ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2- 8/10

Οκτώβριος  ένας μήνας  δύσκολος  αφού  φιλοξενεί   τις  δύο τελευταίες  εκλείψεις  για το 2023. Η πρώτη  πραγματοποιείτε  στις 14/10/23  όπου έχουμε  την Ηλιακή  Έκλειψη ( Ν. Σελήνη)  στο ζώδιο  του Ζυγού  στη 21 μοίρα  και 7 λεπτά  και επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  του τρίτου  δεκαημέρου  και αφορά σχέσεις  και συνεργασίες . Η  δεύτερη  που πραγματοποιείτε  στις 28/10/23 και  πρόκειται  για Σεληνιακή  Έκλειψη (Πανσέληνος)   στον άξονα  Ταύρου – Σκορπιού  στη  5 μοίρα  και  9 λεπτά  επηρεάζοντας  τον σταθερό σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους  του πρώτου δεκαημέρου και  αφορά  τα οικονομικά  μας  ,τα οικονομικά μας  αποκτήματα  αλλά  και τις  αξίες  και την αυτοπεποίθηση μας . Εκτός  από τις  δύο εκλείψεις   έχουμε  και  την δύσκολη όψη  Άρη – Πλούτωνα  με την συμμετοχή  των  δεσμών της  Σελήνης με κορύφωση στις 9/10 ( δύσκολες ημέρες  4 – 12/10) που μας  μιλά  για καρμικά  χρέη , επηρεάζοντας  τον παρορμητικό σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  γεννημένους  τις  δύο τελευταίες ημέρες  του τρίτου δεκαημέρου.  Δύσκολος  λοιπόν  μήνας  με εντάσεις ,  νευρικότητα, αλλά  και έντονες   βίαιες  χειριστικές  καταστάσεις  που πρόκειται   να  μας  απασχολήσουν  σε προσωπικό και  κοινωνικό επίπεδο.

Πάμε  όμως να δούμε την τρέχουσα εβδομάδα  όπου στις  2/10  έχουμε την αντιπαράθεση μεταξύ του  Ερμή πλανήτη τις επικοινωνίας  από  το ζώδιο της Παρθένου  με τον ονειρικό Ποσειδώνα ανάδρομο από το ζώδιο των  Ιχθύων όπου μας μπερδεύει  ,θολώνει  την σκέψη μας  δημιουργώντας  σύγχυση . Προσοχή  στην αφηρημάδα στην τάση για ψέματα  και  στην παραπληροφόρηση , καλό  θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτά  που ακούμε και μας λένε,  επηρεάζοντας  περισσότερο  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες  , Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου.

Στις  3/10 ο Ερμής  από το ζώδιο  της  Παρθένου  συναντά  τον Πλούτωνα  ανάδρομο  από το ζώδιο του Αιγόκερου  δίνοντας  την δύναμη  να υλοποιήσουμε ιδέες  και στόχους μας και να γίνουμε πιο αναλυτικοί και παρατηρητική. Επίσης  λαμβάνουμε  θετικά νέα που μας  ενθαρρύνουν να προχωρήσουμε,  επηρεάζοντας  περισσότερο  Ταύρους , Παρθένους, Αιγόκερους  αλλά και  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  των τελευταίων  ημερών του τρίτου δεκαημέρου.

Στις  4/10 ο Άρης  συμπορεύεται  με τον Νότιο δεσμό  της  Σελήνης  από το ζώδιο του Ζυγού  ξεκινώντας  την σύγκρουση  και με τον Πλούτωνα  ανάδρομο από το ζώδιο  του Αιγόκερου  με κορύφωση  στις 9/10 .

Τέλος  στις 5/10 ο πλανήτης  τις επικοινωνίας  Ερμής περνά  στο ζώδιο του Ζυγού  όπου θα παραμείνει  έως  22/10 . Αυτό το διάστημα  θα εστιάσουμε σε θέματα  σχέσεων και συνεργασιών  όπου  θα πρέπει να  είμαστε πιο διπλωματικοί , υποχωρητικοί  κρατώντας  τις ισορροπίες . Η διέλευση  ευνοεί  τα ζώδια  του αέρα  Διδύμους , Ζυγούς ,Υδροχόους  και τις φωτιάς  Λέοντες , Τοξότες.

Ας  δούμε  πως θα επηρεαστούν  τα 12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο σας .

ΚΡΙΟΣ  : Για εσάς  τους Κριούς  η είσοδος  του Ερμή  στο απέναντι  σας  ζώδιο  του Ζυγού στις 5/10 σας  ωθεί να ασχοληθείτε  με τις προσωπικές  σχέσεις  και συνεργασίες . Αυτό το  διάστημα  θα σας δοθούν ευκαιρίες  για πολλές  επαφές  και συζητήσεις  ώστε να προβάλετε  σκέψεις και ιδέες  για την  δουλειά σας και  να την προωθήσετε  με τον καλύτερο  τρόπο. Εξάλλου  και με τον Άρη ως κυβερνήτης σας  στο  ζώδιο  του Ζυγού  σας  κινητοποιεί  να δράσετε  με τον καλύτερο τρόπο για αυτό.  Και στις προσωπικές  σας σχέσεις  μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε  εκφράζοντας  τα συναισθήματα  σας προς τον/την σύντροφο σας . Για  εσάς του  τρίτου δεκαημέρου  θα πρέπει να είσαστε  πιο προσεκτικοί  στις κινήσεις σας ,μπαίνοντας  σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων  και ριζικής  αλλαγής . Αποφύγετε  εντάσεις ,καυγάδες  και γενικότερα εριστικές  καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Για  εσάς  τους  Ταύρους  και κυρίως  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις  3/10 θα  είσαστε πιο αναλυτικοί  και παρατηρητικοί  και θα σας δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας . Δεν θα λείψουν  και  τα θετικά μηνύματα  η ειδήσεις  που θα  σας εμψυχώσουν  στο να προχωρήσετε  δυναμικά . Τώρα  η είσοδος  του Ερμή  στο ζώδιο  του Ζυγού στις  5/10 σας  ωθεί  να εστιάσετε  στην  εργασία  σας  προσπαθώντας  να οργανώσετε  τον χρόνο σας   για να είσαστε πιο παραγωγικοί  αλλά και  στις  υποχρεώσεις  τις  καθημερινότητα σας ,  βρίσκοντας  τις  ανάλογες  ισορροπίες  ώστε να ασχοληθείτε  και με την φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ : Για  εσάς  τους  Διδύμους  και περισσότερο  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις 2/10  θα πρέπει  να είσαστε  προσεκτικοί  σε  αυτά που  σας λένε  η  ακούτε  γιατί  είσαστε αρκετά  επιρρεπείς  σε  εξαπατήσεις .Αυτές   τις ημέρες  επικρατεί σύγχυση  και  μπερδεμένες  σκέψεις  στο μυαλό σας  οπότε  αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις  η να συζητήσετε  για επαγγελματικές  συμφωνίες . Η είσοδος  του Ερμή  ως κυβερνήτης  σας  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Ζυγού στις  5/10  σας  κάνει πιο επικοινωνιακούς  και σας ωθεί  να βγείτε ,να διασκεδάσετε  αλλά και  να φλερτάρετε.  Επίσης  αυτό  το διάστημα  θα είσαστε  πιο  δημιουργικοί  και θα έχετε την δυνατότητα  να επικοινωνήσετε  και να προβάλετε  τα ταλέντα σας  και τα επιχειρηματικά  σας σχέδια.  Αν είσθε  γονείς  είναι καλό διάστημα  να ασχοληθείτε  με  τα παιδιά  σας η  για  όσους  επιθυμούν  να μπείτε  στη διαδικασία σκέψης  για  απογόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για  εσάς  τους Καρκίνους  και περισσότερο  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις  3/10  έχετε  την δυνατότητα  να προωθήσετε  δυναμικά  τις  ιδέες  και τους στόχους σας . Από την άλλη  από τις  4/10  και μετά όπου ο  Άρης  από το ζώδιο του Ζυγού συναντά   τους  δεσμούς  της Σελήνης  και  τον Πλούτωνα σιγά – σιγά  από το ζώδιο του Αιγόκερου σε δύσκολη  όψη προσπαθήστε  να αποφύγετε  εντάσεις  , συγκρούσεις  και δύσκολες  καταστάσεις  όπου θα  επιφέρουν ρήξεις  επαγγελματικές  αλλά και στην οικογένεια σας . Οι γεννημένοι  των δύο τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου  είσαστε  σε φάση ριζικών αλλαγών.  Η  είσοδος   του Ερμή  στις  5/10 στο ζώδιο  του Ζυγού   σας  ωθεί  να  εστιάσετε σε θέματα  που αφορούν το σπίτι  και την οικογένεια σας .  Αυτό  το διάστημα  ίσως υπάρχει  μια προκλητικότητα  σε οικογενειακά θέματα  όπου  θα εστιάσετε  να συζητήσετε  και να βρείτε  τις  ανάλογες  ισορροπίες . Πιθανά να σας  απασχολήσουν  και θέματα  όπου  θα πρέπει να συζητήσετε  για την ακίνητη περιουσία σας.

ΛΕΩΝ:  Για  εσάς  τους Λέοντες   και ειδικά  του πρώτου δεκαημέρου  μπαίνετε σε μια διαδικασία αλλαγών  όπου θα κληθείτε  να κλείσετε κάποιους  κύκλους  στη  ζωή σας οριστικά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και θέματα με την οικογένεια σας. Η είσοδος  τώρα  του Ερμή  στις  5/10  στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας  κάνει πιο  επικοινωνιακούς  και αυξάνει τους ρυθμούς   στην καθημερινότητα σας . Αυτό  το διάστημα  θα  έχετε  πολλές επαφές , συζητήσεις ,  επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, ενασχόληση με το διαδίκτυο ,σπουδές , μετακινήσεις  και ταξίδια. Επίσης  αυτό το διάστημα είναι πολύ καλό να έρθετε πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς , φίλους ,συνεργάτες  και να αποκτήσετε  τις ισορροπίες  που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Για  εσάς  του Παρθένους  και περισσότερο  εσείς  του τρίτου δεκαήμερου  κοντά στις  2/10  να είσαστε προσεκτικοί  σε  αυτά που σας λένε  η μαθαίνετε  γιατί  είσαστε  επιρρεπείς  σε ψέματα  και εξαπατήσεις . Αυτές  τις ημέρες  επικρατεί  σύγχυση  και  μπερδεμένες  σκέψεις  στο μυαλό σας  οπότε αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις  η να προχωρήσετε οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία , επειδή όμως θα σας  δοθεί   η δυνατότητα να προωθήσετε  τα σχέδια  σας  θα πρέπει να εξετάσετε  σε βάθος  και να γίνετε  πιο λεπτομερείς  και παρατηρητικοί  ώστε να αποφύγετε λάθη που θα σας οδηγήσουν  σε απογοήτευση . Η  είσοδος  του Ερμή  ως κυβερνήτη σας  στις  5/10  στο ζώδιο  του Ζυγού  θα σας ωθήσει  να εστιάσετε  στα οικονομικά  σας  ώστε να βρείτε  λύσεις  που σας  εξυπηρετούν  και  να τα οργανώσετε  όσο μπορείτε καλύτερα. Πιθανές   νέες πηγές  εσόδων.

ΖΥΓΟΣ : Η είσοδος  του  Ερμή  στις 5/10  στο ζώδιο σας, σας  κάνει  πιο ομιλητικούς  , πιο επικοινωνιακούς  όπου με τον λόγο  σας  γοητεύεται  τους  άλλους . Αυτό το διάστημα θα αυξηθούν οι επαφές σας  με πολλές  συζητήσεις , διαπραγματεύσεις , μετακινήσεις η μικρές αποδράσεις , επίσης  θα  λαμβάνετε  πληροφορίες  που σας  ενδιαφέρουν και μάλιστα αβίαστα χωρίς  να το επιδιώκεται.  Καλό διάστημα  να μπείτε στη διαδικασία  να ασχοληθείτε  με το σώμα σας  και την φυσική σας κατάσταση , οπότε σκεφτείτε  τι είναι  αυτό που  σας ικανοποιεί να κάνετε. Τώρα για εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε  εντάσεις , διαπληκτισμούς ,καυγάδες  γιατί  η αναμέτρηση  σε  σχέσεις  και συνεργασίες  θα είναι  δυνατή όπου θα επέλθουν  ριζικές  αλλαγές …

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Για εσάς  τους Σκορπιούς  και  περισσότερο  εσείς  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά στις  3/10 θα είσαστε πιο λεπτομερείς  και πιο παρατηρητικοί  έχοντας  την δυνατότητα να υλοποιήσετε  τις  ιδέες  και τους  στόχους  σας . Η  είσοδος  του  Ερμή  στο πίσω  από εσάς  ζώδιο  του  Ζυγού στις  5/10 σας κάνει πιο  εσωστρεφείς  έχοντας  την επιθυμία  να απομονωθείτε  και  να επικοινωνήσετε  με τον εαυτό  σας ,  να κινηθείτε  πιο παρασκηνιακά  χωρίς  να αποκαλύπτεται  τις  ιδέες  και τα σχέδια  σας . Από την άλλη  δεν αποκλείεται να υπάρχει  παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας  με πολλά μυστικά  τα οποία θα μάθετε αργότερα. Γενικότερα  αυτό το διάστημα θα έχετε  την ανάγκη να περάσετε περισσότερο  χρόνο  με τον  εαυτό σας  και τις  σκέψεις  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για  εσάς  τους  Τοξότες   και περισσότερο του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις 2/10  θα πρέπει  να προσέχετε  τις κινήσεις σας   μιας  και είσαστε επιρρεπείς  σε εξαπατήσεις  και ψευδείς  ειδήσεις . Αυτές  τις ημέρες  η σκέψη  και το μυαλό  είναι σε σύγχυση  και μπερδεμένες σκέψεις οπότε  αποφύγετε  να πάρετε αποφάσεις  η να κλείσετε  συμφωνίες .  Η είσοδος  του Ερμή  στις 5/10 στο  φιλικό  σας ζώδιο  του Ζυγού σας  κάνει πιο κοινωνικούς  με νέες  γνωριμίες  αλλά  και  την επιθυμία σας  να έρθετε πιο κοντά  με τους φίλους σας  περνώντας  περισσότερο  χρόνο μαζί τους, η οποίοι στηρίζουν τις  ιδέες  και τους στόχους σας . Πολύ καλό διάστημα  να  ασχοληθείτε  με το διαδίκτυο η τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης και  να ενταχθείτε  σε ομάδες ,συλλόγους,  γκρουπ  όπου θα έχετε κοινούς στόχους . Δεν αποκλείεται  μια φιλική σχέση να  μετατραπεί  σε ερωτική!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  και περισσότερο εσάς  του τρίτου δεκαημέρου κοντά  στις  3/10  θα  είστε  πιο λεπτομερείς και πιο παρατηρητικοί  έχοντας  την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε  τις  ιδέες και τους στόχους σας  , θετικά μηνύματα  που λαμβάνετε  σας  ενθαρρύνουν   στο να προχωρήσετε  δυναμικά.  Η  είσοδος  του  Ερμή  στο ζώδιο  του  Ζυγού  στις 5/10  θα σας  ωθήσει  να εστιάσετε  στην καριέρα σας , ξεκινώντας  ένα διάστημα όπου θα εστιάσετε  στα  επαγγελματικά  σας  προσπαθώντας να υλοποιήσετε ιδέες  και σκέψεις  που έχετε ως φιλόδοξα  άτομα που είσαστε. Βέβαια  δεν θα λείψουν  και οι προκλήσεις  που θα πρέπει  να αντιμετωπίσετε . Από την άλλη  έχετε  την στήριξη  του Ουρανού, Πλούτωνα, Δία  που σας  ενισχύουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για  εσάς  τους Υδροχόους και  ειδικά εσάς  του πρώτου δεκαημέρου θα μπείτε σε μια διαδικασία αλλαγών και την ανάγκη να κλείσετε κύκλους οριστικά  που σας πάνε πίσω  σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Η είσοδος  του Ερμή  στις 5/10  στο φιλικό σας ζώδιο  του Ζυγού  θα σας ωθήσει  να ανοίξετε  τους πνευματικούς  ορίζοντες σας, να γίνετε πιο επικοινωνιακοί , να θέσετε νέους στόχους , να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε ακόμη και στο  εξωτερικό η να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό η άτομα με άλλη κουλτούρα,  να επεκτείνετε τις  γνώσεις σας με σπουδές η επιμορφωτικά σεμινάρια. Επίσης ευνοούνται  νομικά  θέματα αν σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  τους Ιχθύες  και περισσότερο εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί  σε  επαφές και διαπραγματεύσεις  γιατί  αυτές  τις ημέρες κοντά στις 2/10  είσαστε πιο επιρρεπείς  σε εξαπατήσεις και ψευδείς ειδήσεις η μηνύματα  που λαμβάνετε , οπότε  αποφύγετε συμφωνίες  η καλύτερα  επειδή  θα σας δοθεί η  δυνατότητα να προωθήσετε  τα σχέδια σας  να γίνετε πιο λεπτομερείς και πιο παρατηρητικοί  ώστε να αποφύγετε λάθος κινήσεις  που θα σας οδηγήσουν στην απογοήτευση αργότερα.  Η  είσοδος  του Ερμή  στις 5/10 στο ζώδιο  του Ζυγού θα σας ωθήσει να εστιάσετε  σε οικονομικά θέματα και κυρίως οικονομικά που αφορούν τρίτους ( δάνεια, εφορία, ασφάλειες , κληρονομικά, επενδύσεις ,οικονομικά συντρόφου). Αυτό το διάστημα  θα μπείτε στη διαδικασία σκέψεων ώστε να οργανώσετε  τα  οικονομικά σας  και να μπορείτε να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο  τρόπο.

 

 

Τελευταία Άρθρα