«Ημέρες Κινηματογράφου» Λήξη Προγράμματος Ιούνιος 2022

Με την προβολή της ταινίας της τελευταίας Δευτέρας του Ιουνίου έκλεισε με επιτυχία γι αυτή τη σεζόν το Πρόγραμμα «Ημέρες Κινηματογράφου» στη Δροσιά. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο προβάλαμε τρεις αξιόλογες Ελληνικές ταινίες, ένα ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το ΙΔΙΣΜΕ και την Ένωση Ποντίων, μία ταινία  της Τσεχίας, μία της Ισπανίας, μία Ουρουγουάης και δύο Αργεντινής. Ήταν όλες τους εξαιρετικές.

Ευχαριστούμε τους Έλληνες Σκηνοθέτες για την ευγενική παραχώρηση του έργου τους, τις Πρεσβείες, την κ. Lucie Kuligova  του Τσέχικου Κέντρου,  καθώς και την  κ. Νανά Παπανικολάου του Ινστιτούτου Θερβάντες, για την πρόθυμη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες, οι οποίοι με τη βοήθειά τους συνετέλεσαν στην επιτυχία του προγράμματος, ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο για τη γραμματειακή υποστήριξη και την υπομονή του, τον Πάνο Σιμεωνίδη για την άμεση τεχνική του υποστήριξη και τη Βάσια Σκυλακάκη που αγάπησε το Πρόγραμμά μας και μας βοήθησε να το επικοινωνήσουμε με πιο σύγχρονες μεθόδους.

Προ πάντων, όμως, ευχαριστούμε όλους εσάς, τους φίλους του Κινηματογράφου, που με τόλμη και επιμονή στηρίξατε και αυτή τη σεζόν την προσπάθειά μας. Η ζεστασιά με την οποία μας αποδέχεστε μας δίνει κουράγιο και κέφι να συνεχίσουμε. Θα επανέλθουμε τον Οκτώβριο με νέο κύκλο προβολών. Καλή αντάμωση.

Ευχόμαστε σε όλους καλό και ευχάριστο Καλοκαίρι!

Η Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς

29.6./2022