ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 25/09 – 1/10

Η εβδομάδα  ξεκινά στις  25/09  με την ευχάριστη συνάντηση  μεταξύ  του Ερμή πλανήτη  τις επικοινωνίας από το ζώδιο  της  Παρθένου  με τον Δία  ανάδρομο από το ζώδιο του Ταύρου, μια βοηθητική συνάντηση σε θέματα διαπραγματεύσεων , επαφών, μετακινήσεων,  επαγγελματικών συμφωνιών  αλλά και σπουδών. Επίσης αυτό το διάστημα  λαμβάνεις και ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις που σε χαροποιούν, επηρεάζοντας  περισσότερο  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του  δευτέρου δεκαημέρου και όσους  έχουν  ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  στα παραπάνω ζώδια. Στις  29/09 πραγματοποιείτε η  Πανσέληνος  στον άξονα  Κριού – Ζυγού στην 6 μοίρα , σε ένα άξονα  διπλωματίας –πολέμου και σχέσεων.

Με την Σελήνη  στον Κριό  έχουμε δύναμη ,ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα αλλά  και έντονο εγωισμό ,όπου  θα κληθούμε  να βρούμε  τις  ανάλογες  ισορροπίες  και αρμονία στις σχέσεις μας  όπως  επιθυμεί  ο Ήλιος  στον Ζυγό, επηρεάζοντας  τον παρορμητικό σταυρό  Κριούς , Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους  του πρώτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες   στα παραπάνω  ζώδια  κοντά  στη 6 μοίρα. Την ίδια  ημέρα  όμως  πραγματοποιείτε  η δύσκολη όψη μεταξύ της θεάς  του έρωτα  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  απρόβλεπτο  Ουρανό ανάδρομο από το ζώδιο  του Ταύρου ,οπότε  θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  γιατί πολλά απρόβλεπτα μπορούν να συμβούν  σε  σχέσεις και συνεργασίες. Βέβαια  δεν θα λείψουν  και ξαφνικοί έρωτες μικρής  διάρκειας όμως, επηρεάζοντας  Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες , Υδροχόους   του τρίτου δεκαημέρου και όσους  έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  στα παραπάνω ζώδια .  Ο Άρης  ως κυβερνήτης   της  Πανσελήνου από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιο  του Λέοντα δίνοντας  κάποιες  ευκαιρίες  και βοήθειες ,όμως  ενεργοποιεί  την  Ηλιακή  Έκλειψη ( Ν. Σελήνη)  που θα πραγματοποιηθεί  στις  14/10/23 στη 21 μοίρα και 7 λεπτά  στο ζώδιο  του Ζυγού βγάζοντας  αρκετή ένταση , εμμονή  και καρμικά χρέη  που πρέπει  να ολοκληρωθούν, για την οποία έκλειψη θα  μιλήσουμε  μέσα  στον  Οκτώβριο.

Τέλος  στις  30/09 έχουμε  την ευνοϊκή  συνάντηση  του  Ερμή  από το ζώδιο της  Παρθένου  με τον Ουρανό ανάδρομο  από το ζώδιο  του Ταύρου , μια ευνοϊκή όψη  που μας  δίνει  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες , ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα  που μας  απασχολούν , ευχάριστες  συναντήσεις  και επαφές  αλλά  και ευνοϊκές  αγορές  τεχνολογίας , επηρεάζοντας  θετικά  Ταύρους , Παρθένους, Αιγόκερους  αλλά  και Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα 12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο  σας.

ΚΡΙΟΣ:  Για  εσάς   τους  Κριούς  και περισσότερο  εσάς   του πρώτου δεκαημέρου  η Πανσέληνος   αυτή  που πραγματοποιείτε  στις 29/09  στο  ζώδιο σας , σας δίνει  έντονη ενέργεια ,δύναμη ,αποφασιστικότητα  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  σας σχέδια  αλλά και όσο αφορά τις προσωπικές  σας σχέσεις .  Αυτό το διάστημα θα  εκδηλώσετε  τις ηγετικές  σας ικανότητες  και  θα  τολμήσετε  παίρνοντας  πρωτοβουλίες   για να προωθήσετε   τα σχέδια  σας  , βέβαια  προσπαθήστε  να τιθασεύσετε  τον παρορμητισμό σας  και τα ρίσκα που θέλετε  να  πάρετε  χρησιμοποιώντας   και την διπλωματία  από  το απέναντι  σας  ζώδιο  του Ζυγού. Το ίδιο  ισχύει  και για τις προσωπικές σας  σχέσεις  όπου  δεν  θα λείψουν  και νέες γνωριμίες  οπότε προσπαθήστε  να ισορροπήσετε  το  εγώ σας  γιατί με τον Άρη ως κυβερνήτης σας  απέναντι σας  θα υπάρξουν  αρκετές  αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09 σας  κάνει  πιο εσωστρεφείς   και σας  φωτίζει πιο εσωτερικά  θέματα  του εαυτού σας  δίνοντας  έμφαση  στην ψυχολογία σας  αλλά  και την υγεία  σας  , βάζοντας  σας  σε εσωτερικές  αναζητήσεις  με τον εαυτό σας , εστιάζοντας   και σε θέματα  με την εργασία σας  και την καθημερινότητα σας . Τώρα για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα έχετε  την δυνατότητα  να προωθήσετε  επαγγελματικές  διαπραγματεύσεις , να έχετε ευχάριστες  επαφές  και συζητήσεις, μετακινήσεις   αλλά   και μηνύματα  και ειδήσεις  που σας  χαροποιούν. Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  από την μία  θα πρέπει  να προσέχετε   για  εντάσεις  και ρήξεις  σε σχέσεις  και συνεργασίες  βγάζοντας  μια νευρικότητα , από την άλλη σας  δίνετε η δυνατότητα να προωθήσετε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες σας  αλλά  και να έχετε ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για εσάς  τους  Διδύμους  η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε στις  29/09  στο φιλικό  σας  ζώδιο του Κριού  σας ωθεί  να γίνετε πιο κοινωνικοί , πιο εξωστρεφείς  να διασκεδάσετε  και να έρθετε πιο κοντά σε φίλους .  Επίσης  νέες  γνωριμίες  αλλά  και φιλίες  θα σας  βοηθήσουν  στο να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  και επιχειρηματικά  σας σχέδια  αλλά και ταλέντα  σας . Επίσης  λόγω αυξημένης  κοινωνικότητας σας  μπορεί να προκύψει  και μια νέα  ερωτική  γνωριμία  η μια φιλική σχέση   να προχωρήσει  σε ερωτική σχέση, εξάλλου ο Άρης  από το φιλικό  σας ζώδιο  του Ζυγού σας ευνοεί  σε ερωτικές  γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για εσάς  τους Καρκίνους   η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί  στις 29/09 στο ζώδιο  του Κριού είναι προκλητική για εσάς  και σας  φωτίζει  να εστιάσετε σε  επαγγελματικά  θέματα  , καριέρα  αλλά  και την  οικογένεια  σας .  Θα πρέπει  να βρείτε  τις  ανάλογες ισορροπίες   και να αποφύγετε  εντάσεις  ανάμεσα στα επαγγελματικά  και προσωπικά σας .  Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου θα σας  δοθεί  η δυνατότητα  να προωθήσετε  και να διαπραγματευτείτε  τα επαγγελματικά σας σχέδια  έχοντας  ευχάριστες  και ευνοϊκές  επαφές  και συζητήσεις  καθώς και ευχάριστες  ειδήσεις  σε θέματα που σας  απασχολούν.  Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  επίσης  μπορείτε να προβάλετε τις  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  σας  ώστε να προωθήσετε  τα σχέδια σας , έχοντας  και ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα  που σας  απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09 στο φιλικό σας  ζώδιο  του Κριού  σας ωθεί  να θέσετε  νέες φιλοδοξίες  και  όνειρα , να εστιάσετε  σε θέματα γνώσεων  με το να διευρύνεται  τους  ορίζοντες σας, να προωθήσετε θέματα σπουδών ακόμη και στο εξωτερικό , να ταξιδέψετε  η να έρθετε σε επαφή  με άτομα  από το εξωτερικό, να μετακινηθείτε  αλλά  και να προωθήσετε  τα  επαγγελματικά  σας  σχέδια.  Τώρα  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  αποφύγετε  εντάσεις  και προστριβές  λόγω  έντονης  νευρικότητας  που θα επικρατεί με αποτέλεσμα  την ρήξη σε  σχέσεις  και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09  στο ζώδιο  του Κριού σας   σας  φωτίζει  τα οικονομικά  σας   και κυρίως  τις  οικονομικές  εκκρεμότητες  προς τρίτους  ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά, οικονομικά συντρόφου). Θα εστιάσετε  στο να βρείτε λύσεις  και να αντεπεξέλθετε  ώστε και εσείς  να  νιώσετε πιο ασφαλείς .Τώρα  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  θα σας  δοθεί  η δυνατότητα  να  διαπραγματευτείτε  και να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  σας  σχέδια  λαμβάνοντας  ευχάριστα μηνύματα  η ειδήσεις  που σας  χαροποιούν. Αλλά  και για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  μπορείτε  να προβάλετε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  ώστε  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά σας  σχέδια. Επίσης σας έρχονται  ξαφνικές  λύσεις  για θέματα που σας  απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ : Για  εσάς   τους  Ζυγούς  και περισσότερο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις 29/09  στον άξονα σας , σας  φωτίζει  και σας ωθεί να εστιάσετε  σε θέματα σχέσεων  και συνεργασιών . Θα πρέπει λοιπόν  να  συμβιβαστείτε  και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις  και εντάσεις  και με την διπλωματία  σας να φέρεται  την αρμονία  που τόσο επιθυμείτε  σε ότι αφορά  τις σχέσεις  και συνεργασίες σας . Από την άλλη θα πρέπει  και εσείς  να δείτε  τις δικές σας  ανάγκες  και τι σας καλύπτει  ώστε  να κλείσετε  ένα κύκλο  που δεν σας  καλύπτει. Μην ξεχνάτε  ότι ο Άρης  είναι στο δικό σας  ζώδιο  και σας δίνει δύναμη  και ενέργεια  να κυνηγήσετε τους  στόχους  και όνειρα  σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για  εσάς  τους Σκορπιούς  η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09  στο ζώδιο  του Κριού  σας  φωτίζει  και σας ωθεί  να εστιάσετε  σε θέματα  που αφορούν  την καθημερινότητα σας , θέματα  με την  εργασίας  σας  η τους  συναδέρφους  σας  αλλά  κα την φυσική σας  κατάσταση.  Θα πρέπει  να ολοκληρώσετε  και να αποβάλετε  ότι  σας  προκαλεί  άγχος ,πίεση και  διλλήματα  προστατεύοντας  έτσι  και την υγεία  σας .  Τώρα  για εσάς  του  δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε πολλές  επαφές   και τη εύνοια  να διαπραγματευτείτε  επαγγελματικές  συμφωνίες .  Πιθανό  να λάβετε  ευχάριστες  ειδήσεις  η μηνύματα  που  θα σας χαροποιήσουν.  Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου θα έχετε  έντονη νευρικότητα  γεγονός  που μπορεί να προκαλέσει  ξαφνικές  ρήξεις  σε σχέσεις  και συνεργασίες . Από την  άλλη θα  σας  δοθεί  η δυνατότητα να προβάλετε  τις  έξυπνες  και πρωτότυπες ιδέες  σας  ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για  εσάς  τους  Τοξότες   η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Κριού  σας κάνει πιο  δημιουργικούς  και πιο  ερωτικούς .  Σας  ωθεί  στο να προβάλετε  τα ταλέντα  σας  και τα επιχειρηματικά  σας σχέδια . Σας  κάνει πιο  εξωστρεφείς  και κοινωνικούς  με αποτέλεσμα  να έχετε  ευκαιρίες για νέες ερωτικές  γνωριμίες που σας  ανανεώνουν, εξάλλου  σε  αυτό βοηθά  και ο Άρης  από το φιλικό σας  ζώδιο  του Ζυγού όπου σας  δραστηριοποιεί  πολύ κοινωνικά  με νέες  επαφές   και γνωριμίες  όπου μπορείτε  να προωθήσετε τα σχέδια  σας  αλλά  και  να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Για  εσάς  τους Αιγόκερους  και περισσότερο  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου  η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις 29/09 στο ζώδιο  του Κριού  είναι προκλητική για εσάς  και φωτίζει θέματα  οικογενειακά  και επαγγελματικά  προσπαθώντας  να βρείτε  τις ανάλογες  ισορροπίες  μεταξύ των επαγγελματικών  φιλοδοξιών  και τις οικογενειακής σας ζωής. Για  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  σας  δίνετε η δυνατότητα  για επαφές   και συζητήσεις  στο να προωθήσετε  επαγγελματικές  συμφωνίες  η σπουδές  για όσους  είναι σε αυτή την φάση στη ζωή τους.  Επίσης  αυτό  το διάστημα λαμβάνετε  ευχάριστες  ειδήσεις   η μηνύματα  που σας  χαροποιούν. Για  εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου μπορείτε να προβάλετε νέες  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  που έχετε  ώστε να προωθήσετε τα σχέδια  σας  η ακόμη να έχετε ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για  εσάς  τους  Υδροχόους  η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09  στο φιλικό σας  ζώδιο του Κριού  σας  φωτίζει  θέματα  επικοινωνιακά  και σας  δίνει αρκετές  ευκαιρίες  για επαφές  ,συζητήσεις ,ευχάριστες  συναντήσεις ,  αλλά και την δυνατότητα να προβάλετε  τις ιδέες  σας  ώστε να προωθήσετε  τα επαγγελματικά  σας σχέδια  και μέσα  από τα μέσα  κοινωνικής  δικτύωσης . Επίσης  σας ευνοεί  σε μετακινήσεις  και αποδράσεις  που σας  ανανεώνουν ,σε αυτό συμβάλει  και ο Άρης  από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού  που σας δραστηριοποιεί  σε μετακινήσεις  και ταξίδια.  Ευνοϊκό  διάστημα  και  για  καλυτέρευση των σχέσεων  σας  με αδέρφια, συγγενείς , γείτονες . Για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  λόγω έντονης  νευρικότητας  που  σας  διακατέχει αποφύγετε  εντάσεις  που μπορεί να προκαλέσουν  ρήξεις  σε σχέσεις  και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  τους  Ιχθύες  η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  29/09 στο  ζώδιο  του Κριού  σας  φωτίζει  θέματα  οικονομικά  και σας  ωθεί να εστιάσετε  και να ολοκληρώσετε  θέματα οικονομικά  που σας απασχολούν  βρίσκοντας  τις κατάλληλες  λύσεις ,είτε  με νέες πηγές  εσόδων ,είτε  με νέες οικονομικές  συμφωνίες . Για  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  σας  δίνετε  η δυνατότητα  για ευχάριστες  επαφές ,συζητήσεις  ώστε να προωθήσετε  επαγγελματικές  συμφωνίες , επίσης  λαμβάνετε ευχάριστες ειδήσεις  η μηνύματα που σας  χαροποιούν .  Τώρα  για εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να προβάλετε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  έχοντας  ευχάριστες επαφές  και συζητήσεις  ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια σας . Επίσης  αυτό το διάστημα μπορεί  να βρείτε ξαφνικές  λύσεις  σε θέματα που σας απασχολούν.

Email: efi.tsilidou@yahoo.gr

 

Τελευταία Άρθρα