Η ΜΕΓΑ βραβεύθηκε διπλά

Διπλή βράβευση για καινοτομίες της ΜΕΓΑ.

Δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα που σχεδίασε η ΜΕΓΑ βραβεύτηκαν πρόσφατα με το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς 2024».

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί διεθνώς έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του ίδιου του καταναλωτικού κοινού και συγκεκριμένα μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διενεργεί η Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Σε μία λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), παρουσία εκπροσώπων εταιρειών από όλους τους κλάδους του λιανεμπορίου, η ΜΕΓΑ βραβεύθηκε διπλά, καθώς δύο ακόμα προϊόντα της αναδείχθηκαν κορυφαία στις κατηγορίες τους με γνώμονα την καινοτομία τους και το όφελος που εξασφαλίζει για τον καταναλωτή, αλλά και για το περιβάλλον.

Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν είναι:

Εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS που αλλάζει χρώμα όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει!

Με ειδική μέριμνα για τα παιδιά, η ΜΕΓΑ αφουγκράστηκε την ανάγκη εκμάθησης της σωστής πρακτικής πλυσίματος χεριών στα παιδιά, απαντώντας σε μια από τις πιο βασικές ανησυχίες όλων των γονιών.

Η μοναδικότητα του Εκπαιδευτικού Κρεμοσάπουνου ΜΕΓΑ Hygiene KIDS έγκειται στην πρωτοποριακή σύνθεσή του, που αλλάζει χρώμα από μπλε σε άσπρο, όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει, βοηθώντας τα παιδιά να εντάξουν σωστές πρακτικές υγιεινής στην καθημερινότητά τους από μικρή ηλικία, με διασκεδαστικό τρόπο.

Μελετήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του παιδικού δέρματος, εμπλουτισμένο με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ έχει απίθανο άρωμα φρούτων, που τα παιδιά λατρεύουν. Δερματολογικά ελεγμένο, για σίγουρη και ασφαλή υγιεινή προστασία.