ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 27/03 – 2/04

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Ο  Μήνας  Μάρτιος  κλείνει  με  την εβδομάδα  να μας  δίνει  αρκετές  ευκαιρίες  για να προωθήσουμε τα  σχέδια μας  με αποφασιστικότητα  και υπομονή, αλλά  και ξαφνικούς  έρωτες  η χωρισμούς…

Στις  28/03 ο πλανήτης  τις  επικοινωνίας  Ερμής  συμπορεύεται  με τον πλανήτη  της τύχης  Δία  από το ζώδιο  του Κριού  και  λαμβάνουμε  ευχάριστες  ειδήσεις  η μηνύματα , μας δίνει  εύνοια  σε ευκαιρίες  να προωθήσουμε  τα σχέδια μας  να διαπραγματευτούμε  και να υπογράψουμε ευχάριστες  συμφωνίες  αλλά  και να προωθήσουμε θέματα σπουδών , επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  τις φωτιάς  Κριούς , Λέοντες , Τοξότες  αλλά  και του  αέρα  Διδύμους , Ζυγούς , Υδροχόους  του δευτέρου  δεκαημέρου και όσους έχουν  ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  ( Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη ,Άρη) στα παραπάνω  ζώδια κοντά  στη 18 μοίρα.

Στις  30/03 έχουμε  την ευχάριστη  συνάντηση του πλανήτη  τις δράσης  Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  σοβαρό  Κρόνο  από το ζώδιο των  Ιχθύων , μια συνάντηση που μας δίνει  αποφασιστικότητα και  δύναμη  να προωθήσουμε  τα σχέδια μας  με υπομονή, αρκετή δουλειά  ώστε  να έχουμε τα αποτελέσματα  που θέλουμε  και την μακροημέρευση σε επαγγελματικές  και οικονομικές   συμφωνίες. Ευνοεί  τα ζώδια  του νερού  Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες  αλλά και  της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  του πρώτου  δεκαημέρου και όσους  έχουν  ωροσκόπο  η προσωπικούς  πλανήτες  κοντά στις  2 μοίρες.

Τέλος  στις  31/03  η θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  συμπορεύεται   με τον απρόβλεπτο  Ουρανό  από το ζώδιο του  Ταύρου  και όλα  μπορούν να συμβούν , κεραυνοβόλοι έρωτες  αλλά και ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και ρήξεις  σε επαγγελματικές  – οικονομικές  συμφωνίες , επηρεάζοντας  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους  του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν  ωροσκόπο  η προσωπικούς πλανήτες  κοντά στις 16  μοίρες.

Πάμε να  δούμε την επιρροή  στα  12 ζώδια  διαβάζοντας  και τον ωροσκόπο  σας .

ΚΡΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Κριούς  είναι μια  θετική  εβδομάδα  τόσο  για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου  με την εύνοια  που σας  έδωσε η Ν. Σελήνη  που προηγήθηκε  αλλά και για εσάς  τους υπολοίπους ειδικά  του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή  η εβδομάδα  σας  δίνει  την δυνατότητα  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας ,να διαπραγματευτείτε  και  να υπογράψετε   ευχάριστες  συμφωνίες . Όμως  το σκηνικό  τις  εβδομάδας  έχει  και  ευχάριστες   επαφές ,συναντήσεις , ειδήσεις  αλλά  και  μηνύματα  που σας χαροποιούν!!!

ΤΑΥΡΟΣ : Για εσάς  τους  Ταύρους  έχοντας  την  Αφροδίτη  και κυβερνήτη σας  στο ζώδιο  σας , σας πριμοδοτεί   σε όλους  τους  τομείς . Για  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου σας δίνεται η  δυνατότητα  να προωθήσετε  με αποφασιστικότητα  και θάρρος  τα σχέδια  σας  όπου με υπομονή  και αρκετή δουλειά  θα έχετε  τα αποτελέσματα  που θέλετε,  τονίζοντας σας  ότι  είναι καλό διάστημα  για επαγγελματικές  και  οικονομικές  συμφωνίες  που θα έχουν διάρκεια  στο χρόνο.  Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί  με τις σχέσεις σας  προσωπικές  και επαγγελματικές  για τυχόν  διαφωνίες  και ρήξεις . Από την άλλη όμως  δεν αποκλείεται  να προκύψει  και ένας  κεραυνοβόλος  έρωτας!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Για  εσάς  του  Διδύμους  η  εβδομάδα  είναι θετική  κάτω από την επιρροή  τις Ν. Σελήνης  που έχει προηγηθεί ειδικά  για εσάς  του  πρώτου δεκαημέρου , αλλά και για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου σας  δίνονται   ευκαιρίες   για δημόσιες  σχέσεις  και  την δυνατότητα   να προωθήσετε  και να επεκτείνετε  τα σχέδια  σας . Πολύ καλό διάστημα  να διαπραγματευτείτε   και  να πετύχετε  συμφέρουσες  συμφωνίες . Επίσης καλό διάστημα  για όσους  θέλουν να επεκτείνουν  τις  γνώσεις  τους  η για  κάποιους   θέματα  σπουδών. Δεν  θα λείψουν  ευχάριστα  μηνύματα  και  σε προσωπικό  επίπεδο που  θα σας χαροποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Για  εσάς  τους  Καρκίνους  του πρώτου  δεκαημέρου σας   δίνετε  η δυνατότητα  με θάρρος  και αποφασιστικότητα   αλλά και με αρκετή  δουλειά  να προωθήσετε   τα σχέδια  σας  κα να πετύχετε  συμφέρουσες  επαγγελματικές  και οικονομικές  συμφωνίες  που  θα έχουν  διάρκεια. Και για εσάς  όμως  του δευτέρου  δεκαημέρου   τα πράγματα  είναι   θετικά  αφού έχετε   την τύχη με το μέρος  σας αρκεί  να την εκμεταλλευτείτε  για να διαπραγματευτείτε σωστά χωρίς εντάσεις  ώστε  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας , ευνοούνται ευχάριστες  επαφές, συναντήσεις  αλλά και ευχάριστα  μηνύματα που θα λάβετε. Όμως  και  ερωτικές  ξαφνικές  ευκαιρίες  θα  υπάρξουν από τον  κοινωνικό σας  κύκλο.

ΛΕΩΝ: Για  εσάς   του  Λέοντες  σας  δίνετε  η δυνατότητα  μέσα  στην  εβδομάδα  ειδικά  για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας , να υπογράψετε  ευχάριστες  συμφωνίες  αλλά και να λάβετε  ευχάριστες  ειδήσεις  και μηνύματα. Από την άλλη  μπορεί  να προκύψουν και  κάποιες  ρήξεις  και διαφωνίες σε συνεργασίες  όπου θα πρέπει  να διαχειριστείτε  σωστά.  Ρήξεις  όμως  μπορεί  να προκύψουν  και  στις προσωπικές  σας σχέσεις  αντιδρώντας  σε ότι  σας καταπιέζει. Για  κάποιους  όμως  μπορεί να προκύψει  και ένας  ξαφνικό έρωτας…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς τους Παρθένους έχοντας   μπει σε διαδικασία για νέες πηγές  εσόδων  για τα οικονομικά σας ,σας  δίνονται ευκαιρίες  να δραστηριοποιηθείτε  θετικά  και να προωθήσετε  τα σχέδια σας  ,τους στόχους σας ειδικά εσάς  του πρώτου δεκαημέρου ώστε να πετύχετε επαγγελματικές – οικονομικές  συμφωνίες  που θα σας  ευχαριστήσουν  μεν  αλλά θα πρέπει  να δουλέψετε αρκετά. Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  μπορεί να προκύψει ένας  ξαφνικός  έρωτας  η  μια ξαφνική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ:  Για  εσάς  τους  Ζυγούς η εβδομάδα  είναι θετική  κάτω  από την επιρροή  τις  Ν. Σελήνης  που προηγήθηκε  ειδικά  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου. ‘Όμως  η εύνοια  συνεχίζετε  και για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  όπου  σας  δίνονται  ευκαιρίες  να προωθήσετε  τα σχέδια  σας  και να  διαπραγματευτείτε  με τον καλύτερο τρόπο ώστε  να πετύχετε  ευχάριστες  συμφωνίες. Επίσης πολύ καλές  ημέρες  για να προωθήσετε  θέματα σπουδών για κάποιους  που επιθυμούν,  όπως  και να λάβετε  ευχάριστα  μηνύματα που θα  σας  χαροποιήσουν και σε  προσωπικό  επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Για  εσάς  τους Σκορπιούς  η εβδομάδα  είναι θετική  ειδικά για εσάς   του πρώτου  δεκαημέρου  αφού σας ωθεί  με την δύναμη  που έχετε  αλλά και με την αποφασιστικότητα να πετύχετε  τους  στόχους σας  αλλά και ενδιαφέρουσες  επαγγελματικές  συμφωνίες  που θα έχουν και διάρκεια. Για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου χρειάζεται  προσοχή  γιατί  μπορεί  να δημιουργηθούν  απρόβλεπτα  γεγονότα  που μπορεί  να επιφέρουν  ρήξεις  τόσο  στις προσωπικές αλλά  και στις  επαγγελματικές σας  σχέσεις. Από την άλλη  δεν αποκλείεται  να βιώσετε ένα  κεραυνοβόλο   έρωτα..

ΤΟΞΟΤΕΣ:  Για  εσάς  τους  Τοξότες  η εβδομάδα  σας  δίνει θετικές  επιρροές  ειδικά για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου κάτω από την επιρροή   της  Ν. Σελήνης  που προηγήθηκε. Αλλά  και για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου,  αυτές  τις ημέρες  λαμβάνετε  ευχάριστα  μηνύματα  που σας χαροποιούν είτε σε επαγγελματικό είτε  σε προσωπικό  επίπεδο. Ευκαιρίες σας  δίνονται  να προωθήσετε  τα σχέδια σας έχοντας  ευχάριστες  επαφές και συναντήσεις  ώστε  να  τα οριστικοποιήσετε , καθώς μπορείτε να αξιοποιήσετε και ένα ταλέντο σας. Επίσης καλές ημέρες  να προωθήσετε  θέματα σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Εβδομάδα  θετική  ξεκινά  και  για  εσάς  τους  Αιγόκερους  ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου  όπου μπορείτε  τώρα  να δραστηριοποιηθείτε  και με αποφασιστικότητα να δράσετε  για να υλοποιήσετε  τα σχέδια  σας  με πολλή δουλειά  όπως εσείς ξέρετε  πολύ καλά να κάνετε. Και  για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  όμως  σας δίνονται  ευκαιρίες να προωθήσετε  και να διαπραγματευτείτε καλές  επαγγελματικές  ευκαιρίες, ταυτόχρονα  όμως  θα πρέπει να ισορροπήσετε  θέματα μεταξύ οικογένειας  και εργασίας  αποφεύγοντας  εντάσεις . Όμως  και έντονο ερωτικό  σκηνικό  θα υπάρχει  μέσα  στην  εβδομάδα  και  γιατί  όχι  ένα κεραυνοβόλο  έρωτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για  εσάς  τους  Υδροχόους  είναι μια αντιφατική εβδομάδα  ειδικά  για  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  όπου σας  δίνονται   ευκαιρίες   για πολλές  επαφές   και διαπραγματεύσεις  ώστε  να προωθήσετε  και να πετύχετε  σημαντικές  συμφωνίες  επαγγελματικές  που θα σας πάνε  παρακάτω.  Από την άλλη  όμως  θέλει  προσοχή  σε  αντιφατικές  συμπεριφορές   ώστε  να μην αντιδράσετε  σε  ότι  σας  καταπιέζει   δημιουργώντας  εντάσεις . Προσοχή  σε  ρήξεις  τόσο σε  επαγγελματικό  όσο  και σε προσωπικό  επίπεδο. Για  κάποιους   όμως μπορεί  να  προκύψει  και  ένας  κεραυνοβόλος  έρωτας !!!

ΙΧΘΥΕΣ: Για  εσάς  του  Ιχθύες  έχοντας  μπει  σε  διαδικασία  οικονομικής   οργάνωσης , σας  δίνονται  ευκαιρίες  και  ειδικά  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου να τολμήσετε και  να γίνετε  πιο αποτελεσματικοί  ώστε  να  μπορέσετε  να πετύχετε  αυτά που θέλετε  μπαίνοντας  σε διαδικασία  σκληρής   δουλειάς . Οι  ημέρες  είναι κατάλληλες   για να πετύχετε  μια επαγγελματική  συμφωνία  που θα έχει διάρκεια .  Εύνοια  υπάρχει  και σε  θέματα  αγοράς  σπιτιού η με την ακίνητη περιουσία σας  αλλά  και  με την στήριξη σας  από μεγαλύτερα  σε  ηλικία  άτομα. Η  εβδομάδα  διαθέτει  και  έντονο ερωτικό σκηνικό  όπου θα υπάρχουν αρκετές   ξαφνικές  ερωτικές   προκλήσεις   ειδικά  για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου.