Εντυπωσιακό Grand Opening για το νέο κατάστημα της premium εταιρείας καλλυντικών “CHERĪ UP” Cosmetics!

Φωτό: Ρούλα Δημητριάδου – Γιώργος Τσαλίκης – Λάκης Γαβαλάς – Ιωάννα Μαλέσκου – Γιώτα Μπουρνιώτη – Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με ένα λαμπερό party ομορφιάς, τα beauty girls του ελληνικού επιχειρείν Γιώτα Μπουρνιώτη και Ρούλα Δημητριάδου υποδέχθηκαν στο Grand Opening του ολοκαίνουριου καταστήματος “CHERĪ UP” cosmetics στο Περιστέρι φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, αλλά και πολλές beauty lovers που εδώ και χρόνια στηρίζουν το αγαπημένο τους make up brand & e-shop. Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε τo εντυπωσιακό Dj Show της Μαρίας Αντωνά.

Η “CHERĪ UP” cosmetics είναι μια ελληνική καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που έχει ήδη μπεί δυναμικά στον χώρο της βιομηχανίας του μακιγιάζ και δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε ηλικία. Η σωστή κάλυψη της επιδερμίδας, οι ξεχωριστές υφές και οι πολυτελείς πρώτες ύλες είναι τα δυνατά της ‘’όπλα’’. Πίσω από το premium brand “CHERĪ UP” cosmetics βρίσκονται δύο καλές φίλες, οι οποίες κατάλαβαν τις ανάγκες κάθε γυναικείου προσώπου και αυτό αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα να ερευνήσουν καινούργιες υφές και να ιδρύσουν την εταιρεία “CHERĪ UP” cosmetics.

Η καταξιωμένη Γιώτα Μπουρνιώτη με ανεπτυγμένο το ενδιαφέρον της για το χώρο της ομορφιάς και με γνώμονα την συμβουλή μιας κορυφαίας Expert «αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι και να πετύχει πρέπει να βρεις τους καλύτερους στο είδος τους», σχημάτισε μαζί με την πετυχημένη make-up artist Ρούλα Δημητριάδου την ελληνική εταιρεία “CHERĪ UP” cosmetics, υψηλών προδιαγραφών, με ποιότητα, διάρκεια και καινοτομία στα προϊόντα της!
Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της “CHERĪ UP” cosmetics!