Ευαγγελίας Γατσωτή ΄΄ Νυχιάνγκ΄΄ στο Θέατρο Πορεία at Victoria

 Νυχιάνγκ

της Ευαγγελίας Γατσωτή

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τις sold out παραστάσεις του περασμένου Οκτωβρίου, το Νυχιάνγκ επανέρχεται για 4 μόνο παραστάσεις στις 27, 30 Δεκεμβρίου και στις 3 ,6 Ιανουαρίου.

Το έργο που έγραψε η 20χρονη Ευαγγελία Γατσωτή στο πλαίσιο της Σχολής Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του θεάτρου Πορεία, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Τους δύο ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου, σε ένα δίδυμο που προκάλεσε αίσθηση και χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς.

Υπάρχει άνθρωπος που σ’ έχει νιώσει πιο πολύ από μένα;

Η Αργυρώ είναι αισθητικός και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον. Η Κάλλια χρειάζεται μανικιούρ και της κλείνει ραντεβού στο διαμέρισμά της. Η Αργυρώ καταφτάνει με τα σύνεργά της και η διαδικασία ξεκινάει. Την ιεροτελεστία του μανικιούρ διαρρηγνύει ο επίμονος ήχος κλήσης του κινητού της Κάλλιας. Η Αργυρώ θέλει επίμονα να μάθει ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και γιατί προκαλεί τέτοια αναστάτωση στην Κάλλια. Ένα ιδιόχειρο γράμμα που θα βρεθεί στην εξώπορτα θα ανατρέψει τις εξηγήσεις, πυροδοτώντας εξομολογήσεις και συνταρακτικές αποκαλύψεις.

 Θέατρο Πορεία 

Τρικόρφων 3-5 και 3ης Σεπτεμβρίου 69

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

27-12-2022 Τρίτη στις 18:00

30-12-2022 Παρασκευή στις 18:00

03-01-2023 Τρίτη στις 18:00

*06-01-2023 Παρασκευή στις 18:00 (με αγγλικούς υπέρτιτλους)

Διάρκεια: 80 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

**για προτεινόμενες θέσεις για την καλύτερη παρακολούθηση των υπερτίτλων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ταμείο του θεάτρου.

 

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 15 ευρώ

Εκπτωτικά εισιτήρια*: Φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων, ΑΜΕΑ (67% και άνω), με την επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας: 12 ευρώ

*Σε συγκεκριμένες θέσεις με σειρά προτεραιότητας, απαραίτητη είναι η επικοινωνία με το ταμείο του θεάτρου για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ.

 

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

H παράσταση πραγματοποιείται και με την υποστήριξη του This is Athens City Festival, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και υλοποιεί η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

24.12.2022