Η Ζανέλ στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα – Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Η Ζανέλ στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

«Ένα ταξίδι στο χωροχρόνο…»

Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, συνεχίζει τις παραστάσεις της και τη νέα χρονιά. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο!

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Ένα ταξίδι στο χωροχρόνο» περιλαμβάνει μια αναδρομή της ρετρό μουσικής μπλεγμένη με την παγκόσμια τζαζ (Fly me to the moon, Summer time, Rien de rien) και πιο σύγχρονα τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργου Χατζηνάσιου και άλλων.

Παράλληλα, παρουσιάζει και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Εναλλακτικός Πολυχώρος «Τέχνης Δρώμενα»

Ιφιγένειας 8Α, Χαλκίδα

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με ποτό

Ώρα έναρξης: 21.30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2221062762

Ακούστε τη δισκογραφία της Ζανέλ στο κανάλι της Music Row Showcase

 

Ακολουθήστε τη Ζανέλ Facebook | Instagram | TikTok