ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 11 – 17/09

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται  από την Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  15/09  στο ζώδιο της Παρθένου  στη 21 μοίρα και 58 λεπτά.  Σε  ένα μεταβλητό  ζώδιο με κυβερνήτη  τον Ερμή όπου  την ίδια ημέρα  επιστρέφει σε ορθή πορεία  οπότε θα μπορούμε σιγά – σιγά  να προωθήσουμε τα νέα ξεκινήματα που προστάζει αυτό το Ν. Φεγγάρι. Πάντα  ένα Ν. Φεγγάρι  σηματοδοτεί  το τέλος  ενός κύκλου  και το ξεκίνημα ενός άλλου  και η επιρροή  του διαρκεί  μέχρι  την επόμενη Ν. Σελήνη. Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται  με την προσφορά ,την υγεία ,  την υγιεινή διατροφή , την εργασία / υπηρεσία ,την καθημερινότητα.  Επίσης  είναι ένα ζώδιο  που αγαπά  την τάξη, την οργάνωση, την αξιοπιστία  και τα θέλει όλα  τέλεια, οπότε  είναι  ένα διάστημα που μπορούμε  να  ξεσκαρτάρουμε να οργανώσουμε και να βάλουμε σε μια  τάξη πράγματα που μας ενοχλούν  στην καθημερινότητα , να υιοθετήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή , να βρούμε ισορροπίες  μεταξύ δουλειάς  και  των υπολοίπων  δραστηριοτήτων μας  καθώς επίσης  σε παγκόσμιο  επίπεδο θα εστιάσουμε  σε θέματα υγείας  και  περιβάλλοντος . Αυτό το Ν. Φεγγάρι  σχηματίζει  ευνοϊκές  όψεις  με τον  Ουρανό  ανάδρομο από το ζώδιο του Ταύρου ,με τον Δία  ανάδρομο από το ζώδιο του Ταύρου καθώς  και με τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο  του Αιγόκερου . Όμως  το Ν. Φεγγάρι  έρχεται σε αντιπαράθεση  με τον απατηλό Ποσειδώνα  ανάδρομο από το ζώδιο  των Ιχθύων όπου θα πρέπει  να προσέχουμε τις θολές  καταστάσεις ,εξαπατήσεις  και ψευδαισθήσεις . Ο Ποσειδώνας  προκαλεί  σύγχυση  και αβεβαιότητα αλλά και απογοήτευση. Η Ν .Σελήνη επηρεάζει περισσότερο   τον μεταβλητό  σταυρό Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου.

Κατόπιν  στις  16/09 ο Ήλιος από το ζώδιο  της Παρθένου συναντά  ευχάριστα  τον Ουρανό  ανάδρομο από  το ζώδιο του  Ταύρου  δίνοντας  χαρά , ενθουσιασμό , αισιοδοξία  αλλά και δυναμισμό  χωρίς  όρια  να προωθήσουμε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες αλλά και να κινηθούμε  ανεξάρτητα  και ελεύθερα  αφού κάνουμε   τις  ανάλογες αναθεωρήσεις  και ανασύρουμε  από το παρελθόν όλα  αυτά  που μας  καταπιέζουν  επηρεάζοντας  περισσότερο,  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά και  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες   του τρίτου δεκαημέρου.

Τέλος στις 17/09 η θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  από το ζώδιο  του Λέοντα συγκρούεται  με τον Δία  ανάδρομο  από το ζώδιο του Ταύρου  δημιουργώντας   τη διάθεση  για σπατάλες, υπερβολές , έντονο ενθουσιασμό στο τρόπο  που εκφραζόμαστε  και κινούμαστε  με  αποτέλεσμα  να μην υπάρχει μέτρο, επηρεάζοντας   περισσότερο  τον σταθερό  σταυρό Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους  του δευτέρου  δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα 12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και  τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ: Για εσάς  τους  Κριούς  του πρώτου  δεκαημέρου αλλά σιγά – σιγά  και του   δευτέρου  έχοντας  τον Άρη απέναντι  σας  στο ζώδιο του  Ζυγού σας  δημιουργεί  εντάσεις  και  διαπληκτισμούς  που δημιουργούνται από τους  άλλους  και δεν σας  αφήνουν  σε ηρεμία . Το  Ν. Φεγγάρι  που πραγματοποιείτε στις  15/09 στο ζώδιο  της Παρθένου σας  ενεργοποιεί  σε θέματα  εργασιακά , καθημερινότητας  αλλά και θέματα υγείας. Θα μπείτε  σε μια  διαδικασία να βελτιώσετε  την υγεία  σας  αλλά  και την φυσική  σας  κατάσταση  ξεκινώντας  πρόγραμμα  διατροφής  η άσκησης  αλλά  και περισσότερο  ύπνο.  Επίσης  με  αυτό  το Ν. Φεγγάρι  δεν αποκλείεται   να σας  φέρει  ένα νέο ξεκίνημα  εργασίας  η μια  προαγωγή στην δουλειά  σας , όπως  και να έχει εκμεταλλευτείτε  τις  ευκαιρίες  αφού και ο Ερμής την  ίδια ημέρα γυρίζει  σε ορθή πορεία  και  διευκολύνει  σιγά – σιγά  την επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για  εσάς  τους  Ταύρους  η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  15/09 στο φιλικό σας ζώδιο  της  Παρθένου  σας ωθεί  σε ενδιαφέρουσες  ερωτικές   γνωριμίες  που θα σας  συναρπάσουν  και θα σας  αλλάξουν  τη διάθεση  δίνοντας  σας  ένα αέρα  ανανέωσης .  Επίσης  θα  σας  δοθούν  ευκαιρίες  να προωθήσετε  τα  επιχειρηματικά  σας σχέδια  και ταλέντα  έχοντας   έξυπνες  και  πρωτότυπες  ιδέες  αποκτώντας  περισσότερη  αυτοπεποίθηση  και  αναλαμβάνοντας  πρωτοβουλίες  να κινηθείτε  ελεύθερα  εφόσον απαλλαγείτε  από  καταστάσεις   παλιότερες  που σας καταπίεζαν, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου. Τώρα για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  κοντά στις 17/09 προσέχετε   υπερβολές  και αποφύγετε  άσκοπες  σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους  η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  15/09 στο ζώδιο  της  Παρθένου  σας  ωθεί  σε  νέα  ξεκινήματα  που μπορεί  να γίνουν στο χώρο  του σπιτιού,  οικογένειας  η με την  ακίνητη  περιουσίας σας , αλλά  και τα επαγγελματικά σας.

Πολύ πιθανό  να υπάρξουν κάποια  εμπόδια  τα  οποία θα πρέπει να  αντιμετωπίσετε  αφού  αναθεωρήσετε  και επανεξετάσετε παλιότερες  καταστάσεις  που έρχονται πάλι στο προσκήνιο προσέχοντας όμως από εξαπατήσεις η ψευδαισθήσεις  που μπορεί να δημιουργηθούν,  μην ξεχνάτε  ότι  ο κυβερνήτης  σας  αλλά και κυβερνήτης  αυτής  της  Ν. Σελήνης  μόλις  επέστρεψε σε ορθή πορεία  οπότε  καλό είναι  να περιμένετε  λίγες  ημέρες  ακόμη, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Για  εσάς  τους  Καρκίνους  αυτό το Ν. Φεγγάρι  που πραγματοποιείτε  στις 15/09 θα  σας ωθήσει  να δώσετε  έμφαση  και να ασχοληθείτε  με σπουδές  η σεμινάρια , γενικότερα  με  την εκπαίδευση, μετακινήσεις  αλλά  και θα σας  δώσει  τη δυνατότητα  να προωθήσετε  την δουλεία σας  έχοντας  ενθουσιασμό με έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες νέες  αλλά και παλιότερες  που έρχονται  στο προσκήνιο, κάνοντας  νέες  γνωριμίες  και επαφές  αλλά  και μέσω  διαδικτύου  η  ακόμη να κάνετε  ένα νέο  ξεκίνημα  σε κάτι  που σας  ενδιαφέρει.  Επίσης  θα σας  δοθεί  η δυνατότητα  να έρθετε  πιο κοντά  με  αδέρφια, ξαδέρφια , συγγενείς  αλλάζοντας   τον  τρόπο που  επικοινωνείτε μαζί  τους. Την  ίδια  ημέρα  επιστρέφει  ο Ερμής σε ορθή πορεία  οπότε  σιγά – σιγά μπορείτε να επικοινωνήσετε  και να διαπραγματευτείτε  καλύτερα.

ΛΕΩΝ : Για  εσάς  τους Λέοντες  αυτό το Ν. Φεγγάρι  που πραγματοποιείται  στις 15/09  θα σας  ωθήσει  να εστιάσετε στα οικονομικά σας  κα σε νέες  πηγές  εσόδων  όπου θα ενισχύσουν την τσέπη σας  αλλά  και την αυτοπεποίθηση  σας . Νέες  οικονομικές  συμφωνίες  αλλά και συνεργασίες  είναι  στο προσκήνιο , σε αυτό  συντελεί  και η Αφροδίτη  που έχει γυρίσει  σε ορθή  πορεία  στο ζώδιο σας  και  τώρα μπορείτε  να  κινηθείτε  βάση των επιθυμιών και προσδοκιών  σας . Βέβαια  καλό θα  είναι να περιμένετε  λίγο ακόμη  γιατί  την ίδια  ημέρα επιστρέφει  σε ορθή πορεία και ο Ερμής . Τώρα  για εσάς  του  δευτέρου  δεκαημέρου  κοντά  στις  17/09  αποφύγετε  υπερβολές , σπατάλες  αλλά και τον  έντονο  ενθουσιασμό  που οδηγεί  σε λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Εσείς  οι  Παρθένοι  και περισσότερο  εσείς  του τρίτου  δεκαημέρου  είσαστε  οι πρωταγωνιστές   σε αυτό  το Ν. φεγγάρι   που πραγματοποιείται στο ζώδιο  σας  στις 15/09 , όπου  θα σας  ωθήσει  για νέα ξεκινήματα  έχοντας  κάνει  το προηγούμενο  διάστημα  αρκετές  επανατοποθετήσεις  όσο  αφορά  τις  προσωπικές  σας  σχέσεις  αλλά  και συνεργασίες  και τώρα  από την μια η Ν. Σελήνη  από  την άλλη  ο Ερμής  ως  κυβερνήτης  σας  μπαίνοντας  σε ορθή πορεία  την ίδια  ημέρα  αλλά  και η ευνοϊκή όψη  του  Ήλιου  σας  με  τον Ουρανό  ανάδρομο από  το ζώδιο  του Ταύρου  θα σας  δώσει  αισιοδοξία  και δύναμη νιώθοντας   απελευθερωμένοι να  προωθήσετε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  που έχετε  αλλά  και παλιότερες  που έρχονται  και  πάλι  στο προσκήνιο. Προσοχή  όμως σε ουτοπίες  και εξαπατήσεις  που μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση  εκ των υστέρων.  Καλό  θα είναι  να περιμένετε  λίγο  ακόμη και λόγω  του Ερμή ώστε να επανέλθει ακριβώς.

ΖΥΓΟΣ: Για  εσάς  τους Ζυγούς  αυτό το Ν. Φεγγάρι  που πραγματοποιείτε  στις  15/09  στο ζώδιο  της  Παρθένου  σας  ωθεί  για νέα  ξεκινήματα  πιο μυστικά ,πιο κρυφά , πιθανών  να προκύψουν  κάποιες  μυστικές  οικονομικές  συμφωνίες  που θα θελήσετε  να κρατήσετε  κρυφές . Από την άλλη  αυτό το Ν. Φεγγάρι  θα  σας  ωθήσει να φροντίσετε  την υγεία  σας  και την φυσική σας  κατάσταση  ξεκινώντας   είτε  πρόγραμμα διατροφής  είτε  άσκηση που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ . Επίσης πέρα  από το να κοιτάξετε  την φυσική σας  κατάσταση  θα σας  ωθήσει  να φροντίσετε κα την ψυχική  σας  κατάσταση  αφού απαλλαγείτε  από  οτιδήποτε   τοξικό σας  βαραίνει  αλλά και από ανθρώπους  που σας  πάνε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Για  εσάς  τους  Σκορπιούς  αυτό το Ν. Φεγγάρι που πραγματοποιείτε  στις 15/09  σας  ανοίγει  τον κοινωνικό σας  κύκλο  και σας ωθεί σε νέες φιλίες ,γνωριμίες  και επαφές  όπου μέσα  από αυτό  μπορείτε  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά, επιχειρηματικά σας  σχέδια  αλλά  και ταλέντα προβάλλοντας  τις  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  σας . Βέβαια  δεν αποκλείεται  μέσα  από όλη αυτή την κοινωνικότητα σας  να προκύψουν  και ενδιαφέρουσες ερωτικές  γνωριμίες  η μια φιλική σχέση  να εξελιχθεί  σε ερωτική, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου. Για  εσάς   του  δευτέρου  δεκαημέρου κοντά στις 17/09 αποφύγετε  υπερβολές , σπατάλες  αλλά  και  έντονο  ενθουσιασμό  που οδηγεί σε λάθος  κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ:  Για  εσάς  τους  Τοξότες  η  Ν. Σελήνη που πραγματοποιείτε  στο ζώδιο της Παρθένου  στις  15/09  θα σας  ωθήσει  σε νέα ξεκινήματα  κα αλλαγές  όσο αφορά τα επαγγελματικά  σας  η την καριέρα σας  για κάποιους  αλλά  και  την δημόσια  εικόνα σας.

Εξάλλου την ίδια  ημέρα  γυρίζει  σε ορθή πορεία  και ο Ερμής  οπότε διευκολύνει  την επικοινωνία  αλλά και τις  διαπραγματεύσεις  σας.

Αυτό  το Ν. Φεγγάρι  είναι προκλητικό  για εσάς   φέρνοντας   κάποιες  δυσκολίες , μην ξεχνάτε  ότι  ο Δίας  ως  κυβερνήτης  σας  ανάδρομος  στο ζώδιο  του Ταύρου  θα σας  βάλει σε διαδικασία αναθεωρήσεων  σχετικά με θέματα  τις εργασίας  σας  όπου θα πρέπει να προσέχετε από εξαπατήσεις  και  εξιδανικεύσεις  καταστάσεων  που αργότερα  μπορεί να  απογοητευτείτε , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για  εσάς τους  Αιγόκερους  η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείτε  στο φιλικό σας ζώδιο  της Παρθένου  την ίδια  ημέρα  που επιστρέφει  σε  ορθή πορεία  και ο Ερμής  στο ζώδιο  της  Παρθένου σας  ωθεί  να  εστιάσετε σε  θέματα σπουδών ,μεταπτυχιακών , σεμινάρια γενικότερα  να διευρύνετε  τις  γνώσεις  σας  αλλά  και να προωθήσετε νέους  στόχους  αλλά  και νέες  πρωτότυπες  και έξυπνες   ιδέες  που έχετε, να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα  , να ταξιδέψετε , να έρθετε σε επαφή  με άτομα από το εξωτερικό  ακόμη και για  επαγγελματική συνεργασία , εξάλλου  έχετε  την εύνοια  του Ουρανού , Δία  αλλά  και του Πλούτωνα  που σηματοδοτούν  σημαντικές  αλλαγές  για  εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Για  εσάς  τους  Υδροχόους  η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στις  15/09  στο ζώδιο της Παρθένου  σας ωθεί να  εστιάσετε  σε πιο  βαθιά  θέματα  του  εαυτού  σας αλλά και σε θέματα  που αφορούν  τα  οικονομικά  σας  και κυρίως  τις  οικονομικές  εκκρεμότητες  προς  τρίτους ( δάνεια , εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά ,επενδύσεις, οικονομικά συντρόφου ) για  τα οποία  αναζητάς  λύσεις  για  την διευθέτηση  τους . Αυτό  το  Ν. Φεγγάρι  θα  σας  δώσει  τα ανοίγματα  στο  να βρεθούν  οι λύσεις  που αποζητάς , εξάλλου  την ίδια  ημέρα  ο Ερμής  γυρίζει  σε ορθή  πορεία  οπότε  μπορείτε  σιγά – σιγά να επικοινωνήσετε  και να διαπραγματευτείτε  καλύτερα.  Για  εσάς  τώρα  του  δευτέρου δεκαημέρου κοντά στις 17/09 αποφύγετε  υπερβολές  και σπατάλες  που  μετά  θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για εσάς  τους Ιχθύες και περισσότερο  για  εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου  η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείτε  στο  απέναντι  σας  ζώδιο  της  Παρθένου  σας  ανοίγει  ένα νέο  κύκλο  γεγονότων  που αφορά  σχέσεις  και συνεργασίες .  Αυτό  το Ν. Φεγγάρι  θα σας  ωθήσει σε νέα  ξεκινήματα επαγγελματικά , εξάλλου  την ίδια  ημέρα  ο Ερμής  γυρίζει  σε ορθή πορεία  και  σιγά –σιγά  θα μπορείτε να διαπραγματευτείτε  και να επικοινωνήσετε καλύτερα. Επίσης  αυτό  το διάστημα  θα μπορείτε  να προβάλλετε  και να προωθήσετε  τις έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες , νέες  και παλιές  που έχετε ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας. Προσοχή όμως σε τυχόν εξαπατήσεις και θολές καταστάσεις που σας προκαλέσουν απογοήτευση. Αλλά και στα  αισθηματικά σας  θα υπάρξουν  εξελίξεις  και καινούργιες  σχέσεις  για  εσάς  τους  αδέσμευτους  ,αλλά και  για εσάς  τους δεσμευμένους  θα σας  δοθεί  η ευκαιρία  να λύσετε θέματα που σας  απασχολούσαν μέχρι  τώρα.

Email: efi.tsilidou@yahoo.gr

 

Τελευταία Άρθρα