Ευκλείδης Τσακαλώτος : «Τι θα έπρεπε να είχε κάνει ο Τσίπρας»

Πρώτη συνέντευξη στο Attica TV του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο  Αττικα TV   και στην εκπομπη ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0 και στον δημοσιογράφο Γ.Μελιγγώνη «κάρφωσε» τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «δεν μπορείς να μιλάς απευθείας με τον λαό χωρίς να υπάρχει η παραγωγή πολιτικής και η ανάλυση της πολιτικής. Φάνηκε από την αρχή πως ήθελε άλλο κόμμα». Εξήγησε πως ο κ. Κασσελάκης «καταργεί τα ενδιάμεσα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έδειξε με την πρότασή του για δημοψήφισμα επί των διαγραφών από τη βάση του κόμματος» «κάρφωσε» τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «δεν μπορείς να μιλάς απευθείας με τον λαό χωρίς να υπάρχει η παραγωγή πολιτικής και η ανάλυση της πολιτικής» εκτιμώντας επίσης πως ο νεός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «φάνηκε από την αρχή πως ήθελε άλλο κόμμα». Εξήγησε πως ο κ. Κασσελάκης «καταργεί τα ενδιάμεσα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έδειξε με την πρότασή του για δημοψήφισμα επί των διαγραφών από τη βάση του κόμματος»

Στη συνέχεια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για στις εσωκομματικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε πάρει θέση, με την οποία θα ξεκαθάριζε ότι δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο (ουδετερότητα), αλλά και ότι «δεν θα αφήσει κανέναν να υπονομεύσει το κόμμα».δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για στις εσωκομματικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε πάρει θέση, με την οποία θα ξεκαθάριζε ότι δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο (ουδετερότητα), αλλά και ότι «δεν θα αφήσει κανέναν να υπονομεύσει το κόμμα».

«Θέλω να συζητήσω με όλα τα κομμάτια της Αριστεράς, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ» . Επίσης, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως θέλει να έχει καλές σχέσεις «ακόμη και με όσους δεν θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ έδειξε να συμφωνεί με το κείμενο της ομάδας Αχτσιόγλου («6+6») που άσκησε σφοδρή κριτική στον Στ. Κασσελάκη αλλά παραμένει στο κόμμα.

πηγ: ΑΤΤΙΚΑ ΤV

14.11.2023

Τελευταία Άρθρα