ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17 -23/07

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Ένα  Νέο Φεγγάρι  ανοίγει  την εβδομάδα  στις  17/07 όπου πραγματοποιείτε  στη 24 μοίρα  και 56 λεπτά  στο  ζώδιο  του  Καρκίνου.

Η Ν. Σελήνη  πραγματοποιείτε  σε  ένα ζώδιο  ευαίσθητο  και αρκετά συναισθηματικό  όπου θα επικρατεί  έντονη  συναισθηματική φόρτιση , και μας ωθεί  σε νέα  ξεκινήματα  που αφορούν  την οικογένεια  και το σπίτι  με πολλές  αλλαγές .  Η  δύσκολη  όψη  που σχηματίζει  με τον  Πλούτωνα  ανάδρομο  από  το ζώδιο  του  Αιγόκερου  θα οδήγηση  σε μια  αντιπαράθεση   και θα μας διχάσει   ανάμεσα   στις  προσωπικές  και επαγγελματικές  μας  σχέσεις , επηρεάζοντας   τον παρορμητικό  σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  του  τρίτου  δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα  οι δεσμοί  της  Σελήνης   περνούν  στον άξονα   Κριού – Ζυγού με τον Βόρειο  Δεσμό  στον  Κριό   στη 29 μοίρα  και 47 λεπτά  και τον Νότιο  Δεσμό   στον  Ζυγό  στη 29 μοίρα  και 47 λεπτά.  Σε  ένα   άξονα  διπλωματίας – πολέμου  και  σχέσεων.

Οι δεσμοί της  Σελήνης   παραμένουν  1,5 χρόνο  σε  κάθε  ζώδιο και  κινούνται  πάντα  ανάδρομοι.  Η  ενέργεια  αλλάζει  και  περνάμε  από τα θέματα  της  υλικής  και συναισθηματικής  ασφάλειας  με τον άξονα  Ταύρου – Σκορπιού  που μας  απασχόλησαν σε θέματα  που αφορούν  την ατομική  και παρορμητική  δράση  μας  και τις  σχέσεις  μας .

Η δύσκολη  όψη  του  Πλούτωνα με τους  δεσμούς   της  Σελήνης  και την Ν. Σελήνη  ενεργοποιώντας και  την έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 20/4/23 θα φέρει  δύσκολες  και  ριζικές  αλλαγές  στα  θέματα αυτά  σε  βάθος  χρόνου, επηρεάζοντας  τον  παρορμητικό  σταυρό  Κριούς  , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους .

Επίσης  την ίδια  ημέρα  ο Ερμής  πλανήτης  τις επικοινωνίας  από το ζώδιο  του Λέοντα συγκρούεται   με τον Δία  από το ζώδιο του Ταύρου και  μας οδηγεί  σε επιπόλαιες  σκέψεις   και επικοινωνίες  με αποτέλεσμα  την ανευθυνότητα  σε αυτά  που λέμε και υποσχόμαστε , επηρεάζοντας  αρνητικά  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους   του δευτέρου  δεκαημέρου.

Στις  20/07 ο Ήλιος  από το ζώδιο  του Καρκίνου συναντά  ευχάριστα  τον Ποσειδώνα   ανάδρομο  από το ζώδιο  των Ιχθύων και  μας δημιουργεί  έντονη  διαίσθηση,  ονειροπόληση  αλλά και  την επιθυμία  να ασχοληθούμε  με καλλιτεχνικές δραστηριότητες,  επηρεάζοντας  θετικά  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά  και  Ταύρους, Παρθένους , Αιγόκερους  του τρίτου  δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα  ο πλανήτης  τις δράσης Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου συγκρούεται  με τον  Κρόνο  ανάδρομο από το ζώδιο  των Ιχθύων . Μια  δύσκολη όψη και αρκετά  προκλητική  που βγάζει  βία , επιθετικότητα  και ψυχολογική δυσκολία που  επιβαρύνει  την δράση  μας . Προσοχή  σε  χτυπήματα , επηρεάζοντας  αρνητικά  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες   του πρώτου  δεκαημέρου.

Τέλος   στις  22/07  ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου έρχεται  σε αντιπαράθεση  με τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το  ζώδιο του Αιγόκερου , μια  επίσης  δύσκολη  όψη  που προκαλεί αντιπαραθέσεις , κόντρες  και χειριστικές  με τάση  επιβολής  συμπεριφορές  , επηρεάζοντας   αρνητικά  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  γεννημένους  των  τριών  τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως  επηρεάζονται  τα 12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ :  Η  Ν. Σελήνη που πραγματοποιείτε  στις  17/07  στο ζώδιο του Καρκίνου  θα  σας  ωθήσει  για νέα  ξεκινήματα  και αλλαγές  σε  θέματα  με το σπίτι  και  την οικογένεια.

Ίσως  θελήσετε  να αλλάξετε  τον  χώρο του σπιτιού σας , να  τον  ανανεώσετε  η να κάνετε  κάποιες  επισκευές . Κάποιοι  ίσως  θελήσετε  να μετακομίσετε   η να έχετε  αλλαγές  στο χώρο τις  εργασία  σας .  Επίσης  ίσως αποφασίσετε  να αφιερώσετε  περισσότερο  χρόνο  στην  οικογένεια  σας  έχοντας   την ανάγκη σας , προσοχή  σε εντάσεις   που μπορεί να προκύψουν επηρεάζοντας  περισσότερο εσάς  τους γεννημένους   του τρίτου δεκαημέρου   λόγω τις αντιπαράθεσης  με τον Πλούτωνα ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερου  που μπορεί  να προκύψουν  χειριστικές  με  τάση  επιβολής συμπεριφορές  .  Η  αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης   στον άξονα  Κριού – Ζυγού  θα  σας  ωθήσει  σε βάθος  χρόνου  σε καρμικές  αλλαγές  που πρέπει να  κάνετε  σε  θέματα σχέσεων  και  συνεργασιών, αυτό μπορεί να σημαίνει  γάμο η αλλαγή  επαγγέλματος  η να αναλάβετε  μια  πιο ηγετική  θέση.

ΤΑΥΡΟΣ : Η  Ν. Σελήνη που πραγματοποιείτε  στις 17/07 στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Καρκίνου σας  ωθεί να κάνετε  νέες  γνωριμίες , επιτυχημένες  διαπραγματεύσεις  αφού  σας βοηθά  στην επικοινωνία  σας . Με  αυτό το  Ν. Φεγγάρι  θα  είστε  πιο εξωστρεφείς   και αυτό  θα φανεί  και  στον τρόπο  που επικοινωνείτε  με τους  άλλους .  Θα  έχετε  νέες  ιδέες  και  θα κάνετε  νέα  σχέδια  για την εξέλιξη  σας . Νέα  σχέδια  θα κάνετε  και για  μετακινήσεις  και ταξίδια  εν όψει διακοπών. Ίσως  κάποιοι  αφεθείτε  η γίνετε πιο ονειροπόλοι  η ασχοληθείτε  με καλλιτεχνικές  δραστηριότητες ,  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου.  Η αλλαγή  των δεσμών  της Σελήνης  στον  άξονα  Κριού – Ζυγού  θα σας  επιστήσει  την προσοχή  σε  θέματα  υγείας  και ψυχολογίας .

Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  προσοχής  στις  επιπολαιότητες  που  σας καθιστούν ανεύθυνους .

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στο ζώδιο  του Καρκίνου  σας ωθεί να  εστιάσετε  στα οικονομικά  σας . Μπορεί  να προκύψουν  νέες πηγές  εσόδων που μπορείτε  να αξιοποιήσετε  η μια  προαγωγή ,μια  αύξηση  η μια νέα  εργασία  που μπορεί να φέρει  αύξηση  στο εισόδημα  σας  , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.

Τώρα  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου  κοντά  στις 20/07 θέλει  προσοχή στην συμπεριφοράς  σας   και τον τρόπο  που προσπαθείτε  να δράσετε  για να κάνετε πράγματα για τα οποία  θα υπάρχει δυσκολία  και αυτό  θα έχει  συνέπεια  την άσχημη ψυχολογία  σας βγάζοντας  επιθετικότητα  και ένταση προς τους  άλλους . Προσοχή  σε ατυχήματα.

Η αλλαγή  των δεσμών της  Σελήνης  στον άξονα  Κριού  – Ζυγού  θα φέρει  καρμικές αλλαγές  σε θέματα  φιλίας  και κοινωνικότητας αλλά  και επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  17/07 στο δικό σας ζώδιο  επηρεάζοντας  όλη  την  γενέθλια  χρονιά  σας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου όπου σηματοδοτεί  καινούργια  ξεκινήματα σε προσωπικό  αλλά και επαγγελματικό  επίπεδο . Αυτό  το Ν. Φεγγάρι  θα σας  δώσει την δυνατότητα  να ορίσετε  νέους  στόχους  για  το μέλλον  σας  και  ως  παιδιά  της Σελήνης  σας  πριμοδοτεί.  Βέβαια  χρειάζεται  προσοχή  σε εντάσεις  και κόντρες  που μπορεί  να προκύψουν  λόγω  του Πλούτωνα  ανάδρομου  απέναντι  σας  από το ζώδιο του Αιγόκερου  που βγάζει  χειριστικές  με τάσεις  επιβολής  συμπεριφορές .  Η αλλαγή  των  δεσμών  της Σελήνης  στον  άξονα  Κριού – Ζυγού  θα  φέρει καρμικές  αλλαγές  σε θέματα  που  αφορούν  την καριέρα  και την οικογένεια, κοινωνικό status ( π.χ γάμος) , δύο  τομείς όπου χρειάζονται  τις  ανάλογες  θυσίες  και  ισορροπίες .

ΛΕΩΝ : Η Ν.  Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  17/07 στο πίσω από εσάς  ζώδιο του Καρκίνου  θα σας  κάνει  πιο  εσωστρεφείς   και θα σας  ωθήσει  να τα βρείτε  με τον εαυτό σας  βοηθώντας  την ψυχολογία  σας . Ένα  Ν. Φεγγάρι  όπου θα σας  βοηθήσει  να  απαλλαγείτε  από ότι σας  βαραίνει  και να κάνετε  μια νέα  αρχή, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου. Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  την ίδια  ημέρα  χρειάζεται  προσοχή  σε επιπόλαιες  και βιαστικές  δοσοληψίες  και επαφές  που θα έχουν σαν αποτέλεσμα  την ανευθυνότητα  σας .

Η αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης  στο φιλικό σας  άξονα  Κριού – Ζυγού  σας  εφιστά την  προσοχή σε  θέματα  σπουδών,  την δυνατότητα  να διευρύνετε  τους  πνευματικούς ορίζοντες  σας , να πραγματοποιήσετε  ταξίδια , να θέσετε νέους  στόχους , την προβολή  σας  αλλά και να αλλάξετε  τις  σχέσεις  σας  με  αδέρφια , ξαδέρφια ,συγγενείς , εύνοια και σε νομικές  υποθέσεις .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 17/07 στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Καρκίνου  σας  κάνει  πιο κοινωνικούς  και σας  ωθεί  να κινητοποιηθείτε  κάνοντας  νέες  γνωριμίες , φιλίες  όπου  θα είναι σημαντικές  για εσάς  και θα σας βοηθήσουν  να προωθήσετε  ιδέες  και σκέψεις  σας .  Εξάλλου  αυτό  το Ν. Φεγγάρι  σας  βοηθά να θέσετε  νέους στόχους  και  φιλοδοξίες   και να διευρύνετε  τον κύκλο  σας  ακόμη και μέσα  από την ένταξη  σας  σε ομάδες . Επίσης  η βοηθητική  όψη  του Ήλιου  από το ζώδιο του Καρκίνου με  τον Ποσειδώνα  ανάδρομο  από το  ζώδιο  των Ιχθύων  θα σας  βοηθήσει  να εκπληρώσετε  τα όνειρα  σας , επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.

Για  εσάς του πρώτου  δεκαημέρου κοντά  στις 20/07 χρειάζεται  προσοχή  στις κινήσεις σας  και τον τρόπο  που προσπαθείτε  να δράσετε  βγάζοντας   επιθετικότητα   και ένταση. Προσοχή σε ατυχήματα.  Η  αλλαγή  των δεσμών   της  Σελήνης  σας  εφιστά  την προσοχή  στον  τομέα των οικονομικών σας  και  τις  εκκρεμότητες  προς τρίτους   αλλά και των ασφαλειών σας , τον τρόπο που διαχειρίζεστε  η μοιράζεστε  και  τι  είναι αυτό  που σας κάνει να νιώθετε  ασφάλεια καθώς  επίσης  και στο κομμάτι  της σεξουαλικής  σας  ζωής .

ΖΥΓΟΣ : Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε   στο ζώδιο  του Καρκίνου στις  17/07 σας  ωθεί  να εστιάσετε  σε  θέματα  καριέρας , κοινωνικό status  αλλά  και  με οικογενειακά  θέματα.

Αυτό  το Ν. Φεγγάρι   θα σας  ωθήσει  σε νέα  ξεκινήματα  επαγγελματικά , πιθανά  να προκύψει  μια  νέα  πρόταση  εργασίας ,  μια  προαγωγή  η  αν ψάχνατε για  δουλειά  να βρείτε  κάτι που θα σας  αρέσει πολύ , αλλά  και στην  προσωπική  σας  ζωή  θα υπάρχουν  νέα  δεδομένα  πολύ  πιθανό  με ένα  γάμο η μια  συγκατοίκηση .  Λόγω  του  Πλούτωνα  όμως  που είναι  απέναντι  σας  ανάδρομος  από το ζώδιο  του Αιγόκερου   θέλει  προσοχή  σε  εντάσεις  ,χειριστικές  συμπεριφορές   και αντιπαραθέσεις   που μπορεί  να προκύψουν, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.

Η  αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης  στο  άξονα σας  Κριού – Ζυγού  θα φέρει  καρμικές  αλλαγές   σε θέματα  σχέσεων  και  συνεργασιών , ένα γάμο η ένα χωρισμό  η το ξεκίνημα μια νέας  συνεργασίας  , αλλαγές   για τις οποίες   και εσείς  θα πρέπει  να κάνετε  θυσίες .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις 17/07 στο φιλικό  σας  ζώδιο του Καρκίνου  σας  ωθεί  να ανοίξετε  τους  ορίζοντες  σας , να  εμπλουτίσετε  τις γνώσεις  σας , να κάνετε  μια  νέα  επαγγελματική αρχή , να σχεδιάσετε  ταξίδια   και  ενόψει  διακοπών αλλά  και πιο μακρινά  ταξίδια η  να έρθετε   σε επαφή με άτομα  από το εξωτερικό  η ακόμη  και να προωθήσετε την εργασία  σας  μέσα  από το  διαδίκτυο .  Αυτό  το Ν. Φεγγάρι  σε  συνδυασμό  με την ευνοϊκή  συμμετοχή  του Ποσειδώνα  ανάδρομου  από το ζώδιο  των Ιχθύων  θα σας  ωθήσει  να πραγματοποιήσετε  στόχους  και όνειρα  αλλά  και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές  δραστηριότητες , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.  Για  εσάς του δευτέρου  δεκαημέρου  χρειάζεται  προσοχή  σε επιπόλαιες   κινήσεις  και επαφές  που βγάζουν ανευθυνότητα .

Η αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης  στον άξονα  Κριού – Ζυγού  θα φέρει  καρμικές  αλλαγές   και  σας  ωθεί να εστιάσετε  σε θέματα  εσωτερικά  με τον εαυτό σας  και την ψυχολογία σας ,την υγεία  σας , θέματα  εργασίας  που σας απασχολούν, αλλά  και  την καθημερινότητα  σας  όπου εφιστά  και  τις  δικές  σας  θυσίες  για αυτές  τις  αλλαγές .

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  17/07  στο ζώδιο του Καρκίνου  σας  ωθεί ασχοληθείτε  μα τα οικονομικά  σας  φέρνοντας  μια  νέα  πνοή  αρκετά  ευνοϊκή.

Νέες  πηγές  εσόδων  η μια  νέα  επαγγελματική  συμφωνία   σας  ευνοεί  και οικονομικά . Όμως και ερωτικά  υπάρχει  εύνοια  με νέα  ερωτικά ξεκινήματα .

Αυτό  το  Ν. Φεγγάρι  θα σας  οδηγήσει  να βρείτε  λύσεις  για τις  οικονομικές  εκκρεμότητες  σας  προς  τρίτους  ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες , εφορία, διατροφές  κ.λπ.) , επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου.  Τώρα  για εσάς  τους  γεννημένους   στο πρώτο  δεκαήμερο κοντά  στις   20/07 ίσως  νιώσετε  αρκετά  πιεσμένοι  όποτε  θέλει  προσοχή  στην  συμπεριφορά  σας γιατί  μπορεί  η άσχημη  ψυχολογία  σας να προκαλέσει  εντάσεις  κα επιθετικότητα ,προσοχή  στα ατυχήματα.

Η  αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης  θα φέρει  καρμικές  αλλαγές  σε θέματα  με τα  παιδιά  σας  για  όσους  έχουν , όπου θα έχετε  ευχάριστα  γεγονότα  αλλά  και όμορφες  στιγμές  μαζί τους  η  για  όσους  επιθυμούν  να  πουν στη διαδικασία απόκτησης  παιδιού.

Επίσης σε θέματα δημιουργίας   εκδηλώνοντας   τα ταλέντα  σας  η τα επιχειρηματικά σας  σχέδια. Αλλαγές  στο φιλικό σας  περιβάλλον  αλλά  κα νέες  ερωτικές  σχέσεις  που θα σας συναρπάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  H Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  17/07 στο απέναντι  σας  ζώδιο του Καρκίνου  σας  επηρεάζει  στο  τομέα  των σχέσεων  και των συνεργασιών .

Αυτό  το Ν. Φεγγάρι   θα φέρει  νέα  ξεκινήματα  σε  συνεργασίες   που θα σας χαροποιήσουν  αλλά  και σε προσωπικό  επίπεδο  πολύ πιθανό  να μπείτε  σε μια  καινούργια  σχέση  που θα είναι όπως την θέλετε , όπως  επίσης  αν  είστε  σε κάποια  σχέση  που δεν σας  ικανοποιεί   η συνεργασία  το πιο  πιθανό  είναι να  τις κλείσετε οριστικά. Θα  πρέπει  όμως να  είσαστε  προσεκτικοί  σε εντάσεις  και κόντρες   που μπορεί  να προκληθούν  λόγω του Πλούτωνα   ανάδρομου  στο ζώδιο  σας  όπου σας  κάνει πιο χειριστικούς  και με τάση  επιβολής  προς  τους  άλλους ,  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του  τρίτου  δεκαημέρου, από την άλλη  η θετική συμμετοχή  του Ποσειδώνα  από  το ζώδιο  των Ιχθύων  θα σας βοηθήσει  και θα σας  δώσει  την δυνατότητα   να πραγματοποιήσετε   τα  σχέδια  σας.  Η  αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης  στον άξονα  Κριού – Ζυγού  θα είναι  προκλητική  για εσάς  φέρνοντας  καρμικές  αλλαγές  σε ότι έχει να κάνει  με τα  επαγγελματικά σας ,κοινωνικό  status, αλλά  και θέματα  με την οικογένεια σας  και την ακίνητη περιουσίας  σας  προσπαθώντας  να βρείτε  τις  ανάλογες  ισορροπίες .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  17/07 στο ζώδιο  του  Καρκίνου  σας  ωθεί  να εστιάσετε  και  να αλλάξετε  πράγματα  από την καθημερινότητα  σας  που σας βαραίνουν  κα αγχώνουν  , επίσης  να  αλλάξετε   τις  διατροφικές  σας  συνήθειες   ξεκινώντας   διατροφή  πιο υγιεινή  η  άσκηση  που  θα  βοηθήσει  τη φυσική  σας  κατάσταση και υγεία .  Αλλαγή  μπορεί να  προκύψει  στο χώρο εργασίας  σας  η να  ξεκινήσετε  μια νέα  εργασία , επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς   του τρίτου  δεκαημέρου.

Τώρα  για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  κοντά  στι ς 17/07 θέλει  προσοχή  σε επιπόλαιες  κινήσεις  και επαφές .  Η  αλλαγή  των δεσμών  της  Σελήνης   στο  φιλικό σας  άξονα  Κριού – Ζυγού  θα  σας  ωθήσει  στο να διευρύνεται  τους  πνευματικούς σας  ορίζοντες , να θέσετε  νέους  στόχους , να εμπλουτίσετε  τις  γνώσεις  σας , να μετακινηθείτε,  να ταξιδέψετε  η να έρθετε σε επαφή  με το εξωτερικό  η με άτομα  που έχουν σχέση  με το εξωτερικό ,  να προωθήσετε  την εργασία  σας   η να ασχοληθείτε  με το  διαδίκτυο  η ακόμη να κάνετε  αλλαγή  στο μεταφορικό  σας μέσο.  Επίσης  αλλαγή  θα υπάρχει  στις  σχέσεις  σας  με  αδέρφια , ξαδέρφια  και γενικότερα   τους  συγγενείς  σας .  Καρμικές  αλλαγές   που  όμως  χρειάζονται  και τις  δικές σας  θυσίες .

ΙΧΘΥΕΣ : Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε στις  17/07  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του Καρκίνου σας  ανοίγει  τον δρόμο  σε  νέες  ερωτικές  περιπέτειες  , σε  θέματα  με τα  παιδιά  σας  , την δημιουργικότητα σας αλλά  και  τα  επιχειρηματικά  σας  σχέδια.

Ένα  Ν. Φεγγάρι   που θα σας  ωθήσει σε  νέα  ερωτικά  ξεκινήματα , θα  αλλάξει την διάθεση  σας  κάνοντας  σας  πιο  εξωστρεφείς  . Για  όσους  επιθυμούν  θα μπείτε  στη διαδικασία  να αποκτήσετε  απόγονο  αλλά  και για όσους  είστε γονείς  θα περάσετε όμορφες  στιγμές  με τα παιδιά  σας .  Επίσης  θα σας  δοθούν ευκαιρίες  να  εκφράσετε  τα ταλέντα  σας , τα δημιουργικά  σας  σχέδια  και σε  επαγγελματικό  επίπεδο , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του  τρίτου  δεκαημέρου.   Για  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου  χρειάζεται  προσοχή στην συμπεριφορά  σας  λόγω  της ψυχολογικής  πίεσης  που θα νιώσετε  κοντά  στις  20/07 και αυτό θα σας  ωθήσει  σε  έντονες  και  επιθετικές  συμπεριφορές  προς  τους  άλλους , προσοχή  σε  ατυχήματα .  Η  αλλαγή  των δεσμών της  Σελήνης  στον  άξονα  Κριού  – Ζυγού  θα  σας  φέρει  καρμικές  αλλαγές   στον τομέα  των οικονομικών  αλλά  και των ασφαλειών  σας . Θα  σας  ωθήσει  να εστιάσετε   στον τρόπο  που διαχειρίζεστε  τα  οικονομικά  σας , τις  οικονομικές  σας  εκκρεμότητες  προς τρίτους  προσπαθώντας  να βρείτε  ισορροπίες   έτσι  ώστε  να νιώσετε  εσείς  πιο  ασφαλείς .

Email :  efi.tsilidou@yahoo.gr