Ηράκλειο Αττικής: Νέο διευρυμένο ωράριο στη λειτουργία του κτήματος Φιξ τα Σαββατοκύριακα

Ηράκλειο Αττικής

Με νέο διευρυμένο ωράριο θα είναι ανοικτό για τους πολίτες από αυτό το Σαββατοκύριακο το Κτήμα Φιξ, στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Το Κτήμα Φιξ θα ανοίγει τις πόρτες του πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, με στόχο, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, να διευρυνθούν και οι ημέρες λειτουργίας του.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στο Κτήμα Φιξ γίνεται από δύο πλευρές: από τη λεωφόρο Ηρακλείου και από την πλατεία Αγίου Λουκά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία και την ιστορία του Κτήματος στην ειδική ιστοσελίδα ktimafix.gr.

«Από την πρώτη ημέρα που αποκτήσαμε το Κτήμα Φιξ και ανοίξαμε τις πόρτες του στο κοινό χιλιάδες Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες όλων των ηλικιών το επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να το επισκέπτονται, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την επιμονή που δείξαμε στην προσπάθεια ο Δήμος να αγοράσει το Κτήμα με τις δικές του δυνάμεις μετά από τόσες δεκαετίες άκαρπων ενεργειών, κόντρα σε όσους δεν ήθελαν αυτή την εξέλιξη και συνεχίζουν να μην την θέλουν. Ήταν το πάρκο που είχε ανάγκη η πόλη για να ανασάνει, πάρκο το οποίο σταδιακά διευρύνει το ωράριο της λειτουργίας του για να το χαίρονται οι οικογένειες των δημοτών μας ακόμα περισσότερο. Είπαμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και το κάνουμε πράξη», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

15.5.2023