ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 20/04

Γράφει η αστρολόγος Έφη Τσιλίδου
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 20/04
Στις 20/04 πραγματοποιείται η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού στη 29 μοίρα και 50 λεπτά . Σε αναιρετική μοίρα που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση και το κλείσιμο καταστάσεων .
Το ζώδιο του Κριού είναι ένα παρορμητικό ανταγωνιστικό ζώδιο με έντονο ‘’εγώ’’ που ενθουσιάζεται εύκολα ,του αρέσει η δράση ,η αρχηγία, οι προκλήσεις και βγάζει πολύ θυμό. Όλα αυτά είναι συστατικά που περιέχει αυτή η έκλειψη και θα μας κατακλύσουν προσπαθώντας να κλείσουμε πίσω μας ότι πλέον έχουμε αποφασίσει ότι δεν μας καλύπτει. ΟΙ εκλείψεις δηλώνουν ότι κάτι θα εκλείψει , κάτι θα χάσουμε αλλά και κάτι θα κερδίσουμε παρακάτω.
Η συμμετοχή του Πλούτωνα ως πλανήτης τις μεταμόρφωσης θα μας οδηγήσει σε αυτή την επιθυμία μας να μπούμε στη διαδικασία αυτής τις ριζικής αλλαγής γνωρίζοντας τι είναι αυτό εχει φτάσει στο τέλος του και πρέπει να ολοκληρώσουμε τον κύκλο, ίσως με επίπονο τρόπο βγάζοντας φοβίες αλλά και έντονα στοιχεία επιβολής, δύναμης αλλά και εμμονής πάνω σε αυτό. Απο την άλλη η παρουσία του Δία είναι αρκετά ευνοική δίνοντας ευκαιρίες που χρειαζόμστε , αλλά και ο Άρης ως κυβερνήτης του Κριού σε ευνοική όψη με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες βελτίωσης αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες δράσης.
Η Έκλειψη επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους , Αιγόκερους των τριών τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου αλλά και τον σταθερό σταυρό Ταύρους , Σκορπιούς , Λέοντες ,Υδροχόους των τριών πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου, και όσους έχουν ωροσκόπο , η προσωπικούς πλανήτες ( Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη ) στα παραπάνω ζώδια.