Η πολυβραβευμένη συγγραφέας, Σταυρούλα Βενιέρη, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της εκδήλωσης “ΕΙΡΗΝΗ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ”.

Τον ιερό τόπο των Δελφών στο Θέατρο “Φρύνιχος” και “Άγγελου Σικελιανού” πραγματοποιήθηκε η Πολιτιστική Ολυμπιάδα της ΕΙΡΗΝΗΣ από την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών, με πρόεδρο την κυρία Αικατερίνη Βλαχοπαναγιώτου Μπατάλια και τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς Κύπρου. 

Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν και η συγγραφέας Σταυρούλα Βενιέρη, βάζοντας το δικό της λιθαράκι για μια κοινωνία που να αντιστέκεται στα πάθη, στις προκλήσεις, τον εγωκεντρισμό.

Η ΕΙΡΗΝΗ είναι ο θεμέλιος λίθος μεταξύ των λαών για κάθε αρμονική συνύπαρξη και ευημερία! Το ανώτερο αυθύπαρκτο υψηλής έννοιας ηθικοπνευματικό αγαθό, που η ύπαρξή του ηθικοποιεί τον άνθρωπο, τον εξυψώνει πνευματικά, τον εξευγενίζει συναισθηματικά και προάγει τον ανθρωπισμό του!

Η Πολιτιστική Ολυμπιάδα της ΕΙΡΗΝΗΣ υποστηρίζει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αποτελώντας πρόοδο πολιτισμού και προάγοντας το κορυφαίο ιδανικό της ΕΙΡΗΝΗΣ σε όλους τους λαούς!

22.9.2022