ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10 – 16/07

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  εβδομάδα  ξεκινά  στις  10/07 με  τον πλανήτη  τις επικοινωνίας  Ερμή  από το ζώδιο  του Καρκίνου να συναντά  ευχάριστα  τον Ποσειδώνα  ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων,  μια όψη  που μας  χαρίζει  ρομαντική  διάθεση ,  τάση φυγής  από την πραγματικότητα  και  μας  ωθεί σε καλλιτεχνικές  δραστηριότητες ,  επηρεάζοντας  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και Ταύρους , Παρθένους ,Αιγόκερους  γεννημένους  τέλος  του τρίτου δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα ο πλανήτης  τις επικοινωνίας   Ερμής  από  το ζώδιο  του  Καρκίνου έρχεται  σε αντιπαράθεση  με τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο  του Αιγόκερου  όπου  γινόμαστε  πιο καχύποπτοι  και επηρεαζόμαστε  από αρνητικές  σκέψεις  και συναισθήματα, επηρεάζοντας  αρνητικά  Κριούς , Ζυγούς, Καρκίνους , Αιγόκερους  των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου  δεκαημέρου.

Κατόπιν έχουμε  δυο μετακινήσεις  πλανητών  πρώτα  του  πλανήτη  τις δράσης  Άρη  όπου περνά  στο ζώδιο  της Παρθένου  από 10/07 έως και 27/08 , μια  διέλευση  που θα ενεργοποιήσει  σε δράση  αλλά  και θα δημιουργήσει  νευρικότητα   τον μεταβλητό  σταυρό  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες .

Στις  11/07 ο πλανήτης  τις επικοινωνίας  Ερμής  περνά  στο ζώδιο  του Λέοντα  όπου θα παραμείνει  έως  28/07 , οι επικοινωνίες  μας  θα γίνονται  με πιο θεατρικό  τρόπο και ο τρόπος  έκφρασης  μας  θα είναι πιο  έντονος  προκαλώντας  τα βλέμματα πάνω  μας , επηρεάζοντας  τον σταθερό  σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους .

Στις 15/07 ο  Ήλιος  από  το ζώδιο  του Καρκίνου  συναντά  ευχάριστα  τον απρόβλεπτο  Ουρανό  και  έχουμε  ευχάριστες  ξαφνικές  ιδέες  και γεγονότα  που θα  μας εκπλήξουν, επηρεάζοντας  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  γεννημένους  αρχές  του  τρίτου δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα  μπορεί  να προκύψουν μπερδέματα ,διλλήματα ,απιστίες  και δύσκολες  καταστάσεις  σε ερωτικά θέματα επηρεάζοντας  περισσότερο  Λέοντες  και Ιχθύες  του  τρίτου  δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως  επηρεάζονται  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς  η είσοδος  του πλανήτη  τις δράσης  Άρη στις 10/07 στο ζώδιο  της  Παρθένου  θα  σας  ενεργοποίηση  να ασχοληθείτε με πρακτικά  θέματα της καθημερινότητας σας , θέματα εργασίας  όπου  θα  γίνετε  πιο λεπτομερείς   και αυτό  θα σας  βοηθήσει  στο χώρο  τις  εργασίας  σας  να γίνεται  πιο  αποτελεσματικοί. Επίσης  με αυτή την διέλευση   θα ασχοληθείτε  με την φυσική σας  κατάσταση  ξεκινώντας  διατροφή  και άσκηση.  Η είσοδος  του Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα στις 11/07  σας  ευνοεί  στο να γίνεται  πιο δημιουργικοί  να εκφράσετε   τα ταλέντα σας  και τα επιχειρηματικά σας σχέδια.  Η  διέλευση  αυτή  σας  κάνει  πιο  επικοινωνιακούς  και σας  ωθεί να φλερτάρετε , να διασκεδάσετε  δίνοντας  σας μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση και  γιατί όχι και νέες  γνωριμίες  για  τους  αδέσμευτούς . Επίσης  κατά  την διέλευση  αυτή  θα σας δοθεί  η ευκαιρία  για εσάς   τους  γονείς να περάσετε περισσότερο  χρόνο  με τα παιδιά  σας. Για  εσάς  των τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  αποφύγετε  καχύποπτες  και έμμονες  ιδέες  που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η  είσοδος  του  πλανήτης  τις δράσης  Άρη  στο φιλικό σας  ζώδιο  της  Παρθένου  στις 10/07 σας  ενεργοποιεί  στον ερωτικό  τομέα  όπου θα σας γεμίσει  με ενθουσιασμό , ενέργεια, αυτοπεποίθηση  και  σας  ωθεί  να φλερτάρετε  όπου μπορεί  να προκύψουν νέες γνωριμίες  για τους αδέσμευτους  , να διασκεδάσετε  κάνοντας  σας  πιο  δημιουργικούς .

Η είσοδος   του  Ερμή  στο  όχι και τόσο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα στις  11/07 δημιουργεί  προκλητικές  σκέψεις  και  καταστάσεις   σε θέματα  που αφορούν  την οικογένεια , σπίτι ,  αλλά και θέματα με την ακίνητη περιουσία  σας .  Αυτό  το διάστημα  δεν θα  είναι εύκολο να επικοινωνήσετε  με τα  οικεία σας  πρόσωπα  για τα παραπάνω θέματα  που σας  απασχολούν  αφού μπορεί να προκληθούν εντάσεις .  Για  εσάς  τους γεννημένους  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου θα  θελήσετε  να κάνετε πράγματα μόνοι σας  έχοντας  ευχάριστες  ξαφνικές  εκπλήξεις . Για  εσάς  των τριών  τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου  θα έχετε  μια διάθεση πιο  χαλαρή  και  μια τάση φυγής  από την  πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Η είσοδος   του πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στις  10/07 στο ζώδιο  της Παρθένου  θα  σας  ενεργοποίηση  σε θέματα  που αφορούν   την οικογένεια  σας  ,το σπίτι  αλλά και την ακίνητη  περιουσία  σας προκαλώντας  εντάσεις  και νευρικότητα  με τα οικεία  σας πρόσωπα  προσπαθώντας  να βρείτε  λύσεις  σε θέματα  που σας  απασχολούν  για τα παραπάνω.  Η είσοδος  του πλανήτη  τις επικοινωνίας  Ερμή στις  11/07  στο φιλικό  για εσάς  ζώδιο  του Λέοντα   θα  σα  κάνει  πιο  επικοινωνιακούς  με μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση  και θα σας δώσει  πολλές ευκαιρίες  για  επαφές ,συζητήσεις  και συμφωνίες   επαγγελματικές .  Επίσης  καλό  διάστημα  για να προβάλετε  η  να διαφημίσετε  την δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η είσοδος  του πλανήτη τις δράσης  Άρη  στις 10/07 στο φιλικό  για εσάς  ζώδιο  της  Παρθένου σας  δίνει  ευκαιρίες   για δράση  επικοινωνιακή  με πολλές  επαφές  και συζητήσεις  για  επαγγελματικές  συμφωνίες , αλλά  και μετακινήσεις  και  ταξίδια .  Η  είσοδος  του Ερμή πλανήτη  τις επικοινωνίας  στις  11/07 στο ζώδιο  του Λέοντα  σας ωθεί να εστιάσετε  στα οικονομικά  σας  θέματα που σας  απασχολούν  έχοντας  κάποιες  ιδέες  και σκέψεις  που θα σας  βοηθήσουν  να ισορροπήσετε  η να  ανεβάσουν το εισόδημα  σας.Επίσης  αυτό το διάστημα μπορείτε  να τακτοποιήσετε  η να διαπραγματευτείτε  τις οικονομικές  εκκρεμότητες  σας.  Για  εσάς  του γεννημένους  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου έχετε  ευκαιρίες  να προβάλετε  την δουλειά σας  έχοντας  πολλές  ευχάριστες εκπλήξεις .  Εσείς  οι γεννημένοι  του  τρίτου δεκαημέρου  είσαστε  σε πιο χαλαρή διάθεση με αρκετή  δόση ρομαντισμού, ενώ  εσείς  των τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  διακατέχεστε  από αρνητικές  σκέψεις  που σας  επηρεάζουν  αρνητικά  και  σας οδηγούν σε  έμμονες  ιδέες.

ΛΕΩΝ : Περνώντας  στις 10/07  ο πλανήτης  τις δράσης  Άρης  στις   στο ζώδιο της Παρθένου οι  ρυθμοί και οι τόνοι  σας καταλαγιάζουν  και  ωθεί  την δράση σας  σε οικονομικά  θέματα. Αυτό το διάστημα  μπορεί  να υπάρξει  οικονομική επιβράβευση  η  μια  νέα  επαγγελματική  συμφωνία  που θα  σας  ενισχύσει  οικονομικά.  Προσοχή  μόνο  σε σπατάλες .  Η  είσοδος   τώρα  του Ερμή πλανήτη  τις επικοινωνίας  στο ζώδια σας , σας  κάνει πιο επικοινωνιακούς   με πολλές  επαφές  ,συζητήσεις ,επαγγελματικά  ραντεβού,  αλλά και πολλές  μετακινήσεις  και ταξίδια.  Ο τρόπος  έκφρασης  σας  θα είναι   έντονος  και πολύ θεατρικός .  Αυτό το διάστημα  μπορείτε  να προβάλετε την δουλειά  σας  είτε ασχολείστε με τα εμπόριο ,την γραφή ,τα ΜΜΕ ,μετακινήσεις  , διαδίκτυο , την εκπαίδευση.

Προσοχή  χρειάζεται  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις  15/07 για  δύσκολες , μπερδεμένες   ερωτικές   καταστάσεις και  διλλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η  είσοδος   του πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στις 10/07 στο ζώδιο σας , σας  ενεργοποιεί  να δράσετε  δίνοντας  σας  ενέργεια ,δύναμη  ,θάρρος  κα αυτοπεποίθηση  να κινηθείτε  δυναμικά  για να πραγματοποιήσετε  στόχους  και φιλοδοξίες  δείχνοντας  την αξία σας . Αυτό  το διάστημα  όμως  θα υπάρχει έντονη  νευρικότητα  όπου μπορεί  να σας κάνει πιο  επικριτικούς  προς τους  άλλους.  Η  είσοδος  του  Ερμή  στο πίσω από εσάς  ζώδιο  του  Λέοντα στις  11/07 σας  κάνει  πιο  εσωστρεφείς  δημιουργώντας  την επιθυμία  για  εσωτερική  ανασκόπηση  των πραγμάτων . Αυτό το διάστημα  κρατάτε   τις σκέψεις  και ιδέες σας κρυφές  και κινείστε  πιο παρασκηνιακά . Τώρα για εσάς  τους γεννημένους    αρχές  του τρίτου δεκαημέρου  έχετε  ευχάριστες  εκπλήξεις  που σας  ξαφνιάζουν ευχάριστα .  Για  εσάς  τους γεννημένους  προς το τέλος  του τρίτου δεκαημέρου  έχετε έντονη ρομαντική διάθεση  και  μια τάση  φυγής  από την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ : Η είσοδος  του  πλανήτη  τις δράσης  Άρη στις  10/07 στο πίσω από εσάς  ζώδιο  της Παρθένου  σας  δημιουργεί μια  εσωτερική  εγρήγορση .  Αυτό  το  διάστημα  θα μπείτε  σε  διαδικασία  εσωτερικής  ανασκόπησης , βγάζοντας  φοβίες  και ανασφάλειες   που θα πρέπει  να  αντιμετωπίσετε.  Ξεκινά  μια περίοδος  με έντονο άγχος  στην καθημερινότητα  σας  οπότε  καλό θα είναι  να  ξεκουράζεστε  περισσότερο  προσέχοντας  και  την φυσική  σας  κατάσταση  και διατροφή.  Επίσης   αυτό  το διάστημα  μπορεί  να υπάρξει έντονο παρασκήνιο  η εσείς  να  δραστηριοποιήστε   κρυφά  χωρίς  να θέλετε  να  φανερώσετε  τα σχέδια  σας.   Η  είσοδος  του  Ερμή  στις 11/07  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Λέοντα  σας  δίνει  πολλές  ευκαιρίες  για επικοινωνία , επαφές ,συζητήσεις  όσο  αφορά  στο  να προωθήσετε  τα  επαγγελματικά  σχέδια.  Είναι μια  καλή  περίοδος  να  έρθετε  σε  επαφή με τους  φίλους σας περνώντας  ευχάριστες  στιγμές  αλλά  και  να αυξήσετε  την κοινωνικότητα  σας  με  νέες  γνωριμίες . Τώρα  για εσάς  τους  γεννημένους  των  τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις  10/07  προσπαθήστε  να αποβάλλετε  καχύποπτες  και αρνητικές  σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η είσοδος  του πλανήτη  τις δράσης Άρη  στις 10/07 στο φιλικό σας ζώδιο  της Παρθένου σας  ωθεί  να δικτυωθείτε  κοινωνικά   με  νέες γνωριμίες ,να ενταχθείτε  σε ομάδες , να  ξεκινήσετε  νέα χόμπι , να θέσετε  νέους στόχους  αλλά  και  να προωθήσετε  τα ταλέντα  σας  η ακόμη  και τα επιχειρηματικά  σας σχέδια .

Η είσοδος  του  Ερμή   στις 11/07  στο ζώδιο του Λέοντα  σα  ωθεί  να  εστιάσετε σε  θέματα  καριέρας  στην κοινωνική  και επαγγελματική σας  προβολή . Θα μπείτε  στη διαδικασία   να σκεφτείτε  τις προοπτικές  τις δουλειά σας  και το επαγγελματικό  σας μέλλον  η  προτάσεις  στις  οποίες  μπορεί  να σας  γίνουν.  Προσέξτε  την επικοινωνία  σας  με τους  άλλους  και με τα οικεία  σας  πρόσωπα  αλλά  και  τις μετακινήσεις  σας .

Για  εσάς  τους  γεννημένους  στις  αρχές   του  τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις  15/07 θα έχετε  ευχάριστες  εκπλήξεις  , αλλά  και εσείς  οι γεννημένοι  τέλος  τρίτου  δεκαημέρου  κοντά στις 10/07  θα έχετε  έντονοι  ρομαντικοί  διάθεση  αλλά  και γόνιμη  φαντασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η είσοδος  του  πλανήτη  τις  δράσης  Άρη  στις 10/07 στο ζώδιο της  Παρθένου  θα  σας  δραστηριοποίηση  στην  καριέρα , κοινωνική και επαγγελματική  σας προβολή.  Θα  είναι  ένα διάστημα  έντονο  όπου δεν θα λείψουν  στον επαγγελματικό  χώρο  η  εξελίξεις , πιέσεις  και  εντάσεις  όπου θα σας αναστατώσουν .  Διατηρείστε  την ψυχραιμία  σας  και αποφύγετε διαπληκτισμούς  και  με τα  οικεία σας πρόσωπα.

Η  είσοδος  του  Ερμή  πλανήτη  τις επικοινωνίας  στο  φιλικό  σας ζώδιο  του Λέοντα  στις 11/07  θα σας ωθήσει να σκεφτείτε  καλύτερα  θέματα  που αφορούν  τους στόχους  σας , να οργανώσετε  την καθημερινότητα  σας  αλλά  και  να  οργανώσετε  θέματα  που σχετίζονται  με τις μετακινήσεις  σας , ταξίδια  κοντινά  η ακόμη και  μακρινά , θέματα σπουδών  αλλά και νομικά  θέματα για  όσους  σας  απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Η  είσοδος  του πλανήτη  τις δράσης  στο φιλικό σας  ζώδιο της Παρθένου  θα  σας  ωθήσει  να δραστηριοποιηθείτε  στο να θέσετε  νέους  στόχους , να κάνετε  επαφές  και  συζητήσεις  ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας  αλλά  και να κινητοποιηθείτε   σε θέματα  σπουδών  είτε  να θελήσετε  να επεκτείνετε  τις  γνώσεις  σας  ξεκινώντας  κάποια  σεμινάρια.  Επίσης  ευνοούνται  επαφές  με το εξωτερικό  η με άτομα  που έχουν σχέση  με το εξωτερικό , καθώς  επίσης  και εν όψει καλοκαιριού  να οργανώσετε  τις διακοπές  σας  με ένα ταξίδι  κοντινό  η  μακρινό .

Η  είσοδος  του  Ερμή πλανήτη  τις επικοινωνίας  στο  ζώδιο  του Λέοντα  σας  ωθεί  να ασχοληθείτε  με  τα οικονομικά  σας  και  να σκεφτείτε  τρόπους  ώστε  να χειριστείτε  και να βάλετε  σε τάξη   τις  οικονομικές  σας  εκκρεμότητες  προς  τρίτους  ( δάνεια, ασφάλειες, κ.λπ.) . Επίσης  με αυτή  την διέλευση  μπορείτε  να επικοινωνήσετε  και  να λύσετε  με  τον/την  σύντροφο σας   θέματα  που αφορούν την σεξουαλική σας   σχέση.

Τώρα  για  εσάς  τους γεννημένους  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου  θα  έχετε  ευχάριστες  εκπλήξεις  που σας  χαροποιήσουν   ενώ  εσείς   οι γεννημένου  των  τριών  τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  αποφύγετε   αρνητικές  και έμμονες  σκέψεις  που σας  αποσυντονίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η  είσοδος  του πλανήτη τις δράσης   Άρη  στις 10/07 στο ζώδιο  της  Παρθένου  σας  δημιουργεί  ένταση και  άγχος  σε  ότι αφορά  τις οικονομικές  σας  εκκρεμότητες  που  έχετε  προς  τρίτους  ( δάνεια, ασφάλειες ,κληρονομικά κ.λπ.).

Αυτό  το διάστημα  θα  προκύψουν  έξοδα  που πρέπει  να χειριστείτε  και  αυτό  θα σας  αγχώσει . Από την  άλλη  θα υπάρχει  αυξημένη  ερωτική  διάθεση  με έντονη χειριστική διάθεση.  Η  είσοδος  του  Ερμή  πλανήτη  τις επικοινωνίας στις  11/07 στο απέναντι  σας  ζώδιο  του Λέοντα  θα  σας  κάνει  πιο εξωστρεφείς  και ανοιχτούς  στην επικοινωνία. Θα σας ωθήσει  να επικοινωνήσετε  για  θέματα  που σας  απασχολούν  με την εργασία  και γενικότερα  συνεργασίες  σας  ώστε  μέσα από τον διάλογο  να βρείτε  λύσεις.   Αλλά  και σε θέματα  που αφορούν  τις  σχέσεις  σας  η  τον γάμο  σας  μπορείτε  τώρα  με τον διάλογο  να τα επιλύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ : Η  είσοδος  του πλανήτη  τις δράσης  Άρη  στις 10/07 στο απέναντι  σας  ζώδιο  της  Παρθένου  θα  σας  δραστηριοποίηση  σε  θέματα  σχέσεων  και συνεργασιών .

Αυτό  το διάστημα  θα πρέπει  να είσαστε  προσεκτικοί  σε  εντάσεις  και ρήξεις  με  τον /την  σύντροφό  σας  αλλά  και με τις  συνεργασίες  σας . Προσπαθήστε  να κρατήσετε  χαμηλούς  τόνους  και  αποφύγετε  νευρικότητα  και παρεξηγήσεις  που  μπορεί  να προκληθούν.  Η  είσοδος  του  Ερμή  πλανήτη  τις επικοινωνίας  στις  11/07 στο ζώδιο  του Λέοντα   θα σας ωθήσει  να σκεφτείτε  ιδέες   για να οργανώσετε  καλύτερα  την καθημερινότητα  σας  και την  δουλειά  σας  και παράλληλα  να έχετε  καλύτερη επικοινωνία  με τους  συνεργάτες  η συναδέρφους  σας .

Επίσης  με αυτή την διέλευση  μπορείτε  να ασχοληθείτε  με την φυσική σας κατάσταση  ξεκινώντας   πρόγραμμα  διατροφής   και  άσκησης.

Τώρα  για εσάς  τους γεννημένους  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες  εκπλήξεις  σχετικά  με αυτά  που θέλετε  να κάνετε , αλλά  και  για εσάς  τους  γεννημένους  των  τριών τελευταίων ημερών  του  τρίτου δεκαημέρου  θα  έχετε  έντονη ρομαντική  διάθεση αλλά  και τάση φυγής  από τη πραγματικότητα.

Κινητό:   6976334708

Email :  efi.tsilidou@yahoo.gr