Η Μουσική Παράσταση «The Italian Tenors» στο Βεάκειο Θέατρο

Μετά τις  sold out  συναυλίες στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, οι Ιταλοί Τενόροι έρχονται στο Θεατρο Βεάκειο για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες.

Mετά από τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρείς από τους καλύτερους ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, ο Luca Sala και ο Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνωστές όπερες, καθώς και επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Οι Ιταλοί Τενόροι τραγουδούν μαζί το “Caruso” του Lucio Dala, το “Con Te Partiro”  του Andrea Boccelli , διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως “Gloria”, “Mamma Maria”, και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο!

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση  δημιουργούν μια γέφυρα ώστε να συνδέσουν την ποπ μουσική και την κλασική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν.

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Γι ‘αυτό το Viva la Vita είναι το σύνθημά μας! Και αγαπάμε τη ζωή, όπως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική. 

Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..»       

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 – 21:00 μμ                                    

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο viva.gr, τηλεφωνικά μέσω Viva στο 11876. Στα φυσικά σημεία πώλησης Viva: Public, Media Markt, Nova και στο ταμείο του θεάτρου Βεάκειο.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

  • A  ΖΩΝΗ                                             35   ευρώ
  • B  ΖΩΝΗ                                             25   ευρώ
  • Γ  ΖΩΝΗ                                             20    ευρώ

 

Βεάκειο Θέατρο 

Διέυθυνση: Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα Πειραιά

Τηλ. ταμείου: 210 4143310