ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 28/08 – 3/09

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Ο  μήνας κλείνει  με  τη δεύτερη  Πανσέληνο ,αυτό  το  μπλε Φεγγάρι  όπως  ονομάζετε λόγω των δυο Πανσελήνων μέσα στο μήνα,  που πραγματοποιείται  στις  31/08 στον άξονα  Παρθένου – Ιχθύων  στη 7 μοίρα  και 25 λεπτά, δίνοντας  το φινάλε  του μήνα. Σε  ένα άξονα  που μιλά για υπηρεσία , προσφορά και θυσία.  Η  Σελήνη  στους  Ιχθύες  είναι συναισθηματική ,καλοσυνάτη ,ευαίσθητη ,αγαπά  και αισθάνεται  τον πόνο  των άλλων με αποτέλεσμα  να θυσιάζεται   για όλους  και όλα σε αντίθεση με τον  Ήλιο  στην Παρθένο  που μας μιλά  για  προσφορά  με σκοπιμότητα. Με αυτό το Φεγγάρι  όλη η ενέργεια  μας  στρέφετε  σιγά – σιγά  στην επάνοδο μας  στη καθημερινότητα , ρουτίνα  αλλά και σε θέματα εργασιακά  και  υγείας.

Αυτό  το τελευταίο  Φεγγάρι  του  Αυγούστου  θα ρίξει το φως του  στο συναίσθημα  με έντονες  συγκινήσεις  όπου  θα πρέπει  να έρθουμε  αντιμέτωποι  με  τα  συναισθήματα  μας και την αγάπη μας  προς τους  άλλους  χωρίς αντάλλαγμα.  Όμως  πόσο  εύκολο  είναι αυτό  με τον αυστηρό  Κρόνο  να συμπορεύεται  με την Σελήνη νιώθοντας  καταπίεση  και ένα πάγωμα στα συναισθήματα  μας.  Μια  συμπόρευση  που βγάζει  επιφυλακτικότητα, φοβίες ,ανασφάλειες   του παρελθόντος  και μια μελαγχολική  διάθεση  αφού δεν μπορούμε να εκφράσουμε  τα συναισθήματα  μας , και τα καταπιέζουμε, οπότε πρέπει  να προσέξουμε  την υγεία μας  αλλά και  την ψυχολογία  μας .

Από τη άλλη  ο Κρόνος  απέναντι  από  τον  Ήλιο στην Παρθένο  δημιουργεί  μια αντιπαράθεση  στα θέλω  μας  και  στα πρέπει  που μας πιέζουν .Θα πρέπει  σιγά  -σιγά  να  αναλάβουμε υποχρεώσεις  και  ευθύνες  και  λόγω ανάδρομου Κρόνου να δώσουμε προτεραιότητα  σε  αυτά που εκκρεμούν. Βοηθητική  είναι  η συμμετοχή του Δία σε ανοιχτό εξάγωνο με την Σελήνη όπου διευκολύνει την κατάσταση και δίνει μια νότα αισιοδοξίας .  Μην  ξεχνάμε όμως  ότι ο Ερμής  πλανήτης  τις επικοινωνίας  ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου  προκαλεί καθυστερήσεις , ασυνεννοησία  και  διάφορα  παρατράγουδα  στα θέματα  επικοινωνίας  οπότε  καλό είναι  να περιμένουμε και να κάνουμε  επαναπροσδιορισμούς  για  κάποια  πράγματα.

Η  Πανσέληνος   αυτή επηρεάζει περισσότερο  τον μεταβλητό  σταυρό  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες  του πρώτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν ωροσκόπο η  προσωπικούς  πλανήτες  ( Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη,  Άρη)  στα παραπάνω  ζώδια κοντά στη 7 μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και  τον  ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς η Πανσέληνος  αυτή  σας  φωτίζει  ένα πιο εσωτερικό τομέα σας . Ίσως  χρειαστεί  να μπείτε  στη διαδικασία  μιας  πιο εσωτερικής  συζήτησης  με τον εαυτό σας βγάζοντας   στο φως  φοβίες  και  ανασφάλειες  που θα πρέπει  να δουλέψετε  και να αποβάλετε  ώστε  κλείσετε  μια κατάσταση  οριστικά περισσότερο  σε θέματα  επαγγελματικά , οικονομικά. Δώστε  έμφαση  στην ψυχολογία  σας  και  τι είναι αυτό που σας  βαραίνει  και  κατά επέκταση  στην υγεία  σας  αποφεύγοντας   το άγχος .

Οπότε  με αυτό  το τελευταίο  Φεγγάρι   του Αυγούστου  οργανώνετε  σκέψεις  και κάνετε σχέδια πιο εσωτερικά  και βέβαια  αρκετούς  επαναπροσδιορισμούς  στα εργασιακά  σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Για  εσάς  τους Ταύρους  αυτή  η Πανσέληνος  είναι θετική  προς  εσάς  και  θα ρίξει το φώς  της  δίνοντας  σας  ευκαιρίες  να προωθήσετε τα επιχειρηματικά  αλλά και οικονομικά  σας  σχέδια να  αναδείξετε   τα ταλέντα σας  και να  τα υλοποιήσετε . Θα  πρέπει  όμως  να κάνετε  κάποιους  επαναπροσδιορισμούς και  αναθεωρήσεις στα σχέδια  και στα πλάνα σας  ώστε να κλείσετε  καταστάσεις  και να προχωρήσετε  χωρίς  πείσματα.  Επίσης  με αυτή την Πανσέληνο  θα εστιάσετε  σε  θέματα  με τα παιδιά σας  αφιερώνοντας  χρόνο μαζί  τους , αλά και να περάσετε  όμορφα διασκεδάζοντας και  φλερτάροντας.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους  του πρώτου δεκαημέρου αυτή  η Πανσέληνος θα ρίξει  το φώς  της  και  θα σας  ωθήσει  να εστιάσετε στα  θέματα  καριέρας ,επαγγελματικά σχέδια , την κοινωνική σας  εικόνα αλλά και οικογενειακά  θέματα.  Με  αυτό το τελευταίο Φεγγάρι  του  Αυγούστου  θα νιώσετε  πολύ πιεσμένοι  με τα πολλά  πρέπει  που θα πρέπει  να διεκπεραιώσετε  γεγονός   που θα σας  οδηγήσει  να αισθάνεστε πολλές  φορές  κουρασμένοι  αλλά και ψυχολογικά   εξασθενημένοι . Καλό θα είναι να  μην το βάλετε  κάτω  γιατί  στην πορεία  θα ανταμειφτείτε   για αυτό.  Επίσης  τις ημέρες  κοντά στην Πανσέληνο  αποφύγετε  επαγγελματικές   διαπραγματεύσεις ,συζητήσεις  στην εργασία σας για θέματα  που σας  απασχολούν  η θέματα  που αφορούν το σπίτι  η οικογενειακά θέματα  γιατί  δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα  και  πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις .  Εξάλλου και  ο κυβερνήτης  σας  Ερμής  ανάδρομος  δεν ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Για εσάς τους Καρκίνους  η Πανσέληνος  αυτή είναι θετική δίνοντας  την  ώθηση να εστιάσετε σε θέματα μάθησης ,σπουδών και γενικότερα στο να διευρύνεται τους πνευματικούς σας  ορίζοντες.  Με αυτή την Πανσέληνο  καλό θα  είναι να αποφασίσετε  η να ολοκληρώσετε θέματα που αφορούν την μόρφωση σας  είτε  σε κάποια σχολή ,είτε  θέματα ώστε εσείς  να μπορείτε να διδάξετε  παίρνοντας κάποια  πιστοποίηση . Επίσης  μπορεί  να μετακινηθείτε η να ταξιδέψετε  η ακόμη  και  να έρθετε  σε επαφή  με άτομα  στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικές υποθέσεις  είτε για σπουδές οπότε εκεί μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες η πιέσεις όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε. Όπως επίσης  μπορεί να προκύψουν δυσκολίες με συγγενείς εξ αγχιστείας που επίσης πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ:  Για  εσάς  τους Λέοντες  αυτή  η  Πανσέληνος  θα ρίξει το φως της  και θα σας ωθήσει να  εστιάσετε  σε οικονομικές  εκκρεμότητες  που υπάρχουν  προς τρίτους  ( δάνεια, εφορίες , ασφάλειες , κληρονομικά) η αν χειρίζεστε  οικονομικά  συντρόφου,  δημιουργώντας  σας  άγχος . Με αυτή την Πανσέληνο  θα κληθείτε  να πάρετε  αποφάσεις  στο πως  θα  διαχειριστείτε  αυτές  τις εκκρεμότητες   και  να κλείσετε  αυτό  το θέμα , καθώς  επίσης  να αποφασίσετε  για  κάποια  επένδυση  που θέλετε  να πραγματοποιήσετε.

Επίσης  με αυτό  το  Φεγγάρι  θα  εστιάσετε  ώστε  να  ολοκληρώσετε  θέματα  που αφορούν την ερωτική σας  ζωή με τον σύντροφο  σας  που σας  απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Για  εσάς  τους  Παρθένους  του πρώτου  δεκαημέρου  η  Πανσέληνος  αυτή  είναι προκλητική για εσάς  και θα ρίξει  το φως της  σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών .

Αυτό  το διάστημα  είναι αρκετά  πιεστικό  και αγχωτικό  για εσάς  έχοντας  τον  Κρόνο απέναντι  σας  αλλά  και  τον κυβερνήτη σας  Ερμή  ανάδρομο  στο ζώδιο σας , οπότε θα είσαστε  σε  μια  φάση περίεργη ,κυκλοθυμική  με πολλά διλλήματα . Θα  πρέπει  να προσπαθήσετε  να ισορροπήσετε  και  κάνοντας   τους  ανάλογους  επαναπροσδιορισμούς  αλλά και αναθεωρήσεις  σας ,  όπου αυτό  ενδείκνυται  με τον  ανάδρομο  Ερμή  είτε  σε επίπεδο  προσωπικών  σχέσεων  είτε  σε επίπεδο συνεργασιών  ώστε  να αποφασίσετε  τι  θα κρατήσετε  και  τι  πρέπει  να ολοκληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ : Για  εσάς  τους  Ζυγούς  η Πανσέληνος  αυτή  θα ρίξει  το φώς  της αλλά  και  την δική σας  όλη  ενέργεια  σε θέματα  καθημερινότητας  που τρέχουν αλλά  και στην εργασία  σας . Μπαίνετε  κατευθείαν στις  επάλξεις  με  πολλή  δουλειά και πολλές  υποχρεώσεις  που τρέχουν και  πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα  . Αυτό  είναι  κάτι  που σας  αγχώνει , όμως αν  το χειριστείτε  σωστά  και δείξετε  υπομονή  και  δεν δυσανασχετήσετε   σε βάθος  χρόνου  θα σας  ανταμείψει  ανάλογα,  για  αυτό  όσο  και αν νιώσετε  πίεση μην  το βάλετε  κάτω. Από την άλλη  καλό  θα  είναι να προσέξετε  την φυσική  σας  κατάσταση  και  κατά επέκταση   την  υγεία  σας  ξεκινώντας   διατροφή  η  άσκηση  που θα σας  βοηθήσει  αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Για  εσάς  τους  Σκορπιούς  η Πανσέληνος  αυτή  είναι αρκετά  θετική  προς  εσάς  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου, ρίχνοντας  το φως  της  και  δίνοντας  σας  πολλές  ευκαιρίες  να προωθήσετε  τα επιχειρηματικά σας  σχέδια  αλλά  και ταλέντα  σας . θα είσαστε πιο εξωστρεφείς   με μεγάλη ενέργεια  και διάθεση  για διασκέδαση.  Από την άλλη  όμως με αυτό  το Φεγγάρι   θα σας δοθούν  ευκαιρίες   να επαναξιολογήσετε  τα  ερωτικά  σας  ώστε να πάρετε  σωστές  και υπεύθυνες αποφάσεις  για το πώς θα κινηθείτε  στα ερωτικά  σας  και  τι ακριβώς  θέλετε  ώστε  να αναλάβετε  τις  ευθύνες  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Για  εσάς  του Τοξότες  και  περισσότερο  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου  η Πανσέληνος  αυτή  είναι προκλητική  προς  εσάς  ρίχνοντας   το φως  της  σε θέματα σπιτιού, οικογένειας , ακίνητης  περιουσίας  αλλά και επαγγελματικά  θέματα  που σας  απασχολούν .  Αυτό  το διάστημα  θα είσαστε  αρκετά  πιεσμένοι  και θα κληθείτε  να αντιμετωπίσετε  αρκετά  πρέπει  και ευθύνες  με το σπίτι ( πιθανή μετακόμιση η ανακαίνιση) η  θέματα με την ακίνητη  περιουσία  σας  αλλά  και επαγγελματικά  θέματα  όπου θα πρέπει  να πάρετε  αποφάσεις  για το πώς θα κινηθείτε.  Μην αντιδράτε  γιατί  σε βάθος  χρόνου θα δείτε  ότι αυτό  θα σας  ωριμάσει  και  θα σας  αποδώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  η  Πανσέληνος  αυτή  είναι θετική  προς  εσάς   δίνοντας  έμφαση  στο τρόπο  που επικοινωνείτε .  Θα  σας  δώσει πολλές  ευκαιρίες   για επαφές , συζητήσεις  αλλά  και επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις , προσπαθήστε  όμως  να κάνετε  ουσιαστικές  συζητήσεις  και  να  μην σας  κατακλύζει  απαισιοδοξία.  Θα  αναλάβετε  αρκετές   ευθύνες  και υποχρεώσεις  που θα πρέπει  να  ανταποκριθείτε , γεγονός  που δεν  είναι δύσκολο  για εσάς  δείχνοντας  την ανάλογη  μεθοδικότητα  και παίρνοντας  τις  σωστές  αποφάσεις . Αποφύγετε  παρεξηγήσεις  με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς, γείτονες .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Για εσάς  τους  Υδροχόους αυτή  η Πανσέληνος  ρίχνει  το φως της  και  σας  ωθεί  να εστιάσετε  στα οικονομικά  σας. Αυτό  το διάστημα  ίσως  πιεστείτε  οικονομικά  και θα πρέπει να  μπείτε  στη διαδικασία  να  βρείτε  τρόπους  και λύσεις  για να  ανταποκριθείτε  στις  οικονομικές  εκκρεμότητες  που τρέχουν η μπορεί να προκύψουν  και σας  αγχώνουν . Καλό θα είναι  να κάνετε  επαναξιολόγηση  των αναγκών σας   και  των προτεραιοτήτων  σας  ώστε  να νιώσετε  ασφαλείς , και  το σίγουρο  είναι  ότι  με αυτό τον τρόπο  θα τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  τα γλυκά  ψαράκια  αυτή  η Πανσέληνος  γίνεται  στο ζώδιο σας  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου, και όλο  το φως πέφτει πάνω σας, στα θέλω σας  και σε ότι έχει να  κάνει  με τις σχέσεις  και συνεργασίες  σας.

Αυτό  το διάστημα  θα νιώσετε  πιεσμένοι  ψυχολογικά , θα υπάρχει  ένταση  και νευρικότητα  από  τα πολλά  πρέπει  και ευθύνες  που σας κατακλύζουν  εμποδίζοντας να  εκφράσετε  τα  θέλω σας . Έτσι και αλλιώς  ο Κρόνος  στο ζώδιο σας ως μεγάλος  δάσκαλος  θα σας ωθήσει να  δείτε τα λάθη  σας  όπου μέσα  από αυτά  θα σας ωριμάσει , οπότε  αυτό το Φεγγάρι  θα ρίξει σε αυτό  ακριβώς  το φως του ώστε να δείτε  τα λάθη σας  να οροθετηθείτε, να επαναξιολογήσετε  καταστάσεις  και  να πάρετε  τις ανάλογες  αποφάσεις  όσο  αφορά  σχέσεις  και συνεργασίες   αλλά  και  στα θέλω σας.

Email: efi.tsilidou@yahoo.gr