα κρατήσετε  και ποιους  όχι.  Επίσης  τώρα  μπορείτε  να προωθήσετε  αφού κάνατε τις ανάλογες  αναθεωρήσεις  σας  ,στόχους  και όνειρα  που είχατε  και είδατε πλέον  ότι δεν σας  καλύπτουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Για  εσάς  τους  Σκορπιούς  με τον ανάδρομο  Δία  στο απέναντι σας  ζώδιο  του Ταύρου  από 5/09  σας  βάζει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμών  σε  θέματα σχέσεων  και συνεργασιών  που πιθανών να διογκωθούν  αυτό το διάστημα και θα πρέπει να δείτε.  Για  εσάς  όμως  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα  σας  δοθούν ευκαιρίες , μάλλον θα σας  δοθούν και δεύτερες  ευκαιρίες  να προωθήσετε  ιδέες  και σκέψεις   του παρελθόντος  ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας  σε επίπεδο συνεργασιών , αλλά  και  την δυνατότητα να επεκτείνετε  τα σχέδια  σας  αφού τώρα νιώθετε  πιο αισιόδοξοι ,  καινούργια  αλλά και παλιότερα  που έρχονται πάλι στο προσκήνιο  με την βοήθεια  σημαντικών προσώπων . Με την  Αφροδίτη  τώρα  να επιστρέφει  σε ορθή πορεία  την  ίδια ημέρα μπαίνουν σιγά – σιγά  σε μια τάξη  αφού  έχετε κάνει  τους  ανάλογους  επαναπροσδιορισμούς  σας  θέματα καριέρας  αλλά  και των επαγγελματικών  φιλοδοξιών  σας  καθώς  και αναθεωρήσεις  σχετικά με  άτομα εξουσίας  η ανωτέρους σας ,οπότε  τώρα  μπορείτε  να προχωρήσετε σε συμφωνίες  που σας  δίνουν σταθερότητα  και  σας  ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Για  εσάς  τους  Τοξότες  με τον κυβερνήτη σας  ανάδρομο  από 5/09  μπαίνετε  σε μια πιο εσωτερική  διαδικασία όσο και να μην σας  ταιριάζει  αυτό  ώστε να επαναπροσδιορίσετε  θέματα  που σας  απασχολούν  και τώρα  μπορεί  να διογκωθούν   σχετικά με την καθημερινότητα σας, την εργασία σας αλλά  και θέματα  που αφορούν την φυσική σας κατάσταση , ώστε  να βρείτε  λύσεις  και  τους  σωστούς  χειρισμούς . Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  κοντά  στις  6/09  θα έχετε εξαιρετική  νοητική  διαύγεια  και θα μπορείτε  να προωθήσετε  έχοντας  πολλές  επαφές  και  γνωριμίες  τις ιδέες  σας  τωρινές  αλλά  και του παρελθόντος   που έρχονται  και πάλι  στο προσκήνιο  και σας  βοηθούν σε καλές  επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις .  Με την  Αφροδίτη  τώρα  σε  ορθή πορεία  από  5/09  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Λέοντα  τα  θέματα  που αφορούν  σπουδές , επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια ,μετακινήσεις , μεταπτυχιακά, κατεύθυνση σπουδών  η στο να διευρύνετε  τις  γνώσεις  σας  γενικότερα  μπαίνουν  σε  μια  τάξη  αφού έχετε κάνει  τους ανάλογους  επαναπροσδιορισμούς  και  αναθεωρήσεις  για τα παραπάνω  στο τι θέλετε  και  τι σας  ευχαριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Για εσάς  τους  Αιγόκερους   με τον  Δία ανάδρομο  από  5/09 στο φιλικό σας  ζώδιο του Ταύρου  θα μπείτε  στη διαδικασία  να επανεξετάσετε   τα ερωτικά σας  αλλά και τα δημιουργικά  σας σχέδια  και ταλέντα  ώστε  να βρείτε λύσεις  σε θέματα  που σας απασχολούν , επίσης  θέματα με  τα παιδιά σας  η για όσους  επιθυμούν παιδιά  να σας  δοθεί  μια ακόμη ευκαιρία να το δείτε.  Δεν αποκλείεται  με τη ανάδρομη πορεία  του Δία  να επανέρθουν  ερωτικές  υποθέσεις  του παρελθόντος ώστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία . Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου σας  δίνονται  ευκαιρίες  να προωθήσετε ιδέες  και σχέδια τωρινά  αλλά και του παρελθόντος που έρχονται  στο προσκήνιο  ώστε να κάνετε  τις κατάλληλες  επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις και να μπορέσετε να επεκταθείτε σε επαγγελματικό  επίπεδο προβάλλοντας τα επιχειρηματικά σας σχέδια και ταλέντα .  Με  την ορθή πορεία  της  Αφροδίτης  από  5/09 στο  ζώδιο του Λέοντα μπορείτε  να βάλετε  σιγά – σιγά  σε τάξη  τα οικονομικά σας  και ότι έχει να κάνει  με οικονομικές  εκκρεμότητες  προς τρίτους ( δάνεια, εφορία ,ασφάλειες , κληρονομικά, οικονομικά  συντρόφου)  αφού έχετε κάνει τις αναθεωρήσεις  σας  και  έχετε  δει τα λάθη του παρελθόντος , καθώς επίσης  και θέματα που αφορούν την ερωτική ζωή με τον/την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Για εσάς  του  Υδροχόους  με τον Δία ανάδρομο στις  5/09 στο ζώδιο του Ταύρου  θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε θέματα  που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας , ίσως  τώρα  να σας  δοθεί  μια δεύτερη ευκαιρία  να  ανανεώστε  η να ανακαινίσετε  το χώρο του σπιτιού σας  κάτι  που είχατε  ξεκινήσει  πιο παλιά  και είχατε  αφήσει  η θέματα οικογενειακά  η θέματα  με την ακίνητη περιουσία σας  που έρχονται πάλι  στο προσκήνιο, διογκώνονται  και τώρα  ο Δίας  θα σας ευνοήσει  ώστε να δώσετε λύσεις . Την ίδια  ημέρα  η Αφροδίτη  επιστρέφει σε ορθή πορεία  στο  απέναντι σας  ζώδιο  του Λέοντα  και τα θέματα  που αφορούν τις  προσωπικές  σας σχέσεις  αλλά  και  συνεργασίες  μπαίνουν σε μια  τάξη  σιγά – σιγά  αφού  έχετε  κάνει  τους  επαναπροσδιορισμούς  σας  και  έχετε  καταλήξει  τι  θέλετε  και  τι σας  ευχαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ : Για  εσάς  τους  Ιχθύες  ο Δίας  ανάδρομος  από  5/09  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Ταύρου θα σας  ωθήσει να επανεξετάσετε  τον  τρόπο που επικοινωνείτε  και πολύ πιθανό  να έρθετε  σε επαφή  με  άτομα από το παρελθόν  που θα σας ευνοήσουν στα επαγγελματικά σας σχέδια , καθώς  επίσης  θα σας  δοθούν και δεύτερες  ευκαιρίες  να βελτιώσετε  τις σχέσεις σας  με αδέρφια ,ξαδέρφια , συγγενείς . Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  σας  δίνονται  πολλές  ευκαιρίες  να προωθήσετε  ιδέες  και σχέδια   τωρινά  αλλά  και  του παρελθόντος  έχοντας  εξαιρετική διαύγεια  ώστε  να προωθήσετε  και να επεκτείνετε  τα επαγγελματικά  σας σχέδια, έχοντας  και την βοήθεια σημαντικών  προσώπων.  Την ίδια  ημέρα  η Αφροδίτη  επιστρέφει  σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Λέοντα  και τώρα μπορείτε   σιγά – σιγά  να οριστικοποιήσετε  βάση  ανάλογων  επαναπροσδιορισμών που έχετε κάνει σε  θέματα  που αφορούν  την εργασία σας ,τις σχέσεις σας  με υφισταμένους  η συναδέρφους  και  σας  κάνουν  να νιώθετε  καλά καθώς  και θέματα που αφορούν την υγεία  και την φυσική σας  κατάσταση.

Email: efi.tsilidou@yahoo.gr

 

 

Τελευταία Άρθρα