Εντυπωσιακό Fashion Show της Irene Angelopoulos by “Eyelashes For You”, στα πλαίσια της 33ης AFW στο Ζάππειο Μέγαρο !

Με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας “Eyelashes For You”, η βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας Ιrene Angelopoulos, παρουσίασε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τη νέα της συλλογή A/W’24 “Sin of the Female Gender” αναδεικνύοντας, όπως μαρτυρεί και ο τίτλος του catwalk, ότι η αμαρτία είναι γένους θηλυκού και η γυναικεία φύση πολύπλοκη.

Φωτό 1: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Ματίνα Ζάρα-Ιrene Angelopoulos-Λίνα Ζινευράκη-Τόνια Φουσέκη. Φωτό 2: Ορσαλία Παρθένη-Ιrene Angelopoulos-Angelique Tsanis-Τόνια Φουσέκη

Στο λαμπερό fashion show το παρών έδωσαν αγαπημένοι φίλοι της σχεδιάστριας, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd που την τίμησαν με την παρουσία τους μένοντας έκπληκτοι με την νέα της haute couture συλλογή της. Στο show ξεχώρισαν τουαλέτες από γαλλικές δαντέλες, ανάγλυφα χειροποίητα λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι, μεταξωτοί κορσέδες με εκθαμβωτικά κεντήματα απο κρύσταλλα, τολμηρά cut outs, που εφαρμόζουν όλα άψογα στο κορμί της κάθε γυναίκας.

Φωτό: Ανέστης Ευαγγελόπουλος-Ελένη Τσολάκη-Χάρης Σιανίδης-Τόνια Φουσέκη-Chris Lavish
Στο φαντασμαγορικό catwalk, τα χρώματα που πρωταγωνίστησαν είναι το λευκό που παραπέμπει στην αθωότητα και την αγνότητα, το κόκκινο που συμβολίζει το γυναικείο πάθος, και το μαύρο που απεικονίζει όλες τις ανεξήγητες πτυχές των γυναικών. Με βασικό γνώμονα την ανάδειξη της θηλυκής δυναμικότητας, η νέα συλλογή της fashion designer Irene Angelopoulos, «Sin of the Female Gender» έχει το άρωμα της γυναίκας εκείνης που ήρθε για να σαγηνέψει το πλήθος.