Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ΕμπορίαςΑνθρώπων

Η Α21, στα πλαίσια του έργου “Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων” και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, διοργανώνουν το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, εκδήλωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Εμπορίας Ανθρωπων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα).

Στις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο σε άτομα ηλικίας 13-24 ετών σχετικά με την ενημέρωση και ενεργοποίηση σε θέματα που αφορούν την πρόληψη και εξάλειψη της εμπορίας των ανθρώπων.

Στις 6 μ.μ. θα γίνει η προβολη του νέου Global Broadcast της Α21 διάρκειας μιας ώρας.

Παρακαλούμε όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/87gLkCMKVAvajay8A

Το έργο Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την Α21 και εταίρους.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr

27.7.2022