ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24 – 30/04

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Η  εβδομάδα  ξεκινά  κάτω  από την επιρροή  της  πρώτης  Ηλιακής   Έκλειψης   που προηγήθηκε στις  20/04  στη 29 μοίρα  και 50 λεπτά  στο ζώδιο  του  Κριού, όπου μπήκαμε στη διαδικασίας ξεκαθαρισμάτων.  Παρόλο  αυτά  μέσα  στην εβδομάδα θα  δοθούν  αρκετές  ευκαιρίες  να δράσουμε  και  να οριοθετήσουμε  καταστάσεις   μην  ξεχνώντας   όμως τον  πλανήτη  τις επικοινωνίας Ερμή  που είναι ανάδρομος  από το  ζώδιο του  Ταύρου, οπότε  κάνουμε  προετοιμασία   για να δράσουμε  μετά  τις 15/05.

Στις  24/05 έχουμε  την  ευχάριστη  συνάντηση  του  Ερμή  ανάδρομου  από το ζώδιο  του  Ταύρου  με τον  πλανήτης  τις  δράσης   Άρη  από το ζώδιο  του  Καρκίνου, οπότε  θα πρέπει   να είμαστε προσεκτικοί  στις  αποφάσεις  που παίρνουμε , να μην  κινηθούμε  παρορμητικά, να προσέχουμε  αυτά που λέμε  αλλά  και το πώς  οδηγούμε , επηρεάζοντας  θετικά τα ζώδια  της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του  νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  του  δευτέρου  δεκαημέρου.

Στις  25/04  ο  Ήλιος  από το  ζώδιο  του Ταύρου συναντά  ευχάριστα   τον  Κρόνο  από το ζώδιο  των Ιχθύων  δίνοντας  πολλές  ευκαιρίες  στο  να αναλάβουμε   ευθύνες  όπου  θα πρέπει  με οργάνωση  και πειθαρχία  να  τις  φέρουμε  εις  πέρας , επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους   αλλά  και  του  νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  γεννημένους  στις αρχές  του πρώτου  δεκαημέρου.

Κατόπιν  στις 29/04  ο πλανήτης  τις δράσης  Άρης   από  το ζώδιο  του  Καρκίνου συναντά  ευχάριστα  τον  απρόβλεπτο  Ουρανό  από το ζώδιο  του  Ταύρου  δίνοντας  πολλές  ξαφνικές  ευκαιρίες  και  παίρνοντας   το ανάλογο  ρίσκο  για να  κινητοποιηθούμε  και να δράσουμε , αλλά  και πολλές  ξαφνικές  γνωριμίες , επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  της γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  γεννημένους  τέλος  του δευτέρου δεκαημέρου.

Ας  δούμε  πως  επηρεάζονται  τα  12 ζώδια  διαβάζοντας  πάντα  και  τον  ωροσκόπο σας .

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς  η εύνοια  των εκκινήσεων  συνεχίζεται , προσοχή  εσείς  του δευτέρου  δεκαημέρου όπου  ο  Άρης  διανύοντας   το δεκαήμερο σας , σας  κινητοποιεί  σε θέματα  οικογένειας ,σπίτι,  αλλά και  ακίνητης  περιουσίας , οπότε  θα πρέπει  να κινηθείτε και να διευθετήσετε  τα θέματα  αυτά  χωρίς  εντάσεις  και  τσακωμούς .

Για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου   ο πλανήτης  τις τύχης  Δίας  διανύοντας  το δεκαήμερο σας , σας  δίνει  την εύνοια  του  σε σχέσεις   και συνεργασίες  που θα πρέπει  ν επωφεληθείτε και να κινηθείτε  ανάλογα  με  την ορθή πορεία  του Ερμή  στις 15/05

ΤΑΥΡΟΣ :  Για  εσάς  τους Ταύρους  και ειδικά  των  πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε πολλές ευκαιρίες  που μπορεί  να δοθούν  από το φιλικό – κοινωνικό σας  περιβάλλον  στο να δημιουργήσετε  η να προβάλετε  τα ταλέντα σας , να διαπραγματευτείτε  συμφωνίες   η  ακόμη να υπογράψετε  συμβόλαια.  Όλα  αυτά προϋποθέτουν  οργάνωση  και πειθαρχία από  εσάς  για να τα  προωθήσετε.  Εσείς  τώρα  του δευτέρου  δεκαημέρου  ναι  μεν θα σας δοθούν ευκαιρίες  αλλά θα πρέπει  να είσαστε προσεκτικοί  και όχι τόσο παρορμητικοί  στις αποφάσεις  σας , σε αυτά που λέτε, στις κινήσεις  σας  αλλά και στον τρόπο που οδηγείτε.  Επίσης  οι γεννημένοι  προς το τέλος  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα έχετε  την ευκαιρία  να αναλάβετε  ρίσκο  για να πετύχετε  αυτά που θέλετε  έχοντας  έξυπνες και πρωτότυπες  ιδέες  αλλά και  συναρπαστικές  γνωριμίες .

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Για  εσάς  τους Διδύμους με  ανάδρομο  τον κυβερνήτη σας  Ερμή  από το ζώδιο του Ταύρου  καλό  είναι να περιμένετε  για οτιδήποτε  καινούργιο  θελήσετε  να ξεκινήσετε,  αντιθέτως  καλό  θα είναι να χαλαρώσετε  να ηρεμήσετε   και να κάνετε  ένα επαναπροσδιορισμό  καταστάσεων  σε θέματα  που αφορούν την οικογένεια  αλλά και τα επαγγελματικά σας μιας  και αυτά θα σας απασχολήσουν πιο έντονα.  Τα οικονομικά   είναι  αυτά που θα σας απασχολήσουν  άμεσα  ειδικά εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  αφού  μπορεί να προκύψουν  απρόβλεπτα   έξοδα  που θα σας  βγάλουν εκτός  προϋπολογισμού  αλλά  και  γιατί  ίσως θελήσετε  να κανακέψετε  και λίγο παραπάνω  τον εαυτό  σας. Τώρα  εσείς  του τρίτου δεκαημέρου  με τον Δία  στο φιλικό σας  ζώδιο  του  Κριού  έχετε  την εύνοια  και τις  ευκαιρίες  να προωθήσετε  στόχους  και φιλοδοξίες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για  εσάς  η εβδομάδα  σας  δίνει πολλές ευκαιρίες  να δράσετε  αφού  ο Άρης στο δικό σας ζώδιο  σας  δίνει  την ώθηση ειδικά  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου , όμως  θα πρέπει  να είσαστε προσεκτικοί   και όχι  τόσο  παρορμητικοί  στη δράση  σας  αλλά  και στον τρόπο  που επικοινωνείτε   η διαπραγματεύεστε  λόγω τις  ανάδρομης  πορείας  του  Ερμή  από το ζώδιο του  Ταύρου.  Προσοχή  στην οδήγηση  αλλά  και σε τυχόν μηχανήματα  που χειρίζεστε.  Για  εσάς  τώρα  τους  γεννημένους  προς  το τέλος  του δευτέρου δεκαημέρου  θα έχετε πολλές   ξαφνικές  ευκαιρίες  ,νέες γνωριμίες , έξυπνες και πρωτότυπες  ιδέες  όπου θα μπορείτε  να τις προωθήσετε.

ΛΕΩΝ : Για  εσάς  τους Λέοντες  είναι ένα  διάστημα  ανασύνταξης   ώστε  να χαλαρώσετε , να ηρεμήσετε  ειδικά  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  και  να δραστηριοποιηθείτε  πιο  μυστικά  χωρίς  να θέλετε  να φανερώσετε  ακόμη τα  σχέδια  σας.  Ο  ανάδρομος   Ερμής  βοηθά στο να επανεξετάσετε  θέματα  καριέρας , επαγγελματικά  αλλά  και οικογενειακά  όπου συμβαίνουν  απρόοπτα  γεγονότα  που σας αποσυντονίζουν.  Από την άλλη  ο πλανήτης  τις τύχης  Δίας  από το φιλικό  σας  ζώδιο του  Κριού  σας χαρίζει  την εύνοια  του  ειδικά  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  ,να  μετακινηθείτε , να ταξιδέψετε,  εμπλουτίσετε  τις γνώσεις  σας  αλλά  και να εξομαλύνετε  τις  σχέσεις  με  συγγενείς  , αδέρφια ,ξαδέρφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Για  εσάς   τους  Παρθένους  και ειδικά εσείς  οι γεννημένοι  των πρώτων ημερών  του πρώτου  δεκαημέρου  θα σας δοθούν ευκαιρίες  για να αναλάβετε ευθύνες  η περισσότερα  καθήκοντα  στην εργασίας  σας  η ακόμη  να υπογράψετε  μια συμφωνία, όπου θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη υπευθυνότητα.   Από την άλλη  εσείς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα πρέπει  να είσαστε πιο επιφυλακτικοί  και όχι  τόσο  παρορμητικοί  σχετικά  με στόχους  και φιλοδοξίες  σας  αλλά και σε θέματα εκπαίδευσης  η σπουδών  που ίσως θελήσετε  να κάνετε η είχατε αφήσει στη μέση και θέλετε να ολοκληρώσετε , γενικότερα  στον τρόπο  που επικοινωνείτε , λόγω  της ανάδρομης  πορείας   του Ερμή ( ως κυβερνήτης  σας )  από το ζώδιο του Ταύρου. Τώρα  για εσάς  τους  γεννημένους  προς  το τέλος  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα έχετε  έξυπνες  και πρωτότυπες  ιδέες  που μπορείτε  να εκφράσετε  και να  αναλάβετε  το ρίσκο  να προωθήσετε  αυτές  τις ιδέες σας  αλλά  και τους στόχους σας .

ΖΥΓΟΣ :  Για  εσάς  τους  Ζυγούς , που έχετε μπει σε διαδικασία  ξεκαθαρισμάτων  ειδικά  εσείς  των τριών τελευταίων  ημερών  του τρίτου  δεκαημέρου  ο Δίας  πλανήτης  τις τύχης  απέναντι σας , σας χαρίζει  εύνοια σε θέματα σχέσεων  και συνεργασιών  έχοντας   την  υποστήριξη  και βοήθεια  από  τους  άλλους . Τώρα  εσείς  του δευτέρου  δεκαημέρου  σας  δίνετε η δυνατότητα  να μετακινηθείτε να ταξιδέψετε  και να έχετε ευχάριστες επαφές  με συγγενείς ,επίσης  θα  δραστηριοποιηθείτε   πιο έντονα στα επαγγελματικά σας  και  θα διεκδικήσετε  πράγματα  με ηρεμία  αντιμετωπίζοντας   τις προκλήσεις  που μπορεί  να προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Για  εσάς  τους  Σκορπιούς  των πρώτων ημερών  του πρώτου δεκαημέρου  θα σας δοθούν ευκαιρίες  για  να έρθετε  σε μια επαγγελματική συμφωνία  με περισσότερες  ευθύνες  η να διαπραγματευτείτε  μια συμφωνία  η την δυνατότητα  να εκμεταλλευτείτε  τα ταλέντα σας  και  να γίνετε  πιο δημιουργικοί , αυτό  όμως  προϋποθέτει   οργάνωση και πειθαρχία  για να τα φέρετε  εις  πέρας.  Για  εσάς  τώρα  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα πρέπει να είσαστε πιο  προσεκτικοί  και να μην κινηθείτε  παρορμητικά  στη δράση σας  με αποφάσεις  που θα πάρετε  τώρα , λόγω τις  ανάδρομης  πορείας   του  Ερμή  από το απέναντι  σας  ζώδιο  του  Ταύρου. Από την  άλλη  εσείς   που  είσαστε  γεννημένοι  στο τέλος  του  δευτέρου  δεκαημέρου  θα έχετε πολλές εκπλήξεις , νέες  γνωριμίες  αλλά  και την δυνατότητα  να εκφράσετε  τις πρωτότυπες  και έξυπνες  ιδέες  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Για εσάς  τους  Τοξότες  και ειδικά του δευτέρου  δεκαημέρου  είστε σε  πιο ερωτικό  mood  μιας  και  έχετε εύνοια  σε σχέσεις , συνεργασίες  . Επίσης  μπορεί να προκύψουν έκτακτα   έξοδα  που σας  αγχώνουν . Καλό θα είναι  να επανεξετάσετε  τώρα  με τον ανάδρομο Ερμή  τι είναι  αυτό  που σας  κουράζει  στην εργασία  αλλά  κα στην  καθημερινότητα  σας . Τέλος  εσείς  του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε   την εύνοια  του  Πλανήτη  τις τύχης  Δία  από το φιλικό  σας  ζώδιο του Κριού  στον ερωτικό  τομέα  νιώθοντας  πιο αισιόδοξοι  και πιο εξωστρεφείς , ισορροπώντας σε όλα τα θέματα που σας  αιφνιδιάζουν  και αποσυντονίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Για  εσάς  τους  Αιγόκερους   και κυρίως  τους γεννημένους  στις αρχές  του πρώτου δεκαημέρου  θα σας δοθούν ευκαιρίες να διαπραγματευτείτε  η να υπογράψετε   μια συμφωνία αναλαμβάνοντας  περισσότερες  ευθύνες , όπου  εδώ θα πρέπει  με την υπευθυνότητα   και πειθαρχία  σας  να  ανταπεξέλθετε . Όμως  και σε θέματα  σχέσεων μπορεί  να υπάρξει  μια ποιο ουσιαστική  δέσμευση. Για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα έχετε ευκαιρίες   αλλά  καλό θα είναι  να μην κάνετε  παρορμητικές  κινήσεις , ούτε να πάρετε  βιαστικές  αποφάσεις  για να δράσετε  γιατί  ο ανάδρομος  Ερμής  από το ζώδιο  του  Ταύρου  θα φέρει  καθυστερήσεις  και ασυνεννοησία. Τώρα  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  θα  σας  δοθούν ευκαιρίες  να εκφράσετε  τις  πρωτότυπες  και έξυπνες  ιδέες   σας  ρισκάροντας  για  να πετύχετε  αυτά  που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Για εσάς  τους  Υδροχόους  και  ειδικά εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου  υπάρχει  ερωτική διάθεση  και ανανέωση  αλλά και  οικονομική  εύνοια. Επίσης κινητοποιείστε  περισσότερο στα θέματα  υγείας  και της φυσικής  σας  κατάστασης  προσπαθώντας να αποβάλλεται  το  άγχος που νιώθετε  στο εργασιακό σας περιβάλλον , αλλά  και την πίεση που σας προκαλούν  τα απρόβλεπτα  γεγονότα που συμβαίνουν με  το σπίτι η την οικογένεια σας. Εσείς  τώρα  του  τρίτου  δεκαημέρου δέχεστε   την εύνοια  του Δία  από το φιλικό σας  ζώδιο  του  Κριού , έχοντας  περισσότερες  επαφές , μετακινήσεις , εύνοια  σε  επαγγελματικές  συμφωνίες  αλλά  και  στις  σχέσεις  σας  με  συγγενείς , αδέρφια ,ξαδέρφια.

ΙΧΘΥΕΣ : Για εσάς  τους  Ιχθύες  που είσαστε  γεννημένοι  στις  αρχές  του πρώτου δεκαημέρου  θα σας δοθούν  ευκαιρίες  για να προχωρήσετε σε  μια επαγγελματική   συμφωνία  η την δυνατότητα  να διαπραγματευτείτε  αναλαμβάνοντας  περισσότερες   ευθύνες  η καθήκοντα  για τα οποία  όμως θα πρέπει  να δείξετε  πειθαρχία  και υπευθυνότητα  για να  μπορέσετε   να ανταποκριθείτε.  Για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  θα  σας δοθούν ευκαιρίες , θα έλεγα  όμως  ότι  θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί  και όχι  τόσο παρορμητικοί  με  τις  αποφάσεις  σας , αλλά και στον τρόπο  που επικοινωνείτε  λόγω του ανάδρομου  Ερμή  στο φιλικό σας ζώδιο του  Ταύρου. Προσοχή  και εσείς  στον τρόπο  που οδηγείτε   η χειρίζεστε  μηχανήματα.  Εσείς  τώρα  του τρίτου  δεκαημέρου  θα έχετε  την δυνατότητα  να εκφράσετε   τις φρέσκιες  και πρωτότυπες  ιδέες  σας  και να ρισκάρετε σε  καταστάσεις  που θα σας προωθήσουν.

f: Efi  Tsilidou