Επίσκεψη Στ. Κασσελάκη στην Agrotica

Τα περίπτερα της έκθεσης Agrotica, στη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στην οποία εξέφρασε την στήριξη του κόμματός του στο δημόσιο χαρακτήρα του εκθεσιακού φορέα.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο σχέδιο ανάπλασης του χώρου, λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται περισσότερο πράσινο. «Είμαι πεντακάθαρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καθαρά χέρια και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Θα στηρίξουμε τη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε πως πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ. Τον λόγο πήρε και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε επισκέψεις σε περίπτερα της AGROTICA. Τον κ. Κασσελάκη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, η υπεύθυνη για τα αγροτικά Ολυμπία Τεληγιορίδου, βουλευτές, η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, και κομματικά στελέχη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αμέσως μετά θα μεταβεί στην Καστοριά όπου το βράδυ θα μιλήσει με στελέχη του κόμματος και θα έχει επίσης την ευκαιρία να παραστεί σε συγκέντρωση στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Καστοριάς, ενώ αύριο Κυριακή θα βρεθεί στην Κοζάνη όπου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή : ΕΡΤ

3.2,2024