«Θα σε δω στον παράδεισο» με την Άννα Αδριανού και τον Γιώργη Κοντοπόδη στο Κινηματοθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ στο Μαρκόπουλο Αττικής

Το έργο του Νιλ Σάιμον «Θα σε δω στον παράδεισο», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήδη από τον Οκτώβριο (θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα) σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου με την Άννα Αδριανού στον ρόλο της Ρόουζ και τον Γιώργη Κοντοπόδη στον ρόλο του Ουάλς, έρχεται στο Κινηματοθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ στο Μαρκόπουλο Αττικής για μία και μόνο παράσταση το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:15.

Λίγα λόγια για το έργο

Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να μένει προσκολλημένος σε έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή; Να συνυπάρχει μαζί του… να μιλάει μαζί του… να τον συμβουλεύεται… να κάνει έρωτα μαζί του… και όλα αυτά παρά τις έντονες αντιδράσεις του περίγυρου.

Η πρωταγωνίστρια του έργο, η Ρόουζ, ζει αυτήν ακριβώς την κατάσταση, τα τελευταία χρόνια, από την ημέρα που ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ο Ουάλς, πέθανε από ανακοπή… την ώρα που οι δυο τους έκαναν μπάρμπεκιου στον κήπο.

Η δεινή οικονομική κατάσταση της Ρόουζ, αναγκάζει το φάντασμα του νεκρού προστάτη – φύλακα αγγέλου της, να επιστρατεύσει το τελευταίο ανολοκλήρωτο έργο του, προκειμένου η Ρόουζ να βγει από αυτό το αδιέξοδο.

Κι έτσι βρισκόμαστε, ένα απόγευμα του Σεπτέμβρη, στην παραθαλάσσια εξοχική κατοικία τους με τη Ρόουζ, την πάντα πιστή βοηθό της Αρλέν, που επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους θεατές και τον νέο συγγραφέα, Τζον, που επιφυλάσσει μια

άλλη έκπληξη για την Αρλέν, να βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Ουάλς προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί στις 12 μέρες που απομένουν μέχρι το πνεύμα να περάσει στην άλλη διάσταση.

Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση – απόδοση: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθεσία – επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Άννα Αδριανού, Γιώργης Κοντοπόδης, Δανάη Καλοπήτα, Νίκος Καραγιαννίδης

Κινηματοθέατρο ΑΡΤΕΜΙΣ

Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο

Τηλέφωνο: 2299 0 23924 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100072180757203

 

Γενική είσοδος: 15 € Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/periodeia-tha-se-do-ston-paradeiso/?eventid=10060&showid=66689