Η τέχνη της επικοινωνίας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας στο πλαίσιο των ετήσιων δράσεων που πραγματοποιεί προσκαλεί τους αναγνώστες της και το ευρύτερο κοινό της πόλης να παρακολουθήσουν την ομιλία της ψυχοπαιδαγωγού κ. Μαρίας Κουρούπη με τίτλο “Η τέχνη της Επικοινωνίας”.

Η ποιότητα της ζωής μας είναι η ποιότητα των σχέσεων μας. Έχει αποδειχθεί ότι στο top 10% των πιο ευτυχισμένων ανθρώπων ανήκουν όσοι έχουν τουλάχιστον μία σχέση οικειότητας και εμπιστοσύνης στη ζωή τους. Σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται αυτή η διάλεξη, για την αποτελεσματική επικοινωνία και τη δημιουργία ευτυχισμένων σχέσεων, μέσα από απλές τεχνικές και πρακτικές γνώσεις. Η διάλεξη εστιάζει στο ξεκίνημα μίας σχέσης (φιλικής, συντροφικής, επαγγελματικής) και στην:

  • δημιουργία δεσμών φιλίας, ανεξαρτήτως ηλικίας
  • ουσιαστική σύνδεση από την πρώτη συνάντηση
  • πραγματοποίηση μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης
  • ανάπτυξη δεξιοτήτων για να είναι κάποιος ευχάριστος συνομιλητής
  • ανάπτυξη δεξιοτήτων για να κάνεις τον άλλο να αισθάνεται σημαντικός
  • ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να εμπνέεις την ειλικρινή συμπάθεια των ανθρώπων

Η διάλεξη είναι πρακτική, διαδραστική και περιέχει απλές και αποτελεσματικές τεχνικές που εφαρμόζονται άμεσα στη ζωή μας. Εισηγήτρια θα είναι η κ. Μαρία Κουρούπη, ψυχοπαιδαγωγός, life/business coach και εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και παράλληλα διαδικτυακά (webinar) μέσω της πλατφόρμας zoom.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 

ώρα 18:30 στη Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Δηλώστε ηλεκτρονικά    συμμετοχή ΕΔΩ