Εκδήλωση για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό

Δήμος Κιλκίς

Ενημερωτική εκδήλωση για την αναγνώριση και αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού προγραμματίζει ο δήμος Κιλκίς αυτήν την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου, με τη συμμετοχή μαθητών της Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

‘’Σχολικός εκφοβισμός: Μοιράσου τον για να τον Σταματήσεις’’ είναι το θέμα που θα αναπτύξει η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Κιλκίς Άννα – Μαρία Πύρκα. Παρεμβαίνει ο Θεμιστοκλής Τσικαλάς συντονιστής εκπαίδευσης και σχολικός σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 9:00 για να την παρακολουθήσουν οι μαθητές του 1ου, 2ου,6ου,7ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου και θα επαναληφθεί στις 11:30 για τους μαθητές του 3ου, 4ου,5ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου, με πιστή τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων έναντι της Covid-19.

Η ενημερωτική συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

1.3.2022