Εκδήλωση του “Cosmos Pet Supplies”, στα πλαίσια του “Woof Festival 2024”, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”

Φωτό λεζάντας: Ο μικρός Αντώνης με τον σκύλο-βοηθό του,τον πατέρα του Αλέξη Γκούφα,την Τζόϋς Ευείδη,την Σοφία Βογιατζάκη και τους Τάκη Πετρόπουλο(Εκπαιδευτής σκύλων-βοηθών για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού),Δημήτρη Μουστάκη(Marketing Administrator),Λιάνα Μπλιού(Operation & Marketing Manager) και Ευάγγελο Ζεπάτο(Διευθυντής)

Meeting Point επωνύμων μαζί με τους τετράποδους φίλους τους στο “Cosmos Pet Supplies”, στα πλαίσια του “Woof Festival 2024”, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”!

Στην καρδιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το “Woof Festival 2024”, μια γιορτή αφιερωμένη στα κατοικίδια, όπου έλαβε μέρος η ελληνική εταιρεία “Cosmos Pet Supplies”. Ο Διευθυντής της Ευάγγελος Ζεπάτος υποδέχτηκε από νωρίς το μεσημέρι πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο που έσπευσαν να δώσουν το παρών στο λαμπερό event μαζί με τους πιστούς τους φίλους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να δοκιμάζουν λιχουδιές απο τις εταιρείες ”Sam’s Field Greece” & ”Pooch & Mutt Greece”. Παράλληλα, οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον πρώτο σκύλο οδηγό για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, ‘’Ariel’’, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος τους συνεχάρη για την πολύτιμη στήριξη τους στην “Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Θανάσης Μακρής”.

   1 2

Φωτό 1: Μαρία Σολωμού – Τζόϋς Ευείδη – Χάρης Σιανίδης – Σοφία Βογιατζάκη. Φωτό 2: Υβόννη Ντόστα – Ραμόνα Βλαντή – Χάρης Σιανίδης

Η “Cosmos Pet Supplies”, πάντα ευαισθητοποιημένη, στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό μέσω του σκύλου ‘’Danny’’, o οποίος εκπαιδεύεται για να βοηθήσει και να ενισχύσει στην έρευνα της εξαφάνισης παιδιών.
Η ‘’Cosmos Pet Supplies’’ είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2005 και κύριος στόχος της είναι η προώθηση της υγείας και της ευημερίας των τετράποδων φίλων μας. Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα στο γνωστό premium brand ‘’Sam’s Field Greece Greece” αλλά και σε Κύπρο στα προϊόντα “Pooch & Mutt Greece”, τα οποία έχουν νόστιμες λιχουδιές και παρέχουν εξαιρετική σύνθεση στις συνταγές τους με υψηλά επίπεδα φρέσκου κρέατος /ψαριού σε συνδυασμό με εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών, όπου συμβάλλουν στον σωστό μεταβολισμό του αγαπημένου κατοικιδίου μας, προωθώντας την χαρά και την πνευματική υγεία, φτάνοντας στο μέγιστο δυνατό της ζωής τους.