Θετικά μηνύματα βουλευτών από το διήμερο εργασίας στις Σπέτσες

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Όθωνας Ηλιόπουλος με δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, λέγοντας πως είναι συνήθης πρακτική σε εταιρείες και πανεπιστήμια του εξωτερικού.

«Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Το κάνουμε συχνά έξω. Πολύ κόσμος αναρωτήθηκε γιατί γίνεται αυτό το διήμερο. Είναι μία πρακτική που συνηθίζεται πάρα πολύς το εξωτερικό. Αν δουλεύεις σε μία εταιρεία, σε ένα department  στο πανεπιστήμιο, σε ένα γραφείο, μία φορά τον χρόνο συνηθίζεται  η απόσυρση, ένα Σαββατοκύριακο, μακριά από εκεί που μένεις για να μην έχεις τις διασπάσεις της καθημερινής ζωής και να μπορέσεις να σκεφτείς τι έκανες, τι στόχους έχεις. Θα προτείνω συγκεκριμένα προγράμματα και στόχους δράσεις και προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους απόδημους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης καιΤροφίμων Βασίλης Κόκκαλης αναφερόμενος στον τομέα του είπε πως παρουσιάστηκε το σχέδιο για τη Θεσσαλία και η πρόταση νόμου για τους νέους συνεταιρισμούς στη χώρα μας. «Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως η διαδικασία ήταν επιβεβλημένη» τόνισε και σημείωσε ότι «είμαστε όλοι εδώ».

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργος Καραμέρος επισήμανε ότι στις Σπέτσες παράγεται πολιτική. Όπως είπε, η συνεδρίαση είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση και πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο. «Κυρίως για το ζήτημα της ακρίβειας που απασχολεί όλους τους Έλληνες έχουμε ένα πολύ συνεκτικό περιεχόμενο και μια πρόταση εμπλουτισμένη και επικαιροποιημένη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα»,

Αναφερόμενος στον τομέα του ανέφερε ότι έκανε παρουσιάσεις για διάφορα ζητήματα κυβερνοασφάλειας και τεχνητής νοημοσύνης. «Ο πρόεδρος θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα των παρουσιάσεων ως μια ολοκληρωμένη πρόταση. Με τον τρόπο που τοποθετήθηκαν οι βουλευτές και με την πειθαρχία που υπήρχε και με την οργάνωση, αποδεικνύεται πως μπορούν να μας εμπιστευτούν οι πολίτες».

20.1.2024