Εξώδικο για τα fake news από την Έφη Αχτσιόγλου

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Έφη Αχτσιόγλου  αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται σημειώνοντας ότι «από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου έχω δεχτεί μία σειρά άκρως χυδαίων και συκοφαντικών επιθέσεων. Από το ότι περίπου είμαι διαπλεκόμενη μέχρι ότι έχω εκδιώξει τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πρόκειται για χυδαία ψέματα και λασπολογίες, οι οποίες δεν εξυπηρετούν καμία πολιτική και δημοκρατική συζήτηση. Εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα, μιντιακά και σοσιαλμιντιακά, και δυστυχώς πολύ συχνά αναπαράγονται και εντός του χώρου. Σήμερα αποστέλλω εξώδικη δήλωση σε συγκεκριμένο site και τους ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα τη συκοφαντική δυσφήμιση που γίνεται στο πρόσωπό μου περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για ακραία ψεύδη τα οποία προσβάλλουν τη δική μου ιστορία, την ιστορία του χώρου και τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο εμφανίζουν ως εκβιαζόμενο ή υπονομευόμενο».

Η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου είναι απολύτως ανοιχτό και πως μπορεί να κερδίσει στις εκλογές, ενώ επισήμανε ότι «είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου πολλά χρόνια, έχω υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες του από πάρα πολλές θέσεις, από του απλού μέλους μέχρι της βουλευτή και της υπουργού. Η ενότητα είναι απολύτως δεδομένη. Ο χώρος πρέπει να είναι όχι απλά ενιαίος, όχι μόνο να είμαστε ενωμένοι, αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε μέρα και έναν περισσότερο. Αυτό είναι ένα κόμμα κυβερνητικό».

19.9..2023

Τελευταία Άρθρα