ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 31/07 – 6/08

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η εβδομάδα  αλλά  και ο μήνας  ξεκινά με την  Πανσέληνο  που πραγματοποιείτε  στον άξονα  Λέοντα  –  Υδροχόου  στη 9 μοίρα  και 15 λεπτά, καθώς  επίσης  ο μήνας  κλείνει  με μια δεύτερη Πανσέληνο  που θα πραγματοποιηθεί  στις  31/08 στον άξονα  Παρθένου – Ιχθύων  στη  7 μοίρα  και 25 λεπτά  την οποία  και  θα εξετάσουμε  στην  πορεία.

Μια  Πανσέληνος  που θα ρίξει  το φως  της  σε γεγονότα  που έχουν  να κάνουν  με  το σύνολο  με το όλο  δηλ  την κοινωνία , την πολιτική ,την ελευθερία  οπότε  ίσως θελήσουμε να απελευθερωθούμε  από οτιδήποτε  μας  δεσμεύει.

Η  δύσκολη  συγκλίνουσα όψη  του  Δία  με τα φώτα  προκαλεί  την τάση  υπερβολής  και επιπόλαιων  κινήσεων  που χρειάζονται προσοχή , επηρεάζοντας  περισσότερο  τον σταθερό  σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες  ,Υδροχόους  του πρώτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς  πλανήτες  από τις  6 έως  12 μοίρες.

Την ίδια ημέρα  έχουμε  και  την θετική  όψη  μεταξύ  του πλανήτη  τις  δράσης  Άρη  από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  Δία  από  το ζώδιο του Ταύρου  όπου μας  δίνει   αυτοπεποίθηση ,θάρρος ,επεκτατικότητα   και φιλοδοξία,  επηρεάζοντας  περισσότερο  τα ζώδια  της γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και  του  νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του δευτέρου  δεκαημέρου.

Στις  2/08  ο πλανήτης  τις  επικοινωνίας  Ερμής  από το  ζώδιο  της  Παρθένου έρχεται  σε αντιπαράθεση  με τον Κρόνο  ανάδρομο  από  το  ζώδιο των  Ιχθύων όπου δημιουργεί πρόβλημα  στην επικοινωνία , στις μετακινήσεις  , μαθαίνουμε  δυσάρεστα  νέα  – ειδήσεις (θέματα με παιδιά, ατυχήματα, θαλάσσια ατυχήματα)  που μας  δυσαρεστούν , επηρεάζοντας  περισσότερο Διδύμους ,  Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου.

Τέλος  στις  3/08 κορυφώνεται   η δύσκολη  όψη  του Πλούτωνα  ανάδρομου  από  το  ζώδιο  του Αιγόκερου με τους  δεσμούς  της Σελήνης  ( όπου θα έχει διάρκεια) και σηματοδοτεί  μοιραία  και δύσκολα  γεγονότα  που μας συγκλονίζουν.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ :  Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείται   1/08 στο φιλικό σας  ζώδιο  του Υδροχόου σας φωτίζει  τα θέματα  που αφορούν  την κοινωνική σας  δικτύωση , τις  φιλικές  σας  σχέσεις , καθώς  αυτό το διάστημα  θα υπάρξουν γνωριμίες   και  επαφές  με άτομα που μπορεί  να σας βοηθήσουν  να  ολοκληρώσετε  και να προωθήσετε  τα σχέδια  σας . Όποτε  ξεκινά  ένα διάστημα  που  θα σας  φέρει  νέους φίλους  και πολύ πιθανό  μια νέα  αισθηματική γνωριμία.  Για  εσάς  τους  γεννημένους   των τριών  τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  με  τον Πλούτωνα  ανάδρομο  στο Αιγόκερω  και σε δύσκολη όψη με τους δεσμούς  της Σελήνης  έρχεστε αντιμέτωποι  με προκλήσεις  σε  επαγγελματικό και  οικογενειακό  επίπεδο  που θα σας  ωθήσουν  σε  ριζικές  αλλαγές .

ΤΑΥΡΟΣ:  Η Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  1/08 στο ζώδιο του  Υδροχόου  είναι αρκετά  προκλητική  για εσάς  και σας φωτίζει  τα θέματα  καριέρας  , γάμος, κοινωνικό status.  Θα πρέπει  να κάνετε  αλλαγές , είτε  αυτό σημαίνει ότι στρέφεστε  σε  κάποιο  άλλο  αντικείμενο  εργασίας   η παράλληλα  με  αυτό που κάνετε  το οποίο  θα είναι  πιο  προσοδοφόρο  για εσάς ,  είτε αλλαγές  στην ζωή σας  είτε  να προωθήσετε  την εικόνας σας προς τα έξω , οπότε  μην αφήσετε  ευκαιρίες   ανεκμετάλλευτες . Επίσης  θα πρέπει και  εσείς  να είσαστε  πιο συνεργάσιμοι  με τους άλλους  στην εργασίας  σας  για να έχετε  αποτέλεσμα. Επίσης  θέματα με  την οικογένεια  η ακίνητη περιουσία σας  θα σας  απασχολήσουν , επηρεάζοντας περισσότερο εσάς  του  πρώτου δεκαημέρου.  Για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  θα υπάρξουν  πολλές  δυνατότητες   για να δραστηριοποιηθείτε   και  να έχετε  θετικές   εξελίξεις .

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  1/08  στο φιλικό  σας ζώδιο  του Υδροχόου  σας  φωτίζει  και σας ωθεί  για  να θέσετε  νέους στόχους , να προωθήσετε  θέματα σπουδών  δίνοντας   σας  ευκαιρίες  να διευρύνετε  τους  πνευματικούς  σας  ορίζοντες , θέματα  επικοινωνίας , μετακινήσεων ,  ταξίδια  αλλά και να  διαπραγματευτείτε  συμφέρουσες  επαγγελματικές  συμφωνίες.  Επίσης  μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αδέρφια ,ξαδέρφια ,συγγενείς .  Από την άλλη  κοντά  στις  2/08  με την δύσκολή όψη του  Ερμή  πλανήτη  τις επικοινωνίας  με τον  Κρόνο ανάδρομο  πιθανό να λάβετε  δυσάρεστες   ειδήσεις , μηνύματα  που  θα σας  αποσυντονίσουν  και δυσαρεστήσουν, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείται  1/08  στο ζώδιο του Υδροχόου σας  φωτίζει τα οικονομικά θέματα  και  σας  ωθεί  να ασχοληθείτε  με τις οικονομικές   εκκρεμότητες   προς  τρίτους ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά) γεγονός  που

σας δημιουργεί  ανασφάλεια  οπότε  θα κληθείτε  να βρείτε  τρόπους  για να κλείσετε  ανοιχτούς  λογ/μούς   που σας  αγχώνουν. Επίσης  αυτό το διάστημα  θα  έχετε  την δυνατότητα  να  λύσετε  οικονομικά – περιουσιακά  θέματα   που σας  απασχολούν  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Για  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  την ίδια ημέρα  θα σας  δοθούν  δυνατότητες  να  δραστηριοποιηθείτε με θάρρος  και αυτοπεποίθηση  έχοντας   ευχάριστες  και  τυχερές   εξελίξεις . Για  εσάς  τους  γεννημένους   των τριών  τελευταίων ημερών με  τον Πλούτωνα ανάδρομο στο απέναντι σας  ζώδιο του Αιγόκερου σε  δύσκολη  όψη  με τους  δεσμούς  της  Σελήνης  σας  πιέζει  για ριζικές  αλλαγές   σε σχέσεις  και συνεργασίες .

ΛΕΩΝ :  Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε   1/08  στο  απέναντι  σας  ζώδιο  του Υδροχόου  σας  φωτίζει  και  σας  ωθεί  να ασχοληθείτε  με τις  σχέσεις και  τις συνεργασίες  σας . Αυτό το διάστημα  θα υπάρχει  μια αντιπαράθεση  ανάμεσα  σε αυτά τα θέματα,  όπου θα πρέπει  ισορροπήσετε  και να  δείτε  τι σας καλύπτει  και  ποιες  είναι  οι πραγματικές  σας  επιθυμίες  ώστε  να διώξετε  ανασφάλειες  και  να δώσετε  λύσεις  σε θέματα  που σας  απασχολούν  τόσο με τις σχέσεις  σας όσο και  με τα επαγγελματικά  σας . Οπότε ότι  δεν σε καλύπτει  είτε σε σχέση είτε σε συνεργασία  μπορεί  να τελειώσει. Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψει  μια νέα συνεργασία  που  θα σας  χαροποιήσει  και  θα μπορείτε  να προβάλετε  τα ταλέντα σας . Όπως επίσης  και μια νέα  σχέση που θα είναι στα ζητούμενα σας . Προσοχή  μόνο σε  υπερβολές  και επιπόλαιες  κινήσεις .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  1/08  στο ζώδιο του Υδροχόου σας  φωτίζει  και σας ωθεί  να ασχοληθείτε με θέματα  που αφορούν  την εργασίας  σας , θέματα  που σας  απασχολούν , τις βλέψεις  σας  και  τι ακριβώς θέλετε  να κάνετε.  Πολύ  πιθανόν  να τολμήσετε  αλλαγές  είτε  με το να αποδεχτείτε  καινούργιες  προτάσεις  η στην υπάρχουσα  εργασία  σας  να κινηθείτε  πιο  καινοτόμα.  Εκτός  τα εργασιακά  σας  καλό θα είναι να ασχοληθείτε  και με την φυσική σας κατάσταση κάνοντας αλλαγές  στην διατροφή σας η ξεκινώντας  άσκηση που θα σας βοηθήσει να αποφορτίζεστε.  Επίσης  μπορεί  να αντιμετωπίσετε  πρόβλημα  στην  επικοινωνία  σας  η να λάβετε  δυσάρεστα  νέα  η ειδήσεις  που σας  αναστατώσουν , επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Για  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  κοντά  στις  2/08  σας δίνεται  η δυνατότητα  να δραστηριοποιηθείτε  να βγείτε  μπροστά με  θάρρος  και αυτοπεποίθηση  και  να έχετε  θετικές  εξελίξεις .

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε   1/08 στο φιλικό σας  ζώδιο του Υδροχόου  σας  φωτίζει  τα δημιουργικά  σας  σχέδια καθώς επίσης σας ωθεί  να προωθήσετε  τα ταλέντα σας  αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Σας  κάνει πιο  κοινωνικούς  με νέες  επαφές  και γνωριμίες . Δεν θα λείψουν  και νέες  ερωτικές  γνωριμίες  αφού με την εξωστρεφή  διάθεση σας  είστε ανοικτοί  σε προσκλήσεις , αλλά  και διασκέδαση , επηρεάζοντας  περισσότερο   εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου.  Για  εσάς  τους γεννημένους  των  τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου με  τον Πλούτωνα ανάδρομο  από το ζώδιο του Αιγόκερου σε  δύσκολη  όψη  με του  δεσμούς  της Σελήνης  στον άξονα  σας  έρχεστε  αντιμέτωποι  με προκλήσεις  που σηματοδοτούν  ριζικές  αλλαγές  σε  θέματα οικογένεια – σπίτι αλλά και  επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Η Πανσέληνος   που  πραγματοποιείτε  1/08 στο ζώδιο  του Υδροχόου βγάζει  μια πρόκληση  φωτίζοντας  θέματα οικογένειας  , σπίτι  και  κατά επέκταση τα επαγγελματικά σας  όπου θα κληθείτε  να αντιμετωπίσετε   κάνοντας  αρκετές αλλαγές , είτε  αυτό σημαίνει  μια μετακόμιση , μια ανακαίνιση  στο  χώρο σας  η ακόμη  και αλλαγή στο χώρο εργασίας σας  η ακόμη να εργαστείτε  από το σπίτι σας  η μια νέα επαγγελματική  πρόταση. Επίσης  αυτό το διάστημα έρχεστε ποιο κοντά με τα άτομα τις οικογένειας  σας , επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου.   Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου σας  δίνετε  η  δυνατότητα  να δραστηριοποιηθείτε  με αυτοπεποίθηση  και θάρρος  γεγονός  που θα έχει ευχάριστες και  θετικές  εξελίξεις  στα σχέδια  σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε   1/08  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Υδροχόου  θα σας ωθήσει  δίνοντας  σας  ευκαιρίες  για  αλλαγές   στο τρόπο  που επικοινωνείτε  αλλά  και  την δυνατότητα  να αλλάξετε  την ρουτίνα  σας . Θα σας  δοθούν ευκαιρίες  να  βάλετε αλλά και να προωθήσετε  νέους  στόχους , να διευρύνετε  τις γνώσεις  σας , να  μετακινηθείτε , να ταξιδέψετε , να μπείτε  σε  νέες περιπέτειες , νέες  εμπειρίες  αλλά  και  νέες  γνωριμίες  που θα σας  συναρπάσουν.  Από   την άλλη  κοντά  στις 2/08  μπορεί  να προκύψουν  προβλήματα  με την   επικοινωνία  σας  η να λάβετε  δυσάρεστες   ειδήσεις  που θα σας  αναστατώσουν, επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε   1/08  στο ζώδιο  του Υδροχόου θα σας  φωτίσει  και θα σας  ωθήσει  να ασχοληθείτε   με τα  οικονομικά σας .  Με  αυτή  την Πανσέληνο  θα επικεντρωθείτε  στο να βρείτε  λύσεις  και  να σταθεροποιήσετε  τα οικονομικά  σας  και  κατά  επέκταση  τα επαγγελματικά  σας  , είτε  με  νέες  πηγές  εσόδων  που θα σας  ενισχύσουν  οικονομικά , η ακόμη και  με  νέα  εργασία με καλύτερες  αποδοχές  ώστε  να νιώσετε  ηρεμία  και ασφάλεια.  Εξάλλου το  τυχερό  τρίγωνο  Άρη – Δία  που σχηματίζεται  την ίδια  ημέρα  σας  ωθεί να δραστηριοποιηθείτε  έχοντας  τυχερές  και ευχάριστες  εξελίξεις , επηρεάζοντας   εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου.  Για  εσάς   των τριών  τελευταίων ημερών  με τον  Πλούτωνα  ανάδρομο στο  ζώδιο σας  και σε  δύσκολη όψη με τους δεσμούς  της Σελήνης  θα έρθετε  αντιμέτωποι  με την πλήρη μεταμόρφωση  του  εγώ  σας  και  με ότι έχει να κάνει  με τις  σχέσεις  και συνεργασίες  σας .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο Αύγουστος  κάνει  ποδαρικό  με την  Πανσέληνο  να πραγματοποιείται 1/08 στο ζώδιο σας.  Όλο το φως στρέφεται  πάνω σας  και σε ότι  πρέπει να κάνετε για να νιώθετε  ικανοποιημένοι  σε θέματα  σχέσεων  και  συνεργασιών .

Ξεκινά  ένα διάστημα   το οποίο  θα πρέπει να κοιτάξετε  τα θέλω  σας  και  τις επιθυμίες  σας , να κάνετε   τους  επαναπροσδιορισμούς  σας  αφήνοντας  πίσω  παλιότερα  λάθη  να αλλάξετε  πράγματα που σας  πάνε  πίσω  και  να  κάνετε  μια νέα  αρχή  σε ότι αφορά  τις προσωπικές  σχέσεις  αλλά  και  σε  επαγγελματικό  επίπεδο . Οπότε  με αυτό  το Φεγγάρι  μπορεί  να προκύψει  μια νέα  επαγγελματική  επιτυχία  η  ακόμη και  μια  νέα  ενδιαφέρουσα  γνωριμία . Αποφύγετε μόνο  υπερβολές  και  επιπόλαιες  κινήσεις .

ΙΧΘΥΕΣ : Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  1/08 στο ζώδιο του Υδροχόου σας  φωτίζει  τον εσωτερικό  σας  κόσμο  και σας ωθεί σε μια εσωτερική  ενδοσκόπηση  και  την ανάγκη σας  να τονώσετε  την ψυχολογία  σας . Καλό θα είναι  αυτό  το διάστημα  να  τα βρείτε  με τον εαυτό σας  ώστε  να καταλαγιάσετε  αυτή την εσωτερική  ένταση , φοβίες , ανασφάλειες  και να προχωρήσετε  μπροστά.  Με  αυτό  το Φεγγάρι  μπορεί να θελήσετε  να  κινηθείτε  πιο  παρασκηνιακά  οργανώνοντας  και  κρατώντας  μυστικά  τα επαγγελματικά  σας  σχέδια .  Ο  Άρης  απέναντι  σας  με την  ευνοϊκή  όψη  που σχηματίζει  με τον Δία  πλανήτη  τις επέκτασης  σας  ωθεί  να δραστηριοποιηθείτε  έχοντας   ευχάριστες  και  θετικές  εξελίξεις  , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του πρώτου δεκαημέρου.

Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου κοντά  στις  2/08  θα  υπάρχει  μια δυσκολία  στην επικοινωνία σας  οπότε  καλό είναι  να μην μπείτε σε διαδικασία  διαπραγματεύσεων   η μπορεί  να μάθετε  κάτι  που θα σας  δυσαρεστήσει .

Email :  efi.tsilidou@yahoo.gr