ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20 – 26/03

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Μια  εβδομάδα  σημαντική  που μας ωθεί σε ενάρξεις  σημαντικές  και καθοριστικές  αφού  μέσα  στην εβδομάδα  έχουμε ένα Ν. Φεγγάρι  στο ζώδιο του Κριού και  την δοκιμαστική μετακίνηση  του  Πλούτωνα  στο ζώδιο  του  Υδροχόου. Ας  τα  πάρουμε όμως  από την αρχή.

Στις  20/03 έχουμε  την ευχάριστη  συνάντηση  του  Ήλιου  από το ζώδιο  των Ιχθύων  λίγο  προτού  περάσει  στον Κριό  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο του Αιγόκερου, μια  όψη που μας δίνει την δυνατότητα  να έχουμε  τον έλεγχο της ζωής  δίνοντας  μας την ευκαιρία  με  επιμονή να υλοποιήσουμε  τους στόχους  μας  επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά κα της γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  του τρίτου  δεκαημέρου και ειδικά  των δυο τελευταίων  ημερών.

Την ίδια  ημέρα  έχουμε την Εαρινή  Ισημερία  – Αρχή του νέου αστρολογικού έτους  όπου ουσιαστικά  μπαίνουμε  στην άνοιξη  με την είσοδο  του  Ήλιου  στο ζώδιο  του Κριού .

Στις  21/03 έχουμε  το Ν. Φεγγάρι  που πραγματοποιείται  στο ζώδιο  του Κριού  στην 0 μοίρα ,κρίσιμη μοίρα ,μοίρα ανθρωπότητας  όπως λέγεται όποτε σημαντικά γεγονότα θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα.  Ένα  Ν. Φεγγάρι  λοιπόν  που πραγματοποιείται  σε ένα  παρορμητικό  ζώδιο  εκκίνησης  και  ενάρξεων  το ζώδιο του Κριού όπου  μας δίνει την ώθηση να ξεφύγουμε  από την στασιμότητα και να μπούμε σε δράση με θάρρος , σε αυτό συντελεί και η συμμετοχή  του  Ερμή  από το ζώδιο  του  Κριού  όπου μας παρακινεί  με ενθουσιασμό  και τον παρορμητικό λόγο μας να εκφράσουμε έξυπνες  και πρωτοποριακές  ιδέες , επηρεάζοντας  τον παρορμητικό  σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  των πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 23/03 έχουμε την σημαντική μετακίνηση  του  Πλούτωνα  αυτού του μικρού  αλλά τόσο  δυνατού Πλανήτη στο ζώδιο του Υδροχόου , όπου θα παραμείνει για ένα δοκιμαστικό διάστημα έως  10/06/23. Σε  αυτό το μικρό διάστημα  θα πάρουμε  μια γεύση των ριζικών αλλαγών  που έπονται ειδικά τα σταθερά  ζώδια που επηρεάζονται  περισσότερο  Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες , Υδροχόοι  των δύο πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος  στις  25/03 έως 20/05/23  ο Άρης  πλανήτης  της δράσης μετά  από την πολύμηνη  παραμονή του στο ζώδιο  των Διδύμων  από  τις 20/08/22 περνά  στο ζώδιο του Καρκίνου .

Η διέλευση  αυτή δραστηριοποιεί  τον παρορμητικό  σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους.

Ας  δούμε  πως επηρεάζονται  τα  12  ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και  τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ :  Μια  εβδομάδα  ενάρξεων  και  εκκινήσεων  με την Ν. Σελήνη  στο ζώδιο σας  για εσάς  του Κριούς  και ειδικά των  πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου σε όλους  τους τομείς . Ως μπροστάρηδες  του ζωδιακού παίρνετε  φόρα  προβάλλοντας  πρωτότυπες  και έξυπνες ιδέες για να προωθήσετε  τα σχέδια σας .Ξεκινά  ένα διάστημα με πολλή ενέργεια, εξωστρέφεια ,αποφασιστικότητα. Η είσοδος  του πλανήτη  της δράσης  Άρη στο ζώδιο  Καρκίνου  στις  25/03 θα σας δραστηριοποιήσει να λύσετε θέματα που αφορούν  το σπίτι, την  οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία  σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η  εβδομάδα  ξεκινά ευνοϊκά αφού  σας δίνει  ευκαιρίες   να υλοποιήσετε  τα σχέδια σας  ειδικά εσείς  των δυο  τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου  του ζωδίου με την επιμονή σας. Η Ν. Σελήνη  στο ζώδιο  του Κριού  σας  κάνει  πιο  εσωστρεφείς  πιο κλειστούς  και  κρυφούς στα σχέδια σας . Ίσως  βγαίνουν φόβοι  και  ανασφάλειες  και για αυτό κρατάτε  μυστικά τα σχέδια  σας , ειδικά  εσείς  των πρώτων ημερών του πρώτου  δεκαημέρου. Η  είσοδος  του  Πλούτωνα  στις 23/03 στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει γεύση  των ριζικών αλλαγών  που θα βιώσετε  σε βάθος  χρόνου  και μέσω κρίσεων  και  δυσκολιών  σε θέματα καριέρας, κοινωνικό  status,  αλλά  και  θέματα  με το σπίτι ,την οικογένεια ή  την ακίνητη  περιουσία  σας . Με τον  Άρη  πλανήτη  της δράσης να  περνά  στις 23/03 στο φιλικό  σας  ζώδιο του Καρκίνου  θα  σας κάνει  πιο  επικοινωνιακούς  ή θα σας  δραστηριοποιήσει  και  θα σας δώσει ευκαιρίες  για νέες  συμφωνίες, εποικοδομητικές  ευχάριστες  συναντήσεις   και επαφές , ταξίδια, μετακινήσεις   αλλά και ευκαιρίες   να προωθήσετε  ένα δημιουργικό σας  σχέδιο  ή ακόμη  να ασχοληθείτε  με  διδασκαλία  και συγγραφή.

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στο ζώδιο  του Κριού  στις 21/03 σας δίνει ευκαιρίες  ειδικά  εσάς  των πρώτων  ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  να προωθήσετε  καινούργιους  στόχους   αλλά  και να κοινωνικοποιηθείτε   κάνοντας  νέες γνωριμίες   που  θα σας  βοηθήσουν  να προωθήσετε  τα δημιουργικά  σας  σχέδια . Ευκαιρίες   θα υπάρξουν και  στα ερωτικά σας  ή  σε θέματα  με τα παιδιά  σας.  Η  είσοδος  του  πλανήτη  της δράσης  Άρη  στις  23/03 στο ζώδιο  του Καρκίνου  θα σας δραστηριοποιήσει  σε οικονομικά  θέματα  για  αυξήσετε  το εισόδημα σας  αλλά μπορεί  και να δημιουργήσει  περισσότερες ευθύνες  και  έξοδα  οπότε  θα πρέπει να βρείτε  τις  ισορροπίες  για την διευθέτηση  των οικονομικών  σας υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η  εβδομάδα  ξεκινά  με ευκαιρίες  που  θα σας δοθούν  για εσάς  των δύο τελευταίων  ημερών  του τρίτου δεκαημέρου να υλοποιήσετε τους στόχους σας  παίρνοντας  τον έλεγχο της κατάστασης  στα χέρια  σας .  Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις 21/03 στο ζώδιο  του  Κριού  σας  ωθεί  σε  νέα  ξεκινήματα  επαγγελματικά  χωρίς  να λείπουν προστριβές  και εντάσεις  στον  επαγγελματικό  ή οικογενειακό  σας περιβάλλον. Βέβαια η είσοδος  του  Άρη  στις  25/03  στο ζώδιο  σας  θα σας δραστηριοποιήση αρκετά  αν  και δεν είναι  καλή θέση  αυτή  για τον πλανήτη της δράσης ,παρόλα αυτά  θα σας δώσει  τόλμη, δύναμη  και θάρρος ώστε  να προωθήσετε  τα επαγγελματικά σας σχέδια με τον καλύτερο τρόπο αποφεύγοντας  άγχος  κα πίεση. Επίσης  από  αυτή την  θέση θα υπάρχει  έντονη  παρορμητικότητα αλλά  και σεξουαλικότητα.

ΛΕΩΝ:  H εβδομάδα  για εσάς  με  την  Ν. Σελήνη  στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού  στις  21/03 σας βοηθά   να ανοίξετε  τα φτερά  σας  σε  νέους  ορίζοντες  είτε  μέσω γνώσεων  ξεκινώντας   σπουδές , σεμινάρια  αλλά  και εσείς  να διδάξετε , είτε  με ταξίδια , μετακινήσεις  γενικότερα.  Ευνοούνται  ,επαφές  και συναντήσεις  όπου μπορείτε  να επικοινωνήσετε  τις  ιδέες  σας  με τον καλύτερο τρόπο  και να  προωθήσετε  τα σχέδια σας  κάνοντας  νέες  συμφωνίες , ειδικά  για εσάς  τους γεννημένους  των πρώτων  ημερών  του πρώτου δεκαημέρου.  Η  είσοδος  του  Πλούτωνα  στις 23/03 στο  απέναντι σας  ζώδιο του Υδροχόου θα  σας δώσει  γεύση  ειδικά  εσάς  των δυο πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  για τις ριζικές αλλαγές  που θα βιώσετε σε βάθος  χρόνου και  μέσω κρίσεων  σε θέματα  σχέσεων , γάμου ,συνεργασιών .

Η  είσοδος  του πλανήτη  της δράσης  Άρη  στο ζώδιο  του Καρκίνου  στις 25/03 θα  σας αποδυναμώσει  νιώθοντας  χαμηλή  την ενέργεια  σας  αναζητώντας  περισσότερη χαλάρωση  και ξεκούραση.  Οπότε  αποτραβιέστε  και  έτσι  σας δίνεται  η ευκαιρία  να ετοιμάσετε τα επόμενα  βήματα σας  κρυφά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:   Η εβδομάδα  ξεκινά  για εσάς  τους  Παρθένους  του  τρίτου δεκαημέρου  και ειδικά εσάς  των δυο τελευταίων  ημερών  με ευκαιρίες  που σας δίνονται ώστε  να υλοποιήσετε  τους  στόχους  σας .  Η Ν. Σελήνη  στο ζώδιο του Κριού  στις  21/03 σας  ωθεί σε  νέες  βάσεις  ώστε να διευθετήσετε θέματα οικονομικά  αλλά και  ότι  έχει να κάνει  με οφειλές  προς τρίτους , δάνεια ,ασφάλειες  κ.λπ.   ή  ακόμη  αν ασχολείστε  με τα οικονομικά  του/της  συντρόφου σας,  δίνεται η δυνατότητα  για  νέες  πηγές  εσόδων ώστε  να μην  αγχώνεστε.  Η είσοδος  του  πλανήτη  της  δράσης  Άρη  στο φιλικό σας  ζώδιο του Καρκίνου  στις  25/03  θα  σας  δραστηριοποιήσει  δίνοντας  σας ευκαιρίες να επεκτείνετε  τον κοινωνικό σας κύκλο ,γνωρίζοντας  νέους  ανθρώπους  που  θα σας βοηθήσουν αλλά  και ευκαιρίες  να προωθήσετε  τα  δημιουργικά σας  σχέδια.

Εύνοια υπάρχει  και στο ερωτικό  παιχνίδι, φλερτ  αλλά  και σε θέματα  παιδιών  για όσους  είναι γονείς.

ΖΥΓΟΣ:   Η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται  στο απέναντι σας  ζώδιο  του Κριού  στις 21/03 σας  ανοίγει  πόρτες  ειδικά  εσάς  των πρώτων  ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  για  νέα  ξεκινήματα  συνεργασιών  που μπορείτε  τώρα να πετύχετε προβάλλοντας   τις  ιδέες  σας  με τον καλύτερο  τρόπο. Αλλά  και  προοπτικές  για  νέες  σχέσεις  δημιουργούνται  με αυτό  το Ν. Φεγγάρι  γεγονός  που σας  ευχαριστεί  ως συντροφικό  ζώδιο  που είσαστε για εσάς  τους αδέσμευτους  αλλά και για εσάς  τους δεσμευμένους  βάζετε νέες βάσεις  στη σχέση σας. Η  είσοδος  του  πλανήτη  της δράσης  Άρη  στο ζώδιο  του Καρκίνου  στις 25/03 σας  δίνει την δυνατότητα  να δραστηριοποιηθείτε  στα επαγγελματικά  σας  και να διεκδικήσετε  πράγματα  αναλαμβάνοντας  ευθύνες . Θα πρέπει  όμως  να παραμείνετε  ψύχραιμοι  για να αντιμετωπίσετε  τις  προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Και  εσείς  οι Σκορπιοί  του τρίτου  δεκαημέρου  και ειδικά  των δυο τελευταίων  ημερών σας δίνονται ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα  να πετύχετε  τους  στόχους  σας  με την επιμονή και δύναμη  που διαθέτετε .  Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  21/03 στο ζώδιο  του Κριού  για  εσάς  των πρώτων  ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  σας  δημιουργεί  άγχος  και αρκετά  διλήμματα  όσο  αφορά  την εργασία  σας  η το εργασιακό  σας περιβάλλον, αλλά  και θέματα με την καθημερινότητα  σας ψάχνοντας  τρόπους  επίλυσης για τα οποία θα έχετε βοήθειες . Επίσης  αυτό το Ν. Φεγγάρι σας  ωθεί να ασχοληθείτε και  με την υγεία σας  προσθέτοντας  άσκηση  και υγιεινή διατροφή  στην καθημερινότητα σας. Η  είσοδος   του  Πλούτωνα  στις 23/03  στο ζώδιο  του Υδροχόου  θα σας  δώσει  γεύση  των ριζικών  αλλαγών  που θα βιώσετε  σε βάθος  χρόνου και μέσω κρίσεων  και δυσκολιών  σε θέματα σπιτιού, οικογένειας  η ακίνητης περιουσίας  καθώς   και σε επαγγελματικά  θέματα. Η  είσοδος  του  πλανήτη  της  δράσης  Άρη  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Καρκίνου στις 25/03 θα σας ευνοήσει  σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις , την  επιθυμία σας να διευρύνετε  τους ορίζοντες σας  ,σπουδές , νομικές  υποθέσεις , επαφές  με το εξωτερικό ,νέα  project   αλλά και τις σχέσεις  σας  με τον περίγυρο σας ,συγγενείς, αδέρφια, ξαδέλφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  21/03 στο φιλικό  για εσάς  ζώδιο  του  Τοξότη  σας  υπόσχεται  νέα  ερωτικά ξεκινήματα  ειδικά  για εσάς  τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες  του πρώτου δεκαημέρου. Τώρα  σας  δίνονται  οι ευκαιρίες  για να ξεκινήσετε  μια νέα ερωτική σχέση  ακόμη και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον  καθώς υπάρχουν οι προοπτικές να επεκτείνετε  τον κοινωνικό σας κύκλο με  νέες  γνωριμίες  η  να ξεκινήσετε με νέα  δεδομένα μια  υπάρχουσα  σχέση. Επίσης  με αυτό το Ν. Φεγγάρι  μπορείτε  να προωθήσετε  τα δημιουργικά  σας σχέδια  και ταλέντα καθώς  και για τους γονείς  να περάσουν ευχάριστα με τα παιδιά τους.

Η είσοδος  του πλανήτη της  δράσης  Άρη στο ζώδιο  του Καρκίνου στις 25/03 σας δημιουργεί  άγχος  και διλήμματα σχετικά με τα οικονομικά σας  είτε  τα απλά καθημερινά  είτε οφειλές  προς τρίτους δάνεια, ασφάλειες  ή  και  τα κοινά  οικονομικά  που μοιράζεστε  με τον /την σύντροφό σας . Μπορεί να προκύψουν έκτακτες  δαπάνες που θα σας αγχώσουν, θα πρέπει να κινηθείτε  έξυπνα  και όχι  παρορμητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Η  εβδομάδα ξεκινά για  εσάς  τους  Αιγόκερους  του τρίτου δεκαημέρου και ειδικά  εσάς  των  δυο  τελευταίων ημερών  με ευκαιρίες  που έχετε  για να πετύχετε  τους  στόχους σας με την επιμονή που διαθέτετε.  Η  Ν. Σελήνη  που  πραγματοποιείται  στις 21/03  στο ζώδιο του Κριού σας  ωθεί  σε  νέα  ξεκινήματα  που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια αλλά  και τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως θελήσετε να αλλάξετε κατοικία, να μετακομίσετε η να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Θα πρέπει  να ολοκληρώσετε  θέματα  του παρελθόντος  για να προχωρήσετε  σε ένα νέο κύκλο, βέβαια  δεν θα λείψουν  οι εντάσεις  αφού  ο Άρης  περνώντας   στις  25/03 στο ζώδιο του  Καρκίνου  το ενισχύει  αυτό  δημιουργώντας  μια  αντιπαράθεση  μεταξύ  οικογένειας  και επαγγελματικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Για  εσάς  τους  Υδροχόους  και ειδικά εσάς  των  δύο πρώτων  ημερών  είναι  μια σημαντική  εβδομάδα αφού θα κάνει  το  πέρασμα του ο Πλούτωνας  στις 23/03 και θα σας δώσει μια γεύση για τις ριζικές αλλαγές σε βάθος χρόνου  και μέσω κρίσεων σε θέματα  που αφορούν τα επαγγελματικά  σας , τα προσωπικά σας, σε  πολλούς  τομείς  ακόμη  και την εμφάνισης σας . Η Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στο φιλικό σας  ζώδιο  του Κριού στις 21/03 θα  σας  ανοίξει  δρόμους  για  μετακινήσεις , ταξίδια  γενικότερα αποδράσεις  με φίλους  η αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης  θα σας ωθήσει  να έρθετε  κοντά  με συγγενείς  και ειδικά  με αδέρφια ,ξαδέρφια  ή άτομα  από το κοντινό  σας περιβάλλον .Θα θελήσετε να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ακόμη  και να ασχοληθείτε  πιο ενεργά με  το διαδίκτυο  κάνοντας  ενάρξεις. Κάποιοι  ίσως  αλλάξετε  μεταφορικό  μέσο  ή ασχοληθείτε  με αυτό.

Η είσοδος  του  πλανήτη  της  δράσης  στο ζώδιο  του Καρκίνου στις 25/03 θα σας δραστηριοποιήσει σε θέματα  υγείας  κα της  φυσικής  σας κατάστασης , ξεκινώντας  άσκηση  και υγιεινή  διατροφή. Επίσης  αποφύγετε  το άγχος  στην καθημερινότητα σας  και με θέματα εργασίας  ή το εργασιακό  σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ:  Η  εβδομάδα ξεκινά  για εσάς   τους  Ιχθύες  του τρίτου δεκαημέρου και ειδικά  εσάς  των δύο  τελευταίων  ημερών  με ευκαιρίες που έχετε  να υλοποιήσετε  τους  στόχους  σας εστιάζοντας  σε αυτούς .  Η  Ν. Σελήνη  που πραγματοποιείται  στις  23/03  στο ζώδιο του Κριού σας  ωθεί  σε ενάρξεις  οικονομικές , είτε  αυτό  σημαίνει  νέες πηγές  εσόδων, εύρεση  εργασίας , τρόπους  που μπορείτε  να οργανώσετε  τις οφειλές σας  γεγονός  που  θα  σας  γεμίσει  αυτοπεποίθηση. Η  είσοδος  του  πλανήτη  της  δράσης  Άρη  στο φιλικό σας  ζώδιο  του  Καρκίνου  στις  25/03 θα  σας δραστηριοποιήσει  ερωτικά , ξεκινώντας  ένα  διάστημα  με έντονη  διάθεση  για  φλερτ , παιχνίδι, διασκέδαση , νέες  γνωριμίες  για τους αδέσμευτους  αλλά και  οι  δεσμευμένοι  μπορούν  να αναθερμάνουν  το ερωτικό  τους  πάθος. Επίσης καλή περίοδος  να προωθήσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια  ή τα ταλέντα σας αλλά  και  για  εσάς  τους  γονείς  να  έχετε  ευχάριστες  στιγμές  με τα παιδιά  σας.

f: Efi Tsilidou