ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 18 – 24/09

Η εβδομάδα ξεκινά με  τον  Ήλιο  από το ζώδιο της  Παρθένου  να έρχεται  σε  αντιπαράθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων, μια δύσκολη  αντιπαράθεση  αφού  μας  θολώνει  την εικόνα  που έχουμε η βλέπουμε  τους  άλλους με αποτέλεσμα  να  εξιδανικεύουμε  καταστάσεις  και ανθρώπους  επηρεάζοντας   την προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή  μας με αποτέλεσμα  να είμαστε  επιρρεπείς σε εξαπατήσεις  και  κατά επέκταση  να απογοητευόμαστε.  Από  την άλλη μας κάνει ονειροπόλους , να  έχουμε  τάση φυγής  από την πραγματικότητα . Είναι  όμως μια πολύ καλή όψη για  καλλιτέχνες  και για διαλογισμό, επηρεάζοντας  αρνητικά  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες ,Ιχθύες  του τρίτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  κοντά  στις  26 μοίρες  των παραπάνω ζωδίων.

Στις  21/09 έχουμε  την ευνοϊκή  συνάντηση  του Ήλιου από το ζώδιο της  Παρθένου  με  τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο του Αιγόκερου ,μια πολύ ωραία  και δυνατή όψη  που μας δίνει  τη δύναμη  να απελευθερωθούμε  και  να κινητοποιηθούμε ώστε  να πραγματοποιήσουμε  τους  στόχους μας , να εξελιχθούμε , να βρούμε λύσεις σε προβλήματα  του παρελθόντος  αλλά και λύσεις  για να βελτιώσουμε  τα οικονομικά  μας .

Είναι μια όψη  που μας  δίνει  δυνατό ένστικτο  και αρχηγικές  δυνάμεις,  επηρεάζοντας  θετικά  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου και όσους  έχουν  ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  κοντά  στις 28 μοίρες  των παραπάνω  ζωδίων.

Τέλος  στις  23/09 ο Ήλιος  περνά  στο ζώδιο  του Ζυγού  όπου έχουμε  την φθινοπωρινή  Ισημερία , οι νύχτες θα αρχίσουν σιγά – σιγά να μεγαλώνουν  μπαίνοντας  ουσιαστικά  στο φθινόπωρο , και βέβαια  ξεκινούν  τα γενέθλια  για  τους Ζυγούς.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα 12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον  ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  του  Κριούς  του πρώτου  αλλά  και του δευτέρου δεκαημέρου με το πέρασμα  του Ήλιου στο απέναντι  σας  ζώδιο  του Ζυγού από 23/09  αλλά  και  τον  Άρη  ήδη στο ζώδιο  του  Ζυγού  εστιάζεται  σε θέματα  σχέσεων  και συνεργασιών  που ίσως  σας  δημιουργούν  εντάσεις  και αντιπαραθέσεις  και εσείς  ως  πολεμικό  ζώδιο δεν μπορείτε  να αντιδράσετε  και αυτό  σας  ενοχλεί.  Αυτό  το διάστημα   τον κύριο  λόγο  έχουν  οι σημαντικοί  άλλοι  απέναντι  σας  όπου θα πρέπει  να ακολουθήσετε  τις αποφάσεις  και  απαιτήσεις  τους  , γεγονός  που σας  ενοχλεί  και σας  φέρνει  σε  αντιπαράθεση  μαζί τους . Θα πρέπει  λοιπόν να γίνετε πιο υποχωρητικοί και  διπλωματικοί  και  να συμβιβαστείτε ώστε  να αποφύγετε  εντάσεις . Τώρα  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  είστε  κάτω από την επιρροή  της Ν. Σελήνης  που προηγήθηκε στις  15/09 και  ασχολείστε με τα εργασιακά  σας αλλά  και  την φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ : Για  εσάς  τους  Ταύρους  το  πέρασμα  του  Ήλιου  στις 23/09  στο ζώδιο  του  Ζυγού  αλλά  και του Άρη  που είναι  ήδη, σας  ωθεί να εστιάσετε  σε θέματα  εργασιακά  με  πολλή δουλειά  αλλά  και πολλές  ευκαιρίες που μπορεί  να προκύψουν  προκαλώντας  σας  πίεση  και  εντάσεις .  Καλό θα  είναι  όμως  πέρα  από την πολύ  δουλειά  να εστιάσετε  και στην  φυσική σας  κατάσταση   βάζοντας   την άσκηση  αλλά και μια πιο υγιεινή  διατροφή στη ζωή σας .Τώρα  για εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου   κοντά  στις  21/09  σας  δίνετε  η δυνατότητα  νιώθοντας  πιο  δυνατοί  και απελευθερωμένοι  να  κινητοποιηθείτε   ώστε να πραγματοποιήσετε  τους  στόχους  σας  και να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους  το πέρασμα  του Ήλιου  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Ζυγού στις 23/09 αλλά  και με τον Άρη  ήδη εκεί  σας  χαλαρώνει  λίγο και σας  κάνει  πιο αισιόδοξους  πιο ερωτικούς  αλλά  και δημιουργικούς . Το διάστημα αυτό  θα είσαστε  πιο κοινωνικοί  με πολλές  ευκαιρίες  για διασκέδαση  και απολαύσεις .Το ερωτικό  παιχνίδι  θα μπει και πάλι  στη ζωή  σας  όπου  θα  σας  ανανεώσει .  Επίσης  αυτό το διάστημα  θα ασχοληθείτε  με τα παιδιά  σας  η την ιδέα  να αποκτήσετε  απογόνους .

Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις  19/09 θα  πρέπει να είσαστε  προσεκτικοί  γιατί  θα είσαστε  επιρρεπείς  σε  εξιδανικεύσεις , εξαπατήσεις  καταστάσεων   τόσο στην προσωπική  όσο  και στη επαγγελματική ζωή σας , στα  οποία θα επικρατεί  ασάφεια  και δεν θα έχετε  σωστή εικόνα  για το πώς  θα πρέπει  να τα χειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Για  εσάς   τους Καρκίνους  το  πέρασμα  του  Ήλιου στο ζώδιο  του Ζυγού στις 23/09 αλλά  και  με τον  Άρη  ήδη  στον Ζυγό  θα σας  ωθήσει  να εστιάσετε  σε θέματα σπιτιού, οικογενειακά  αλλά  και θέματα  με την ακίνητη περιουσία σας . Πολύ πιθανό  να θελήσετε  να κάνετε  αλλαγή η  ανακαίνιση στο  χώρο  σπιτιού , να πουλήσετε η να μετακομίσετε  ακόμη , αν αυτό σας  απασχολεί. Επίσης  μπορεί  να προκύψουν  θέματα  οικογενειακά  που θα πρέπει  να επιλύσετε. Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις  21/09  θα νιώσετε  πιο δυνατοί  και πιο απελευθερωμένοι ώστε  να κινητοποιηθείτε  και να πραγματοποιήσετε  τους  στόχους σας αλλά  και να βρείτε  λύσεις  για την βελτίωση  των οικονομικών  σας.

ΛΕΩΝ: Το  πέρασμα  του  Ήλιου  στο φιλικό  ζώδιο του Ζυγού  στις 23/09 αλλά  και  του  Άρη  ήδη στο ίδιο  ζώδιο θα σας ωθήσει  να εστιάσετε σε θέματα  επικοινωνίας  με τους  γύρω σας , θα  αυξηθούν οι ρυθμοί  τις καθημερινότητας  σας ,θα έχετε  πολλές  επαφές  αλλά  και  πολλά πράγματα  να κάνετε.  Δεν θα λείψουν  μετακινήσεις , ταξίδια  αλλά  και νέες  γνωριμίες  που μπορεί  να φανούν  χρήσιμες  για τα σχέδια  σας. Επίσης  θέματα  σπουδών  και γενικότερα  επιμόρφωσης  θα  μπουν  στο προσκήνιο , αλλά  και θέματα  με συγγενείς , γείτονες , αδέρφια η  άτομα  που έχετε  καθημερινή  επαφή  θα σας  απασχολήσουν . Προσοχή  στο μεταφορικό  σας  μέσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Με τον  Ήλιο να περνά  στο ζώδιο  του  Ζυγού από 23/09 αλλά και με τον Άρη  ήδη  εκεί  θα εστιάσετε  σε θέματα  που αφορούν τα οικονομικά σας και πως  θα  δραστηριοποιηθείτε  για την αύξηση  των οικονομικών  σας . Αυτό δεν σημαίνει όμως  ότι  δεν θα λείψουν τα  έξοδα. Πολύ πιθανό  να προκύψουν νέες  οικονομικές  συνεργασίες όπου τώρα με την ορθή πλέον πορεία  του  κυβερνήτη σας  Ερμή να ευδοκιμήσουν.  Επίσης  είναι καλή ευκαιρία  να ισορροπήσετε  τα έσοδα και έξοδα  σας  κάνοντας  ένα καλό  προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να νιώσετε  και εσείς  πιο  ασφαλής . Τώρα  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου κοντά  στις  19/09 θέλει  προσοχή  στις  κινήσεις  σας  γιατί υπάρχει περίπτωση  να εξαπατηθείτε  η να εξιδανικεύσετε  πρόσωπα  η καταστάσεις  που αργότερα νιώσετε  απογοήτευση.  Επίσης  μπορεί να νιώσετε  ατονία η  σωματική εξασθένηση αλλά και μια τάση  φυγής  από την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ :  Ο  Ήλιος  περνά  στο ζώδιο σας  στις 23/09 και ξεκινούν τα γενέθλια  σας . Το φώς  είναι στραμμένο  πάνω σας  νιώθοντας  μεγάλη  ενέργεια  για  να κινητοποιηθείτε  και να δράσετε  αφού  και ο Άρης  είναι ήδη  στο ζώδιο σας  δίνοντας   την ενέργεια  που χρειάζεστε  αλλά  και πολύ  τρέξιμο.  Ξεκινά  ένα διάστημα όπου θα κινητοποιηθείτε  για να ωθήσετε  και  να πραγματοποιήσετε  τους   στόχους  σας  και τα θέλω σας  όσο  αφορά τις   σχέσεις  και συνεργασίες  σας . Βέβαια δε θα λείψουν και  οι προκλήσεις  τις οποίες  με την ενέργεια  που θα έχετε θα  μπορείτε να αντεπεξέλθετε .  Καλό  θα είναι όμως με όλο αυτό το τρέξιμο  να  προσέχετε   την  υγεία  σας και να ξεκουράζεστε  περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Για  εσάς   του  Σκορπιούς  η είσοδος  του  Ήλιου  στις  23/09 στο πίσω  από εσάς  ζώδιο του Ζυγού  σας  κάνει  πιο  εσωστρεφείς  και σας  ωθεί  να εστιάσετε  πιο βαθιά  στον  εαυτό  σας  κάνοντας  κάποιους  απολογισμούς .  Όμως  και με τον Άρη  ήδη  στο ζώδιο  του Ζυγού  σας  παρακινεί  σε δράση  πιο  κρυφή  και μυστική  που δεν θέλετε  ακόμη  να βγάλετε  στο φώς . Πολύ πιθανό  να υπάρχει  παρασκήνιο   πίσω από την πλάτη  σας όσο αφορά  στην  εργασία σας  είτε στα προσωπικά σας . Από την άλλη  μπορεί να βγουν  φοβίες  και ανασφάλειες   και  αυτό  να σας  ρίχνει ψυχολογικά οπότε  προσέχετε και  την υγεία  σας . Αργότερα  από τις  12/10 περνώντας   ο Άρης  στο ζώδιο σας  μια  δυνατή θέση , θα  μπορείτε  να αντεπεξέλθετε σε  προκλήσεις  και  πισώπλατα  μαχαιρώματα που μπορεί  να προηγήθηκαν. Τώρα  για εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου  νιώθετε  πιο δυνατοί στο να προωθήσετε  τα σχέδια  σας, τα θέλω σας  αλλά και να βρείτε  λύσεις  στα οικονομικά  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Για  εσάς  τους Τοξότες  η είσοδος  του Ήλιου στο φιλικό σας  ζώδιο του Ζυγού  στις  23/09 σας ωθεί να εστιάσετε σε νέους  στόχους  και  φιλοδοξίες ,να γίνετε  πιο κοινωνικοί , αλλά και πιο διαθέσιμοι  στο να δράσετε  πιο συλλογικά  αφού και ο Άρης  είναι ήδη  στο ζώδιο  του Ζυγού . Τα θέματα  φιλίας  θα σας απασχολήσουν  η ακόμη    θελήσετε  να ενταχθείτε σε  ομάδες  η συλλόγους , όπως  επίσης  μπορεί να προκύψει  ένας  έρωτας  από  κοινή δραστηριότητα  η φιλία . Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  προσοχή  σε  εξαπατήσεις  και  εξιδανικεύσεις  προσώπων  και  καταστάσεων , προσπαθήστε να μην μπλέκεστε  σε περίεργες  και θολές  καταστάσεις   που αργότερα  σας  απογοητεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  η είσοδος  του  Ήλιου στο ζώδιο  του Ζυγού στις 23/09  θα σας  ωθήσει να εστιάσετε  στα επαγγελματικά  και την καριέρα  σας   αλλά  και την  εικόνα  σας προς  που προβάλετε προς τα έξω. Είναι ένα διάστημα  όπου και με τον Άρη  στο ζώδιο του Ζυγού  θα  δραστηριοποιηθείτε  στο  να πραγματοποιήσετε  στόχους  και φιλοδοξίες  όσον  αφορά την καριέρα  σας  αλλά  και εξελίξεις  στον οικογενειακό  τομέα. Θα  είναι ένα διάστημα  προκλητικό  για εσάς  με πολλή  άγχος  και πίεση προσπαθώντας  να  αντεπεξέλθετε,  με αποτέλεσμα  να δημιουργούνται  εντάσεις  τόσο  στην δουλειά  σας  όσο  και  με την οικογένεια  σας . Προσοχή  και  την υγεία  σας  λόγω  πίεσης  και  άγχους .  Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις 21/09 θα έχετε την δυνατότητα  και  την  δύναμη  να προωθήσετε  την εξέλιξη  σας  και  τους  στόχους  σας  αλλά και  να βελτιώσετε  τα οικονομικά  σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Για  εσάς  τους  Υδροχόους  η είσοδος  του  Ήλιου στις  23/09 στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Ζυγού  αλλά  και ο Άρης  που είναι ήδη  εκεί  σας  ωθεί  στο να θέσετε νέους στόχους  και όνειρα και  την ανάγκη σας  να τα επεκτείνετε , να διευρύνετε  τους  ορίζοντες  σας , να προωθήσετε  θέματα σπουδών, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, γενικότερα  ότι έχει να κάνει με γνώση  και εκπαίδευση .  Αυτό το διάστημα  νιώθετε  πιο αισιόδοξοι  πιο  ενθουσιώδεις  όπου τώρα μπορείτε  να προωθήσετε  και  ένα επαγγελματικό  σας  σχέδιο . Ευνοούνται  οι  επαφές  με το εξωτερικό  η με άτομα  που έχουν σχέση με το εξωτερικό  καθώς  και  οι μετακινήσεις   και  τα ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  του  Ιχθύες  η είσοδος  του Ήλιου  στις 23/09 στο ζώδιο  του Ζυγού αλλά  και ο Άρης  ήδη σε  αυτό  το ζώδιο θα σας  ωθήσει να δώσετε προτεραιότητα  σε οικονομικές  εκκρεμότητες  προς  τρίτους ( Δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά, οικονομικά  συντρόφου).  Οπότε  αυτό  το διάστημα  μπορείτε  να βρείτε  τις  λύσεις  που επιθυμείτε  ώστε να τακτοποιήσετε  τις  εκκρεμότητες σας , καθώς  επίσης  και θέματα βαθύτερα συναισθηματικά  που  σας  απασχολούν  στη σχέση  σας  με τον/την σύντροφο  σας , μπορείτε  τώρα  να τα συζητήσετε  και να  βρείτε  τις λύσεις  που επιθυμείτε. Τώρα  για εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου κοντά στις 19/09  χρειάζεται  προσοχή  σε  εξαπατήσεις  και εξιδανικεύσεις  προσώπων  και καταστάσεων  που αργότερα   νιώσετε  απογοήτευση, οπότε  αποφύγετε  να πάρετε  σημαντικές αποφάσεις . Ίσως  αυτές  τις  ημέρες  νιώσετε ατονία η σωματική εξασθένιση αλλά και  την  τάσης φυγής από την πραγματικότητα.

Email: efi.tsilidou@yahoo.gr

 

 

Τελευταία Άρθρα