Η Σοφία Σακοράφα Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25 – Τα 7 πρώτα ονόματα

Τα πρώτα επτά ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη επικεφαλής του οποίου θα είναι η συναγωνίστρια Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλεύτρια του ΜέΡΑ25.

Νίκος Θεοχαράκης

Ο Νίκος Θεοχαράκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Ιστορίας της Οικονομικής Σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

Χριστίνα Μπαλτατζή

Η Χριστίνα Μπαλτατζή σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχιτεκτονική Τοπίου.

Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1959 από γονείς αγρότες και από το 1978 κατοικεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Κώστας Στεφανίδης

Ο Κώστας Στεφανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967. Έχει δίπλωμα Αρχιτεκτονικής από το ΑΠΘ, δίπλωμα Project Management από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καμπέρα και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Κατασκευών (Construction Management) από το Πανεπιστήμιο Swinburne της Μελβούρνης.

Σεραφείμ Σεφεριάδης

Ο Σεραφείμ Ι. Σεφεριάδης (PhD, Columbia 1998 ) είναι Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Life Member στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (CLH), και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συγκρουσιακής Πολιτικής (https://lcp.panteion.gr/).

Σπύρος Μουρατίδης

Mέλος του DiEM25 από το 2016, Πολεοδόμος-χωροτάκτης από το 2014 και κάτοικος Αγγλίας από το 2013 με καταγωγή από την Ημαθία.
Πολιτική συμμετοχή: Μέλος ΜέΡΑ25 (2018 – σήμερα). Μέλος DiEM25 (2016 – σήμερα). Μέλος εργατικού σωματείου Unison (2014 – σήμερα)

28.2.2023