“ΗΡΘΕΣ ΑΡΓΑ” ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 

O Μικρός Κεραμεικός οργανώνει από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1η Οκτωβρίου μουσικές βραδιές παρουσιάζοντας και το μουσικό στίγμα του νέου αυτού χώρου πολιτισμού στην καρδιά του Κεραμεικού.

Τζαζ, easy listening, μουσική για κινηματογράφο, τραγουδοποιοί αλλά και  πειραγμένη  κλασική είναι το μενού αυτών των συναυλιών. 

Pied à Terre 

«’Ηρθες Αργά»

featuring LIEBER PANOS & STEFANIA MOROSINI 

Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 21:30

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου το jazz trio των Pied à Terre παρουσιάζει σε μια ιδιαίτερη βραδιά δυο εξαιρετικές φωνές την Stefania Morosini και τον Lieber Panos, όπου η Δανάη συναντά την Nina Simone και τον Frank Sinatra σε ένα ημερολόγιο του ελληνικού και διεθνούς ερωτικού τραγουδιού των 30s και 40s.

Τα τραγούδια περί έρωτος είναι μικρά μονόπρακτα, οι στίχοι των οποίων επιτρέπουν στον ήρωα να ζήσει τις φαντασίες και τις φαντασιώσεις του: Από μονόπλευρα αισθήματα χαράς, μέχρι αισθήματα εκδίκησης, μεμψιμοιρίας και αυτολύπησης. Όλα παίζονται, χωρίς αμφιβολία.

Μία ανθολογία αυτών, υπό τον τίτλο “Ήρθες Αργά” θα ερμηνεύσουν για μας οι “Pied a Terre“ (Haris Botsis, πιάνο και Theodoros Christo, τύμπανα) με τους Lieber Panos (Πάνο Ε. Γερακάκη) και Στεφανία Μοροζίνη στο τραγούδι. Μαζί τους ο Manos Loutas στο μπάσο.

Η μουσική αυτή παράσταση περιλαμβάνει Jazz Standards των δεκαετιών 1930-1950 σε συνδυασμό με κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου της εποχής, μεταξύ άλλων των Αττίκ και Χρήστου Χαιρόπουλου. 

Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις Μουσικές Βραδιές του Μικρού Κεραμεικού, στις 21.30!

Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ:

https://www.ticketservices.gr/event/pieda-terre-mikros-kerameikos/?lang=el

«ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» mikroskerameikos@gmail.com 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982121385

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com