ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 3- 9/04

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου

Καλωσορίζουμε  τον  4 μήνα  του χρόνου  τον Απρίλιο ένα μήνα  που φιλοξενεί   την πρώτη  ηλιακή  έκλειψη  του χρόνου όπου πραγματοποιείτε  στις  20/04  στη 29 μοίρα  και 50 λεπτά  στο ζώδιο  του Κριού ολοκληρώνοντας  θέματα  ενάρξεων  και  μπαίνοντας  στο ζώδιο  του Ταύρου  πάμε  να υλοποιήσουμε αυτά που ξεκινήσαμε. Επίσης  έχουμε  την είσοδο  του Ερμή  στο ζώδιο του Ταύρου  στις  3/04  αλλά  και την ανάδρομη πορεία του  που ξεκινά  από 22/04 έως  16/05, και την είσοδο  του  Ήλιου στο  ζώδιο του Ταύρου  στις 21/04.

Τώρα  η εβδομάδα  ξεκινά  με την είσοδο  του  Ερμή  πλανήτη  τις επικοινωνίας  στο ζώδιο του  Ταύρου  στις 3/04 έως  11/06/23 μαζί  με την ανάδρομη  πορεία του,  την ίδια ημέρα όμως συγκρούεται  με τον Πλούτωνα  από το ζώδιο του  Υδροχόου  προκαλώντας  εντάσεις  καθώς  ο λόγος  σου είναι αρκετά  ανταγωνιστικός  και επιθετικός  προς  τους  άλλους  αφού κολλάς  σε  έμμονες  ιδέες ,επηρεάζοντας  αρνητικά  τον σταθερό σταυρό  Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες , Υδροχόους  του πρώτου δεκαημέρου.

Στις  5/04  έχουμε  την ευχάριστη  συνάντηση του  Ερμή  από το ζώδιο του Ταύρου  με τον αυστηρό  Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων  δίνοντας   ευκαιρίες  σταθεροποίησης   και πραγματοποίησης  των  ιδεών  μας  αλλά  και συνέπεια   και αξιοπιστία  σε αυτά που λέμε, επηρεάζοντας θετικά  τα  ζώδια  της  γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς , Ιχθύες του πρώτου  δεκαημέρου.

Την  ίδια  ημέρα  ο Ήλιος  από το ζώδιο  του  Κριού  συμπορεύεται  με τον Χείρωνα  γεγονός  που μπορούμε  να θεραπεύσουμε  το πληγωμένο   ‘’εγώ  ‘’ μας   και  να προχωρήσουμε,  επηρεάζοντας  τον  παρορμητικό  σταυρό Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους .

Στις  6/04 πραγματοποιείτε  η Πανσέληνος  στον  άξονα  Κριού – Ζυγού  στη  16 μοίρα , σε ένα άξονα  που έχει να κάνει  με το  ‘’ εγώ ‘’  και  το εμείς .  Η  Σελήνη  στο ζώδιο  του  Ζυγού μας δίνει ευγένεια ,ηπιότητα, ανάγκη  για ηρεμία , συντροφικότητα και συνεργασία  σε  αντίθεση  με τον  Ήλιο  στον Κριό   που έχει να  κάνει  με το ‘’εγώ ‘’  και την ανάγκη  για διαφοροποίηση και ατομικοποίηση ,  όπου καλούμαστε να ισορροπήσουμε. Σε αυτό  βοηθά  ο πλανήτης  τις τύχης  Δίας  χαρίζοντας   την εύνοια  του  αλλά  και την  δυνατότητα  να επεκταθούμε   και  να ολοκληρώσουμε  αυτά  που θέλουμε, επηρεάζοντας  τον παρορμητικό σταυρό  Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους  και όσους έχουν  ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες  ( Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη,  Άρη ) κοντά  στη 16 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 7/04  η θεά  του έρωτα  Αφροδίτη   από το ζώδιο του Ταύρου  συναντά  ευχάριστα  τον ονειρικό  Ποσειδώνα   από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας  ονειρικούς  έρωτες  αλλά  και έντονο το συναίσθημα  τις  αλληλεγγύης και βοήθεια  προς τους άλλους , επηρεάζοντας  θετικά  τα ζώδια  της γης  Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά  και του νερού Καρκίνους , Σκορπιούς ,Ιχθύες   του  τρίτου  δεκαημέρου.

Και  τέλος  στις  8/04  ο  πλανήτης  τις επικοινωνίας  Ερμής  από  το ζώδιο  του Ταύρου συναντά  ευχάριστα  τον πλανήτη  τις δράσης  Άρη  από  το ζώδιο του Καρκίνου  και  μπορείς  να βρεις  τις λύσεις που θέλεις   βάζοντας  το μυαλό σου  σε δράση, επηρεάζοντας  θετικά τα ζώδια  τις  γης Ταύρους , Παρθένους , Αιγόκερους  αλλά και του νερού  Καρκίνους  Σκορπιούς , Ιχθύες  του πρώτου δεκαημέρου.

Πάμε  να δούμε  πως  επηρεάζονται  τα 12 ζώδια  διαβάζοντας  και  τον  ωροσκόπο  σας.

ΚΡΙΟΣ :   Η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου  στις 3/04 σας  παρακινεί  να εστιάσετε  στα πρακτικά θέματα  τις δουλειά  σας  και των οικονομικών σας. Σας στρέφει την προσοχή σε ότι θεωρείτε  σημαντικό  και έχει αξία  για εσάς και σας ωθεί  για περισσότερες οικονομικές  διαπραγματεύσεις , επαφές  για επαγγελματικές συνεργασίες,  η μπορεί να πάρετε  αύξηση η bonus  στην εργασίας  σας  αλλά  να σας δώσει και νέους  πόρους  εργασίας  η  να εκμεταλλευτείτε  την ακίνητη περιουσία  σας. Η συμπόρευση του Ήλιου με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας , σας δίνει την δυνατότητα  να θεραπεύσετε   τις πληγές  σας  και να προχωρήσετε  παρακάτω, επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις 6/04 στον άξονα Ζυγού – Κριού  σας  ξεκαθαρίζει το τοπίο  σε  σχέσεις  και συνεργασίες όπου η συμμετοχή  του Δία  σας  ευνοεί  σε  αυτό, επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή  στο ζώδιο σας στις 3/04  σας τονώνει  ακόμη περισσότερο  τις επικοινωνιακές σας ικανότητες ,σας δίνει περισσότερη  αυτοπεποίθηση  για τα επαγγελματικά αλλά  και τα ερωτικά σας . Ξεκινά  ένα διάστημα  όπου μπορείτε  να διαπραγματευτείτε , να προχωρήσετε  συμφωνίες  η να βάλετε  νέα πλάνα  και να κάνετε  σχέδια  για το μέλλον σας , όμως θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί η σύγκρουση με τον Πλούτωνα την ίδια ημέρα θα σας δημιουργήσει εντάσεις  στην επικοινωνία σας  , ταυτόχρονα όμως στις  5/04 η ευχάριστη συνάντηση με τον Κρόνο  ισορροπεί την κατάσταση και  σας δίνει ευκαιρίες  σταθεροποίησης και  πραγματοποίησης  των ιδεών σας  αφού  τώρα αναγνωρίζουν  την αξιοπιστία σας , ειδικά για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου. Η  Πανσέληνος όπου πραγματοποιείται  στις 6/04  στο πίσω  από εσάς  ζώδιο  θα σας απομονώσει  και θα σας ωθήσει σε  μια ενδοσκόπηση  του εαυτού σας ,καθόλου κακό  για τί μπορείτε να  ανασυνταχθείτε και να προβείτε σε αλλαγές  στον τομέα τις εργασίας σας . Επίσης καλό διάστημα να ξεκουραστείτε  η να ξεκινήσετε  άσκηση η διατροφή. Τώρα  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου δεν αποκλείετε  να ζήσετε  ένα ονειρικό  έρωτα με προσοχή να μην εξιδανικεύσετε  καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ :  Για  εσάς  η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή  και κυβερνήτη σας  στο πίσω  από εσάς  ζώδιο  του  Ταύρου στις 3/04  σας δημιουργεί  εσωστρέφεια  και την ανάγκη  να επικοινωνήσετε περισσότερο  με τον εαυτό σας . Αυτό  το διάστημα  τις  διέλευσης  του  Ερμή  από το ζώδιο του Ταύρου  προετοιμάζετε  μυστικά  και πιο παρασκηνιακά τη δράση σας , οργανώνετε  τις κινήσεις σας  με μυστικότητα  ώστε  να δράσετε  αργότερα.  Από τη άλλη καλή περίοδος  να ξεκουραστείτε  και να ηρεμήσετε.  Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στον άξονα  Ζυγού – Κριού  στις 6/04 σας  φέρνει στο προσκήνιο τους  φίλους σας όπου είναι σημαντικοί  για εσάς  αφού μπορείτε  με κάποιους   είτε  να συνεργαστείτε  είτε  μια φιλική σχέση  να εξελιχθεί  σε ερωτική , επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η είσοδος του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου στις 3/04  θα σας βοηθήσει  να ανοίξετε  τον κοινωνικό σας κύκλο , να γνωρίσετε  νέους  ανθρώπους  όπου θα σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό  επίπεδο αλλά και να προωθήσετε  νέους  στόχους  και όνειρα, ειδικά  εσείς  του πρώτου  δεκαημέρου μπορείτε  τώρα  να  σταθεροποιήσετε   και να πραγματοποιήσετε  σκέψεις  και  ιδέες  σας.

Καλό  διάστημα   για να θεραπεύσετε  τις πληγές σας  από προηγούμενες καταστάσεις  και να πάτε παρακάτω  ειδικά  εσείς  του δευτέρου δεκαημέρου.  Η Πανσέληνος  στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 6/04 σας ολοκληρώνει  τα θέματα  με την καριέρα σας  όπου  μπορείτε να δεχτείτε  βοήθεια  από άτομα κύρους  γα να σας προωθήσουν  και  ταυτόχρονα  να βρείτε   τις  ισορροπίες  με το σπίτι  σας, επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου. Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου δεν αποκλείετε   να εξελιχθεί  ένας έρωτας  η ακόμη και πλατωνικός,  προσοχή  στις εξιδανικεύσεις.

ΛΕΩΝ :  Η είσοδος  του  πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή  στο ζώδιο Ταύρου  στις 3/04 σας ωθεί σε θέματα  καριέρας  και  των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Ξεκινά  ένα διάστημα  όπου μπορεί  να έχετε  περισσότερες  επαγγελματικές  προτάσεις  , μια νέα  δουλειά  η  μια νέα  δική σας  επιχείρηση , θα πρέπει  όμως  να είσαστε  προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε η διαπραγματεύεστε  γιατί  η σύγκρουση του Ερμή με τον Πλούτωνα την ίδια ημέρα  θα φέρει εντάσεις και εμμονικές καταστάσεις .  Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στον φιλικό άξονα  Ζυγού – Κριού  στις 6/04  σας ολοκληρώνει  θέματα  που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές  και σας  ωθεί να ξεκαθαρίσετε  τις σχέσεις σας  με συγγενείς , αδέρφια , ξαδέρφια, επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο  του Ταύρους  στις 3/04 σας γεμίζει  ενθουσιασμό  για  νέα  πράγματα   και  νέες  περιπέτειες. Ξεκινά  ένα διάστημα  όπου σας  ευνοεί για σπουδές ,εκπαίδευση  είτε αυτό αφορά  ένα νέο πτυχίο, μια ξένη γλώσσα η  ένα καινούργιο  επαγγελματικό  ξεκίνημα. Θα σας  απασχολήσουν θέματα  που σχετίζονται  με  την φιλοσοφία , νόμους , το εξωτερικό, ταξίδια. Εσείς  λοιπόν του πρώτου  δεκαημέρου ευνοείστε περισσότερο στο να σταθεροποιήσετε  πράγματα που θέλετε να κάνετε. Η  Πανσέληνος   που πραγματοποιείτε  στις  6/04  στον  άξονα  Ζυγού – Κριού σας  ολοκληρώνει  τα θέματα  που  σχετίζονται με τα οικονομικά σας  και  τις  αλλαγές  που σκέφτεστε  ώστε να μπορέσετε να  διευθετήσετε  τις  υποχρεώσεις σας η τις  οφειλές  προς τρίτους  δάνεια, ασφάλειες  κ.λπ.  η ακόμη  αν διαχειρίζεστε  τα οικονομικά  της οικογένειας σας .  Εσείς  του  τρίτου  δεκαημέρου  γίνεστε πιο  συναισθηματικοί  με τους  άλλους προσφέροντας  την βοήθεια σας , προσοχή όμως  στις  εξιδανικεύσεις  ακόμη  και σε ερωτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ :  Η είσοδος  του πλανήτη  τις επικοινωνίας  Ερμή  στο ζώδιο του Ταύρου  στις 3/04 σας  ωθεί σε βαθιές  συζητήσεις  και ανακαλύψεις .  Είναι μια καλή  περίοδος   να ανακαλύψετε  και να συμφιλιωθείτε  με κάποιες  πλευρές  του  εαυτού σας. Ξεκινά  ένα διάστημα όπου θα εστιάσετε  στα οικονομικά σας  και κυρίως σε ότι διαχειρίζεστε μ ε άλλους, είτε  με την οικογένεια  είτε  με  τον σύντροφο  σας  είτε οφειλές  προς τρίτους , δάνεια, εφορία ασφάλειες κ.λπ. , τα όποια θα κληθείτε  να  τακτοποιήσετε με τρόπους  που εσείς  θα επωφεληθείτε. Για  εσάς  του  δευτέρου  δεκαημέρου  είναι μια καλή περίοδος  να θεραπεύσετε  τις πληγές  σας  και να προχωρήσετε μπροστά.  Η  Πανσέληνος  που  πραγματοποιείτε  στο  ζώδιο σας  στις 6/04  επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου το ενισχύει αυτό και  θα σας ολοκληρώσει  τις αλλαγές  που θέλετε  να κάνετε  για εσάς τους ίδιους  αλλά  και με τις  σχέσεις  και συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η  είσοδος  του πλανήτη  τις επικοινωνίας  Ερμή  στο απέναντι  από εσάς  ζώδιο  του Ταύρου στις 3/04  σας κινητοποιεί  σε περισσότερες  επαφές  σε προσωπικό αλλά  και επαγγελματικό  επίπεδο.  Ξεκινά  μια περίοδος όπου  μπορείτε  να συζητήσετε  να διαπραγματευτείτε  και  να τακτοποιήσετε  ζητήματα που είχαν προκύψει  το προηγούμενο διάστημα με τον σύντροφο σας . Το θέμα είναι  πως θα τα επικοινωνήσετε αυτά γιατί την ίδια ημέρα ο Ερμής  συγκρούεται με τον Πλούτωνα και σίγουρα θα επιφέρει εντάσεις και χειριστικές καταστάσεις . Το καλό είναι  ότι στις 5/04 η ευχάριστη συνάντηση  του Ερμή με τον Κρόνο  σας δίνει την ευκαιρία  να διαχειριστείτε  και να σταθεροποιήσετε  τις καταστάσεις σε θέματα  με τις  σχέσεις σας  η τις συνεργασίες  σας ,ειδικά  για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου . Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στον άξονα  Ζυγού – Κριού στις 6/04 σας ολοκληρώνει  τα θέματα  με την καθημερινότητα  σας  και την εργασία  σας  για αλλαγές  που θέλετε  να κάνετε  ώστε  να βρείτε  χρόνο  για την καλυτέρευση  τις φυσικής σας κατάστασης  είτε  ξεκινώντας   άσκηση  είτε  διατροφή γεγονός  που θα σας ικανοποιήσει , περισσότερο  εσάς  του  δευτέρου  δεκαημέρου. Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  το σκηνικό γίνετε  ερωτικό , προσοχή όμως μην εξιδανικεύσετε  το  άτομο που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η  είσοδος  του πλανήτη  τις επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο  του Ταύρου στις 3/04 θα σας ωθήσει  να  δώσετε έμφαση σε θέματα τις εργασίας  σας, των επαγγελματικών σας αλλά και τις  φυσικής σας  κατάστασης .  Ξεκινά  μια καλή  περίοδος  για  να οργανώσετε   η να εξετάσετε  όλες  τις λεπτομέρειες   για κάποιο  επαγγελματικό σας σχέδιο η ακόμη  να συζητήσετε   με συνεργάτες  η συναδέρφους θέματα  που έχουν προκύψει ώστε να τα λύσετε. Επίσης  καλό  διάστημα  για να κάνετε  ένα  έλεγχο  τις υγεία σας .

Για εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου  σας  δίνετε  η δυνατότητα  να θεραπεύσετε   ότι σας  έχει πληγώσει  και να συνεχίσετε παρακάτω.  Η   Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις 6/04 στον  φιλικό σας άξονα  Ζυγού – Κριού  σας  ολοκληρώνει  θέματα  και σας ευνοεί  στο ερωτικό κομμάτι με πολλές  ερωτικές  ευκαιρίες  και μέσα  από το κοινωνικό  η φιλικό σας  περίγυρο , και  σας δίνει ώθηση στα δημιουργικά σας σχέδια ,καθώς  και  ευχάριστες  στιγμές  με  τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου στις 3/04  σας γεμίζει  ζωντάνια , αυτοπεποίθηση  και ενέργεια  και αυτό έχει αντίκτυπο  στην ερωτική σας ζωή  με  νέες  γνωριμίες , σε θέματα  που αφορούν  τα παιδιά σας  αλλά  και τα δημιουργικά σας σχέδια έχοντας νέες  δημιουργικές  ιδέες   όπου μπορείτε  να προωθήσετε  και να σταθεροποιήσετε  ειδικά  εσείς  του πρώτου δεκαημέρου. Η  Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις 6/04  στον άξονα  Ζυγού – Κριού  θα  σας  ολοκληρώσει  θέματα  και θα προβείτε  σε αλλαγές   που αφορά  τα επαγγελματικά  σας  για τις  οποίες  θα έχετε και την στήριξη τις  οικογένεια  σας , επηρεάζοντας   εσάς  του  δευτέρου  δεκαημέρου.  Τώρα  για εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  η εβδομάδα δημιουργεί  ένα  ονειρικό  κλίμα  σε ερωτικό  επίπεδο, προσοχή μόνο  τις  εξιδανικεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Η είσοδος  του πλανήτη τις επικοινωνίας  Ερμή  στις 3/04  στο ζώδιο του  Ταύρου σας  ωθεί στο να σκεφτείτε  για το πώς  θα υλοποιήσετε  τις  ιδέες σας  αλλά και  να ασχοληθείτε  με θέματα  που αφορούν  το σπίτι, την οικογένεια   αλλά  και την ακίνητη περιουσία σας  συζητώντας  μαζί τους  για θέματα που σας  απασχολούν ώστε  να βρείτε λύσεις, θα πρέπει  όμως να  είσαστε προσεκτικοί  στην επικοινωνίας σας  γιατί λόγω  τις σύγκρουσης  του Ερμή με τον Πλούτωνα  την ίδια ημέρα  ο λόγος σας θα είναι έντονος  και αρκετά ανταγωνιστικός  φέρνοντας αντίθετα  αποτελέσματα, εδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Πολύ πιθανόν  αυτές   τις ημέρες  να αναπολήσετε και παλιότερες  οικογενειακές  στιγμές . Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στο φιλικό  άξονα  Ζυγού – Κριού σας  ολοκληρώνει θέματα  και σας ωθεί σε αλλαγές  που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σας , ταξίδια, σπουδές,  αλλά  και τις  σχέσεις σας με  αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς , αλλάζοντας  τον τρόπο  που σκέφτεστε ,την φιλοσοφία σας  αλλά  και τις ανάγκες  σας, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς   του δευτέρου δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΕΣ : Η είσοδος  του  Ερμή  στις 3/04 στο φιλικό για  εσάς  ζώδιο του Ταύρου  σας  ωθεί σε μια δημιουργική περίοδο με πολλές  επαφές ,συζητήσεις  και σκέψεις  για  σπουδές  και επαγγελματικά  σχέδια. Θα γνωρίσετε  ανθρώπους  και  θα έχετε καλύτερες  επαφές  με συγγενείς , φίλους ,γείτονες . Είναι μια περίοδος  που μπορείτε  να προωθήσετε  και να σταθεροποιήσετε  τα σχέδια  και τις ιδέες  σας  ειδικά  εσείς  του πρώτου δεκαημέρου.  Η Πανσέληνος  που πραγματοποιείτε  στις  6/04  στον άξονα  Ζυγού – Κριού  σας  ολοκληρώνει  και σας ωθεί σε αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας  αλλά και τις οφειλές  σας προς τρίτους  δάνεια, εφορία , ασφάλειες  η οικονομικά  τις οικογένειας  σας όπου θα πρέπει  να διευθετήσετε   βρίσκοντας  λύσεις , επηρεάζοντας  εσάς  του δευτέρου  δεκαημέρου. Τέλος  εσείς  του τρίτου  δεκαημέρου  αυτό  το διάστημα  είστε πιο συναισθηματικοί απέναντι   στους  άλλους προσφέροντας  την βοήθεια σας , δεν λείπει όμως  και το ερωτικό  σκηνικό αρκεί να προσέχετε  τις εξιδανικεύσεις .

f: Efi Tsilidou