ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10 – 16/04

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η εβδομάδα  ξεκινά  με την θεά του έρωτα  Αφροδίτη  να περνά  στο αέρινο  ζώδιο  των Διδύμων  στις 11/04 όπου θα παραμείνει  έως τις 7/05. Το διάστημα αυτό  τα αισθήματα  γίνονται  πιο  ασταθή  και  μας  ενδιαφέρει  περισσότερο   η εγκεφαλική  σύνδεση, επηρεάζοντας περισσότερο   τον μεταβλητό  σταυρό  Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες .

Την ίδια  ημέρα  η θέα  του έρωτα  Αφροδίτη  συναντά  ευχάριστα  τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  του  Υδροχόου  και μας δίνει  συναισθηματική  ισορροπία  βαθιά συναισθήματα, σχέσεις με καρμική χροιά  αλλά και  εύνοια στα  οικονομικά ,επηρεάζοντας  τα ζώδια  του αέρα  Διδύμους , Ζυγούς , Υδροχόους  αλλά  και τις φωτιάς  Κριούς , Λέοντες , Τοξότες  του πρώτου δεκαημέρου.

Στις  12/04  ο  Ήλιος  συμπορεύεται  με τον πλανήτη τις τύχης  Δία  από το ζώδιο  του Κριού  και η τύχη  είναι  με το μέρος  σας . Ένα  ευνοϊκό διάστημα   όπου μπορείτε  να υλοποιήσετε  και  να επεκτείνετε  τους  στόχους σας , επηρεάζοντας  τον παρορμητικό  σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  που  είναι γεννημένοι  στις αρχές  του  τρίτου  δεκαημέρου. Τέλος  στις  14/04 η θεά του  έρωτα Αφροδίτη  από το ζώδιο  των Διδύμων  συγκρούεται  με τον αυστηρό  Κρόνο  από το ζώδιο  των Ιχθύων και  τα  αισθήματα  παγώνουν. Αυτές  τις ημέρες  θα υπάρχουν ανασφάλειες  ,φοβίες  σε θέματα  σχέσεων  και  οικονομικών,  επηρεάζοντας  τον μεταβλητό  σταυρό   Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες , Ιχθύες  του  πρώτου  δεκαημέρου.

Πάμε να δούμε  πως θα επηρεαστούν  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και τον ωροσκόπο σας .

ΚΡΙΟΣ :  Η είσοδος  της Αφροδίτης  στο φιλικό σας  ζώδιο  των διδύμων  στις  11/04 σας  δίνει  πολλές  ευκαιρίες , πολλές  επαφές  ,μετακινήσεις  ,υποχρεώσεις  στις οποίες  θα πρέπει να προσαρμοστείτε  σε αυτό  το πρόγραμμα  όπου  θα σας  βοηθήσει  για την εξέλιξη σας.  Δεν  θα λείψει όμως  και το ερωτικό πάθος  αφού την ίδια ημέρα η Αφροδίτη   συναντά  ευχάριστα  τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  του  Υδροχόου  δίνοντας σας  ευχάριστες  ερωτικές  με πάθος  στιγμές  με τον/την σύντροφο σας  η την  δυνατότητα   για  νέες  γνωριμίες  με  έντονο το ερωτικό  στοιχείο  ειδικά  για εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου.

Για  εσάς  τους γεννημένους στις αρχές του  τρίτου  δεκαημέρου  η τύχη  είναι με το μέρος σας  αφού  σας δίνετε  η δυνατότητα   να υλοποιήσετε  τα σχέδια  σας .

ΤΑΥΡΟΣ : Η είσοδος   της  Αφροδίτης (ως κυβερνήτης  σας)  στις  11/04 στο ζώδιο  των Διδύμων  θα  σας  ωθήσει  να περάσετε  και  να απολαύσετε   ευχάριστες  στιγμές  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή  η θέση  της  Αφροδίτης  θα  σας  κάνει  να  νιώσετε  αυτή  την αέρινη  διάθεση  της  και να φύγετε  λίγο  από την  δική σας  στασιμότητα, δίνοντας σας  την  ευκαιρία  να  αφεθείτε   περισσότερο  στο παιχνίδι  και στη διασκέδαση.  Επίσης  αυτό  το διάστημα  θα ασχοληθείτε  με  τα οικονομικά σας  και η ευχάριστη συνάντηση της Αφροδίτης  μα τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου την ίδια ημέρα  θα σας δώσει  ευκαιρίες  που θα  τονώσουν την οικονομική σας κατάσταση ειδικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Η  τυχερή  σύνοδος  Ήλιου – Δία  στις 12/04  θα σας φέρει  μια τυχερή εξέλιξη  στη ζωή σας  ειδικά  για εσάς τους γεννημένους  στις αρχές  τρίτου  δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  11/04 στο δικό σας  ζώδιο θα σας δώσει λάμψη, ομορφιά  και  γοητεία. Αυτό  το διάστημα  είναι πολύ καλό  για να κάνετε  ένα δώρο  περιποίησης  ομορφιάς  στον εαυτό σας . Έτσι  λοιπόν  με την γοητεία σας  θα  κάνετε  αρκετές γνωριμίες  θα γίνετε πιο  κοινωνικοί  οπότε  με την ευχάριστη  συνάντηση  της  Αφροδίτης  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου  την ίδια ημέρα μπορεί να προκύψει  ένας  έρωτας  η μια φιλική σχέση  να εξελιχθεί  σε μια ερωτική παθιασμένη σχέση  η μπορεί  κάποιο  φιλικό πρόσωπο  να βοηθήσει στην εξέλιξη μιας  σχέσης , αν  και κοντά στις 14/04 μπορεί  να βγουν  ανασφάλειες  και φοβίες  τόσο  στις  σχέσεις  όσο  και σε οικονομικό  επίπεδο οι οποίες θα είναι παροδικές , ειδικά  για  εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου. Τώρα  η τυχερή σύνοδος   Ήλιου –  Δία  στις 12/04  θα  σας  ευνοήσει  είτε να βρείτε εργασία, είτε  να ξεκινήσετε  κάτι δικό σας,  είτε να πάρετε  μια προαγωγή  είτε ακόμη να φύγετε  από μια δουλειά  για να πάτε σε κάποια άλλη, ειδικά  για εσάς τους γεννημένους στις αρχές  του τρίτου δεκαημέρου . Γενικότερα  είναι ένα ευνοϊκό  διάστημα  για  στόχους , φιλοδοξίες,  αλλά και θέματα σπουδών  όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε  πριν  την ανάδρομη  πορεία  του κυβερνήτη  σας  Ερμή  στις 22/04.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  11/04 στο ζώδιο των Διδύμων σας κάνει πιο  εσωστρεφείς και ίσως σας βγάζει  ανασφάλειες   που δεν δείχνετε  στους άλλους.  Με την διέλευση  αυτή  υπάρχει  το  ενδεχόμενο  μιας  κρυφής   ερωτικής  σχέσης  η μιας   συνεργασίας που δεν θέλετε  ακόμη να μαθευτεί. Την  ίδια  ημέρα  η ευχάριστη  συνάντηση της  με τον Πλούτωνα  από  το ζώδιο  του  Υδροχόου  μπορεί  να σας φέρει  μια ευχάριστη  οικονομική εξέλιξη , ειδικά  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου.

Η  τυχερή  όψη τις συνόδου  Ήλιου – Δία  στις  14/04  μπορεί  να σας δώσει  άνοδο  στην καριέρα σας , μια  επαγγελματική  επιτυχία, μια προαγωγή  ακόμη όμως  και ένα  γάμο  αλλάζοντας   το κοινωνικό σας  status, ειδικά  για εσάς  τους γεννημένους  στις  αρχές  του  τρίτου  δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ :  Η είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  11/04 στο ζώδιο  των Διδύμων σας ωθεί σε πολλές  ευκαιρίες  στον τομέα  των φίλων , στόχους  και  φιλοδοξίες , σε νέες  γνωριμίες  κάνοντας  σας  πιο κοινωνικούς  που  έχει σαν συνέπεια  πολλά ερωτικά  φλερτ , ερωτισμό  και διασκέδαση . Με  την διέλευση  αυτή  μπορεί μια φιλική σχέση  να εξελιχθεί  σε ερωτική  καθώς  η ευχάριστη  συνάντηση της Αφροδίτης   την ίδια ημέρα  με τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο  του Υδροχόου σας  ευνοεί   να περάσετε  όμορφες  στιγμές   με τα αγαπημένα  σας πρόσωπα   η τον σύντροφο σας , ειδικά  για εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου.  Στις   14/04 η τυχερή όψη  Ήλιου – Δία  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του Κριού  σας  ανοίγει  τους ορίζοντες  σας, σας  δίνει την δυνατότητα  για ταξίδια , σπουδές , σεμινάρια η μπορεί να σας δώσει μια πολύ καλή επαγγελματική  ευκαιρία ειδικά  για εσάς   τους  γεννημένους  στις  αρχές  του τρίτου δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η είσοδος  της Αφροδίτης  στις  11/04  στο ζώδιο  των  Διδύμων σας  ωθεί  να εστιάσετε  στα επαγγελματικά  σας  και την καριέρα  σας όπου θα μπορείτε  να διαχειριστείτε  με  υπευθυνότητα  και αρμονία  γεγονός  που δεν θα  περάσει  απαρατήρητο στην εργασίας  σας .Η παρουσία  σας  δεν θα περάσει  απαρατήρητη  γεγονός  που οι αδέσμευτοι  θα έχουν αρκετά  φλερτ  και  από το χώρο τις εργασίας  τους  με καλές  προοπτικές . Την ίδια  ημέρα  η ευχάριστη  συνάντηση  της Αφροδίτης   με τον Πλούτωνα   από το ζώδιο  του  Υδροχόου  σας  χαρίζει  πολλές  ευκαιρίες   στην καριέρα σας   ειδικά  εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε πριν την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στις 22/04. Η τυχερή  σύνοδος   του  Ήλιου – Δία  στις 12/04 στο ζώδιο του Κριού  σας  ευνοεί  σε  οικονομικά  κέρδη  αλλά  και  στις  βαθύτερες   ερωτικές  σας  επιθυμίες , ειδικά  εσάς  τους γεννημένους  στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.  Τώρα  στις 14/04  η  σύγκρουση  της  Αφροδίτης  με τον Κρόνο  από το ζώδιο  των Ιχθύων  σας  φέρνει  οικονομικές  αλλά  και ερωτικές  ανασφάλειες   οι οποίες  θα είναι παροδικές , ειδικά  για  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ :  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  (κυβερνήτη σας )  στο φιλικό σας  ζώδιο των Διδύμων σας  ευνοεί  σε  νομικά  θέματα,  αν  υπάρχουν  δικαστικές   διαμάχες , σας  ανοίγει  τους  ορίζοντες  σας  σε  θέματα  σπουδών , ταξίδια , μάθηση , σε οτιδήποτε  καινούργιο   θελήσετε  να  μάθετε ,αυτό ενισχύεται  με την  ευνοϊκή  συνάντηση  της Αφροδίτης  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο του Υδροχόου την ίδια ημέρα  που σας  ευνοεί  να μετακινηθείτε  και να  περάσετε όμορφα  με αγαπημένα σας πρόσωπα , ειδικά  για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Η τυχερή  σύνοδος   Ήλιου – Δία   στις 12/4  στο απέναντι σας  ζώδιο  του Κριού  σας  ευνοεί  σε  σχέσεις  και συνεργασίες . Νέες  γνωριμίες  αλλά  και νέες  συνεργασίες   που  θα σας ικανοποιήσουν  είναι στο  προσκήνιο, ειδικά  για εσάς  τους  γεννημένους  αρχές   του τρίτου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης   στις  11/04  στο ζώδιο  των Διδύμων  θα  ταράξει  τις συναισθηματικές  ασφάλειες  σας  αλλά  και τις  βαθύτερες  ερωτικές  σας  επιθυμίες . Την ίδια ημέρα  η ευχάριστη  συνάντηση  της  Αφροδίτης  με  τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο  του  Υδροχόου  σας  ευνοεί  σε  οικονομικές   διαπραγματεύσεις  ώστε  να νιώσετε  πιο  ασφαλείς  , ειδικά  για  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου.

Η  τυχερή  σύνοδος   Ήλιου – Δία   στο ζώδιο  του  Κριού  στις 12/04  σας  ευνοεί  σε θέματα εργασίας  ,είτε  να βρείτε  εργασία  αν ψάχνετε, είτε  να αλλάξετε  κάτι  στην υπάρχουσα  αλλά  και σε θέματα  υγείας , ειδικά  για εσάς  τους  γεννημένους  στις  αρχές  του τρίτου  δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η  είσοδος   της  Αφροδίτης  στις  11/04   στο απέναντι  σας  ζώδιο  των Διδύμων  σας  παρακινεί  να βγείτε  να διασκεδάσετε   και βέβαια  να γνωρίσετε   το κατάλληλο  άτομο  ώστε  να δημιουργήσετε  μια  όμορφη  σχέση. Την  ίδια  ημέρα  η Αφροδίτη  συναντά  ευχάριστα   τον Πλούτωνα   από το ζώδιο  του  Υδροχόου  και  σας  ευνοεί  σε  θέματα  σχέσεων  και συνεργασιών , φέρνοντας  στο προσκήνιο  νέες  σχέσεις με προοπτική  επισημοποίησης  για τους  αδέσμευτους  αλλά  και αρμονία  και χαρά για τους δεσμευμένους  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του  πρώτου  δεκαημέρου.  Η τυχερή  σύνοδος   Ήλιου – Δία  στο ζώδιο του  Κριού στις  12/04  σας  ευνοεί  σε τυχερές  επαφές , συναντήσεις ,επαγγελματικές  επιτυχίες , ερωτικές  επαφές ,φλερτ, την δυνατότητα   να αναδείξετε  τα ταλέντα  σας καθώς  επίσης και  για όσους  επιθυμείτε  να αποκτήσετε  ένα απόγονο , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του  τρίτου δεκαημέρου. Τώρα  για  εσάς  του  πρώτου δεκαημέρου  κοντά  στις 14/04 όπου η Αφροδίτη  συγκρούεται  με τον αυστηρό  Κρόνο  μπορεί  να δημιουργήσει  μια ψυχρότητα  και  ανασφάλεια και σε οικονομικό επίπεδο η οποία  θα είναι  παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  11/04  στο ζώδιο  των Διδύμων  σας  ωθεί  να αφιερώσετε  περισσότερο  χρόνο   στην εργασία  σας  αφού  οι απαιτήσεις  θα είναι περισσότερες  γεγονός  όμως   που θα το κάνετε  ευχάριστα  , πολύ πιθανό  με την θετική  όψη  που σχηματίζει   την ίδια   ημέρα   η Αφροδίτη  με  τον  Πλούτωνα  από  το ζώδιο  του Υδροχόου  να σας  φέρει  μια  επαγγελματική  πρόταση  που  θα σας  ευχαριστήσει,  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου.  Από την άλλη  δεν θα λείψει και το ερωτικό  στοιχείο  όπου πολύ πιθανό  να προκύψει  μια γνωριμία  από το χώρο  τις εργασία  σας .  Επίσης  καλό διάστημα  για  να  φροντίσετε  την  φυσική σας κατάσταση   και την υγεία  σας .  Η  τυχερή  όψη  Ήλιου – Δία στις  12/04 στο  ζώδιο  του  Κριού  σας  ευνοεί  και παροτρύνει  να  ασχοληθείτε  με  θέματα  που αφορούν  το  σπίτι , την οικογένεια  και  την ακίνητη περιουσία  σας.  Αυτό  το διάστημα  και εν όψει  Πάσχα  πολύ πιθανό βρεθείτε  και να αφιερώσετε  περισσότερο  χρόνο  με την οικογένεια σας  η να θελήσετε  να ανανεώσετε  το χώρο  του  σπιτιού σας  η να ασχοληθείτε  με θέματα  που αφορούν την  ακίνητη περιουσία σας , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :   Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  11/04  στο φιλικό σας ζώδιο  των Διδύμων  σας  καλεί  να βγείτε , να χαρείτε , να διασκεδάσετε  και να  ανανεωθείτε  ερωτικά . Ένα  πολύ καλό  διάστημα  ξεκινά  και  το κέφι και η ζωντάνια  επιστρέφει   για να σας ανανεώσει. Πολύ  πιθανόν  με την ευνοϊκή συνάντηση  της  Αφροδίτης  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο  σας  να  σας  φέρει  μια  πολύ  έντονη  Καρμική  σχέση  που θα σας μεταμορφώσει  αλλά και οικονομική  εύνοια  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου. Η  τυχερή  σύνοδος  Ήλιου – Δία στις  12/04 στο ζώδιο  του Κριού θα σας  γεμίσει  αυτοπεποίθηση  και θα σας  ευνοήσει  σε διαπραγματεύσεις , συμφωνίες  και επαγγελματικές , αγορές , υπογραφές  συμβολαίων ,θέματα  σπουδών  αλλά  και μετακινήσεων , πολύ καλό διάστημα  για εύρεση  εργασίας  για όσους  επιθυμούν , επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΕΣ :  Η  είσοδος  της  Αφροδίτης   στις 11/04  στο ζώδιο  των Διδύμων  σας φέρνει  πιο κοντά   στην οικογένεια  σας  και σε θέματα  σπιτιού . Ένα καλό  διάστημα  να περάσετε  όμορφες  στιγμές   με τους  δικού σας ανθρώπους  και  εν  όψει Πάσχα  να βρεθείτε   μαζί τους ,  η ευνοϊκή  τώρα συνάντηση  της  Αφροδίτης   την ίδια  ημέρα  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο του  Υδροχόου  σα δίνει θετικές  προοπτικές   στα οικογενειακά  σας θέματα η να ασχοληθείτε  με  το σπίτι  σας  με αλλαγές  που θέλετε  να κάνετε  στον χώρο σας.  Μια  μικρή όμως  απογοήτευση  η ανασφάλεια  και σε οικονομικό επίπεδο  μπορεί να  νιώσετε  κοντά  στις  14/04 με την δύσκολη  όψη  που έχει  η Αφροδίτη  με τον  αυστηρό  Κρόνο  από το ζώδιο  των  Ιχθύων αλλά αυτό  θα  είναι  παροδικό ,επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Η  τυχερή  όψη  Ήλιου  – Δία   στις  12/04 από το ζώδιο του  Κριού  σας  χαρίζει  οικονομική  εύνοια  και σας  γεμίζει  το πορτοφόλι σας  ,επηρεάζοντας   περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου