Η επίσκεψη Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα έφερε αναταραχές

Πολλές και εύλογες οι απορίες για τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Προέδρου του ομίλου Sassoon κ. David Sassoon. Όλα ξεκίνησαν, λίγες ημέρες, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η διοργάνωση του American Mediterranean Investment Forum, στην Αθήνα. Κεντρικός ομιλητής, μεταξύ πολλών επωνύμων ομιλητών, ο τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Μάικ Πομπέο (Michael R. Pompeo).

Ενοχλήθηκαν συγκεκριμένα κέντρα απο τις ΗΠΑ, που εκπροσωπούν ρωσικά συμφέροντα. Άλλωστε η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας έχει οδηγήσει τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας στο ναδίρ. Ποιοί φοβούνται τον κ. David Sassoon και θέλουν να τον απομακρύνουν απο την Ελλάδα;

Το Forum οργανώθηκε για να προσελκύσει εκ νέου αμερικανικές επιχειρήσεις και επενδυτές στη χώρα μας, ενώ έδωσε την ευκαιρία σε entrepreneurs, startups και πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, να έλθουν σε επαφή με επενδυτές, ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας και ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας και χρηματοδότησης. 

Το forum υποστηρίζει και προωθεί τους ισχυρούς  επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ των ΗΠΑ, της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.

Μια ακόμη ευκαιρία προσέλκυσης επενδύσεων κινδυνεύει να χαθεί, επειδή συγκεκριμένα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα επιθυμούν να ελέγχουν τις εξελίξεις. Δεν έχουν καταλάβει οτι έχουν παρέλθει οι εποχές για τέτοιες συμπεριφορές;

Οι απορίες γίνονται ακόμη πιο έντονες όταν το παρασκήνιο λέει, οτι όλες οι επιθέσεις έχουν ως εγκέφαλο κάποιον-πρώην αξιωματικό της CIA-Τ.Κ, που καταδικάστηκε το 2012, για διαβίβαση απόρρητων πληροφοριών σε δημοσιογράφο!!

Ας ανατρέξουν οσοι τον στηρίζουν-Τ.Κ- στα επίσημα αρχεία της CIA και θα καταλάβουν πολλά πράγματα. 

Ο Τ.Κ , ο οποίος εργάζεται στον ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό Sputnik, προκαλεί με τη στάση του ακόμη περισσότερα ερωτηματικά,  σε σχέση τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του καταξιωμένου επιχειρηματία κ. David Sassoon. Γιατί άραγε το πράττει λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του συμποσίου; Θέλει να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ; Θέλει να στρέψει τους αρχηγούς κρατών, πρέσβεις και μεγαλοεπιχειρηματίες εναντίον του κ. David Sassoon; Θέλει να διαταράξει τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ; Δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτε.

Ουδέποτε ο κ. Sassoon ζήτησε χορηγία για το φόρουμ, κατά την παραδοχή του ίδιου Τ.Κ, δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα στην Ελλάδα και επιπροσθέτως κάλεσε ξένες εταιρείες να επενδύσουν στην χώρα μας και αποκάλεσε την Ελλάδα χώρα των ευκαιριών, στην ομιλία του στο American Mediterranean Investment Forum.

Επιπλέον, πρόσφερε τη βοήθεια του Ομίλου Joseph Sassoon για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. 

Δυστυχώς για τον ίδιο-Τ.Κ-και τα δυο-τρία μέσα ενημέρωσης,στην Ελλάδα, που παραπλανήθηκαν απο τις ψευδείς ειδήσεις του δεν πέτυχαν το σκοπό τους. Οι πρέσβεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Κύπρου και πολλών άλλων χωρών εμπιστεύονται και συγχαίρουν τον κ. David Sassoon για το έργο και την προσφορά του. 

25.10.2023

Τελευταία Άρθρα